2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın herkese. Yine iki gündür baş ağrısı ile cebelleştim bugün geçmiş çok şükür. Normal ağrılarım migrene çevirdi sanırım. Çünkü başım ağrırken midem de bulanıyor. Yine de buna şükür diyorum. Bu arada kızlar benim görümcemin cinsiyeti 37. Haftasında değişmiş şaka gibi değil mi ?

Geçmiş olsun canım.
Ayy 37.de değişmesi ne yaaa Allah korusun nerdeyse doğumda ogrenecekmis

Günaydın canım,geçmiş olsun.
Neeeee 37 mi? Ya valla değişenleri gördükçe inşallah benimki de değişmez diyorum o kadar şey aldım çokta güzeller iade etmek istemiyorum.

Günaydın. Yok artık bakan doktorlar görme engelli mi acaba 37 ye kadar görememişler peki ne deyip ne çıkmış

Günaydın canım gece kanama azaldı şimdi durmuş durumda doktoru bekliyorum bebeğimin sesini duyarsam rahatlayacağım. Dün sabahtan beri görmedim kuzumu.

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Son durum nedir, merak ettim. Umarım herşey yolundadır ?

Kızlar Günaydın,
Bacak bacak üstüne atmayı alışkanlık haline getirmişim rahat edemiyorum bir türlü, gebelikte sakıncalı olduğunu duydum bilgisi olan var mı ?

Kızlar Günaydın,
Bacak bacak üstüne atmayı alışkanlık haline getirmişim rahat edemiyorum bir türlü, gebelikte sakıncalı olduğunu duydum bilgisi olan var mı ?
Bende çok atıyorum yoksa rahat edemiyorum. Prof. Dr Melih Atahan Guven'in youtubeda kısacık videosu var izleyin isterseniz.

Günaydın kızlar kızıma hamileyken böyle olaylar çok okudum doktora sormuştum kesin kız değil mi diye. doktor da bana genellikle içerde cinsiyet değiştirmez çocuklar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…