Lepistesb,Saglikla kucagina Almayi nasip etsin rabbimHayirlı olsun canim Allah analı babalı sağlıklı sihatli buyutmeyi nasipetsin insallah❤
Akbabayla1,bebeginizde ne sıkınti cikti,bendede ikili teste yaş riski cikti ama diger ölcumlerim iyi cikti bende nifty testi yaptirmadim bu yuzden siz mesajinizi gorunve merak ettim nedir sizin sıkıntınız?Sizinki gibi riskli ikili test, üzerine kalp, böbrek parlaklığı yaşayıp sağlıklı bebiş dünyaya getiren annelerin öyküleri de çokça fazla. Umudunuzu yitirmeyin çok çok geçmiş olsun. Gelmiş geçmiş olsun. Görülmüş kaybolmuş olsun.
Aynen canım bende nefsimi köreltmek amaçlıAy hala içiyor musun ben günde 1 2 tane içiyorum çok hafif olandan tam anlamiyla birakamadim
Canım etiket yapmazsan mesajlarını göremezler. Mesajı yazacağın kişinin başına @ işaretini ekle.Akbabayla1,bebeginizde ne sıkınti cikti,bendede ikili teste yaş riski cikti ama diger ölcumlerim iyi cikti bende nifty testi yaptirmadim bu yuzden siz mesajinizi gorunve merak ettim nedir sizin sıkıntınız?
Aminnnn canımmDoktordan geldim kızlar şükür bebeğim iyi baş aşağı dönmüştü daha önce. Şükür normal konumuna gelmişCinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte erkek dedi ne kadar güzel duruyordu oğlumda geldi kardeşini gördü anne olmak çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaş riski olanlara Nifty yani genetik test öneriyorlar karinda su almayi yani amniyosantezi dusuk tehlikesi oldugu icin doktor önermedi bize nifty yani kan testini öneriyorlar devlette 2700 civari özelde 4100 fiyatini verdiler bize.Merhaba, amniyosentez yaptırmayın bence düşük riski olduğunu duymuştum. Şimdilerde testi kötü çıkanlar için yurtdışına kan gönderiyorlar. Ben gebze de doktora gidiyorum Ergün bilgiç alanında iyi, yurtdışına kan gönderdiğini duydum. Ayrıca kadiköyde akif alkan var ona da bugün gittim alanında başarılı olduğunu duydum. Anlamında yaştan dolayı risk fazlaydı amniyosentez yaptırması akif hocaya gitmiş hicbir problem olmadığını söylemiş suan çok sağlıklı bir kızı var, korkmayın içinizi ferah tutun. Allah miniklerimizi korusun ınsallah, sağlık versin eli ayakları düzgün olsun..
Bu arada ikinci doktor ile birlikte kızım olacağı netleşti.
Tesekkurler ben yazismalari takip ediyorlar diye etiket yapmadim yaparim bundan sonraCanım etiket yapmazsan mesajlarını göremezler. Mesajı yazacağın kişinin başına @ işaretini ekle.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinDoktordan geldim kızlar şükür bebeğim iyi baş aşağı dönmüştü daha önce. Şükür normal konumuna gelmişCinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte erkek dedi ne kadar güzel duruyordu oğlumda geldi kardeşini gördü anne olmak çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Uzun süre yürüyünce benim de oluyor. Yürüyüşüm yamuluyor resmen. Bende bel fıtığı da var. Belimin daha aşağısı bu ama sanki kuyruk sokumu hizasında sol kalçam ağrıyor.Kızlar kalcam acayip ağrıyor ayaklanunca kuyruk sokumuna dgru yürüyemiyorum resmen doktor normal bu agrilar dedi ama ben nasıl ise gidecem onu düşünüyorum. Bugün biraz ayakta kaldım ondan mi acaba daha fena oldu. Sizde kalçası agrayan var mi
Bal ne güzel dişimi fırçalayıp oturmuştum, acıktım dedin midem guruldamaya başladı çok kötüsünAcıktım
Amin hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruzSaglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Ya tam ben yazacaktım ki sen yazmıssın duş aldım dişimi fırçaladım oturdum acıktım mesajını görünce bi midem geçtiBal ne güzel dişimi fırçalayıp oturmuştum, acıktım dedin midem guruldamaya başladı çok kötüsün
Bu haftadan sonra yavas yavaş iştahın açılır canm benimde bir haftadır iyi iştahım şükür. Tabi halen tiksindigimimi şeyleri yiyemiyorum ama diğer yediklerimi isteyerek yiyorum.Normal zamanlarımı hiç hatırlamıyorum ya.. Ne zaman isteyerek bir şeyler yiyeceğim yeniden? Sanki hiç eskiye dönemeyecek gibi hissediyorum
Bak bende senin gibiydim resmen arada ağlıyordum umudum kalmamıştı ama gerçekten geçiyo 15.haftayı geçince tamam gerçekten artık yemeye başlıyosunNormal zamanlarımı hiç hatırlamıyorum ya.. Ne zaman isteyerek bir şeyler yiyeceğim yeniden? Sanki hiç eskiye dönemeyecek gibi hissediyorum
bnm bebegimle aramda kocaman bir plasenta vaar16 hafta dolduktan sonra ara ara hissettim.17. Haftadan sonra sürekli hissetmeye başladım sizde hissedersiniz yakında çok az kalmış❣
Napalim herşey nasiptenCanım ya bir erkek daha kızlar çoğunluk değil artık sağlıkla gelsin kuzucuklar
Geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi iyi misin doktor durum hakkında ne dediKızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
Ama yemeyeceğim inat ettimAmin hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz
Ya tam ben yazacaktım ki sen yazmıssın duş aldım dişimi fırçaladım oturdum acıktım mesajını görünce bi midem geçti
Öyle canım insan bir oğlum oldu birde kizim olsa diyor ama olsun oğlumla birlikte anlaşır oynarlar dedimAminnnn canımmrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gönül olmayanı istiyor aslınd ama bende erkek olduğunu öğrenince erkeğe erkek kardeş daha iyidir dedim sonra sağlıkla gelsinler inşallah kız erkek farketmez rabbim herkese nasip etsin ☺
Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun inşallah olumsuz bir durum yoktur.Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?