2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok sinirlendim şimdi idarene.. Ne demek ya, senin riskli bir durumun var, Allah korusun bir şey olsa sorumluluğu kabul edecek mi? Ben olsam direkt milli eğitime giderdim elimde raporumla..
benim idarecilerim tam kağıt adamı yönetmelik harici bir şey vermiyorlar. hatta bana aslında gebeler ya 32 de ya 37 izine ayrılır ortada ayrılamaz biz idare ediyoruz diyor. saçmalardan seçmeler işte. olmadı Milli eğitime gidecegim zaten niye kendimi bebegimi riske atayim ki. Allah korusun bir şey olsa herkes rapor alsaydın der. önce gerginlestirmeden çözmelerini bekleyeceğim. ara kat var oraya verirlerse öğretmenler odasinda oturacağıma orada otururum baktım olmuyor Milli eğitim müdürlüğüne gidecegim ben de.

Çok sağolun ilk gün çok üzgündüm bugün daha iyiyim umutluyum da sevgiler

Rabbim gönlündekini versin inşallah sağlıklı şekilde. Bende erkeklerde ilk ayda kilo almaya başladım. 20ser kg ile bitirdim hamileliği. Bunda 3kg verdim geri halen alamadım verdiğim kg yu
Bende 2 kılo aldım diğerlerinde 0 kılo ile doğuma girdim ama rabbim sağlık versin diğer duyguya tattırsın

Bence erkek

ya aslinda ilac ictigimde iyiyim.ama bazi gunler de bugun de icmeyim nolaack diyorum.esim ee burnun dikine gitmesene diyor.icmeyince kotulesiyorum..e ne zamana kadar icicez ilac? bebegimize de yazkk..
Hah işte ben de aynen öyleyim. Bugün icmeyeyim deneyeyim diyorum kusmaktan helak oluyorum. Mecbur içiyorum ertesi güne. Acaba bağımlılık mı yapıyor bu ilaçlar yaa

Ne demek raporun hükmü yok yaa. Çok saçma .Vallahi deli ederler insanı, sırf kendisini düşünüyor idareler

Rapor yazalım demiş doktor yazdirsaydin verirdin raporu olur biter rapor bu sonuçta . Dikkat et kendine rapor olduktan sonra onlara ne canım.

Kız gibi geldi bana

Rapor yazalım demiş doktor yazdirsaydin verirdin raporu olur biter rapor bu sonuçta . Dikkat et kendine rapor olduktan sonra onlara ne canım.
Malesef raporu kabul etmiyorlar yönetmelikte yer almıyor nöbet tutamayan okula da gelemez mantığı var bende aldım 3. Derece kalp kapağı hastasıyım ama etöediler

Geçmez o canım dikkat et . Benim 2 varisim hamilelikten armağan kaldı. Bacaklarimin yan tarafları felaket ağrır içten büyük varış var . Şişmeden geçirmek istiyorum hamileliği ama olmucak galiba . Acıkınca midem bulanıyor yiyorum midem bulanıyor hep bi sağlıksız huzursuz haldeyim çok karanlık konuştum ama hamilelik tam bir rahatsızlık hali

Tiroitiniz kac cıktı acaba da az calısıyor denildi

Malesef raporu kabul etmiyorlar yönetmelikte yer almıyor nöbet tutamayan okula da gelemez mantığı var bende aldım 3. Derece kalp kapağı hastasıyım ama etöediler
Hocam eşinizde kızınızda böyle bir durum olsaydı nasıl karşılardınız acaba deseydiniz
Robot muyuz biz de herşey kural olsun . Hukukta bile boşluk var . Yonetmeliktede olabilir . Bunlar rapor olduktan sonra teftiş olduğunda sunulucak raporumuz da var nasıl olsa diyip insancıl davranılması gereken durumlar . Yazık ya insanlığı olmayan bütün herkese .

Ben sadece şu u söyledim raporu saklayacağım nöbet esnasında kalple ilgili sorun yaşarsam sorumlu siz olursunuz dedim yeter zaten artık mecburen tutuyorum

tutamaz raporunu aldım ama kabul etmediler.. 6 hafta için heyet raporu almak da hem zor hem de öğrencilere de yazık
insallah gerek olmadan hallederler.

Ben sadece şu u söyledim raporu saklayacağım nöbet esnasında kalple ilgili sorun yaşarsam sorumlu siz olursunuz dedim yeter zaten artık mecburen tutuyorum
çok geçmiş olsun size de. bir şey olmaz inşallah ama gerçekten çok sinir bozucu bir durum. yönetmelikte de bununla ilgili bir düzenleme olması gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…