2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben kan testinde negatif gördüm umarım sizinde öyle cikar sağlıkla gelsin bebisler de kilo alınır verilir ohooo
Tabiki öyle ama ben biraz takıntılıyım kiloya kendimi 100 kilo gibi hissediyorum kilo aldığımı gördükten beri çok kilo alırsam aşırı takar mutsuz ederim kendimi

Canım gözün aydın olsun sağlıkla gelsin kizin
Amin canım darısı başımıza hepimizin
Ya bende hemoroid var bazen cok zorluyor beni bu makat çatlağı için dikkat edicem zaten hemoroid var bir de o çatlak daha beter olur
Benim de kanıyor ya

Ne önlem alabilirim?
Bana doktor bi merhem vermişti oraya sürmek için özellikle tuvalet öncesi kaynamasın diye ismi procto glyvenol krem baya iyi yumuşatıyor işe yarıyor cok zorlanırsın alabilirsin

Kızlar kalcam acayip ağrıyor ayaklanunca kuyruk sokumuna dgru yürüyemiyorum resmen doktor normal bu agrilar dedi ama ben nasıl ise gidecem onu düşünüyorum. Bugün biraz ayakta kaldım ondan mi acaba daha fena oldu. Sizde kalçası agrayan var mi

Canım doktorum bana magnezyum vermişti bir de probiyotik Li vitamin verdi onları kullanıyorum çok şükür rahatım . Ama geçen de 3-4 tane yer elması yedim . Onun da çok faydasını gördüm , deneyebilirsin .

Benim bazen popoma kramp giriyor, ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum

Bende ikinci doğumdan sonra direk 1gun sonrasında kati gıdaya geçtim hiçbirşey olmaz diyip ama sonrası oldum öldüm dirildim.hastanelik oldum kabizliktan. 1hafta tuvalete çıkamadim tuvalette ağlıyordum resmen ikinmaktan makatimim heryeri catlamisti. Söylemesi ayıp Lavman verdiler ama o bile çok rahatlatmamisti. En güzelim doğum Sonrasi Lifli ve sulu gıdalar ile beslenmek

Aynen canım bu makat hastalığı öldürmez süründürür

Aynen canım maalesef bende o illetten ameliyat olmak zorunda kaldım,ben geç kaldığım için ve bilinçsizlikten erken önlem almadığım için çok ilerlemişti.doğumdan sonra sadece beslenmemize dikkat etsek yeterdi,ama beni hiç bilgilendiren olmamıştı

Teşekkür ederim canım,yer elmasını deneyeceğim mutlaka

Bug
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsınız inşallah çok dikkat edin kaç haftalıksınız
bugün 16 haftadan gün almaya başladık kanama daha yeni azaldı hareketi iyi dedi bebeğin sabah bakarız yeniden dedi serum iğne hayırlısı inşallah Rabbim bağışlamış olsun

İştah açılmaları da başladıysa gelsin kilolar

En son ne zaman girmiştiniz, kız diye emin miydi doktor ? Bana da kesin değil kız gibi dedi ama şimdi herkese söylesem mi beklesem mi?

İki hafta önce girmiştim kız demişti ondan önce de iki hafta öncesinde yine kız demişti. Bu sefer kesin gördüm dedi. Bende videoyu izlediğimde erkek olduğunu görebiliyorum

Normal zamanlarımı hiç hatırlamıyorum ya.. Ne zaman isteyerek bir şeyler yiyeceğim yeniden? Sanki hiç eskiye dönemeyecek gibi hissediyorum
Benim de hiç iştahım yoktu şimdiye kadar canım. 59 kilodan 54e düştm. Daha yeni yeni bişyler istemeye başladı canm. Senin de düzelr bikaç haftayasonra kendmizi durdrmk için uğraşcaz

Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…