Kasılmalar kramplar için doktor magnezyum hapı da yazıyor canım bır sor istersenCanım teşekkür ederim cevabın için. Ancak soda dışında başka yolu var mı? Normalde soda çok severim ama gastritim var. Gebelikten beri ne zaman içsem midemi rahatlatmıyor,aksine huzursuz oluyorum. O yüzden soda içemiyorum.
Tamam canım gittiğimde sorup yazdırayım o zaman. Teşekkürler.Kasılmalar kramplar için doktor magnezyum hapı da yazıyor canım bır sor istersen
Öyle mi canım bilmiyorum tiroid bezin az çalışıyor diyip ilaç verdi artık düşmesi için mi çıkması için mi bilemedimYani biraz daha düşmesi için ilac verildi değil mi cunku zaten gebelikte 2,5 altı isteniyor
Bana da eşin onde demişti ayni şey mi acaba hareketlerini az hissedersin dedi evet ama eş ilerde yukarı çıkabilirmiş ya da rahim agzini kapatabilirmis normal doğumu etkiler demişti size dogumla ilgili birsey soyledi mikızlar plasentanın ön duvara yerlesmesi nedir? yani bebegin ile aranda olması.hareketleri az hissedecekmisim. yasayan var mı? 16 haftadayım.doktor düzelmez dedi yerlesmiş artik dedi.gebelik ilerledikce daha daha hissedersin dedi.
bir de pulcet kullanan var mi?
Rica ederim canım ne demek başka bir yolunu bilmiyorum içinde magnezyum olan besinlerden tüketebilirsin umarım iyi gelirCanım teşekkür ederim cevabın için. Ancak soda dışında başka yolu var mı? Normalde soda çok severim ama gastritim var. Gebelikten beri ne zaman içsem midemi rahatlatmıyor,aksine huzursuz oluyorum. O yüzden soda içemiyorum.
Tamam canım araştırayım benRica ederim canım ne demek başka bir yolunu bilmiyorum içinde magnezyum olan besinlerden tüketebilirsin umarım iyi gelir
Kız ne güzel dua etmişsin. Şöyle ağız dolusu bir amiiiiiiiiiiiinnnnn dedim valla.Günaydin kızlar
Bugun Hem cuma hem kandil, Bu mübarek günde kimin ne sıkıntısı varsa sıkıntısını Rabbim gidersin,hasta olanlara şafi ismi hürmetine şifa versin.cocugu olmayana isteyene hayırlı Salih evlatlar nasip etsin, borcu olana ödeme kolayligi versin, Ev isteyene ev, araba isteyene araba, bizlere kolay dogumlar hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Kimin ne isteği varsa gönlünde hayırla olmayı nasip etsin. Ve dünya hayatımiz bittiğinde ahiret hayatimizi Rabbim cennet köşelerinden eylesin inşaallah
Rabbim kabul etsin inşallahKız ne güzel dua etmişsin. Şöyle ağız dolusu bir amiiiiiiiiiiiinnnnn dedim valla.
Aynı şekilde bende çokkk aminnnnnKız ne güzel dua etmişsin. Şöyle ağız dolusu bir amiiiiiiiiiiiinnnnn dedim valla.
Amin,inşallahRabbim kabul etsin inşallah
Merhaba aramıza hoşgeldin,Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Yürüdüğüm zaman ve yemek yediğimde sertşrşiyorGünaydın,
karnı sertleşen var mı ? benim gece taş gibiydi, elleyince yumuşadı. Normal mi ?
Bende kullanıyorum cunku de dahiliye Doktorum ve kadın doğum doktorum takip ediyor 2.5. Altı olmasıniçinÖyle mi canım bilmiyorum tiroid bezin az çalışıyor diyip ilaç verdi artık düşmesi için mi çıkması için mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?