2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kasılmalar kramplar için doktor magnezyum hapı da yazıyor canım bır sor istersen

Bana da eşin onde demişti ayni şey mi acaba hareketlerini az hissedersin dedi evet ama eş ilerde yukarı çıkabilirmiş ya da rahim agzini kapatabilirmis normal doğumu etkiler demişti size dogumla ilgili birsey soyledi mi

Rica ederim canım ne demek başka bir yolunu bilmiyorum içinde magnezyum olan besinlerden tüketebilirsin umarım iyi gelir

Günaydin kızlar
Bugun Hem cuma hem kandil, Bu mübarek günde kimin ne sıkıntısı varsa sıkıntısını Rabbim gidersin,hasta olanlara şafi ismi hürmetine şifa versin.cocugu olmayana isteyene hayırlı Salih evlatlar nasip etsin, borcu olana ödeme kolayligi versin, Ev isteyene ev, araba isteyene araba, bizlere kolay dogumlar hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Kimin ne isteği varsa gönlünde hayırla olmayı nasip etsin. Ve dünya hayatımiz bittiğinde ahiret hayatimizi Rabbim cennet köşelerinden eylesin inşaallah

Kız ne güzel dua etmişsin. Şöyle ağız dolusu bir amiiiiiiiiiiiinnnnn dedim valla.

Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Merhaba aramıza hoşgeldin,
Öncelikle sakın kendini üzme. Ben 12. haftada kontrole gitiğimde bebeğimin ense kalınığı 6.1 mm çıkmıştı, karın etrafı komple ödem kaplıydı ve burnu yoktu. Doktorum %75 down sendromu ve birçok anomalisi var dedi ve gebelik sonlandırılmalı kararı verdi.
bunun üzerine en az 4 doktora daha gittim. Hepsi de aynı şeyi söyledi.
Günlerce gözümün yaşı dinmedi, eşimle deliler gibi araştırma yapmaya başladık.
Sakaryada yaşıyoruz, Kocaeli de profesför perinotolog dr. Eray Çalışkan hocamızı bulduk. Kendisi bize genetik testten bahsetti ve son umut olarak onu da yaptırdık.
en azından bu gebelik sonlanacak ise mantıklı bir sebebi olmalıydı..
Test yaklaşık 15-20 gün sürüyor.
Ve bugün sonucumuz geldi.. Hiçbir genetiksel rahatsızlığı yok yavrumun ve bu geçen 4 haftada vücut ödemi de bitmiş ense kalınlığı da 1 mm ye düşmüş ve burnu da gayet güzel çıkmış
Tek doktorla kalmamanızı tavsiye ederim..

Günaydın,
karnı sertleşen var mı ? benim gece taş gibiydi, elleyince yumuşadı. Normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…