Canım migrosta calvenin vegan mayonezi var. İçinde çiğ yumurta yok. Ben ondan aldım. İlgilenirsin belki :)kizlaaaaar
caninizi istetmek gibi olmasin ama canim coook mayonez istiyor..ama yumurta cig kullaniliyor diye korkudan yiyemiyorum.doktora sordum, cok guldu hicbisey olmaz dedi.mayonezde pastorize yumurta varmis.siz yiyor musunuz? tokso muhabbeti var midir mayonezde ?
Canım öyleyse çok sevinirimHamile iken kolesterolün bu kadar yükselmesi iyi. Bebek oradan besleniyor. Kızımda benimde böyle çıkmıştı dr aynı böyle açıklama yapmıştı. Şu an yaptırmadım. Senin dr ne dedi. Kolesterol etten çıkmaZ zaten sadece. Margarin ve sağlıksız yağlar daha etken ya da hamur işleri kızartma.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın herkese. Yine iki gündür baş ağrısı ile cebelleştim bugün geçmiş çok şükür. Normal ağrılarım migrene çevirdi sanırım. Çünkü başım ağrırken midem de bulanıyor. Yine de buna şükür diyorum. Bu arada kızlar benim görümcemin cinsiyeti 37. Haftasında değişmiş şaka gibi değil mi ?
İnşallah canımB
Benimde 22 sinde ayrıntılı inş öğrenirim net
Bilemedim o zamanCanım valla ailemde de yok anlamadım bu işten hiç bişey
Umarım birşey çıkmaz. Zaten öyle besleniyorsan korkma. Gelip geçici birşeydir.Canım öyleyse çok seviniriminşallah sıkıntı görmez doktorum daha cevap yazmadı.. çünkü margarinle hamur işiyle işim yok zeytinyağlı ve sebze ağırlıklı besleniyorum, hatta doktorum kızıyordu proteinden Zengin yemelisin diye bilemedim o yüzden şaşırdım
çok geçmiş olsun. insallah sağlıkla gelir bebeğiniz. bol bol dua edelim...Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
İnşallah canım yaa bekliyorum haberUmarım birşey çıkmaz. Zaten öyle besleniyorsan korkma. Gelip geçici birşeydir.Proteinde yemelisin tabi ki.. o en gerekli şey. Bende hep öyle besleniyorum ama et de yerim. Dr hiç önemsememişti bile.
Hiç bilmiyorum ki canım. Bana artık 9 ay böyle sürecek gibi geliyor o kadar umutsuz oldumNe zaman düzeleceğiz biz yaaaaa
Benimde bulantilar var inşallah çoğa kalmaz biter. Prilam kullanıyorum ona rağmen bulantı oluyor sabahta istifra ettim . Hiç değilse kasım da bitmiş olsunNe zaman düzeleceğiz biz yaaaaa
Konuştum doktorla hamilelikte kolesterol yüksek çıkar dedi o da ben baktırmadım aile hekimi bakmış dediUmarım birşey çıkmaz. Zaten öyle besleniyorsan korkma. Gelip geçici birşeydir.Proteinde yemelisin tabi ki.. o en gerekli şey. Bende hep öyle besleniyorum ama et de yerim. Dr hiç önemsememişti bile.
Canım migrosta calvenin vegan mayonezi var. İçinde çiğ yumurta yok. Ben ondan aldım. İlgilenirsin belki :)
Hiç bilmiyorum ki canım. Bana artık 9 ay böyle sürecek gibi geliyor o kadar umutsuz oldum
Benim gebelikten önce idrarda kan vardı. Dünkü tahlilde yine kan görüldü.bir kurtulamadım su idrar yollarından
Arada oluyor sık olmamakla birlikte. İnşaallah yaşamam bu gebelikte böbrek büyümesini Ya ilkinde çok ağrı çektim büyümüştüyaa bizim olay böbrek buyumesibobrek ağrısı yokluyor mu arada?
Valla ben ne ilaçlar kullandım prilam dan zofrana kadar gel gör ki ilaçlar beni bastırmadı kullanmayı bıraktım ne de olsa kusuyorum diye ama doktorum bana bi zararı yok dedi sende neredeyse 15.haftaya gelmişsin cok ceksen 10gün daha çekersin bence zamanla azalıyor cünkü. Günde kaç kez çıkarıyorsunDr şuanda cok küçük oldugu için ben veremem dedi korkuyorumda bu yüzden acaba birşey mi olur diye ikilemde kaldım ama artık dayanamıyorumöok teşekkür ederim canm
Geçmiş olsun geçecek elbet bazen biraz daha uzun sürüyor sürekli gün içinde çıkarıyormusun yoksa bulantı mı çekiyorsun ilaç vermedi mi doktor prilam iyi geliyor aslındaya bir ben varim saniyordum da gruba yazip kimseye can sıkıntısı vermeyim dediydim..meger tek degilmişim..17 deyim ve hala tam gaz devam.artik midem parrçalandi.kan kusuyorum hala..doktor mide koruyucu başladi.bu gidişle ülsere çevirnesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?