- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Canım senin dikişin mi vardı? Ben de kabızım günlerdir, zaten benim çocukluğumdan beri sorunum bu..Arkadaşlar çok fena kabızım tuvalette sürekli ıkınmak zorunda kaldım birşey olurmu ya
Safra devam benim zaten ama gü içinde de kusmam oluyor. Özellikle yatmaya yakın mutlaka kusuyorum en az bir kere..Kusma olmadı bende ama sabahları safra çıkarıyordum. Safra gitti bulantı var
Önce sağlık tabikiİnş sattaşım değişsin de o duyguyu da tadalım istiyorum ama sağlıklı da olsun inş.
Yok hayır canım dikiş yok ama kabızım hep istemsiz ıkınma oluyo dışkı yumuşatıcı da fayda etmiyor libalaks lavman kullanmak zorunda kaldım popomda çatladı sinir oldum yaCanım senin dikişin mi vardı? Ben de kabızım günlerdir, zaten benim çocukluğumdan beri sorunum bu..
Suyu çok çok için. Bi de sabhları aç karnına kuru kayısı ve ılık su. Kızıma kuru kayısıyla yulaf yedryrum kabz oldğnda iyi geliyo. Zor gerçkten. Hemoroide bile götryo allah korusunYok hayır canım dikiş yok ama kabızım hep istemsiz ıkınma oluyo dışkı yumuşatıcı da fayda etmiyor libalaks lavman kullanmak zorunda kaldım popomda çatladı sinir oldum yasende ıkınıyo musun çok
Sattaşlar sırayla erkeğe dönüyor herkes galibaevet ben bugün tekrardan doktora gittim bu belirsizliğe dayanamayıp. cinsiyet kesinleşti arkadaşlar. minik bir oğlumuz olacak insallah.
bunun dışında doktor çok ayrintili bilgi verdi. ayagi kolu bacağı kafası her yerini ayrı ayrı gösterdi. tekrardan kan tahlili istedi.
ve kasılmalarıma sebep olarak plesantamin rahim ağzına çok yakın olmasını gösterdi. diğer doktor hiç bir şey dememisti. çok ayakta kalma, ağır kaldırma kanaman olur dedi. bir de magnezyum yazdı. hangi doktor daha isabetli bilemedim. işte benden haberler bu kadar.
Yiyecek kusmak çok kötü bir an önce kurtulun inşSafra devam benim zaten ama gü içinde de kusmam oluyor. Özellikle yatmaya yakın mutlaka kusuyorum en az bir kere..
Sıra sendeSattaşlar sırayla erkeğe dönüyor herkes galiba
Bizim Sattaşlar hep erkeğe döndü bakalım bizim ne olacak erkek olursa tat olur kız olursa bereket rabbim hayırlısını versinÖnce sağlık tabikisonra da gönlümüzden geçen inşallh. İki kızın var bi de oğlun olursa ikisini de tadarsın. Olmazsa da 3 tane sırdaşın yoldaşın prensesin olur
Eskiden poponun bu kadar değerli olduğunu bilmezdim,taa ki ilk doğumdan sonra popom çatlayıp üstüne hemoroid eklenene kadar.popo herşeymiş meğerse onu anladımSuyu çok çok için. Bi de sabhları aç karnına kuru kayısı ve ılık su. Kızıma kuru kayısıyla yulaf yedryrum kabz oldğnda iyi geliyo. Zor gerçkten. Hemoroide bile götryo allah korusun
Sağol canım evet ama kusmalarım bitti simdi yeme zamanı doktorda artık güzelce ye beslen seninde sağlıklı olmanı istiyorum dediMasallah cabim hadi gozun aydinkusmalar bizi etkiliyor bebeklere zararı yok Allahtan
Amin hepimizin inşallahHayırlı olsun canim saglikla gelsin
Teşekkür ederim canımNe kadar güzel ya bir an önce günler geçsede bende hissetsem diyorum. Eminim hissetmek bambaşkadır.
Kızlar hayırlı uğurlu olsun. Gözünüz aydın.
