2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayirlı olsun canim Allah analı babalı sağlıklı sihatli buyutmeyi nasipetsin insallah❤
Lepistesb,Saglikla kucagina Almayi nasip etsin rabbim benimkinede ÷90 erkek dediler ama haftaya kendi doktorumda kontrolum var oda oglan derse benide kayit edersin erkek annesi olarak haber vericem..

Akbabayla1,bebeginizde ne sıkınti cikti,bendede ikili teste yaş riski cikti ama diger ölcumlerim iyi cikti bende nifty testi yaptirmadim bu yuzden siz mesajinizi gorunve merak ettim nedir sizin sıkıntınız?

Akbabayla1,bebeginizde ne sıkınti cikti,bendede ikili teste yaş riski cikti ama diger ölcumlerim iyi cikti bende nifty testi yaptirmadim bu yuzden siz mesajinizi gorunve merak ettim nedir sizin sıkıntınız?
Canım etiket yapmazsan mesajlarını göremezler. Mesajı yazacağın kişinin başına @ işaretini ekle.

Aminnnn canımmrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gönül olmayanı istiyor aslınd ama bende erkek olduğunu öğrenince erkeğe erkek kardeş daha iyidir dedim sonrasağlıkla gelsinler inşallah kız erkek farketmez rabbim herkese nasip etsin

Yaş riski olanlara Nifty yani genetik test öneriyorlar karinda su almayi yani amniyosantezi dusuk tehlikesi oldugu icin doktor önermedi bize nifty yani kan testini öneriyorlar devlette 2700 civari özelde 4100 fiyatini verdiler bize.

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin

Uzun süre yürüyünce benim de oluyor. Yürüyüşüm yamuluyor resmen. Bende bel fıtığı da var. Belimin daha aşağısı bu ama sanki kuyruk sokumu hizasında sol kalçam ağrıyor.

Normal zamanlarımı hiç hatırlamıyorum ya.. Ne zaman isteyerek bir şeyler yiyeceğim yeniden? Sanki hiç eskiye dönemeyecek gibi hissediyorum
Bu haftadan sonra yavas yavaş iştahın açılır canm benimde bir haftadır iyi iştahım şükür. Tabi halen tiksindigimimi şeyleri yiyemiyorum ama diğer yediklerimi isteyerek yiyorum.

Normal zamanlarımı hiç hatırlamıyorum ya.. Ne zaman isteyerek bir şeyler yiyeceğim yeniden? Sanki hiç eskiye dönemeyecek gibi hissediyorum
Bak bende senin gibiydim resmen arada ağlıyordum umudum kalmamıştı ama gerçekten geçiyo 15.haftayı geçince tamam gerçekten artık yemeye başlıyosun bunu ben yazdıysam herkes yer düşün o derece kötüydüm

Geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi iyi misin doktor durum hakkında ne dedi

Öyle canım insan bir oğlum oldu birde kizim olsa diyor ama olsun oğlumla birlikte anlaşır oynarlar dedim evlat her türlü evlat bize fark eden birşey yok ask onlar aşk

Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun inşallah olumsuz bir durum yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…