- 29 Temmuz 2019
- 292
- 367
- 53
- 32
Merhaba bebeğinize kız mı demişti doktorunuz şimdide erkek mi diyor bana kesin kız dedi ama emin olamadım Bizimde değişirmi diye
Benim tam 17+4te yüzde yüz kız dedi ilk defa gittiğim bir doktor nedense değişcekmiş gibi hissettiğim için birşey almadım ayrıntılıya kadar da almayacağım galibaEvet kız demişti doktor. Şimdi kesin erkek dedi ben anladım ki 18. Haftaya kadar netleşmiyor tam anlamıyla. Yani 18. Haftaya kadar bir şey almayın derim :)
Çok teşekkür ederim, inşallahÇok mutlu olun,sağlıklı olun nice güzel yaşlarınız olsun.♥
Teşekkürler, çok sağolunDoğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle nice yaşlara
Canım benim çok sağolDoğum günün kutlu olsun canım.
Nice yıllara sevdiklerinle beraber. ☺
Ay inşallah, en güzel doğum günü hediyem o benim.Mutlu yillaaarrrsevdiklrinle yavrnla nice yillra insllh
AmiiiinnnDoğum günün kutlu olsuuuunnnbebeğinle ailenle sevdklernle mutlu yılların olsun
Musmutlu yıllar olsunAmiiiinnnçok teşekkür ederim
Valla ben dayanamadım aldım geçen günBenim tam 17+4te yüzde yüz kız dedi ilk defa gittiğim bir doktor nedense değişcekmiş gibi hissettiğim için birşey almadım ayrıntılıya kadar da almayacağım galiba
GünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Kızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
Bende kendimi zor tutuyorum bir kızım var Allahtan ona alıyorum bendeValla ben dayanamadım aldım geçen günLcwnin online alışverişinde süresiz iade hakkı var etiketi ve faturası duruyorsa.. Dedim hiç olmadı iade ederim.
GünaydınnnGünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Çok çok geçmiş olsun korkma stres yapma çoğumuzun başına geldi bu durum ama birşey olmuyor inanki sadece kendini üzme bol bol dinlen bir an önce çıkarsın inşallahKızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
Ah yarama parmak bastınEvet yaaaa.. Biz onlardan bin kere daha sultanız şekerim.. Bak ben mesela 14.haftada erkek olacağını öğrendim.. İkili testteyken.. Sonra da kendi doktorum erkek dedi.. Yalnız sne nasıl hala öğrenemedin.. 19.haftadasın yahu
AhahaGünaydın tatlı anneler
Her sabah erkenden dersim var 32. Hafta gelse de evde otursam diye gün sayıyorum
İdrar rengi konuşulmuş. Benim de farkettiğim Bi konuydu bu 3. Hamileliğimde. Başından beri hep idrarımın rengi su gibi az, da içsem çok da içsem suyu aynı. Ve kokusu da yok hiç. Kızların hamileliğinde böyle bir şey yaşamamıştım normaldi rengi. Hatta 1 ay önce eşim sordu idrar rengin nasıl diye çok açık niye ki dedim. Erkek o zaman nette okudum dedigerçekten erkek bebek bekliyorum. Bir de karbonat testi yapmıştım ben köpürme olmuştu bilmem kızlarda oluyor mu tüm koca karı usulu testleri tamamlayalım diye iğne testi de yaptı eşim hatta kuşlarının cinsiyetini yavruyken iğne testiyle anlar kendileri. Bir gün bana da geldi aç bakıyım karnını diye deli adam ucuna uzunca ip geçiriyor iğnenin yatırıp karnımı açıyor iğneyi hareket ettirin e iğne 1-2 sn içinde dik sallanmaya başlıyor her seferinde. Ben alıp yuvarlıyorım kuvvet uygulamayınca tekrar dik sallanıyor. Karnımdan başka bir yerime tutunca yuvarlaklaşmaya başlıyordu dik sallanınca erkek yuvarlak olunca kız olurmuş iğne. Bunlar da henüz cinsiyet öğrenemeyen annelerimize ilkel yöntemler kim bilir belki kraliçeler de iğne sallıyordu karnında
Ahahasen çok yaşa
Ben cinsiyeti öğrenemedim yalnız halen belirti peşindeyim. Haftam ilerledikçe tezler çürüyor. Eski kadınlar nasıl bilirmiş acaba, ultrasound yok tabi o zamanlar. Düşün kraliçesin, sultansın bebeğin cinsiyetini doğumda öğreniyorsunBak yine cinsiyete bağlıyorum konuyu
şakacı bebişler...Arkadaşlar bizim de cinsiyet değişti :s şaka gibi herkes aynı şeyi söylüyor. Dünkü randevumda erkek dedi doktor kesin olarak. Bir aydır kız diye bekliyorduk.
ileri haftalarda değişme ihtimali çok daha az olur. 12. 14. haftalarda söylenen cinsiyetin değişme ihtimali çok oluyor. ama 16 dan sonra daha kesin gibi oluyor. tabi kesin demişse doktor. bana kesin demedi mesela.Merhaba bebeğinize kız mı demişti doktorunuz şimdide erkek mi diyor bana kesin kız dedi ama emin olamadım Bizimde değişirmi diye
çok geçmiş olsun. insallah hemencecik iyilesirsiniz. Rabbim şifa versinKızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
Canım doğum günün kutlu olsun. Eşinle ve bebişinle beraber nice sağlıklı huzurlu senelere inşallahGünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle umarm bebeğin sıkı sıkı tutunurKızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
hayırlısı olsun inşallah :)Ay inşallah değşmesin artık yaa. Dursun artk şu bebişler
Canım benimm, dualarım seninleKızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
Slm siz kaç haftalıksınızKızlar bende gittim bugün doktora Allah’a şükür herşey yolunda bebek 180 gr olmuş bir problem görmedi benim de akıntım var dedim idrar tahlili yaptı enfeksiyon çıkmadı ama akıntıya önlem olarak fitil verdi kullanan var mı sıkıntı olur mu kullanayım diyorum enfeksiyon varda ilerlemez akıntımda koku kaşıntı ypk ama rengi biraz yeşile çalıyor deyince verdi bunun dışında iyiyiz 1 ay sonraya gün verdi ama ben arada başka bir doktora da giderim özlerim birde 4 boyutluda gösterdi minnoşumu net gördüm zatıfcana birşey kuzum şimdiden özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?