Geçmiş olsun canım.
Ayy 37.de değişmesi ne yaaa Allah korusunnerdeyse doğumda ogrenecekmis
Günaydın canım,geçmiş olsun.
Neeeee 37 mi?Ya valla değişenleri gördükçe inşallah benimki de değişmez diyorum o kadar şey aldım çokta güzeller iade etmek istemiyorum.
Günaydın.Yok artık bakan doktorlar görme engelli mi acaba 37 ye kadar görememişler peki ne deyip ne çıkmış
Günaydın kızlarkızıma hamileyken böyle olaylar çok okudum doktora sormuştum kesin kız değil mi diye. doktor da bana genellikle içerde cinsiyet değiştirmez çocuklar dedi
Canım benim kolesterolüm 380 ldl 347. 19 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum 2 tane.Kızlarrr doktorum kan vermemi istemişti kolesterol tiroid vs rutin testler ya inanamıyorum kolesterolüm 241 çıkmış ldl 141 çıkmış en yüksek 200 ve 130 olması gerekirkennasıl olur böyle bişey o kadar et bile yemiyorum diye üzülüyodum sebzeciyim otcuyum ben kilom da 50 yaa nasıl olur
Sat tarihimiz aynı sizde cinsiyet değişimi oldu muCanım benim kolesterolüm 380 ldl 347. 19 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum 2 tane.Benimki ailevi ama. Senin de ailende varsa eğer ondan dolayı olabilir.
Dikkat ettim sat tarihi aynı olanların cinsiyet aynı gibşBende sat 4 Temmuz olanlara baktım daha cinsiyet öğrenen olmamış sanırım
Ben hariç bir tane erkek var başka da yok bende merak ettim şimdiDikkat ettim sat tarihi aynı olanların cinsiyet aynı gibş
Valla bana 3 doktor kız dedi. Değişirse şok geçiririm.Sat tarihimiz aynı sizde cinsiyet değişimi oldu mu
Benimde 22 sinde ayrıntılı inş öğrenirim netValla bana 3 doktor kız dedi. Değişirse şok geçiririm.23'nde randevum var 19 hafta oluyorum o zaman artık son olur diyorum cinsiyet konusu.
Ne zaman düzeleceğiz biz yaaaaaBen varım. İlaç kullanmazsam günüm kabus gibi geçiyor i,çtiğim suyu dahi kustum salı günü. İlacım bitmişti o gün
Canım üşütmüş olmaAnalaaaaar analarrr... Benimle aynı haftada olan sevgili analar.. İdrara çıkma sıklığı artan var mı? Allahım bu ara sık sık gidiyorum wc ye.. Delircem... Normalde ilk trimesterde sık çıkılır diye biliyorum.. İkinci trimesterde idrar sıklığı azalır diye biliyorum.. Sık sık gleir oldu bu aralar..
Geçmiş olsun. Kendin alabiliyorsun eczaneden biraz pahalı oluyor ama.. Dr neden uygun bulmadı acaba? Başka bir dr a daha danış istersen. Ben hep kullanıyorum. Mide bulantılarım geçti gibi. Çok yorulup uykusuz kalırsam biraz rahatsızlık oluyor arada sadece hala arada kullanıyorum bulanacağını hissedersem. Bana veren dr un eşi 22 haftalık hala kullanıyormuş eşine yazıyor sürekli. Bir hafta önde ya da geride olmasa problem değil.Arkadaşlar ben 14+5 günlük hamileyim bulantım kusmam hala geçmedi ne yapacagımı şaşırdım bebegim beslenemedigi için hastanede yattım cıktım hala aynıyım doktora yalvardım ilaç diye vermiyor neden anlamıyorum herkes kullanıyor bu prilam denen ilaçı herkes öneriyor doktorum ilaç vermedig için alamıyorum kendim alsam bi sorun olurmu ne yapmalıyım cok zor durumdayım bebegimdede 1hafta gelik cıktı daha önce böyle degildi
Hamile iken kolesterolün bu kadar yükselmesi iyi. Bebek oradan besleniyor. Kızımda benimde böyle çıkmıştı dr aynı böyle açıklama yapmıştı. Şu an yaptırmadım. Senin dr ne dedi. Kolesterol etten çıkmaZ zaten sadece. Margarin ve sağlıksız yağlar daha etken ya da hamur işleri kızartma.Kızlarrr doktorum kan vermemi istemişti kolesterol tiroid vs rutin testler ya inanamıyorum kolesterolüm 241 çıkmış ldl 141 çıkmış en yüksek 200 ve 130 olması gerekirkennasıl olur böyle bişey o kadar et bile yemiyorum diye üzülüyodum sebzeciyim otcuyum ben kilom da 50 yaa nasıl olur
Canım valla ailemde de yok anlamadım bu işten hiç bişeyCanım benim kolesterolüm 380 ldl 347. 19 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum 2 tane.Benimki ailevi ama. Senin de ailende varsa eğer ondan dolayı olabilir.
Küçüklükle ne ilgisi var? Zaten küçükken oluyor bu lanet olası bulantı.. ikilemde kalman çok normal. Bende olsam alamazdım. İlaç vermeyen dr ları hiç sevmiyorum yaDr şuanda cok küçük oldugu için ben veremem dedi korkuyorumda bu yüzden acaba birşey mi olur diye ikilemde kaldım ama artık dayanamıyorumöok teşekkür ederim canm
Aynen bende sevmiyorum yalvardım bideKüçüklükle ne ilgisi var? Zaten küçükken oluyor bu lanet olası bulantı.. ikilemde kalman çok normal. Bende olsam alamazdım. İlaç vermeyen dr ları hiç sevmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?