2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ooo bakılır kuzum hiç dert etme. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin psikolojisi bile çok ağır maddi olarak bir çok aile için külfet. Korunmayi bırakıp pıt diye hamile kalanlar, korunurken hamile kalanlar, bir de evlenir evlenmez hamile kalanlar benim için çok zirvedeki insanlar elinizdekinin değerini bilin diye hadsiz bir cümle kurmayacağım tabi ki biliyorsunuzdur endişelerinizde de çok haklısınız ama çok eminim altından kalkarsınız gerçekten onlar birer mucize

Bulantınız varken birşeyler yiyebilir muydunuz? Ben hiçbirşey yemiyordum ve çıkartmadım hiç.

Annelik bitmeyen bir serüven. Doğduktan sonra da her an onunla ilgileniyor ve uğraşıyorsun. Bazen zor bir uğraş gibi gelip usanıyorsun. Ama başın ağrıdığı zaman annem seni çok seviyoyum dediğinde baş ağrın geçiyor. Okulda neler yaptığını dinleyip gülüyorsun birde çok keyifli oluyor

Aynen canım aynen mide bulantısıda cabası valla anne olmak çok zormuş rabbim cümlemize kısa zamanda rahatlık versin banada bazen geçmicek gibi geliyor insallah geçer kuzum

Ben öğretmen olmama rağmen 21 yaşında evlendim 2 ay sonra hamile kaldım 3 yaş arayla kızlarım var 30 yaşındayım 3. Yolda yalnız büyüterek çok zorluk çektim tek duam rabbim olmayanlar bu zorluklara rağmen şey için herşeyi veriyorlar rabbim isteyene versin aratmasın

Amin arkadaşım çok amin hem de anne olmak isteyen herkese Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Güzellikleri olmasa kimse çocuk falan yapmaz zaten. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseyi evlatla sinamasin

Günaydın, herkese hayırlı kandiller. Dün gece yatakta dönerken sol bacağıma çok kötü kramp girdi kızlar. Eşim çığlığıma uyandı. O da bebeğe birşey oldu sanmış garibim o kadar korktu ki. 5 dakika boyunca kıvrandım yatakta. Eşim biraz ovaladı,masaj yaptı da öyle kendime geldim.

Canım benim bildiğim kadarıyla magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor dr danışarak magnezyum alabilirsin yada sade soda iç benim öyle geçerdi
Canım teşekkür ederim cevabın için. Ancak soda dışında başka yolu var mı? Normalde soda çok severim ama gastritim var. Gebelikten beri ne zaman içsem midemi rahatlatmıyor,aksine huzursuz oluyorum. O yüzden soda içemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…