2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım migrosta calvenin vegan mayonezi var. İçinde çiğ yumurta yok. Ben ondan aldım. İlgilenirsin belki :)

Canım öyleyse çok sevinirim inşallah sıkıntı görmez doktorum daha cevap yazmadı.. çünkü margarinle hamur işiyle işim yok zeytinyağlı ve sebze ağırlıklı besleniyorum, hatta doktorum kızıyordu proteinden Zengin yemelisin diye bilemedim o yüzden şaşırdım

Çok geçmiş olsun canım
37 haftada nasl değişmiş yahu

Umarım birşey çıkmaz. Zaten öyle besleniyorsan korkma. Gelip geçici birşeydir. Proteinde yemelisin tabi ki.. o en gerekli şey. Bende hep öyle besleniyorum ama et de yerim. Dr hiç önemsememişti bile.

Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
çok geçmiş olsun. insallah sağlıkla gelir bebeğiniz. bol bol dua edelim...

Kızlar bulantılarınız devam ediyor mu daha yaa. 16 haftadan sonra geçmesi lazımdı. Ay ben o kumaşlardan ne çektim. İçim dışıma çıka çıka 3 ay kustum. 18+6 olduk buğün geçen Dr bize demir yazdı. 26 kasımda
21+4 günlükken ayrıntılıya girmiş olacağız. Son 19 gün

Umarım birşey çıkmaz. Zaten öyle besleniyorsan korkma. Gelip geçici birşeydir. Proteinde yemelisin tabi ki.. o en gerekli şey. Bende hep öyle besleniyorum ama et de yerim. Dr hiç önemsememişti bile.
Konuştum doktorla hamilelikte kolesterol yüksek çıkar dedi o da ben baktırmadım aile hekimi bakmış dedi ama gel görki tiroid az çalışıyor diyip ilaç verdi bir de demir için oligofer diye başka bi ilaç verdi

Hiç bilmiyorum ki canım. Bana artık 9 ay böyle sürecek gibi geliyor o kadar umutsuz oldum

ya bir ben varim saniyordum da gruba yazip kimseye can sıkıntısı vermeyim dediydim..meger tek degilmişim..17 deyim ve hala tam gaz devam.artik midem parrçalandi.kan kusuyorum hala..doktor mide koruyucu başladi.bu gidişle ülsere çevirnesin diye

Dr şuanda cok küçük oldugu için ben veremem dedi korkuyorumda bu yüzden acaba birşey mi olur diye ikilemde kaldım ama artık dayanamıyorum öok teşekkür ederim canm
Valla ben ne ilaçlar kullandım prilam dan zofrana kadar gel gör ki ilaçlar beni bastırmadı kullanmayı bıraktım ne de olsa kusuyorum diye ama doktorum bana bi zararı yok dedi sende neredeyse 15.haftaya gelmişsin cok ceksen 10gün daha çekersin bence zamanla azalıyor cünkü. Günde kaç kez çıkarıyorsun

Geçmiş olsun geçecek elbet bazen biraz daha uzun sürüyor sürekli gün içinde çıkarıyormusun yoksa bulantı mı çekiyorsun ilaç vermedi mi doktor prilam iyi geliyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…