2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Vitamin kullanıyorsan ondandır.

Birazda dr un ultrason kalitesine bağlı diye düşünüyorum. 4d ultrasonlarda yanılması için dr un hayli saf olması lazım.

Çok geçmiş olsun. Benimde Kızımda kanamam olmuştu. Kalp atımı hareketleri iyi ise korkulacak birşey olmuyor. Dr bana da bebek sana kök salmış. Kökleri kalın bir damarına denk gelmiş demişti. Kanama devam etse de bu bebek Yaşar demişti Allah uzun ömür versin çocuklarımıza. İğneden sonra kanamam durmuştu.

Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Geçmiş olsun. Kaç çıktı riskleriniz? Haftanız kaç ki hemen bağırsakları gördü? Bazen o pırıltı geçiyor. Risk çıksa da sadece bir ihtimal bunu unutmayın lütfen.

Çok sağ olun. Çok şükür atlattik o günleri de o kadar çoktu ki kanama size anlatamam ama ultrosonda hiç kanama alanı yoktu 2. Defa başıma geldiginde de ayni şekilde dedim vardır bunda da ders alınacak bir nokta. Amin amin hepimizinkini korusun Allah'ım

Geçmiş olsun. Kaç çıktı riskleriniz? Haftanız kaç ki hemen bağırsakları gördü? Bazen o pırıltı geçiyor. Risk çıksa da sadece bir ihtimal bunu unutmayın lütfen.
12 haftada test yaptırdım 150/1 onu önemsemedin ikili test çokta gerçekçi olmadığını düşündüm fakat şuan 17 haftalığım dün kontrol de çıktı ikiside üst üst gelince korkum arttı

150/1 yaş mı diğer değerlerden mi? Yaşınız kaç? Çünkü 35 yaş üstü yaş riski o civarlar çıkıyor genelde. Başka bir dr a daha gidin.

Bugünde çok hareketliyiz maşallah
Elimle hafif dokundum pıt pıt yavaşça vurdum oda bana içerden vurdu.iki kez ard arda oldu bu Dışardan bakıldığındada anlaşılıyor artık hareket ettiği Allah ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu çok şükür

Çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsınız inşallah çok dikkat edin kaç haftalıksınız

Acil sifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…