Tabiki öyle ama ben biraz takıntılıyım kiloya kendimi 100 kilo gibi hissediyorum kilo aldığımı gördükten beriBen kan testinde negatif gördüm umarım sizinde öyle cikarsağlıkla gelsin bebisler de kilo alınır verilir ohooo
Amin canım darısı başımıza hepimizinCanım gözün aydın olsun sağlıkla gelsin kizin
Ya bende hemoroid var bazen cok zorluyor beniIspanak haberini bende duydum canım ama çok canım çekti napim
Şimdi canım,doğumda çok ıkınmaktan,veya normal Doğum yapmasan bile hamilelik boyunca büyüyen rahmin makata baskı yapması sonucuyla makat çatlağı olabiliyor.önlemi şu,doğum yaptıktan sonra bol bol lifli besleneceksin beyaz ekmek tüketmeyeceksin.bol su içiceksin,eğer çatladıysa doktor krem veriyor emzirirken kullanılan,bunları yaparsan kolaylıkla atlatırsın.yoksa sürünürsün benim gibi.ben bunları yapmadım başıma bela oldu
Bana doktor bi merhem vermişti oraya sürmek için özellikle tuvalet öncesi kaynamasın diye ismi procto glyvenol krem baya iyi yumuşatıyor işe yarıyor cok zorlanırsın alabilirsinBenim de kanıyor ya
Ne önlem alabilirim?
Canım doktorum bana magnezyum vermişti bir de probiyotik Li vitamin verdi onları kullanıyorum çok şükür rahatım . Ama geçen de 3-4 tane yer elması yedim . Onun da çok faydasını gördüm , deneyebilirsin .Eskiden poponun bu kadar değerli olduğunu bilmezdim,taa ki ilk doğumdan sonra popom çatlayıp üstüne hemoroid eklenene kadar.popo herşeymiş meğerse onu anladımhamilelikte hiç çekilmiyor gerçekten sürekli dışkı yumuşatıcıdan bi hal oldum.krem falan da kullanamıyorum napcam bilmiyom.vitamin ilacı yapıyo bunu hrhalde
Benim bazen popoma kramp giriyor, ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorumKızlar kalcam acayip ağrıyor ayaklanunca kuyruk sokumuna dgru yürüyemiyorum resmen doktor normal bu agrilar dedi ama ben nasıl ise gidecem onu düşünüyorum. Bugün biraz ayakta kaldım ondan mi acaba daha fena oldu. Sizde kalçası agrayan var mi
Bende ikinci doğumdan sonra direk 1gun sonrasında kati gıdaya geçtim hiçbirşey olmaz diyip ama sonrası oldum öldüm dirildim.hastanelik oldum kabizliktan. 1hafta tuvalete çıkamadim tuvalette ağlıyordum resmen ikinmaktan makatimim heryeri catlamisti. Söylemesi ayıp Lavman verdiler ama o bile çok rahatlatmamisti. En güzelim doğum Sonrasi Lifli ve sulu gıdalar ile beslenmekIspanak haberini bende duydum canım ama çok canım çekti napim
Şimdi canım,doğumda çok ıkınmaktan,veya normal Doğum yapmasan bile hamilelik boyunca büyüyen rahmin makata baskı yapması sonucuyla makat çatlağı olabiliyor.önlemi şu,doğum yaptıktan sonra bol bol lifli besleneceksin beyaz ekmek tüketmeyeceksin.bol su içiceksin,eğer çatladıysa doktor krem veriyor emzirirken kullanılan,bunları yaparsan kolaylıkla atlatırsın.yoksa sürünürsün benim gibi.ben bunları yapmadım başıma bela oldu
Canım doğumdan sonra da bol lifli beslenmen gerekiyor 1 ay.birde çatlarsa doktorun krem veriyor geçiyor.ben ihmal ettim çok sıkıntı çektim hala çekiyorumBenim de kanıyor ya
Ne önlem alabilirim?
Aynen canım bu makat hastalığı öldürmez süründürürAmin canım darısı başımıza hepimizin
Ya bende hemoroid var bazen cok zorluyor benibu makat çatlağı için dikkat edicem zaten hemoroid var bir de o çatlak daha beter olur
Bana doktor bi merhem vermişti oraya sürmek için özellikle tuvalet öncesi kaynamasın diye ismi procto glyvenol krem baya iyi yumuşatıyor işe yarıyor cok zorlanırsın alabilirsin
Bende başından beri erkek hissediyorum kızlarımda hep kız dedim tuttu bunda tutacak mı merak ediyorumBenim doktorum kesin dedi ama bende sizin gibi hissediyorum sürekli nedense hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Aynen canım maalesef bende o illetten ameliyat olmak zorunda kaldım,ben geç kaldığım için ve bilinçsizlikten erken önlem almadığım için çok ilerlemişti.doğumdan sonra sadece beslenmemize dikkat etsek yeterdi,ama beni hiç bilgilendiren olmamıştıBende ikinci doğumdan sonra direk 1gun sonrasında kati gıdaya geçtim hiçbirşey olmaz diyip ama sonrası oldum öldüm dirildim.hastanelik oldum kabizliktan. 1hafta tuvalete çıkamadim tuvalette ağlıyordum resmen ikinmaktan makatimim heryeri catlamisti. Söylemesi ayıp Lavman verdiler ama o bile çok rahatlatmamisti. En güzelim doğum Sonrasi Lifli ve sulu gıdalar ile beslenmek
Teşekkür ederim canım,yer elmasını deneyeceğim mutlakaCanım doktorum bana magnezyum vermişti bir de probiyotik Li vitamin verdi onları kullanıyorum çok şükür rahatım . Ama geçen de 3-4 tane yer elması yedim . Onun da çok faydasını gördüm , deneyebilirsin .
bugün 16 haftadan gün almaya başladık kanama daha yeni azaldı hareketi iyi dedi bebeğin sabah bakarız yeniden dedi serum iğne hayırlısı inşallah Rabbim bağışlamış olsunÇok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsınız inşallah çok dikkat edin kaç haftalıksınız
Darısı size insallah. ❤❤❤Sattaşlar sırayla erkeğe dönüyor herkes galiba
İnşallah öyledirCanım hoşgeldin ikili tarama testi umarım yanıltıcıdir sonuç olarakgeçmiş olsun bebeğinin durumu için hangi sehirdesin tavsiye istemişsin ama
Normal zamanlarımı hiç hatırlamıyorum ya.. Ne zaman isteyerek bir şeyler yiyeceğim yeniden? Sanki hiç eskiye dönemeyecek gibi hissediyorumİştah açılmaları da başladıysa gelsin kilolar
En son ne zaman girmiştiniz, kız diye emin miydi doktor ? Bana da kesin değil kız gibi dedi ama şimdi herkese söylesem mi beklesem mi?
Benim de hiç iştahım yoktu şimdiye kadar canım. 59 kilodan 54e düştm. Daha yeni yeni bişyler istemeye başladı canm. Senin de düzelr bikaç haftayaNormal zamanlarımı hiç hatırlamıyorum ya.. Ne zaman isteyerek bir şeyler yiyeceğim yeniden? Sanki hiç eskiye dönemeyecek gibi hissediyorum
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallahMerhaba kızlar nasılsınızdoktordan geldim şimdi bir kızımda benim olacak baya baktı doktorum kesin dimi dedim kesin dedi hareketleri iyi haftasıyla tam uyumlu gidiyor o kadar kusmama açlığıma rağmen baya güzel gelişmiş. Şuan doktorum kan ilacı başlattı d vitamini ve folik asit devam dedi umarım ilaçlar beni kötü yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?