2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba bebeğinize kız mı demişti doktorunuz şimdide erkek mi diyor bana kesin kız dedi ama emin olamadım Bizimde değişirmi diye

Evet kız demişti doktor. Şimdi kesin erkek dedi ben anladım ki 18. Haftaya kadar netleşmiyor tam anlamıyla. Yani 18. Haftaya kadar bir şey almayın derim :)

Evet kız demişti doktor. Şimdi kesin erkek dedi ben anladım ki 18. Haftaya kadar netleşmiyor tam anlamıyla. Yani 18. Haftaya kadar bir şey almayın derim :)
Benim tam 17+4te yüzde yüz kız dedi ilk defa gittiğim bir doktor nedense değişcekmiş gibi hissettiğim için birşey almadım ayrıntılıya kadar da almayacağım galiba

Benim tam 17+4te yüzde yüz kız dedi ilk defa gittiğim bir doktor nedense değişcekmiş gibi hissettiğim için birşey almadım ayrıntılıya kadar da almayacağım galiba
Valla ben dayanamadım aldım geçen gün Lcwnin online alışverişinde süresiz iade hakkı var etiketi ve faturası duruyorsa.. Dedim hiç olmadı iade ederim.

Allah yardımcın olsun canım; iyi düşünelim iyi olsun, böyle örnekler oldu daha önce de. Bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah, dualarımız seninle : (

Günaydınnnnnnnnn Bol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Günaydınnn Doğum günün kutlu olsun güzel bebeğinle ailenle nice mutlu güzel yaşlarınız olsun
Çok çok geçmiş olsun korkma stres yapma çoğumuzun başına geldi bu durum ama birşey olmuyor inanki sadece kendini üzme bol bol dinlen bir an önce çıkarsın inşallah

Kizlar merhaba zaman o kadar çabuk geçiyor ki yazamıyorum buraya . Cinsiyeti öğrendim ikinci oğlum geliyor kısmetse :) annem karnima bakıp oğlan geliyor boşuna doktora gitme diyordu ikisinde de biliyor kadın işi :) evde ayrı bı çocuk olunca her şey farklı oluyor sağlık olsun da gerisi olur diyelim biz .

Ah yarama parmak bastın
Ahaha ay siz de çok yaşayın emi
Genetik test için km yapmayan,açmadılar diye üzerine düşmeyen, beni neredeyse 10 haftadır cinsiyeti %100 öğrenmekten mahrum bırakan son model bilimsel kocamın karşısında yapacağım bu iğneliden gün ağarsın da

yaaa ben mesela 3. kız çocuğuyum. annem hepimizin bir kıyafetini saklamış benim de kundak ve zibinimi saklamış. kenarları oyalı. bil bakalım hangi renk

mavi mavi giymişim. dua niyetine mavi yapmış anneciğim...
Arkadaşlar bizim de cinsiyet değişti :s şaka gibi herkes aynı şeyi söylüyor. Dünkü randevumda erkek dedi doktor kesin olarak. Bir aydır kız diye bekliyorduk.
şakacı bebişler... hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucugunuz.
Merhaba bebeğinize kız mı demişti doktorunuz şimdide erkek mi diyor bana kesin kız dedi ama emin olamadım Bizimde değişirmi diye
ileri haftalarda değişme ihtimali çok daha az olur. 12. 14. haftalarda söylenen cinsiyetin değişme ihtimali çok oluyor. ama 16 dan sonra daha kesin gibi oluyor. tabi kesin demişse doktor. bana kesin demedi mesela. detaylıda daha emin olunur galiba.
çok geçmiş olsun. insallah hemencecik iyilesirsiniz. Rabbim şifa versin

Günaydınnnnnnnnn Bol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Canım doğum günün kutlu olsun. Eşinle ve bebişinle beraber nice sağlıklı huzurlu senelere inşallah
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle umarm bebeğin sıkı sıkı tutunur

Ay inşallah değşmesin artık yaa. Dursun artk şu bebişler
hayırlısı olsun inşallah :)

Canım benimm, dualarım seninle tez şifa şifa şifa inşallah

Slm siz kaç haftalıksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…