2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben iki gün önce çok azda olsa patates kızartması ile yedim 18 haftalığım sıkıntı olmaz diye düşündüm hiç sormadım doktora

Sizinki gibi riskli ikili test, üzerine kalp, böbrek parlaklığı yaşayıp sağlıklı bebiş dünyaya getiren annelerin öyküleri de çokça fazla. Umudunuzu yitirmeyin çok çok geçmiş olsun. Gelmiş geçmiş olsun. Görülmüş kaybolmuş olsun.

Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
merhaba ilk gebeliğimde üçlü taramamda omurilik açıklığı riskim çok yüksek çıkmıştı üçlü taramadan sonra hergün ağladım bebeğim sağlıkla geldi dünyaya. Bu gebeliğimde yaptırmadım hiçbir taramayı. içinizi ferah tutun insallah sağlıklıdır
Amniyosenteze gelince de eğer aldırmayı düşünüyorsanız yaptırın çünkü orda da ayni sonuç çıksa bi tedavisi yok. Aksi durumda amniyosentezin bebeğe de zarar verme riski var

Burdayım yok yok gttimanca yazabildim. Kesinleştrdik galiba cinsiyeti çok şükür. Erkek dedi
Gözün aydın canım ay bende merak ediyorum sanki doktorum çok emin değildi sanki gittiğimde erkek dicek gibi hissediyorum

Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın

Merhaba, amniyosentez yaptırmayın bence düşük riski olduğunu duymuştum. Şimdilerde testi kötü çıkanlar için yurtdışına kan gönderiyorlar. Ben gebze de doktora gidiyorum Ergün bilgiç alanında iyi, yurtdışına kan gönderdiğini duydum. Ayrıca kadiköyde akif alkan var ona da bugün gittim alanında başarılı olduğunu duydum. Anlamında yaştan dolayı risk fazlaydı amniyosentez yaptırması akif hocaya gitmiş hicbir problem olmadığını söylemiş suan çok sağlıklı bir kızı var, korkmayın içinizi ferah tutun. Allah miniklerimizi korusun ınsallah, sağlık versin eli ayakları düzgün olsun..
Bu arada ikinci doktor ile birlikte kızım olacağı netleşti.

Gözün aydın canım ay bende merak ediyorum sanki doktorum çok emin değildi sanki gittiğimde erkek dicek gibi hissediyorum
Benm doktorm bu kez emindi ama ben emin olamıyrum hala. Heralde 18.haftadan sonra da değişmez dimi yakafayı yedrdi bu bebişler bize. İnşallh değşmez sennki de canım prensesin gelr sağlkkla inşallahne zamn gtceksn doktora

21 Kasım ayrıntılıya gideceğim inşallah sattaşım bakalım senin ki gibi değişecek mi
Ben de 24 te gdcem ayrıntılıya. O kadar bekleyemedim araya başka doktr soktumbiraz rahatladım ama hala tedrginim manyak olduk iyice. Bu kez kesndr heralde artk 18 hafta bitti yahu nerdeyse. 19. Haftaya grcem.sen de mi araya başka doktr soksan

Arkadaşlar çok fena kabızım tuvalette sürekli ıkınmak zorunda kaldım birşey olurmu ya

Eşim kesinlikle hayır diyor çocuğu usg ye kaç kez soktuk ayrıntılıda netleşir dıyor bana kalsa elli kere gitmiştim

Eşim kesinlikle hayır diyor çocuğu usg ye kaç kez soktuk ayrıntılıda netleşir dıyor bana kalsa elli kere gitmiştim
Aman yaaa çok merak ediyorz napalımbiz aslında başka doktr görsün de istedik gelişimini herşeyini. İyi de oldu bu doktoru da beğendk baya belki değştreblrz bile. İnşallah senin de gönlüne göre olur canım

İnş sattaşım değişsin de o duyguyu da tadalım istiyorum ama sağlıklı da olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…