benim idarecilerim tam kağıt adamı yönetmelik harici bir şey vermiyorlar. hatta bana aslında gebeler ya 32 de ya 37 izine ayrılır ortada ayrılamaz biz idare ediyoruz diyor. saçmalardan seçmeler işte. olmadı Milli eğitime gidecegim zaten niye kendimi bebegimi riske atayim ki. Allah korusun bir şey olsa herkes rapor alsaydın der. önce gerginlestirmeden çözmelerini bekleyeceğim. ara kat var oraya verirlerse öğretmenler odasinda oturacağıma orada otururum baktım olmuyor Milli eğitim müdürlüğüne gidecegim ben de.Çok sinirlendim şimdi idarene.. Ne demek ya, senin riskli bir durumun var, Allah korusun bir şey olsa sorumluluğu kabul edecek mi? Ben olsam direkt milli eğitime giderdim elimde raporumla..
Çok sağolun ilk gün çok üzgündüm bugün daha iyiyim umutluyum da sevgilerCanım benim de ikili testim yüksek risk çıktı 1:50 kanda totelde 1:137 çıkmıştı kaç gün yedim resmen kendimi Sonra nifty testi yaptım sonucum temiz geldi daha detaylı ultrason girmedim 18 haftalığım bende çok korkuyorum ama bu süreçte çok araştırma yaptım hep sağlıkla gelmiş bebekleri inş tüm bebişler sağlıkla gelsin üzme kendini Eğer her türlü bebeğim benim diyorsan ikili testi önemsememişsin bunu da önemseme Tabi ki doktora git elinden geleni yap da bu üzüntü ve sitres çok daha kötü
Bende 2 kılo aldım diğerlerinde 0 kılo ile doğuma girdim ama rabbim sağlık versin diğer duyguya tattırsınRabbim gönlündekini versin inşallah sağlıklı şekilde. Bende erkeklerde ilk ayda kilo almaya başladım. 20ser kg ile bitirdim hamileliği. Bunda 3kg verdim geri halen alamadım verdiğim kg yu
Bence erkekKızlar ben geldimmm. Ölçümleri yapıldı bebişimin her şey yolunda. Ben kan vermedim ikili için öyle karar aldım. Ama sağlıklı şükürler olsun ölçümleri. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminde bulunamadı maalesef ufak bir çıkıntı gördü. Bu haftalarda kızlarda da olabiliyormuş o yüzden bir şey diyemem dedi. 1 ay sonra gidicem en geç ben öğrenicem sanırım.Tahmini olan var mı? Durduğu yere göre vs.
Eki Görüntüle 2546228
Hah işte ben de aynen öyleyim. Bugün icmeyeyim deneyeyim diyorum kusmaktan helak oluyorum. Mecbur içiyorum ertesi güne. Acaba bağımlılık mı yapıyor bu ilaçlar yaaya aslinda ilac ictigimde iyiyim.ama bazi gunler de bugun de icmeyim nolaack diyorum.esim ee burnun dikine gitmesene diyor.icmeyince kotulesiyorum..e ne zamana kadar icicez ilac? bebegimize de yazkk..
Ne demek raporun hükmü yok yaa. Çok saçma .Vallahi deli ederler insanı, sırf kendisini düşünüyor idarelerDünden aklıma gelenleri yazayim yine. ben vinelac diye bir ilaç ve d vitamini kullanıyordum. doktor vinelac yerine decavit yazdı. niye diye de sormadım. içeriklerine bakacağım insallah. d vitaminini haftada bir keze indirdi. fazlası zararlı dedi. hemoglobin yüksek diye demir ilacı vermedi.
plesentanin yerlesiminden dolayi nöbet için tutamaz diye rapor verdi. ama idare raporun bir geçerliliği yok diyor. nöbet asli görev görünüyormuş vs vs. daha rahat bir yere vermeyi düşünüyorlar.. öğrencisiz sakin. bakalım tatil harıc 6 haftam kaldı zaten. hayırlısıyla bitseydi.
Rapor yazalım demiş doktor yazdirsaydin verirdin raporu olur biter rapor bu sonuçta . Dikkat et kendine rapor olduktan sonra onlara ne canım.ben de anlamadım ki başka arkadaşlarim da oldu tutmayan. ama bizim idare risk almak istemiyor. nöbet tutamayacak durumda olan öğretmen rapor almalı diye düşünüyor.
ki ben nöbetten ayrılayım diye bir istekte bulunmadım doktora. buraya da yazdığım kasılma problemimi anlattım. günde kaç kez oluyor diye sordu. hergün kesin oluyor bazı günler üç beş kez farkediyorum dedim. özellikle nöbet günümde saat beşten sonra sürekli kasiliyor deyince bir de plesenta rahim arkasından rahim ağzına kadar uzanıyor görünce sana rapor yazalım dedi. hatta ayakta kalma, ağır kaldırma kanaman olabilir dikkat et dedi. ama idareden olumlu bir yanıt alamadım. en azindan rahat bir yere koysalar oturup beklerdim. insallah onu bari yaparlar. kimi insan insiyatif alamıyor kendini koruyor bizim idare de tam olarak onlardan.
