2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet kız demişti doktor. Şimdi kesin erkek dedi ben anladım ki 18. Haftaya kadar netleşmiyor tam anlamıyla. Yani 18. Haftaya kadar bir şey almayın derim :)
Aslında kimseyi kaygılandırmamak için pek yazmıyorum bu konuda ama güvenilir genetik testle %99 öğrenmedikten sonra 20. haftaya kadar güven olmaz. Hatta daha sonra da göstermezse doktor tahmini ile de pek belli olmayabiliyor cinsiyet. Doğumda şaşıran çok aile varmış o kadar ultrasound, kontrole rağmen istatistiki olarak. Sonra sağlıklı olsun da pembe, mavi kıyafet değiştirilir hediye edilir diye düşünüyor insan.
Hepimize sağlıklı süreçler inşallah

Kızlar nasılsınız bizde 18 haftayı da bitirmek üzereyiz kızımla kızım diyince de içimi bir huzur kaplıyor Allah sağlıkla kucagıma alacagım günlerde gelir inşallah . şimdide n yavaş yavaş bişler bakmaya başladık aslında bursa bu konuda çok şükür iyi toptan satış yapılıyor kayınpederimde pazarcı olduğumdan dolayı tanıdık var bende alırsak toptan herşeyi almak istiyorum . Ama arada e bebek , civil, bebek magazalrına baktım şimdi nette indirimde var biliyorsunuz alan var mı ? Geçenlerde slepy ıslak mendil aldık çok iyiydi ama diğer ürünler görmeden almak ne biliyim bilemedim siz ne düşünüyorsunuz? Alışveriş için başladınız mı ? Birde kendiniz iÇin bakım gögüs kremi v.s alan var mı ?

Geçmiş olsun canım üzme kendini Allahım senide bebeğini de sana bağışlasın inşallah .

Arkadaşlar bizim de cinsiyet değişti :s şaka gibi herkes aynı şeyi söylüyor. Dünkü randevumda erkek dedi doktor kesin olarak. Bir aydır kız diye bekliyorduk.
En son ne zaman girmiştiniz, kız diye emin miydi doktor ? Bana da kesin değil kız gibi dedi ama şimdi herkese söylesem mi beklesem mi?

Canım öncelikle durumunun iyi olmasın sevindim kan uyuşmazlığı için mi asi yaptiracaksin? Bence 2.5 abartı bir kilo değl bu kadar takılma
Kan uyuşmazlığı için kan verdim bir sıkıntı varsa iğne vurucakşarmış. 2.5 çok deil ama bir ayda almışım ona şaşırdım neyseki bu sabah 700 gram daha az çıktım tartıda bir kısmı ödemmiş

Sizin iki kızınız vardı yanlış hatırlamıyorsam, bunun cinsiyeti belli oldu mu ?

Kızlar ben doktora ayrıntılı ultrasonu sordum her geldiğinde bakıyorum dedi 4d ultrasonu her gittiğimde başka bir yerini kontrol ediyor notlar alıyor kafam karıştı ayrıntı için başka bir doktora da gitsem mi?
Bir de benim göğüslerimde bokta nokta minik kızarıklıklar var kaşıntı vs yok bütün göğsüm kızarmış gibi geliyor bazen. Öyle çizgi çizgi deil çatlağa benzetemedim ben ama çatlak böyle mi başlıyor?
Mustela nın çatlak öncesi kreminide kullanıyorum ama

öğrendinmi canım :)

İnşallah kuzum hala az az kanıyor sakin olmaya çalışıyorum neden oldu bilemedim yatıyorum hastanede

Allah yardımcın olsun canım; iyi düşünelim iyi olsun, böyle örnekler oldu daha önce de. Bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah, dualarımız seninle : (
Saol canım allah razı olsun. Çok zorlu yollardan geldi bebeğim inşallah bırakmaz annesini savaşçı kızım

İnşallah kuzum hala az az kanıyor sakin olmaya çalışıyorum neden oldu bilemedim yatıyorum hastanede
Benim de devam etti canim hatta hastaneden çıktım az az geliyordu işin komiği ben telaş içindeyim bebek ultrosonda kıçını sallıyordu. Bir kez daha oldu onda da devletin aciline gittim oradaki doktor rahim genişliyor yeni damarlar oluşuyor böyle arada olması normal dedi. Yoğun ağrı sızı olmadıktan sonra sakın korkma hiç bir şey olmaz Allah kalp ferahlığı versin.

Allah şifa versin canım. Bebeğini sana bağışlasın insallah dualarimiz seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…