Mutlaka kayısı ye sabahları bende kabızlık çekiyorum ama herzamanki halim alışığım yani. Bir de yeşil kabak muazzam bir lifli yiyecek bol bol tüket yemeğini kızartmasını salatasını ye çok iyi geliyorArkadaşlar çok fena kabızım tuvalette sürekli ıkınmak zorunda kaldım birşey olurmu ya
Ya hala geçmedimi bulantılarınKızlar bulantıları geçmeyen var mı benim gibi? Ve de hala kusan?
Teşekkür ederim canım,kabağı pek de sevmem ama napalım el mahkumSağol canım evet ama kusmalarım bitti simdi yeme zamanı doktorda artık güzelce ye beslen seninde sağlıklı olmanı istiyorum dedi
Amin hepimizin inşallah
Teşekkür ederim canım
Mutlaka kayısı ye sabahları bende kabızlık çekiyorum ama herzamanki halim alışığım yani. Bir de yeşil kabak muazzam bir lifli yiyecek bol bol tüket yemeğini kızartmasını salatasını ye çok iyi geliyor
Ya hala geçmedimi bulantılarınben bugun 16+0ım artık midem bulanıyor şükür bence çok az kaldı dayan
18+3 oldk haftaya gitmem lazm 1 ay olacak gitmeyeli ama sanırm 20de gidecem ayrıntılı usg de aradan çıksın diyeBenm doktorm bu kez emindi ama ben emin olamıyrum hala. Heralde 18.haftadan sonra da değişmez dimi yakafayı yedrdi bu bebişler bize. İnşallh değşmez sennki de canım prensesin gelr sağlkkla inşallah ne zamn gtceksn doktora
Demir ilacı yaparmş. Şükür bende olmuyo ama ilk doğumumdan sonra hemoroid başlangıcı vardı. Sancılardan dolayı oluyomş. Çok zor. Yediklerine çok dikkat et bol bol sıvı al canımEskiden poponun bu kadar değerli olduğunu bilmezdim,taa ki ilk doğumdan sonra popom çatlayıp üstüne hemoroid eklenene kadar.popo herşeymiş meğerse onu anladımhamilelikte hiç çekilmiyor gerçekten sürekli dışkı yumuşatıcıdan bi hal oldum.krem falan da kullanamıyorum napcam bilmiyom.vitamin ilacı yapıyo bunu hrhalde
Çok teşekkür ederim canım,bulantım yeni geçti artık bundan sonra daha çok su içicem inşallahDemir ilacı yaparmş. Şükür bende olmuyo ama ilk doğumumdan sonra hemoroid başlangıcı vardı. Sancılardan dolayı oluyomş. Çok zor. Yediklerine çok dikkat et bol bol sıvı al canım
Hala heralde diyoruz yaaa18+3 oldk haftaya gitmem lazm 1 ay olacak gitmeyeli ama sanırm 20de gidecem ayrıntılı usg de aradan çıksın diye
Ozaman kesin belli olur herlde
Ay cevap yollarken site bakımda dedi tüm mesajım silindi demin.. Ben de ıkınıyorum canım mecburen yani.. Benim önceden oluşan basur memem mevcut, çok küçük ama büyüyebilir de hamilelikte ve doğumda galiba çok oluyormuş bu basur..Yok hayır canım dikiş yok ama kabızım hep istemsiz ıkınma oluyo dışkı yumuşatıcı da fayda etmiyor libalaks lavman kullanmak zorunda kaldım popomda çatladı sinir oldum yasende ıkınıyo musun çok
Ay hala içiyor musun ben günde 1 2 tane içiyorum çok hafif olandan tam anlamiyla birakamadimYani dikişlerimde sıkıntı yaşamadım 3 yol olmasına rağmen iyi durumda iğne konusuna gelince bayağı canım yanmıştı kolay diil ama kocaman iğne yaptılararada püfüttürmekten bişiy olmaz canım ben çok küçük yaşta başladım 22 yıldır içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?