- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Teşekkür ederim canımİnşallah canım
Karışım konusunda idare ediyorum diyelimBoşnaklar iyidir
Vitamin kullanıyorsan ondandır.Hadi gözün aydın daha değişmez inşallah canm iyice kafan karıştı :))
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Bende tam bu soruyu soracaktım , çok sık tuvalete çıkıyorum bazen 5dk bir çıkıyorum bol su içmeme rağmen idrar rengim açılmıyor hep sarıoğluma hamileyken böyle olmuyordu onda idrarım su gibiydi resmen . Bunda litrelerce su içsem de açılmıyor Sarı rengi.. sanırım doktorların tahmini tutacak kızım geliyor
Birazda dr un ultrason kalitesine bağlı diye düşünüyorum. 4d ultrasonlarda yanılması için dr un hayli saf olması lazım.Aslında kimseyi kaygılandırmamak için pek yazmıyorum bu konuda ama güvenilir genetik testle %99 öğrenmedikten sonra 20. haftaya kadar güven olmaz. Hatta daha sonra da göstermezse doktor tahmini ile de pek belli olmayabiliyor cinsiyet. Doğumda şaşıran çok aile varmış o kadar ultrasound, kontrole rağmen istatistiki olarak. Sonra sağlıklı olsun da pembe, mavi kıyafet değiştirilir hediye edilir diye düşünüyor insan.
Hepimize sağlıklı süreçler inşallah
Çok geçmiş olsun. Benimde Kızımda kanamam olmuştu. Kalp atımı hareketleri iyi ise korkulacak birşey olmuyor. Dr bana da bebek sana kök salmış. Kökleri kalın bir damarına denk gelmiş demişti. Kanama devam etse de bu bebek Yaşar demişti Allah uzun ömür versin çocuklarımıza. İğneden sonra kanamam durmuştu.Benim de devam etti canim hatta hastaneden çıktım az az geliyordu işin komiği ben telaş içindeyim bebek ultrosonda kıçını sallıyordu. Bir kez daha oldu onda da devletin aciline gittim oradaki doktor rahim genişliyor yeni damarlar oluşuyor böyle arada olması normal dedi. Yoğun ağrı sızı olmadıktan sonra sakın korkma hiç bir şey olmaz Allah kalp ferahlığı versin.
Geçmiş olsun. Kaç çıktı riskleriniz? Haftanız kaç ki hemen bağırsakları gördü? Bazen o pırıltı geçiyor. Risk çıksa da sadece bir ihtimal bunu unutmayın lütfen.Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Çok sağ olun. Çok şükür atlattik o günleri de o kadar çoktu ki kanama size anlatamam ama ultrosonda hiç kanama alanı yoktu 2. Defa başıma geldiginde de ayni şekilde dedim vardır bunda da ders alınacak bir nokta. Amin amin hepimizinkini korusun Allah'ımÇok geçmiş olsun. Benimde Kızımda kanamam olmuştu. Kalp atımı hareketleri iyi ise korkulacak birşey olmuyor. Dr bana da bebek sana kök salmış. Kökleri kalın bir damarına denk gelmiş demişti. Kanama devam etse de bu bebek Yaşar demişti Allah uzun ömür versin çocuklarımıza. İğneden sonra kanamam durmuştu.
12 haftada test yaptırdım 150/1 onu önemsemedin ikili test çokta gerçekçi olmadığını düşündüm fakat şuan 17 haftalığım dün kontrol de çıktı ikiside üst üst gelince korkum arttıGeçmiş olsun. Kaç çıktı riskleriniz? Haftanız kaç ki hemen bağırsakları gördü? Bazen o pırıltı geçiyor. Risk çıksa da sadece bir ihtimal bunu unutmayın lütfen.
Çok geçmiş olsun canım12 haftada test yaptırdım 150/1 onu önemsemedin ikili test çokta gerçekçi olmadığını düşündüm fakat şuan 17 haftalığım dün kontrol de çıktı ikiside üst üst gelince korkum arttı
150/1 yaş mı diğer değerlerden mi? Yaşınız kaç? Çünkü 35 yaş üstü yaş riski o civarlar çıkıyor genelde. Başka bir dr a daha gidin.12 haftada test yaptırdım 150/1 onu önemsemedin ikili test çokta gerçekçi olmadığını düşündüm fakat şuan 17 haftalığım dün kontrol de çıktı ikiside üst üst gelince korkum arttı
teşekkür ederim 3 farklı dr gittim 36 yaşındayım150/1 yaş mı diğer değerlerden mi? Yaşınız kaç? Çünkü 35 yaş üstü yaş riski o civarlar çıkıyor genelde. Başka bir dr a daha gidin.
Kaç haftalıksınızKızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
17 haftalıkKaç haftalıksınız
Haftamı ekleyemiyorum17 haftalık
3 ü de gördü mü parlaklığı. Detaylı ultrasonda da Prof a gidin zaten net belli olur. Umarım birşey yoktur. O değerin de yaştan olduğunu düşünüyorum.teşekkür ederim 3 farklı dr gittim 36 yaşındayım
Net bir şey öğrenemedim ama %80 erkek dedi doktoröğrendinmi canım :)
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsınız inşallah çok dikkat edin kaç haftalıksınızKızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
Acil sifalarKızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?