- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Ooo bakılır kuzum hiç dert etmeAmin canımsizi gördükçe kendime geliyorum biliyomsn. Bazen o kadar karamsar oluyrmki iki bebeğe brden bakablcekmym diye. Sonra sizin yaşadıklarınız geliyo aklıma şükrediyorm. Hallolur diyorum. İyi ki yazıyosnz ara ara çünki bana tokat gibi geliyr iyi oluyr
6
Adı ne b12 demirli olanın
6
Adı ne b12 demirli olanın
Bulantınız varken birşeyler yiyebilir muydunuz? Ben hiçbirşey yemiyordum ve çıkartmadım hiç.Doktorum da yazıyor acile gidince de zaten serum takıyor acil doktoru da. Vucut susuz ve vitaminsiz kaldığı için serum rahatlatıyor bu zamana kadar hiç takmadılar mı ben cok serum yedim çünkü vucutta hiç bir şey kalmamıştı.
Ahh canım ya zor biliyorum ama bi şekilde dayanıyorsun bende bazen 3 bazen daha fazla bazende bir kez oluyordu ama beni en cok zorlayan sürekli bulanma haliydi çok yoruyordu beni ama geçiyor az kaldı hep diyorum ama geçmeyecek gibi gelsene geçiyor
Annelik bitmeyen bir serüven. Doğduktan sonra da her an onunla ilgileniyor ve uğraşıyorsun. Bazen zor bir uğraş gibi gelip usanıyorsun. Ama başın ağrıdığı zaman annem seni çok seviyoyum dediğinde baş ağrın geçiyorYaa çok güzel annelik ama süreçler zor maalesef. hamileliğin tek güzelliğinin bebeğinin tekmelerini hissetmek olduğunu düşünüyorum zaten, fiziksel ve ruhsal olarak zor bir süreç yoksa. Her hamilelik kendince zor . Çok şükür bu halimize tabii ki bu halde olmak isteyen nice kadın var. Sonundaki güzel ödülümüze sağ salim kavuşmak için bunları yaşamak zorundayız naapalim
Yanlış kısıye yazmısım kusurabskmayınYok hiç kullanmadım.. Neden sordunuz?
Aynen canım aynen mide bulantısıda cabası valla anne olmak çok zormuş rabbim cümlemize kısa zamanda rahatlık versin banada bazen geçmicek gibi geliyor insallah geçer kuzumDoktorum da yazıyor acile gidince de zaten serum takıyor acil doktoru da. Vucut susuz ve vitaminsiz kaldığı için serum rahatlatıyor bu zamana kadar hiç takmadılar mı ben cok serum yedim çünkü vucutta hiç bir şey kalmamıştı.
Ahh canım ya zor biliyorum ama bi şekilde dayanıyorsun bende bazen 3 bazen daha fazla bazende bir kez oluyordu ama beni en cok zorlayan sürekli bulanma haliydi çok yoruyordu beni ama geçiyor az kaldı hep diyorum ama geçmeyecek gibi gelsene geçiyor
Doktorum da yazıyor acile gidince de zaten serum takıyor acil doktoru da. Vucut susuz ve vitaminsiz kaldığı için serum rahatlatıyor bu zamana kadar hiç takmadılar mı ben cok serum yedim çünkü vucutta hiç bir şey kalmamıştı.
bende artık acile gitmeye korkuyoruö hemen yatış çıkıyor bir hafta
Ahh sorma aglıyorum artıkNasıl dayandınızacilde takarlar tabi. Çok iyi geliyor serum.
9 ile 3 arası öğle arası dahilNöbetiniz kaçtan kaça kadar?
Ben öğretmen olmama rağmen 21 yaşında evlendim 2 ay sonra hamile kaldım 3 yaş arayla kızlarım var 30 yaşındayım 3. Yolda yalnız büyüterek çok zorluk çektim tek duam rabbim olmayanlar bu zorluklara rağmen şey için herşeyi veriyorlar rabbim isteyene versin aratmasınOoo bakılır kuzum hiç dert etme. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin psikolojisi bile çok ağır maddi olarak bir çok aile için külfet. Korunmayi bırakıp pıt diye hamile kalanlar, korunurken hamile kalanlar, bir de evlenir evlenmez hamile kalanlar benim için çok zirvedeki insanlar elinizdekinin değerini bilin diye hadsiz bir cümle kurmayacağım tabi ki biliyorsunuzdur endişelerinizde de çok haklısınız ama çok eminim altından kalkarsınız gerçekten onlar birer mucize
Amin arkadaşım çok amin hem deAynen öyle, o kadar değerli bi hediye ki hele benim gibi 5 yılın sonunda tüp bebekle elde edilmiş hiç hamile kalamayacağını düşünen kadınlar için ayrı bi mucize gibi geliyor. Çook meşakatli adım adım zorlukları yenerek büyük ödüle kavuşmaya çalışıyoruz. InşAllah hem anne olarak hem de evlat olarak hayırlı ve sağlıklı süreçler yaşarız yavrularımız birer emanet, o emanete hakkıyla bakabilmeyi nasip etsin Allah'ım. ( çok amin)
Güzellikleri olmasa kimse çocuk falan yapmaz zatenAnnelik bitmeyen bir serüven. Doğduktan sonra da her an onunla ilgileniyor ve uğraşıyorsun. Bazen zor bir uğraş gibi gelip usanıyorsun. Ama başın ağrıdığı zaman annem seni çok seviyoyum dediğinde baş ağrın geçiyor. Okulda neler yaptığını dinleyip gülüyorsun birde çok keyifli oluyor
Bende bundan kullanıyorum ama bazen midemi fena yapıyor,resmen midem ağrıyor bunu içince.
Günaydın, herkese hayırlı kandiller.Dün gece yatakta dönerken sol bacağıma çok kötü kramp girdi kızlar. Eşim çığlığıma uyandı. O da bebeğe birşey oldu sanmış garibim o kadar korktu ki. 5 dakika boyunca kıvrandım yatakta. Eşim biraz ovaladı,masaj yaptı da öyle kendime geldim.
Canım benim bildiğim kadarıyla magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor dr danışarak magnezyum alabilirsin yada sade soda iç benim öyle geçerdi
Canım teşekkür ederim cevabın için. Ancak soda dışında başka yolu var mı? Normalde soda çok severim ama gastritim var. Gebelikten beri ne zaman içsem midemi rahatlatmıyor,aksine huzursuz oluyorum. O yüzden soda içemiyorum.Canım benim bildiğim kadarıyla magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor dr danışarak magnezyum alabilirsin yada sade soda iç benim öyle geçerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?