3 kez cıkartıyorum bazen daha ufak ufak 5 i buluyordu sabretcem canım ama nasıl yapcam bilmiyorum allah yardımcımız olsunValla ben ne ilaçlar kullandım prilam dan zofrana kadar gel gör ki ilaçlar beni bastırmadı kullanmayı bıraktım ne de olsa kusuyorum diye ama doktorum bana bi zararı yok dedi sende neredeyse 15.haftaya gelmişsin cok ceksen 10gün daha çekersin bence zamanla azalıyor cünkü. Günde kaç kez çıkarıyorsun
Allah razı olsun canım ;(İnşallah bulantıları devam eden arkadaşların bir an önce sıkıntıları biter ya çok zor ve yıpratıcı gerçekten. Dua edeceğim hepiniz için
Evet detayli ultrason. 1 hafta sonra benimki. Sag salim gelsinler de cinsiyet onemli degilAa Anatomi ultrasonu dediğin detaylı mı oluyor canımbende detaylıyı bekliyorum belki değişir diye hem belirtilerden hemde his olarak erkek hissediyorum ama hayırlısı
Ben hala hiç hamile gibi değilim. Ağırlaşmadım. Kızımı bile kaldırıyorumİnşallah hemencecik geçer de rahatlarsınız. kızlar ben sanırım artık ağırlaşıyorumsizler ne durumdasınız bulantıdan hariç kramplar ne durumda benim sağ bacağımda varisler oluşmuş. Doğumdan sonra geçse bari.
Bence kızKızlar ben geldimmm. Ölçümleri yapıldı bebişimin her şey yolunda. Ben kan vermedim ikili için öyle karar aldım. Ama sağlıklı şükürler olsun ölçümleri. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminde bulunamadı maalesef ufak bir çıkıntı gördü. Bu haftalarda kızlarda da olabiliyormuş o yüzden bir şey diyemem dedi. 1 ay sonra gidicem en geç ben öğrenicem sanırım.Tahmini olan var mı? Durduğu yere göre vs.
Eki Görüntüle 2546228
Benimde haftaya ama girip girmeme konusunda kararsızım 20den sonra daha ayrıntılı gözüküyor suan küçük dediler kafam karıştıEvet detayli ultrason. 1 hafta sonra benimki. Sag salim gelsinler de cinsiyet onemli degil
Kesinlikle bir hastalik. Benim ilk hamileligimde cok garibime gitmisti bu durum. Hasta dosyasinda bile amenorrhea (regl duzensizligi) tanisi yazmislar. En olasi sebeplerinden biri de tabi ki hamilelik. Ama hamile kelimesi gecmiyor hicTam da aynısını dusunuyorum. Hamilelik hastalık değildir derler ama bildiğin hastalik
Nasıl dayandınızHiç serum almadım toparlıyor mu.bır de doktorumuz mu verıyor yoksa acıle gıtsem takın desem takarlar mı
18-21 arasi yapilabiliyor. Benim ayin 14 unde. 20. Haftanin icinde olacagim insallah. Biz bebisi 1 kez gorduk simdiye kadar o yuzden sabirsizlikla bekliyorum gormek icin.Benimde haftaya ama girip girmeme konusunda kararsızım 20den sonra daha ayrıntılı gözüküyor suan küçük dediler kafam karıştıtabiki inşallah
Valla üstüne bastınız tam. Bence de hastalık aksini iddia eden de ne bileyimhayatımı temiz ve yakın wcye göre ayarlıyorum resmennnnnn.Ben mi çok dayaniksizim yoksa süreç böyle normal mi gercekten anlamadım. Çarpıntısı, idrarı, mide bulantısı,duygusallık çatlak her şey ama her şey değişti dün gece evde ekler krizi vardı resmen koltukta oturan eşimi ekler gibi görmeye başladım gözüm döndü ruh sağlığımı kaybediyorum diye korktum umarım herkes sağlıkla kucaklar bebeğini annelik çooook zoor. Asla hakkı ödenmez derlerdi şimdiden anladım.
