Aslında kimseyi kaygılandırmamak için pek yazmıyorum bu konuda ama güvenilir genetik testle %99 öğrenmedikten sonra 20. haftaya kadar güven olmaz. Hatta daha sonra da göstermezse doktor tahmini ile de pek belli olmayabiliyor cinsiyet. Doğumda şaşıran çok aile varmış o kadar ultrasound, kontrole rağmen istatistiki olarak. Sonra sağlıklı olsun da pembe, mavi kıyafet değiştirilir hediye edilir diye düşünüyor insan.Evet kız demişti doktor. Şimdi kesin erkek dedi ben anladım ki 18. Haftaya kadar netleşmiyor tam anlamıyla. Yani 18. Haftaya kadar bir şey almayın derim :)
İnşallah canımGösterir artık o zamandaooo iyi karışım çok güzel olmalısın o halde Boşnakları severim
Gelecek sene yaka iğnesi yumurcağınla beraber mutlu sağlıklı bir doğum günü diliyorumGünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
1 ay var benim gösterirse
Sağlıklı olsunlar da
Macedonie, Bulgarie, Grec anneanne, babaanne, dede. Boşnak çok arkadaşım var ama❤
Ben de boşnağım kızlarGösterir artık o zamandaooo iyi karışım çok güzel olmalısın o halde Boşnakları severim
GünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Geçmiş olsun canım üzme kendini Allahım senide bebeğini de sana bağışlasın inşallah .Kızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
13. Haftada belli olmuştu değişmedi kızCinsiyeti iz belli oldu mu
En son ne zaman girmiştiniz, kız diye emin miydi doktor ? Bana da kesin değil kız gibi dedi ama şimdi herkese söylesem mi beklesem mi?Arkadaşlar bizim de cinsiyet değişti :s şaka gibi herkes aynı şeyi söylüyor. Dünkü randevumda erkek dedi doktor kesin olarak. Bir aydır kız diye bekliyorduk.
Kan uyuşmazlığı için kan verdim bir sıkıntı varsa iğne vurucakşarmış. 2.5 çok deil ama bir ayda almışım ona şaşırdımCanım öncelikle durumunun iyi olmasın sevindimkan uyuşmazlığı için mi asi yaptiracaksin? Bence 2.5 abartı bir kilo değl bu kadar takılma
Sizin iki kızınız vardı yanlış hatırlamıyorsam, bunun cinsiyeti belli oldu mu ?
yaaa ben mesela 3. kız çocuğuyum. annem hepimizin bir kıyafetini saklamış benim de kundak ve zibinimi saklamış. kenarları oyalı. bil bakalım hangi renk
mavi mavi giymişim. dua niyetine mavi yapmış anneciğim...
şakacı bebişler...hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucugunuz.
ileri haftalarda değişme ihtimali çok daha az olur. 12. 14. haftalarda söylenen cinsiyetin değişme ihtimali çok oluyor. ama 16 dan sonra daha kesin gibi oluyor. tabi kesin demişse doktor. bana kesin demedi mesela.detaylıda daha emin olunur galiba.
çok geçmiş olsun. insallah hemencecik iyilesirsiniz. Rabbim şifa versin
evet iki kızım var. pazartesi doktora gittim %90 erkek dedi. ama %10luk ihtimal var. o yüzden hiç emin değilim.Sizin iki kızınız vardı yanlış hatırlamıyorsam, bunun cinsiyeti belli oldu mu ?
öğrendinmi canım :)Günaydın kızlaarRüyamda stresli şeyler gördüm bugün sabaha kadar ama bir ara kız çocuğum olduğunu gördüm.5-6 yaşlarındaki halini Daha cinsiyet belli değil ama hep kız görüyorum. Bilinçaltı herhalde. Belirtiler hep erkek aslında ama bakalım. Yarın kontrolüm var inşallah net bir sonuç öğrenebiliriz
İnşallah kuzum hala az az kanıyor sakin olmaya çalışıyorum neden oldu bilemedim yatıyorum hastanedeEderim tabi çok geçmiş olsun hiç korkmayın o kadar yoğun kanamam oldu ki parçalı bir de çok korkunçtu hastanede yattim ama hiç bir şey olmadı bebeğime. Zaten grupta da bir çok kişinin başına geldi ben çok panik yaptım bebeğimi strese soktum pişmanım siz sakin olun♥
Saol canım allah razı olsun. Çok zorlu yollardan geldi bebeğim inşallah bırakmaz annesini savaşçı kızımAllah yardımcın olsun canım; iyi düşünelim iyi olsun, böyle örnekler oldu daha önce de. Bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah, dualarımız seninle : (
Benim de devam etti canim hatta hastaneden çıktım az az geliyordu işin komiği ben telaş içindeyim bebek ultrosonda kıçını sallıyordu. Bir kez daha oldu onda da devletin aciline gittim oradaki doktor rahim genişliyor yeni damarlar oluşuyor böyle arada olması normal dedi. Yoğun ağrı sızı olmadıktan sonra sakın korkma hiç bir şey olmaz Allah kalp ferahlığı versin.İnşallah kuzum hala az az kanıyor sakin olmaya çalışıyorum neden oldu bilemedim yatıyorum hastanede
Allah şifa versin canım. Bebeğini sana bağışlasın insallah dualarimiz seninle.Kızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
Oooo toprağımsın. Sarajevo benimde Bosna Hersek yaniBen de boşnağım kızlarBaba tarafım Bosna Hersek, anne tarafım da Yunanistan ve Makedonya göçmeni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?