Sızın ne zaman geçti kusmalar vs.kızımda 13.haftada normale dönmüştüm ama bunda devamValla ben ne ilaçlar kullandım prilam dan zofrana kadar gel gör ki ilaçlar beni bastırmadı kullanmayı bıraktım ne de olsa kusuyorum diye ama doktorum bana bi zararı yok dedi sende neredeyse 15.haftaya gelmişsin cok ceksen 10gün daha çekersin bence zamanla azalıyor cünkü. Günde kaç kez çıkarıyorsun
Arada oluyor sık olmamakla birlikte. İnşaallah yaşamam bu gebelikte böbrek büyümesini Ya ilkinde çok ağrı çektim büyümüştü
Canım hatırlıyorum sen de çok çekiyorsun kusmadan. Bana yarım doz zofer iyi geliyor ama icmezsem kötü oluyorum kusuyorum senin kadar olmasa da. Geçer inşallah ne diyelim ama haftalar ilerledikçe umudum da kalmıyor yaa zaten 15 bitti hali hazırda ama düzelme yokya bir ben varim saniyordum da gruba yazip kimseye can sıkıntısı vermeyim dediydim..meger tek degilmişim..17 deyim ve hala tam gaz devam.artik midem parrçalandi.kan kusuyorum hala..doktor mide koruyucu başladi.bu gidişle ülsere çevirnesin diye
Bende su icemiyorum Evet suya yogunlasinca vücudum sanki daha dinç oluyor. Ama içemiyorum zorlandığım zaman midem kalkiyor.ben bir urolojiye gorundum.tekrarlayacaktir dedi.ileri bir tarihte ultrason yapalim.stres yapma ameliytasız basardiysan yine gecer dedi.su icebilsem gececek de..icebilsem
Geçmiş olsun geçecek elbet bazen biraz daha uzun sürüyor sürekli gün içinde çıkarıyormusun yoksa bulantı mı çekiyorsun ilaç vermedi mi doktor prilam iyi geliyor aslında
Canım hatırlıyorum sen de çok çekiyorsun kusmadan. Bana yarım doz zofer iyi geliyor ama icmezsem kötü oluyorum kusuyorum senin kadar olmasa da. Geçer inşallah ne diyelim ama haftalar ilerledikçe umudum da kalmıyor yaa zaten 15 bitti hali hazırda ama düzelme yok
doktor sulu bisiler tuket dedi.gerekirse meyve suyu ic dedi.oyle biraz daha kolay oluyor.ama oyle limonlu su falan diyorlar da.yok olmuyor..icemiyorum..Bende su icemiyorum Evet suya yogunlasinca vücudum sanki daha dinç oluyor. Ama içemiyorum zorlandığım zaman midem kalkiyor.
Urolojiye gitmeyi hiç istemiyorum.korkuyorum sürekli bişeyler çıkmasından ilaç içmekten zaten nefret ediyorum.birde büyümede başladıysa moral sıfır olur. Çektiğim migren ve Aritmi yetiyor zaten
Seninle sat tarihimiz 1gun arayla.doktor sulu bisiler tuket dedi.gerekirse meyve suyu ic dedi.oyle biraz daha kolay oluyor.ama oyle limonlu su falan diyorlar da.yok olmuyor..icemiyorum..
Senin cinsiyet bellimi cnmevet yakiniz biz
Ben her gün decavit kullanıyordum. .haftada 2ye düşürdü doktorum. Demir-folik asit-b12 karışımı bir vitamin verdi. Başka bir şey vermedi.kızlar vitamin neler kullanıyosunuz hamilelikte doktor ne verdi bana hala folikasite devam dedi vide balık hapı dedi
Evet bana da aile hekimi bakmıştı çok sevindimKonuştum doktorla hamilelikte kolesterol yüksek çıkar dedi o da ben baktırmadım aile hekimi bakmış dediama gel görki tiroid az çalışıyor diyip ilaç verdi bir de demir için oligofer diye başka bi ilaç verdi
Benim de bir hafta önce normale döndü ama aç kalmaya hala tahammülüm yok biraz az kalınca bulantı oluyor sık sık yiyorum. Ben ama gerçekten hiçbişey yiyemiyorum aşırı zayıfladım sürekli serum ilaç geçmeyecek diye ağlıyordum arada ama 16.haftamda rahatladım Allaha şükür zaten en uzun 20.hafta diyorlar sizinde bitmek üzeredirSızın ne zaman geçti kusmalar vs.kızımda 13.haftada normale dönmüştüm ama bunda devam
Ya işte ben ilaçta içemiyordum içtiğimdede kusuyordum ilaç içmeye karşı bi önyargım var bu nedenle kusarak geçirdim son zamanlarda kan geliyordu ama azaldı ve bitti 16.haftamda.umarım en kısa sürede sizlerde kurtulursunuz cok zor biliyorum ama geçecek inanprilam ve pulcet kullanmaya basladim.bir de gaviscon.pulcet bayagi iyi geldi dogrusu.prilam bulantii hafifletiyor ama refluyu pulcet durdururyor ve mide ile mide kapağini koruyormus.prilam A kategori pulcet B kategori..hic icmek istemiyorum ama olmuyor icmeden de.
Decavit verdi. Folik asite gerek yok ki bu haftalardan sonra.. birde magnezyum ve kalsiyum aldım. Eklem ağrılarım olursa içerim diye. Çok şükür ağrım sızım yok ama kızımda belim çok ağrımıştı onu bekliyorum yinekızlar vitamin neler kullanıyosunuz hamilelikte doktor ne verdi bana hala folikasite devam dedi vide balık hapı dedi
Ben decavit içmediğim için folikasite devam et o zaman dediDecavit verdi. Folik asite gerek yok ki bu haftalardan sonra.. birde magnezyum ve kalsiyum aldım. Eklem ağrılarım olursa içerim diye. Çok şükür ağrım sızım yok ama kızımda belim çok ağrımıştı onu bekliyorum yinebelki de ağrımaz değil mi?
Folik ast bittikten sonra momvital plus verdi. bir diğer doktor ise ilave olarak maltofer kan ilacı ve magnorm 365mg verdi. bugün başladım bakalım kalçamdaki ağrıya iyi gelecekler mi..kızlar vitamin neler kullanıyosunuz hamilelikte doktor ne verdi bana hala folikasite devam dedi vide balık hapı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?