Doktorum ben hamile kalmadan butun tahlillerimi yaptirmisti ona gore bir yol cizdik hamile kaldiktan sonrada 8 haftalikken tahlil yaptirdim kansizlik d vitamini eksikligi cikti doktorum ilaclara baslatti ekstrada vitamin verdi benim doktorum aralikli kendi belirledigi aylarda kan vermemi istiyor takp icin saglik ocagina gore hareket etmek istemiyor yoksa tabiki aralikli kan tahlillerimi mecbur yaptirmam lazim kullandigim ilaclar var işe yaramismi degerler duzelmismi doktorum ordan takibini yapicak yinede tesekkur ederim ilginiz icinSizi buradan tanıyan bir arkadaşınız olarak bir tavsiyede bulunmak isterim. Eğer doktorunuz tam kan sayımı ve hormon tahlili yapıyorsa elbetteki gidip test yaptırmanız çok saçma ama eğer kan tahlili hiç yaptırmıyorsanız lütfen gidin detaylıca baktırın gerçekten çok gerekli olan anne ve bebeğin sağlığı konusunda ipucu veren tahlilller bunlar. Bende de ne yazık kı kansızlık var ama troit yüzünden gidip baktırmak zorundayım. Ezberden yazılan d vitamini fazlası vücudu nasil zehirliyor ben gidip d vitamini testi yaptırdığımda biliyordum eksik olduğunu böylelikle kafamda soru isareti kalmadan ilacımı kullandım. B12 eksik çıktı ve ben gerçekten kendimi kötü hissediyordum sorumsuz doktorum 1 kere bile test istemedi sorumsuz diyorum çünkü troit değerleri gebelikte çok önemli ama benim sorumsuz doktorum hiç umursamadı çok şükür ki tüp bebek doktorum titizlikle üstünde durup uyarmıştı. Ama en başta da dediğim gibi eger yapılıyorsa ne âlâ zaten gerek yok ama yapılmıyorsa bir düşünün dediklerimi.
Cok gecmis olsun Allah bebeğinizi size bağışlasinÇok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsınız inşallah çok dikkat edin kaç haftalıksınız
Yaşınız kaç? Yaş riski oluyo 35 üstünde. Bağrsakta parlaklık geçiyo zamnla. Benm kızımın kalbinde vardı geçti zamnla.12 haftada test yaptırdım 150/1 onu önemsemedin ikili test çokta gerçekçi olmadığını düşündüm fakat şuan 17 haftalığım dün kontrol de çıktı ikiside üst üst gelince korkum arttı
Hayrlı olsun prensesiniz sağlıkla gelsinMerhaba kızlar nasılsınızdoktordan geldim şimdi bir kızımda benim olacak ❤ baya baktı doktorum kesin dimi dedim kesin dedi hareketleri iyi haftasıyla tam uyumlu gidiyor o kadar kusmama açlığıma rağmen baya güzel gelişmiş. Şuan doktorum kan ilacı başlattı d vitamini ve folik asit devam dedi umarım ilaçlar beni kötü yapmaz
:) sağ salim olsun kuzum baksana cinsiyet değişen çok kişi olmus bende 2 doktora gittim biri erkek ama bekliyelim biraz daha dedi diğer cihazı çok iyidi yüzde 100 erkek dedi ama değişirmi bilemedim baksana herkesin değişiyoNet bir şey öğrenemedim ama %80 erkek dedi doktorçıkıntı gördük. Klitoris de olabilir ama bence erkek dedi. 2 hafta sonra nrtleşyiteceğiz
Evet artıyor ama bu ictiklerinizle de alakalı olabilir miktarı aynı miAnalaaaaar analarrr... Benimle aynı haftada olan sevgili analar.. İdrara çıkma sıklığı artan var mı? Allahım bu ara sık sık gidiyorum wc ye.. Delircem... Normalde ilk trimesterde sık çıkılır diye biliyorum.. İkinci trimesterde idrar sıklığı azalır diye biliyorum.. Sık sık gleir oldu bu aralar..
