Cenesinin belirginliğine bak banada erkek gibi geldiBence erkek
Örnek benBenimde aynı örnek uygulama yok kabul edemeyiz dediler
İyi yaparsın canım, inşallah halledersin.benim idarecilerim tam kağıt adamı yönetmelik harici bir şey vermiyorlar. hatta bana aslında gebeler ya 32 de ya 37 izine ayrılır ortada ayrılamaz biz idare ediyoruz diyor. saçmalardan seçmeler işte. olmadı Milli eğitime gidecegim zaten niye kendimi bebegimi riske atayim ki. Allah korusun bir şey olsa herkes rapor alsaydın der. önce gerginlestirmeden çözmelerini bekleyeceğim. ara kat var oraya verirlerse öğretmenler odasinda oturacağıma orada otururum baktım olmuyor Milli eğitim müdürlüğüne gidecegim ben de.
Geçmiş oldun bixede riskli dedi 312de 1miş amniyosentezde önerdi ben hiç kafama takmadım inş yoktur varsada ne kendimi ne bebişimi üzwrim eşimde bende kabulumuzdur dedik gayet iyi gelişimi şimdilik ayrıntılıdada inş ii çıkar hiç risksiz downsendromlu dogum var 1/50deniyor saglıklı oluyor rabbim ne kararlamışsa o hayırlısıİnşaalah sağolun
ben de anlamadım ki başka arkadaşlarim da oldu tutmayan. ama bizim idare risk almak istemiyor. nöbet tutamayacak durumda olan öğretmen rapor almalı diye düşünüyor.
ki ben nöbetten ayrılayım diye bir istekte bulunmadım doktora. buraya da yazdığım kasılma problemimi anlattım. günde kaç kez oluyor diye sordu. hergün kesin oluyor bazı günler üç beş kez farkediyorum dedim. özellikle nöbet günümde saat beşten sonra sürekli kasiliyor deyince bir de plesenta rahim arkasından rahim ağzına kadar uzanıyor görünce sana rapor yazalım dedi. hatta ayakta kalma, ağır kaldırma kanaman olabilir dikkat et dedi. ama idareden olumlu bir yanıt alamadım. en azindan rahat bir yere koysalar oturup beklerdim. insallah onu bari yaparlar. kimi insan insiyatif alamıyor kendini koruyor bizim idare de tam olarak onlardan.
Ben varim. Ama genetik testle ogrendik 12. Haftada.Bende sat 4 Temmuz olanlara baktım daha cinsiyet öğrenen olmamış sanırım
Evet canım bir tek sen varsın erkek birde ben varım kız ama değişeceğine inanıyorum nedenseBen varim. Ama genetik testle ogrendik 12. Haftada.
Merhaba ilk gunden bu zamana aspırın kullanıyormusunuzÇoğunlukla her gidişimde maşallah iyi yanisu ve çay içiyorum... Ama suyu daha çok.. Çay günde 4 bardak ancadır.. Ama su güzel içiyorum.. Meyve de yiyorum.. Belki de etkeb bunlardır..
Merhaba ilk günden bu zamana kadar aspırın kullandınıx mıKaraciğerden kaynaklı önemli birşey değil ama yinde de tahlil yapalım dedi daha doğrusu ben istedim tahlil.
Deterjanını değiştirdin mi yakın zamanda dedi yeni değiştirmiştim deterjanımı o yapmış olabilir kullanma dedi. Bir de sanırım oda böcek ısırığından şüphelendi ilk evde başka kaşınan var mı dedi. Şu an da ara ara kaşınıyor ama tutuyorum kendimi kaşımıyorum
Hiç serum almadım toparlıyor mu.bır de doktorumuz mu verıyor yoksa acıle gıtsem takın desem takarlar mıBenim de bir hafta önce normale döndü ama aç kalmaya hala tahammülüm yok biraz az kalınca bulantı oluyor sık sık yiyorum. Ben ama gerçekten hiçbişey yiyemiyorum aşırı zayıfladım sürekli serum ilaç geçmeyecek diye ağlıyordum arada ama 16.haftamda rahatladım Allaha şükür zaten en uzun 20.hafta diyorlar sizinde bitmek üzeredir
Ya işte ben ilaçta içemiyordum içtiğimdede kusuyordum ilaç içmeye karşı bi önyargım var bu nedenle kusarak geçirdim son zamanlarda kan geliyordu ama azaldı ve bitti 16.haftamda.umarım en kısa sürede sizlerde kurtulursunuz cok zor biliyorum ama geçecek inan
bende genetik bile olsa cok guvenemiyorum. Cok hassas tahlillermis bunlar. Laboratuvarda erkek birisinin deri dokuntusu olmasi bile etki edebiliyormus. anatomi ultrasonunda tekrar sorarim yine doktoraEvet canım bir tek sen varsın erkek birde ben varım kız ama değişeceğine inanıyorum nedense
Aa Anatomi ultrasonu dediğin detaylı mı oluyor canımbende genetik bile olsa cok guvenemiyorum. Cok hassas tahlillermis bunlar. Laboratuvarda erkek birisinin deri dokuntusu olmasi bile etki edebiliyormus. anatomi ultrasonunda tekrar sorarim yine doktoraama anneler genelde dogru hissediyor.
Merhaba ilk gunden bu zamana aspırın kullanıyormusunuz
Doktor kontrolüm vardı bugün.. Çok normal dedi.. Yanma falan var mı diye sordu...Yok öule bir şikayetim diyince bebek büyüdüğü için dedi.. Ama için rahat etsin istersen idrar tahlili yaptırabilirisn dedi.. Ben de belki yaptırırım.. Üşütmem mümkğn değil.. Ayaklaırmdan terlik, çorap, patik ve türevleri hiç eksik olmaz..Canım üşütmüş olma
Geçmez o canım dikkat et . Benim 2 varisim hamilelikten armağan kaldı. Bacaklarimin yan tarafları felaket ağrır içten büyük varış var . Şişmeden geçirmek istiyorum hamileliği ama olmucak galiba . Acıkınca midem bulanıyor yiyorum midem bulanıyor hep bi sağlıksız huzursuz haldeyimçok karanlık konuştum ama hamilelik tam bir rahatsızlık hali
Ben Heyet raporum için gideceğim doktora , ancak kontrol edecek mi bilmiyorum , kontRol için talepte bulunacağım doktor müsaitse . Yarın 18:30 randevum .Yarın görüş günü olan varmı benim gibi
Valla üstüne bastınız tam. Bence de hastalık aksini iddia eden de ne bileyimTam da aynısını dusunuyorum. Hamilelik hastalık değildir derler ama bildiğin hastalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?