- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
Ben iki gün önce çok azda olsa patates kızartması ile yedim 18 haftalığım sıkıntı olmaz diye düşündüm hiç sormadım doktorakizlaaaaar
caninizi istetmek gibi olmasin ama canim coook mayonez istiyor..ama yumurta cig kullaniliyor diye korkudan yiyemiyorum.doktora sordum, cok guldu hicbisey olmaz dedi.mayonezde pastorize yumurta varmis.siz yiyor musunuz? tokso muhabbeti var midir mayonezde ?
Sizinki gibi riskli ikili test, üzerine kalp, böbrek parlaklığı yaşayıp sağlıklı bebiş dünyaya getiren annelerin öyküleri de çokça fazla. Umudunuzu yitirmeyin çok çok geçmiş olsun. Gelmiş geçmiş olsun. Görülmüş kaybolmuş olsun.12 haftada test yaptırdım 150/1 onu önemsemedin ikili test çokta gerçekçi olmadığını düşündüm fakat şuan 17 haftalığım dün kontrol de çıktı ikiside üst üst gelince korkum arttı
Yok ilkkez söyledi o yüzden gurupta o kadar değişen cinsiyeti görünce accik emin değilim zaten kesin değil dahaSizde oldu mu değişim yani tahmin etmişmiydi önceden
Amin canm teşekkür ederim hepimizki sağlıklı olsunSağlıkla gelsin oğluşunuz
merhaba ilk gebeliğimde üçlü taramamda omurilik açıklığı riskim çok yüksek çıkmıştı üçlü taramadan sonra hergün ağladım bebeğim sağlıkla geldi dünyaya. Bu gebeliğimde yaptırmadım hiçbir taramayı. içinizi ferah tutun insallah sağlıklıdırKızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
bizimde değişti 17 nin sonundayım hala net değil iki kızımda netti bu böyle oldu napalım sağlıklı olsunlarYok ilkkez söyledi o yüzden gurupta o kadar değişen cinsiyeti görünce accik emin değilim zaten kesin değil daha
Sattaşım sen ne zamn gtcen doktoraBizimde değişti 17 bizimde değişti 17 nin sonundayım hala net değil iki kızımda netti bu böyle oldu napalım sağlıklı olsunlar
Doğum günün kutlu olsun canım benimGünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Gözün aydın canımBurdayım yok yok gttimanca yazabildim. Kesinleştrdik galiba cinsiyeti çok şükür. Erkek dedi
Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
21 Kasım ayrıntılıya gideceğim inşallah sattaşım bakalım senin ki gibi değişecek miSattaşım sen ne zamn gtcen doktora
Benm doktorm bu kez emindi ama ben emin olamıyrum hala. Heralde 18.haftadan sonra da değişmez dimi yaGözün aydın canımay bende merak ediyorum sanki doktorum çok emin değildi sanki gittiğimde erkek dicek gibi hissediyorum
16 hafta dolduktan sonra ara ara hissettim.17. Haftadan sonra sürekli hissetmeye başladım sizde hissedersiniz yakında çok az kalmışbizimki hareketli bir bebekmiş doktor oyle söyledi. zamanla hissedersin dedi bakalım.sagolun bilgilendirdigniz için ♥
Ben de 24 te gdcem ayrıntılıya. O kadar bekleyemedim araya başka doktr soktum21 Kasım ayrıntılıya gideceğim inşallah sattaşım bakalım senin ki gibi değişecek mi
Eşim kesinlikle hayır diyor çocuğu usg ye kaç kez soktuk ayrıntılıda netleşir dıyor bana kalsa elli kere gitmiştimBen de 24 te gdcem ayrıntılıya. O kadar bekleyemedim araya başka doktr soktumbiraz rahatladım ama hala tedrginim manyak olduk iyice. Bu kez kesndr heralde artk 18 hafta bitti yahu nerdeyse. 19. Haftaya grcem.sen de mi araya başka doktr soksan
Aman yaaa çok merak ediyorz napalımEşim kesinlikle hayır diyor çocuğu usg ye kaç kez soktuk ayrıntılıda netleşir dıyor bana kalsa elli kere gitmiştim
İnş sattaşım değişsin de o duyguyu da tadalım istiyorum ama sağlıklı da olsun inş.Aman yaaa çok merak ediyorz napalımbiz aslında başka doktr görsün de istedik gelişimini herşeyini. İyi de oldu bu doktoru da beğendk baya belki değştreblrz bile. İnşallah senin de gönlüne göre olur canım
Kusma olmadı bende ama sabahları safra çıkarıyordum. Safra gitti bulantı varKızlar bulantıları geçmeyen var mı benim gibi? Ve de hala kusan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?