Teşekkür ederimmHayrlı olsun prensesiniz sağlıkla gelsin
Masallah cabim hadi gozun aydinMerhaba kızlar nasılsınızdoktordan geldim şimdi bir kızımda benim olacak ❤ baya baktı doktorum kesin dimi dedim kesin dedi hareketleri iyi haftasıyla tam uyumlu gidiyor o kadar kusmama açlığıma rağmen baya güzel gelişmiş. Şuan doktorum kan ilacı başlattı d vitamini ve folik asit devam dedi umarım ilaçlar beni kötü yapmaz
Hayirlı olsun canim Allah analı babalı sağlıklı sihatli buyutmeyi nasipetsin insallah❤Doktordan geldim kızlar şükür bebeğim iyi baş aşağı dönmüştü daha önce. Şükür normal konumuna gelmişCinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte erkek dedi ne kadar güzel duruyordu oğlumda geldi kardeşini gördü anne olmak çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım çok sağol hepimizin çocuklarını inşallahHayirlı olsun canim Allah analı babalı sağlıklı sihatli buyutmeyi nasipetsin insallah❤
Hayırlı olsun canim saglikla gelsinMerhaba kızlar nasılsınızdoktordan geldim şimdi bir kızımda benim olacak ❤ baya baktı doktorum kesin dimi dedim kesin dedi hareketleri iyi haftasıyla tam uyumlu gidiyor o kadar kusmama açlığıma rağmen baya güzel gelişmiş. Şuan doktorum kan ilacı başlattı d vitamini ve folik asit devam dedi umarım ilaçlar beni kötü yapmaz
Bugünde çok hareketliyiz maşallah
Elimle hafif dokundum pıt pıt yavaşça vurdum oda bana içerden vurdu.iki kez ard arda oldu bu Dışardan bakıldığındada anlaşılıyor artık hareket ettiği Allah ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu çok şükür
Merhaba kızlar nasılsınızdoktordan geldim şimdi bir kızımda benim olacak ❤ baya baktı doktorum kesin dimi dedim kesin dedi hareketleri iyi haftasıyla tam uyumlu gidiyor o kadar kusmama açlığıma rağmen baya güzel gelişmiş. Şuan doktorum kan ilacı başlattı d vitamini ve folik asit devam dedi umarım ilaçlar beni kötü yapmaz
Doktordan geldim kızlar şükür bebeğim iyi baş aşağı dönmüştü daha önce. Şükür normal konumuna gelmişCinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte erkek dedi ne kadar güzel duruyordu oğlumda geldi kardeşini gördü anne olmak çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
16+2 deyim.
bizimki hareketli bir bebekmiş doktor oyle söyledi. zamanla hissedersin dedi bakalım.sagolun bilgilendirdigniz içinBiraz kisinin hassasiyetine kalmis herhalde. Cunku hic hissetmeyenlerde olabiliyor nadiren de olsa. Tabi bebegin hareketliligi, buyuklugu falanda etkilidir herhalde.
Sizde oldu mu değişim yani tahmin etmişmiydi öncedenDoktordan geldim kızlar şükür bebeğim iyi baş aşağı dönmüştü daha önce. Şükür normal konumuna gelmişCinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte erkek dedi ne kadar güzel duruyordu oğlumda geldi kardeşini gördü anne olmak çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimde canım istiyor yiyorumkizlaaaaar
caninizi istetmek gibi olmasin ama canim coook mayonez istiyor..ama yumurta cig kullaniliyor diye korkudan yiyemiyorum.doktora sordum, cok guldu hicbisey olmaz dedi.mayonezde pastorize yumurta varmis.siz yiyor musunuz? tokso muhabbeti var midir mayonezde ?
Sağlıkla gelsin oğluşunuzDoktordan geldim kızlar şükür bebeğim iyi baş aşağı dönmüştü daha önce. Şükür normal konumuna gelmişCinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte erkek dedi ne kadar güzel duruyordu oğlumda geldi kardeşini gördü anne olmak çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?