2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar vitamin neler kullanıyosunuz hamilelikte doktor ne verdi bana hala folikasite devam dedi vide balık hapı dedi
Decavit, balık yağı, kalsiyum+d3 hapı..

Ben daha 7 haftalık mı neydim doktor yazdı nöbet tutamaz diye, idare direkt kabul etti.

evde 2.5 yasinda oglum ona bakamadim.psikolojik olarak etkilendi.ustune bir de vitaminsiz kalmis doktoru soyledi.coook uzgunum ama ilac olmadan ogluma bakamadigim icin ilac iciyorum.o zaman da kizima bisey olacak diye korkuyorum.annelik ne zormuş

Decavit, balık yağı, kalsiyum+d3 hapı..

Ben daha 7 haftalık mı neydim doktor yazdı nöbet tutamaz diye, idare direkt kabul etti.
ben de anlamadım ki başka arkadaşlarim da oldu tutmayan. ama bizim idare risk almak istemiyor. nöbet tutamayacak durumda olan öğretmen rapor almalı diye düşünüyor.

ki ben nöbetten ayrılayım diye bir istekte bulunmadım doktora. buraya da yazdığım kasılma problemimi anlattım. günde kaç kez oluyor diye sordu. hergün kesin oluyor bazı günler üç beş kez farkediyorum dedim. özellikle nöbet günümde saat beşten sonra sürekli kasiliyor deyince bir de plesenta rahim arkasından rahim ağzına kadar uzanıyor görünce sana rapor yazalım dedi. hatta ayakta kalma, ağır kaldırma kanaman olabilir dikkat et dedi. ama idareden olumlu bir yanıt alamadım. en azindan rahat bir yere koysalar oturup beklerdim. insallah onu bari yaparlar. kimi insan insiyatif alamıyor kendini koruyor bizim idare de tam olarak onlardan.

Benim hep düşüktü canım demir ondan çocuk da benim gibi marazlı olmasın diye hemen başlayayım dedi doktor içim rahatladı

Bende kalp hastasıyım kabul etmediler raporumu çünkü ihtiyaç var ben tutmazsan o gün boşta kalıyor

Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Canım benim de ikili testim yüksek risk çıktı 1:50 kanda totelde 1:137 çıkmıştı kaç gün yedim resmen kendimi Sonra nifty testi yaptım sonucum temiz geldi daha detaylı ultrason girmedim 18 haftalığım bende çok korkuyorum ama bu süreçte çok araştırma yaptım hep sağlıkla gelmiş bebekleri inş tüm bebişler sağlıkla gelsin üzme kendini Eğer her türlü bebeğim benim diyorsan ikili testi önemsememişsin bunu da önemseme Tabi ki doktora git elinden geleni yap da bu üzüntü ve sitres çok daha kötü

Gebeliğiniz oğluşlara göre nasıl farklı mı
Çok çok farklı. Yüzüm sivilce doldu alın kısmı.yuzum Yuvarlaklasti. Yemek olarak ilk üç ay hiçbirşey yiyemedim. Sıvı gıdalar çorba tarzı yiyebildim. Ogullarimda et çok fazla istiyordu cnm bunda resmen etten tiksindim kornişon tursudan tiksindim. Kız yükü ağırdır derler ya gerçekten öyle çok ağır geçiyor.sabahtan akşama kadar uyuyorum nerdeyse.

Çok sinirlendim şimdi idarene.. Ne demek ya, senin riskli bir durumun var, Allah korusun bir şey olsa sorumluluğu kabul edecek mi? Ben olsam direkt milli eğitime giderdim elimde raporumla..

Bende kızlarda aynıydım çok zor geçti kılo verdim sürekli bu farklı o yüzden hep erkek dıye düşünüyorum doktor 12 de erkek 14 kız deyince şok oldum 18 oldu Bi daha göstermedi

Bende kızlarda aynıydım çok zor geçti kılo verdim sürekli bu farklı o yüzden hep erkek dıye düşünüyorum doktor 12 de erkek 14 kız deyince şok oldum 18 oldu Bi daha göstermedi
Rabbim gönlündekini versin inşallah sağlıklı şekilde. Bende erkeklerde ilk ayda kilo almaya başladım. 20ser kg ile bitirdim hamileliği. Bunda 3kg verdim geri halen alamadım verdiğim kg yu

İnşallah hemencecik geçer de rahatlarsınız. kızlar ben sanırım artık ağırlaşıyorum sizler ne durumdasınız bulantıdan hariç kramplar ne durumda benim sağ bacağımda varisler oluşmuş. Doğumdan sonra geçse bari.

evde 2.5 yasinda oglum ona bakamadim.psikolojik olarak etkilendi.ustune bir de vitaminsiz kalmis doktoru soyledi.coook uzgunum ama ilac olmadan ogluma bakamadigim icin ilac iciyorum.o zaman da kizima bisey olacak diye korkuyorum.annelik ne zormuş
Ya çok üzüldüm cocuk olunca bir tık fazla zor oluyor hem onunla hem kendinizle ilgilenmek. Ben ilaç kullandım o kadar kusmaya açlığa ragmen bebegim haftasıyla günüyle uyumlu gayet iyi o yüzden ona birşey olacak diye korkmayın bende kendi kendime demiştim inşallah birşey olmaz diye onlar kendilerine çok iyi bakıyor merak etme

Kizlaar. Benm sabahtandr bademciklerm sisti su an atesim de yuksek . Olcmedim ama yaniyorm üsuyorm. Grip galiba buu acile gitsem bisey yapabilirler mi ? Mide bulantm da var ama cikaramdim bi turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…