2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doktorum ben hamile kalmadan butun tahlillerimi yaptirmisti ona gore bir yol cizdik hamile kaldiktan sonrada 8 haftalikken tahlil yaptirdim kansizlik d vitamini eksikligi cikti doktorum ilaclara baslatti ekstrada vitamin verdi benim doktorum aralikli kendi belirledigi aylarda kan vermemi istiyor takp icin saglik ocagina gore hareket etmek istemiyor yoksa tabiki aralikli kan tahlillerimi mecbur yaptirmam lazim kullandigim ilaclar var işe yaramismi degerler duzelmismi doktorum ordan takibini yapicak yinede tesekkur ederim ilginiz icin

Yaşınız kaç? Yaş riski oluyo 35 üstünde. Bağrsakta parlaklık geçiyo zamnla. Benm kızımın kalbinde vardı geçti zamnla.

Merhaba kızlar nasılsınız doktordan geldim şimdi bir kızımda benim olacak baya baktı doktorum kesin dimi dedim kesin dedi hareketleri iyi haftasıyla tam uyumlu gidiyor o kadar kusmama açlığıma rağmen baya güzel gelişmiş. Şuan doktorum kan ilacı başlattı d vitamini ve folik asit devam dedi umarım ilaçlar beni kötü yapmaz

Hayrlı olsun prensesiniz sağlıkla gelsin

Net bir şey öğrenemedim ama %80 erkek dedi doktor çıkıntı gördük. Klitoris de olabilir ama bence erkek dedi. 2 hafta sonra nrtleşyiteceğiz
:) sağ salim olsun kuzum baksana cinsiyet değişen çok kişi olmus bende 2 doktora gittim biri erkek ama bekliyelim biraz daha dedi diğer cihazı çok iyidi yüzde 100 erkek dedi ama değişirmi bilemedim baksana herkesin değişiyo

Doktordan geldim kızlar şükür bebeğim iyi baş aşağı dönmüştü daha önce. Şükür normal konumuna gelmiş Cinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte erkek dedi ne kadar güzel duruyordu oğlumda geldi kardeşini gördü anne olmak çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Evet artıyor ama bu ictiklerinizle de alakalı olabilir miktarı aynı mi

Masallah cabim hadi gozun aydin kusmalar bizi etkiliyor bebeklere zararı yok Allahtan

Hayirlı olsun canim Allah analı babalı sağlıklı sihatli buyutmeyi nasipetsin insallah❤

Hayırlı olsun canim saglikla gelsin

Ne kadar güzel ya bir an önce günler geçsede bende hissetsem diyorum. Eminim hissetmek bambaşkadır.

Kızlar hayırlı uğurlu olsun. Gözünüz aydın.

Biraz kisinin hassasiyetine kalmis herhalde. Cunku hic hissetmeyenlerde olabiliyor nadiren de olsa. Tabi bebegin hareketliligi, buyuklugu falanda etkilidir herhalde.
bizimki hareketli bir bebekmiş doktor oyle söyledi. zamanla hissedersin dedi bakalım.sagolun bilgilendirdigniz için

kizlaaaaar
caninizi istetmek gibi olmasin ama canim coook mayonez istiyor..ama yumurta cig kullaniliyor diye korkudan yiyemiyorum.doktora sordum, cok guldu hicbisey olmaz dedi.mayonezde pastorize yumurta varmis.siz yiyor musunuz? tokso muhabbeti var midir mayonezde ?

Sizde oldu mu değişim yani tahmin etmişmiydi önceden

Benimde canım istiyor yiyorum

Sağlıkla gelsin oğluşunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…