2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Canm geçmiş olsun inşallah duyduğumuz mucizeler gibi sağlıklıdır bebegin . Yine de ben umutsuz olma derim çoğu defa doğru sonuc olmuyor testler . Bi arkadaşıma doktor midesinde bosluk mu var birşey demişti doğar doğmaz ameliyat olacak dedi . Bulunduğu şehrin en iyi doktoruydu. Ben devletede görün dedim araştırmaya gitti hicbir sorun yoktu . Sen yinede amniyo yerine nifty yaptırmayı düşünebilirsin.

Ah canım inşallah benimki de geçer ya.. Artık bunaldım bulantıdan..

Akbabayla1,bebeginizde ne sıkınti cikti,bendede ikili teste yaş riski cikti ama diger ölcumlerim iyi cikti bende nifty testi yaptirmadim bu yuzden siz mesajinizi gorunve merak ettim nedir sizin sıkıntınız?
Benim yaş riski artı kan değerlerin normal değil dedi dün 17 haftalık olduk kontrolde bağırsak ta parlaklık ve kafasının bir tarafında Kis görülüyor dedi fakat ben tek doktorla kalmadım iki dr daha aynı şeyi söyledi amnitosentez

Bende devlet hastanesinden randevu aldım görünücem daha kapsamlı olur diye düşünüyorum teşekkür ederim sizlere nifty yaptırıcam yinede tabi ama sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmem planlı bir gebelik değildi aklımdan geçmezdi hamile kalacağım allah verdi allah alır

Hayırlı olsun bebeğiniz Maşallah herşeyine :)
Çok şükür maşallah canım Benm oğlum henüz anlayamıyor muaynelerimde doktorun karşısındaki koltukta otur beni bekle diyorum o da oturup bekliyor :) inşallah zmaanla o da anlayacak alışacak kardeşine
Kızlar bulantıları geçmeyen var mı benim gibi? Ve de hala kusan?
Bende 14 haftaya kadr kustum ya , hatta 11 den 12ye kadr bi geçmişti 13te tekrar başladı gece yatmadan önce mutlaka çıkarırdm . İnan 14ten snra geçiyor şmdi de doyuramıyorum kendimi :)

Maşallah bebişine Sağlıklı olmanıza sevindim :)
Normal zamanlarımı hiç hatırlamıyorum ya.. Ne zaman isteyerek bir şeyler yiyeceğim yeniden? Sanki hiç eskiye dönemeyecek gibi hissediyorum
Sabret bende senin gibiydim geçecek inşallah

Canım kan sonuçların çıktımı cilt doktorune ne dedi vucudunda cıkanlara acaba

Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Cok üzülmeyin lütfen, ikili testlerde çok fazla risk gözüküp bebeğini cok sağlıklı bir sekilde kucagına alanlar var. Gonlünüzü ferah tutup dua edelim

Canım kan sonuçların çıktımı cilt doktorune ne dedi vucudunda cıkanlara acaba
Yok çıkmadı canım aramadılar daha. Alerji dedi deterjanımı değiştirme söyledi. Bi krem verdi kaşınan yerlere sürmem için ama bugün hiç kaşınmadım ve yenisi de çıkmadı çok şükür. Sen ne durumdasın?

Heınz markasının mayonezini kullanıyorum
Ya benm kan tahlilim cıktı ama gidip görüşemedim ama doktor bi anlam veremedi gördüğünde o biraz böcek ıssırığından şüphelendi acıkcası. Kan sonuclarına bakalım dedi kaldı öyle. Hani sennki bi teshis koydu mu acaba? Onu merak ettim? Bide hangi ilacı verdi acaba

Evet artıyor ama bu ictiklerinizle de alakalı olabilir miktarı aynı mi
Çoğunlukla her gidişimde maşallah iyi yani su ve çay içiyorum... Ama suyu daha çok.. Çay günde 4 bardak ancadır.. Ama su güzel içiyorum.. Meyve de yiyorum.. Belki de etkeb bunlardır..

Karaciğerden kaynaklı önemli birşey değil ama yinde de tahlil yapalım dedi daha doğrusu ben istedim tahlil.
Deterjanını değiştirdin mi yakın zamanda dedi yeni değiştirmiştim deterjanımı o yapmış olabilir kullanma dedi. Bir de sanırım oda böcek ısırığından şüphelendi ilk evde başka kaşınan var mı dedi. Şu an da ara ara kaşınıyor ama tutuyorum kendimi kaşımıyorum

Aynen canım karaciğerle ilgili oldugunu düşünmüyorum bende ama bilemedim ya alerjimi böcek mi valla psikolojim bozuldu. insllah kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…