Hahahaa o da güzelmiş vallaKesinlikle bir hastalik. Benim ilk hamileligimde cok garibime gitmisti bu durum. Hasta dosyasinda bile amenorrhea (regl duzensizligi) tanisi yazmislar. En olasi sebeplerinden biri de tabi ki hamilelik. Ama hamile kelimesi gecmiyor hic.
Bence kız
Bende bakınca içime kız doğdu nedense☺
Yok artık 1000'de 1 ihtimal genetik kan testiyle cinsiyet değişimi bakın onu hiç duymadım.bende genetik bile olsa cok guvenemiyorum. Cok hassas tahlillermis bunlar. Laboratuvarda erkek birisinin deri dokuntusu olmasi bile etki edebiliyormus. anatomi ultrasonunda tekrar sorarim yine doktoraama anneler genelde dogru hissediyor.
Yani biraz daha düşmesi için ilac verildi değil mi cunku zaten gebelikte 2,5 altı isteniyor2.69 çıktı
Pipi yok ki resmen boş orasıNadir kız diyenlerdensiniz kızlar. Bakalım heyecanla bekliyoruz. Bir an önce vakit geçsin yirmi kasım gelsin lütfen.
Nöbetiniz kaçtan kaça kadar?Ben sadece şu u söyledim raporu saklayacağım nöbet esnasında kalple ilgili sorun yaşarsam sorumlu siz olursunuz dedim yeter zaten artık mecburen tutuyorum
Doktorum da yazıyor acile gidince de zaten serum takıyor acil doktoru da. Vucut susuz ve vitaminsiz kaldığı için serum rahatlatıyor bu zamana kadar hiç takmadılar mı ben cok serum yedim çünkü vucutta hiç bir şey kalmamıştı.Hiç serum almadım toparlıyor mu.bır de doktorumuz mu verıyor yoksa acıle gıtsem takın desem takarlar mı
Ahh canım ya zor biliyorum ama bi şekilde dayanıyorsun bende bazen 3 bazen daha fazla bazende bir kez oluyordu ama beni en cok zorlayan sürekli bulanma haliydi çok yoruyordu beni ama geçiyor az kaldı hep diyorum ama geçmeyecek gibi gelsene geçiyor3 kez cıkartıyorum bazen daha ufak ufak 5 i buluyordu sabretcem canım ama nasıl yapcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Aynen öyle, o kadar değerli bi hediye ki hele benim gibi 5 yılın sonunda tüp bebekle elde edilmiş hiç hamile kalamayacağını düşünen kadınlar için ayrı bi mucize gibi geliyor. Çook meşakatli adım adım zorlukları yenerek büyük ödüle kavuşmaya çalışıyoruz. InşAllah hem anne olarak hem de evlat olarak hayırlı ve sağlıklı süreçler yaşarız yavrularımız birer emanet, o emanete hakkıyla bakabilmeyi nasip etsin Allah'ım. ( çok aminYaa çok güzel annelik ama süreçler zor maalesef. hamileliğin tek güzelliğinin bebeğinin tekmelerini hissetmek olduğunu düşünüyorum zaten, fiziksel ve ruhsal olarak zor bir süreç yoksa. Her hamilelik kendince zor . Çok şükür bu halimize tabii ki bu halde olmak isteyen nice kadın var. Sonundaki güzel ödülümüze sağ salim kavuşmak için bunları yaşamak zorundayız naapalim
Amin canımAynen öyle, o kadar değerli bi hediye ki hele benim gibi 5 yılın sonunda tüp bebekle elde edilmiş hiç hamile kalamayacağını düşünen kadınlar için ayrı bi mucize gibi geliyor. Çook meşakatli adım adım zorlukları yenerek büyük ödüle kavuşmaya çalışıyoruz. InşAllah hem anne olarak hem de evlat olarak hayırlı ve sağlıklı süreçler yaşarız yavrularımız birer emanet, o emanete hakkıyla bakabilmeyi nasip etsin Allah'ım. ( çok amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?