Kız gibi geldi banaKızlar ben geldimmm. Ölçümleri yapıldı bebişimin her şey yolunda. Ben kan vermedim ikili için öyle karar aldım. Ama sağlıklı şükürler olsun ölçümleri. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminde bulunamadı maalesef ufak bir çıkıntı gördü. Bu haftalarda kızlarda da olabiliyormuş o yüzden bir şey diyemem dedi. 1 ay sonra gidicem en geç ben öğrenicem sanırım.Tahmini olan var mı? Durduğu yere göre vs.
Eki Görüntüle 2546228
Malesef raporu kabul etmiyorlar yönetmelikte yer almıyor nöbet tutamayan okula da gelemez mantığı var bende aldım 3. Derece kalp kapağı hastasıyım ama etöedilerRapor yazalım demiş doktor yazdirsaydin verirdin raporu olur biter rapor bu sonuçta . Dikkat et kendine rapor olduktan sonra onlara ne canım.
Geçmez o canım dikkat et . Benim 2 varisim hamilelikten armağan kaldı. Bacaklarimin yan tarafları felaket ağrır içten büyük varış var . Şişmeden geçirmek istiyorum hamileliği ama olmucak galiba . Acıkınca midem bulanıyor yiyorum midem bulanıyor hep bi sağlıksız huzursuz haldeyimİnşallah hemencecik geçer de rahatlarsınız. kızlar ben sanırım artık ağırlaşıyorumsizler ne durumdasınız bulantıdan hariç kramplar ne durumda benim sağ bacağımda varisler oluşmuş. Doğumdan sonra geçse bari.
Tiroitiniz kac cıktı acaba da az calısıyor denildiKonuştum doktorla hamilelikte kolesterol yüksek çıkar dedi o da ben baktırmadım aile hekimi bakmış dediama gel görki tiroid az çalışıyor diyip ilaç verdi bir de demir için oligofer diye başka bi ilaç verdi
Hocam eşinizde kızınızda böyle bir durum olsaydı nasıl karşılardınız acaba deseydinizMalesef raporu kabul etmiyorlar yönetmelikte yer almıyor nöbet tutamayan okula da gelemez mantığı var bende aldım 3. Derece kalp kapağı hastasıyım ama etöediler
Ben sadece şu u söyledim raporu saklayacağım nöbet esnasında kalple ilgili sorun yaşarsam sorumlu siz olursunuz dedim yeter zaten artık mecburen tutuyorumHocam eşinizde kızınızda böyle bir durum olsaydı nasıl karşılardınız acaba deseydiniz
Robot muyuz biz de herşey kural olsun . Hukukta bile boşluk var . Yonetmeliktede olabilir . Bunlar rapor olduktan sonra teftiş olduğunda sunulucak raporumuz da var nasıl olsa diyip insancıl davranılması gereken durumlar . Yazık ya insanlığı olmayan bütün herkese .
Multivitamin olarak regenesis max canım d vitamini olarak da d3den kullanıyorum ikiside temiz içeriklikızlar vitamin neler kullanıyosunuz hamilelikte doktor ne verdi bana hala folikasite devam dedi vide balık hapı dedi
Kız gibi geldi bana
AhhaaahaaBal ne güzel dişimi fırçalayıp oturmuştum, acıktım dedin midem guruldamaya başladı çok kötüsün
2.69 çıktıTiroitiniz kac cıktı acaba da az calısıyor denildi
tutamaz raporunu aldım ama kabul etmediler.. 6 hafta için heyet raporu almak da hem zor hem de öğrencilere de yazıkRapor yazalım demiş doktor yazdirsaydin verirdin raporu olur biter rapor bu sonuçta . Dikkat et kendine rapor olduktan sonra onlara ne canım.
çok geçmiş olsun size de. bir şey olmaz inşallah ama gerçekten çok sinir bozucu bir durum. yönetmelikte de bununla ilgili bir düzenleme olması gerekli.Ben sadece şu u söyledim raporu saklayacağım nöbet esnasında kalple ilgili sorun yaşarsam sorumlu siz olursunuz dedim yeter zaten artık mecburen tutuyorum
İnşallah. Kesinlikle düzenleme lazımçok geçmiş olsun size de. bir şey olmaz inşallah ama gerçekten çok sinir bozucu bir durum. yönetmelikte de bununla ilgili bir düzenleme olması gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?