2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım.
Ayy 37.de değişmesi ne yaaa Allah korusun nerdeyse doğumda ogrenecekmis
Günaydın canım,geçmiş olsun.
Neeeee 37 mi? Ya valla değişenleri gördükçe inşallah benimki de değişmez diyorum o kadar şey aldım çokta güzeller iade etmek istemiyorum.
Günaydın. Yok artık bakan doktorlar görme engelli mi acaba 37 ye kadar görememişler peki ne deyip ne çıkmış
Günaydın kızlar kızıma hamileyken böyle olaylar çok okudum doktora sormuştum kesin kız değil mi diye. doktor da bana genellikle içerde cinsiyet değiştirmez çocuklar dedi

Bizim görümcenin bir tane oğlu var. Gönlü kızdan yanaymış ama son ana kadar erkek demişler. Kendisi hastanede çalışıyor. Her hafta ultrasona giriyormuş. Sonra birgün yine arkadaşlarına espirisine bir gidip baktırayım belki değişmiştir diyor. Gerçekten de doktor kız olduğunu söylüyor. Artık doktorun göremeyişimi aletin kötülüğümü bilmiyorum ama çok şaşırmıştım duyunca.

Kızlarrr doktorum kan vermemi istemişti kolesterol tiroid vs rutin testler ya inanamıyorum kolesterolüm 241 çıkmış ldl 141 çıkmış en yüksek 200 ve 130 olması gerekirken nasıl olur böyle bişey o kadar et bile yemiyorum diye üzülüyodum sebzeciyim otcuyum ben kilom da 50 yaa nasıl olur

Canım benim kolesterolüm 380 ldl 347. 19 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum 2 tane. Benimki ailevi ama. Senin de ailende varsa eğer ondan dolayı olabilir.

Bende sat 4 Temmuz olanlara baktım daha cinsiyet öğrenen olmamış sanırım

Günaydın güzel anneler sabah prensesimi gördüm hamdolsun kalbini duydum Taburcu olduk hepinize teşekkürler dualarınız için. Kan sulandırıcı iğneden dolayı kanama uzun sürdü. Ama bebeğim iyi 1 ay rapor verdi dr. Köpekten korkup koşmuştum dizimi çarptım koşarken artık ondan mı oldu neyden oldu bilemedim. Dr olabilir dedi. Geldim yattım yine rabbim yardım etsin hepimize

Arkadaşlar ben 14+5 günlük hamileyim bulantım kusmam hala geçmedi ne yapacagımı şaşırdım bebegim beslenemedigi için hastanede yattım cıktım hala aynıyım doktora yalvardım ilaç diye vermiyor neden anlamıyorum herkes kullanıyor bu prilam denen ilaçı herkes öneriyor doktorum ilaç vermedig için alamıyorum kendim alsam bi sorun olurmu ne yapmalıyım cok zor durumdayım bebegimdede 1hafta gelik cıktı daha önce böyle degildi

Canım üşütmüş olma

Geçmiş olsun. Kendin alabiliyorsun eczaneden biraz pahalı oluyor ama.. Dr neden uygun bulmadı acaba? Başka bir dr a daha danış istersen. Ben hep kullanıyorum. Mide bulantılarım geçti gibi. Çok yorulup uykusuz kalırsam biraz rahatsızlık oluyor arada sadece hala arada kullanıyorum bulanacağını hissedersem. Bana veren dr un eşi 22 haftalık hala kullanıyormuş eşine yazıyor sürekli. Bir hafta önde ya da geride olmasa problem değil.

Dr şuanda cok küçük oldugu için ben veremem dedi korkuyorumda bu yüzden acaba birşey mi olur diye ikilemde kaldım ama artık dayanamıyorum öok teşekkür ederim canm

Hamile iken kolesterolün bu kadar yükselmesi iyi. Bebek oradan besleniyor. Kızımda benimde böyle çıkmıştı dr aynı böyle açıklama yapmıştı. Şu an yaptırmadım. Senin dr ne dedi. Kolesterol etten çıkmaZ zaten sadece. Margarin ve sağlıksız yağlar daha etken ya da hamur işleri kızartma.

Dr şuanda cok küçük oldugu için ben veremem dedi korkuyorumda bu yüzden acaba birşey mi olur diye ikilemde kaldım ama artık dayanamıyorum öok teşekkür ederim canm
Küçüklükle ne ilgisi var? Zaten küçükken oluyor bu lanet olası bulantı.. ikilemde kalman çok normal. Bende olsam alamazdım. İlaç vermeyen dr ları hiç sevmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…