2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah canım doğumdan sonra basur olsa yine iyi,çok ıkınmaktan makat çatlağı da oluyor o daha kötü ama önlemini alırsan hemen geçer,benim gibi almaz ertelersen ameliyata kadar gidiyo iş

Bende öyle cok sevmem ama doktora gittiğimde özellikle bunu yemem konusunda cok ısrar etti gerçekten iyi geliyor sen elinden geldiğince lifli gıdalar yemelisin en azından bir süre düzelene kadar
Öyle yapıcam artık canım,eşime et yemeği yaptım,kendime ise şuanda ıspanaklı bulgur yapıyorum

Cinsiyetin bu denli değiştiğini ilk kez grubumuzda gördüm kızlar çoğumuzun değişti çarşamba gideceğim 14un için de olacağız bakalım doğru çıkacak mı tabi bu kez gösterirse
Bence doktorlar emim olmadan söylüyorlar cok erken ve degisiyor. benim ilk oglumda doktor 13. Haftada görüyorum ama soylemem demişti sonra 20. Haftaya kadar da o kapatti bunda da 12. Haftada erkek gibi deyip 14. Haftada kesinlestirdi.
Bir de anneler hisseder bence ki doktorumda ayni seyi savunuyor ben ikisinde de hic kiz hissetmedim aklima bile gelmedi kiz olacağı daha kucucuktu oğlum diye seviyordum

Canım şimdi gördüm çok geçmiş olsun Rabbim sana bagislasin evladını iyi misin simdi

Ben 14+1 2 kilo aldım ama bu hafta biraz istahlandim gibi

Öyle yapıcam artık canım,eşime et yemeği yaptım,kendime ise şuanda ıspanaklı bulgur yapıyorum
Aman ıspanağa dikkat et haberler gözümü korkuttu ben alamadım pırasa aldım limonlayıp yedim az önce kız oldugu belli canım sürekli ekşili şeyler istiyo bir de makat çatlağı için ne önlemi alınıyor

Ben kan testinde negatif gördüm umarım sizinde öyle cikar sağlıkla gelsin bebisler de kilo alınır verilir ohooo

Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Canım hoşgeldin ikili tarama testi umarım yanıltıcıdir sonuç olarak geçmiş olsun bebeğinin durumu için hangi sehirdesin tavsiye istemişsin ama

Canım gözün aydın olsun sağlıkla gelsin kizin

Ya bence o kadar takılma ben patatesle arada yiyorum yani ona bakarsan baya baya bir şey yememek lazim ama ben nefsimi koreltiyorum yasak olanlarda da

Ispanak haberini bende duydum canım ama çok canım çekti napim
Şimdi canım,doğumda çok ıkınmaktan,veya normal Doğum yapmasan bile hamilelik boyunca büyüyen rahmin makata baskı yapması sonucuyla makat çatlağı olabiliyor.önlemi şu,doğum yaptıktan sonra bol bol lifli besleneceksin beyaz ekmek tüketmeyeceksin.bol su içiceksin,eğer çatladıysa doktor krem veriyor emzirirken kullanılan,bunları yaparsan kolaylıkla atlatırsın.yoksa sürünürsün benim gibi.ben bunları yapmadım başıma bela oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…