- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Hmmm az çalışıyor deyince ben de değer daha yüksek olmalı sandım o zaman düşsün diyedir benimki deBende kullanıyorum cunku de dahiliye Doktorum ve kadın doğum doktorum takip ediyor 2.5. Altı olmasıniçin
Banada bundan verdi doktor tadı kokusu varmı
Hayır bulantım varken yiyemiyordum biraz uyuyup geçmesini bekliyordum öyle yiyebiliyorum o da iki lokmaBulantınız varken birşeyler yiyebilir muydunuz? Ben hiçbirşey yemiyordum ve çıkartmadım hiç.
Gecer canım biraz sabırAynen canım aynen mide bulantısıda cabası valla anne olmak çok zormuş rabbim cümlemize kısa zamanda rahatlık versin banada bazen geçmicek gibi geliyor insallah geçer kuzum
Benimde plasentam ön duvarda ama bişey demedi hareketleri geç hissedebilirsin dedi o kadarBana da eşin onde demişti ayni şey mi acaba hareketlerini az hissedersin dedi evet ama eş ilerde yukarı çıkabilirmiş ya da rahim agzini kapatabilirmis normal doğumu etkiler demişti size dogumla ilgili birsey soyledi mi
Hayırlı olsunDoktordan geldim kızlar şükür bebeğim iyi baş aşağı dönmüştü daha önce. Şükür normal konumuna gelmişCinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte erkek dedi ne kadar güzel duruyordu oğlumda geldi kardeşini gördü anne olmak çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok sık olmadığı sürece Olmasi normal cnm merak etme.kasilma oluyor ondan dolayı o sertlesmeGünaydın,
karnı sertleşen var mı ? benim gece taş gibiydi, elleyince yumuşadı. Normal mi ?
Yaptırmayın onun yerine genetik test yaptırın anne kanındanKızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Merhaba arkadaşlar mübarek mevlit kandilinizi kutlarım. O kadar halsizim ki nasıl toparlanacağım bilemiyorum. Evdeyim sabaha kadar az az kanamam devam etti. Bu mübarek günde Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah vakti geldiğinde ayımız doğduğunda sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin . Nerede evlat hasretiyle yanan bir kadın varsa ona da hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah . Yanınızda anneniz kayınvalidenz aileden birileri varsa eksileri de olsa başınızın üstünde taşıyın . Rabbim kimseyi kimsesiz etmesin . Eşim mecbur okula gitti . Evim merdivenli kapıyı inip açmak bile şu an işkence gibi dermansızlıktan. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Sevgilerimle
Aminnn canımm benim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıMerhaba arkadaşlar mübarek mevlit kandilinizi kutlarım. O kadar halsizim ki nasıl toparlanacağım bilemiyorum. Evdeyim sabaha kadar az az kanamam devam etti. Bu mübarek günde Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah vakti geldiğinde ayımız doğduğunda sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin . Nerede evlat hasretiyle yanan bir kadın varsa ona da hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah . Yanınızda anneniz kayınvalidenz aileden birileri varsa eksileri de olsa başınızın üstünde taşıyın . Rabbim kimseyi kimsesiz etmesin . Eşim mecbur okula gitti . Evim merdivenli kapıyı inip açmak bile şu an işkence gibi dermansızlıktan. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Sevgilerimle
Teşekkür ederim amin sağlıcakla büyüsün doğsunlar . sizede hayırlı olsun umarım değişip şok yaratmazlar bizeHayırlı olsunSon adet tarihlerimiz aynıydı merak ediyordum sizin cinsiyetinizi de bana da erkek dedi doktorum. Sağlıcakla gelsinler inşaallah :)
Öyle gerçektenOoo bakılır kuzum hiç dert etme♥. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin psikolojisi bile çok ağır maddi olarak bir çok aile için külfet. Korunmayi bırakıp pıt diye hamile kalanlar, korunurken hamile kalanlar, bir de evlenir evlenmez hamile kalanlar benim için çok zirvedeki insanlar elinizdekinin değerini bilin diye hadsiz bir cümle kurmayacağım tabi ki biliyorsunuzdur endişelerinizde de çok haklısınız ama çok eminim altından kalkarsınız gerçekten onlar birer mucize♥
Ay bende merak ettim gelince yazınAyy 3.te kontrolüm var
Yazarım cnm inşaallahAy bende merak ettim gelince yazın
Amin canım. Allah sıkıntı çeken herkese tez zamanda şifa versinMerhaba arkadaşlar mübarek mevlit kandilinizi kutlarım. O kadar halsizim ki nasıl toparlanacağım bilemiyorum. Evdeyim sabaha kadar az az kanamam devam etti. Bu mübarek günde Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah vakti geldiğinde ayımız doğduğunda sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin . Nerede evlat hasretiyle yanan bir kadın varsa ona da hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah . Yanınızda anneniz kayınvalidenz aileden birileri varsa eksileri de olsa başınızın üstünde taşıyın . Rabbim kimseyi kimsesiz etmesin . Eşim mecbur okula gitti . Evim merdivenli kapıyı inip açmak bile şu an işkence gibi dermansızlıktan. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?