2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar sgklı calışan annelere ab projesi kapsamında aylık 100Euro verilcekmiş işinolsa.comda haber

İyi yaparsın canım, inşallah halledersin.

İnşaalah sağolun
Geçmiş oldun bixede riskli dedi 312de 1miş amniyosentezde önerdi ben hiç kafama takmadım inş yoktur varsada ne kendimi ne bebişimi üzwrim eşimde bende kabulumuzdur dedik gayet iyi gelişimi şimdilik ayrıntılıdada inş ii çıkar hiç risksiz downsendromlu dogum var 1/50deniyor saglıklı oluyor rabbim ne kararlamışsa o hayırlısı

Merhaba pek yazmasam da takip ediyorum yazdıklarınızı. Ben de öğretmenim ve okulun ilk haftası nöbet tuttum baktım olacak gibi değil doktorumla konuştum( tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım) sağolsun bana çok anlayışlı davrandı ve nöbet tutması risklidir diye rapor verdi bu raporla sana kimse nöbet tutturamaz dedi. Sendikan falan varsa bir konuş elinde doktor raporun varsa idarenin insiyatifinde olan bir konu değil bu. Bizde bir hocamız yaştan dolayı nöbetten düşmüştü tekrar ona verdiler. Benim yerime tutacak kimse olmasa da hiçbir şey bebeğim ve benden kıymetli değil. İyice araştırın derim ben.

Çoğunlukla her gidişimde maşallah iyi yani su ve çay içiyorum... Ama suyu daha çok.. Çay günde 4 bardak ancadır.. Ama su güzel içiyorum.. Meyve de yiyorum.. Belki de etkeb bunlardır..
Merhaba ilk gunden bu zamana aspırın kullanıyormusunuz

Merhaba ilk günden bu zamana kadar aspırın kullandınıx mı

Hiç serum almadım toparlıyor mu.bır de doktorumuz mu verıyor yoksa acıle gıtsem takın desem takarlar mı

Evet canım bir tek sen varsın erkek birde ben varım kız ama değişeceğine inanıyorum nedense
bende genetik bile olsa cok guvenemiyorum. Cok hassas tahlillermis bunlar. Laboratuvarda erkek birisinin deri dokuntusu olmasi bile etki edebiliyormus. anatomi ultrasonunda tekrar sorarim yine doktora ama anneler genelde dogru hissediyor.

bende genetik bile olsa cok guvenemiyorum. Cok hassas tahlillermis bunlar. Laboratuvarda erkek birisinin deri dokuntusu olmasi bile etki edebiliyormus. anatomi ultrasonunda tekrar sorarim yine doktora ama anneler genelde dogru hissediyor.
Aa Anatomi ultrasonu dediğin detaylı mı oluyor canım bende detaylıyı bekliyorum belki değişir diye hem belirtilerden hemde his olarak erkek hissediyorum ama hayırlısı

Canım üşütmüş olma
Doktor kontrolüm vardı bugün.. Çok normal dedi.. Yanma falan var mı diye sordu...Yok öule bir şikayetim diyince bebek büyüdüğü için dedi.. Ama için rahat etsin istersen idrar tahlili yaptırabilirisn dedi.. Ben de belki yaptırırım.. Üşütmem mümkğn değil.. Ayaklaırmdan terlik, çorap, patik ve türevleri hiç eksik olmaz..

Bugün görüş günümüzdü. O minnak ayaklarını ve parmaklarını gördüm.. Ve tabiki tosbiğimin pipisini de gördük yine.. Dedim hocam kesin erkek dimi diye.. Bak erkek gördün mü dedi Gördüm çok şükür yerinde sağlığı tosbiğimin.. Güzel gelişiyor.. Kalbi de çok güzel dedi.. İyiyiz bin şükür..

Tam da aynısını dusunuyorum. Hamilelik hastalık değildir derler ama bildiğin hastalik

Tam da aynısını dusunuyorum. Hamilelik hastalık değildir derler ama bildiğin hastalik
Valla üstüne bastınız tam. Bence de hastalık aksini iddia eden de ne bileyim hayatımı temiz ve yakın wcye göre ayarlıyorum resmennnnnn.Ben mi çok dayaniksizim yoksa süreç böyle normal mi gercekten anlamadım. Çarpıntısı, idrarı, mide bulantısı,duygusallık çatlak her şey ama her şey değişti dün gece evde ekler krizi vardı resmen koltukta oturan eşimi ekler gibi görmeye başladım gözüm döndü ruh sağlığımı kaybediyorum diye korktumumarım herkes sağlıkla kucaklar bebeğini annelik çooook zoor. Asla hakkı ödenmez derlerdi şimdiden anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…