2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
3 kez cıkartıyorum bazen daha ufak ufak 5 i buluyordu sabretcem canım ama nasıl yapcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun

Ben hala hiç hamile gibi değilim. Ağırlaşmadım. Kızımı bile kaldırıyorum (20kg) Uykusuz kalırsam fenalaşıyorum sadece. Varisler geçmeyebiliyor ya bebe yağı ile masaj yapın.

Bence kız

Tam da aynısını dusunuyorum. Hamilelik hastalık değildir derler ama bildiğin hastalik
Kesinlikle bir hastalik. Benim ilk hamileligimde cok garibime gitmisti bu durum. Hasta dosyasinda bile amenorrhea (regl duzensizligi) tanisi yazmislar. En olasi sebeplerinden biri de tabi ki hamilelik. Ama hamile kelimesi gecmiyor hic .

Benimde haftaya ama girip girmeme konusunda kararsızım 20den sonra daha ayrıntılı gözüküyor suan küçük dediler kafam karıştı tabiki inşallah
18-21 arasi yapilabiliyor. Benim ayin 14 unde. 20. Haftanin icinde olacagim insallah. Biz bebisi 1 kez gorduk simdiye kadar o yuzden sabirsizlikla bekliyorum gormek icin.

Yaa çok güzel annelik ama süreçler zor maalesef. hamileliğin tek güzelliğinin bebeğinin tekmelerini hissetmek olduğunu düşünüyorum zaten, fiziksel ve ruhsal olarak zor bir süreç yoksa. Her hamilelik kendince zor . Çok şükür bu halimize tabii ki bu halde olmak isteyen nice kadın var. Sonundaki güzel ödülümüze sağ salim kavuşmak için bunları yaşamak zorundayız naapalim

bende genetik bile olsa cok guvenemiyorum. Cok hassas tahlillermis bunlar. Laboratuvarda erkek birisinin deri dokuntusu olmasi bile etki edebiliyormus. anatomi ultrasonunda tekrar sorarim yine doktora ama anneler genelde dogru hissediyor.
Yok artık 1000'de 1 ihtimal genetik kan testiyle cinsiyet değişimi bakın onu hiç duymadım.
Randevularınızdan güzel, sağlıklı haberlerle dönün dilerim

Hiç serum almadım toparlıyor mu.bır de doktorumuz mu verıyor yoksa acıle gıtsem takın desem takarlar mı
Doktorum da yazıyor acile gidince de zaten serum takıyor acil doktoru da. Vucut susuz ve vitaminsiz kaldığı için serum rahatlatıyor bu zamana kadar hiç takmadılar mı ben cok serum yedim çünkü vucutta hiç bir şey kalmamıştı.
3 kez cıkartıyorum bazen daha ufak ufak 5 i buluyordu sabretcem canım ama nasıl yapcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Ahh canım ya zor biliyorum ama bi şekilde dayanıyorsun bende bazen 3 bazen daha fazla bazende bir kez oluyordu ama beni en cok zorlayan sürekli bulanma haliydi çok yoruyordu beni ama geçiyor az kaldı hep diyorum ama geçmeyecek gibi gelsene geçiyor

Aynen öyle, o kadar değerli bi hediye ki hele benim gibi 5 yılın sonunda tüp bebekle elde edilmiş hiç hamile kalamayacağını düşünen kadınlar için ayrı bi mucize gibi geliyor. Çook meşakatli adım adım zorlukları yenerek büyük ödüle kavuşmaya çalışıyoruz. InşAllah hem anne olarak hem de evlat olarak hayırlı ve sağlıklı süreçler yaşarız yavrularımız birer emanet, o emanete hakkıyla bakabilmeyi nasip etsin Allah'ım. ( çok amin)

Amin canımsizi gördükçe kendime geliyorum biliyomsn. Bazen o kadar karamsar oluyrmki iki bebeğe brden bakablcekmym diye. Sonra sizin yaşadıklarınız geliyo aklıma şükrediyorm. Hallolur diyorum. İyi ki yazıyosnz ara ara çünki bana tokat gibi geliyr iyi oluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…