2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Banada bundan verdi doktor tadı kokusu varmı
Bulantınız varken birşeyler yiyebilir muydunuz? Ben hiçbirşey yemiyordum ve çıkartmadım hiç.
Hayır bulantım varken yiyemiyordum biraz uyuyup geçmesini bekliyordum öyle yiyebiliyorum o da iki lokma

Aynen canım aynen mide bulantısıda cabası valla anne olmak çok zormuş rabbim cümlemize kısa zamanda rahatlık versin banada bazen geçmicek gibi geliyor insallah geçer kuzum
Gecer canım biraz sabır
Bana da eşin onde demişti ayni şey mi acaba hareketlerini az hissedersin dedi evet ama eş ilerde yukarı çıkabilirmiş ya da rahim agzini kapatabilirmis normal doğumu etkiler demişti size dogumla ilgili birsey soyledi mi
Benimde plasentam ön duvarda ama bişey demedi hareketleri geç hissedebilirsin dedi o kadar

Hayırlı olsunSon adet tarihlerimiz aynıydı merak ediyordum sizin cinsiyetinizi de bana da erkek dedi doktorum. Sağlıcakla gelsinler inşaallah :)

Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Yaptırmayın onun yerine genetik test yaptırın anne kanından

Merhaba arkadaşlar mübarek mevlit kandilinizi kutlarım. O kadar halsizim ki nasıl toparlanacağım bilemiyorum. Evdeyim sabaha kadar az az kanamam devam etti. Bu mübarek günde Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah vakti geldiğinde ayımız doğduğunda sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin . Nerede evlat hasretiyle yanan bir kadın varsa ona da hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah . Yanınızda anneniz kayınvalidenz aileden birileri varsa eksileri de olsa başınızın üstünde taşıyın . Rabbim kimseyi kimsesiz etmesin . Eşim mecbur okula gitti . Evim merdivenli kapıyı inip açmak bile şu an işkence gibi dermansızlıktan. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Sevgilerimle

Dualarınıza aminn diyorum. Rabbim sizede tez zamanda şifa versin. Yükünüzü hafifletsin inşallah.

Aminnn canımm benim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı rabbim sana da tez zamanda sağlığına kavuşmayı acil şifalar nasip etsin

Kızlar grip aşısı oldum sonunda öyle bişey oldu ki sağlık ocağına gittiğimde geçen gittiğimde reçete yazmıştı ama gün geçtiği için eşimde eczane sölemişti oda demiş geldi neyse ben tekrar gittim sağlık ocağına gittim tekrar yazdırmaya adam yazdı ama ezcane gittim 75 tl dedi ben şok oldum hem devlet hamilelere bedava dedi neymiş kronik rahatsızlığı olursaymış ı zama kardeşim sölesene böle böle diye zaten vurulmak istemememiştim şimdi böle oldu delircem yani kim ne geçirse Allahım bebeklerimizi korusun . Yarın randevumumuz var gene kızımı görücem benim pamuğum artık hissediyorum bakalım yarın neler yapıcak

Öyle gerçektenbaşarcam inşallahzaten başka seçeneğim de yokallah kimseye aratmasın yokluklarını göstermesin

Hayırlı cumalar kandiller
Bugun kontrolumuz vardi gayet iyiymiş bebek bi arkadas kilo boy sormuştu galiba 14 cm 165 gr mis hareketliydi maşallah cinsiyet erkek ben de değişim olmadı progestan cok zor oluyor artik fitil dedim yazmadi bu sefer hareketlerini de plasenta onde de olsa bu aydan sonra hissedersin dedi insallah

Amin canım. Allah sıkıntı çeken herkese tez zamanda şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…