- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Çıkartınca rahatlıyor muydun en azından? Ben bulandığında kusmak için dua ediyordumBanada bundan verdi doktor tadı kokusu varmı
Hayır bulantım varken yiyemiyordum biraz uyuyup geçmesini bekliyordum öyle yiyebiliyorum o da iki lokma
Gecer canım biraz sabır
Benimde plasentam ön duvarda ama bişey demedi hareketleri geç hissedebilirsin dedi o kadar
Bana da eşin onde demişti ayni şey mi acaba hareketlerini az hissedersin dedi evet ama eş ilerde yukarı çıkabilirmiş ya da rahim agzini kapatabilirmis normal doğumu etkiler demişti size dogumla ilgili birsey soyledi mi
Hah işte ben de aynen öyleyim. Bugün icmeyeyim deneyeyim diyorum kusmaktan helak oluyorum. Mecbur içiyorum ertesi güne. Acaba bağımlılık mı yapıyor bu ilaçlar yaa☹☹☹
Ya çok üzüldüm cocuk olunca bir tık fazla zor oluyor hem onunla hem kendinizle ilgilenmek. Ben ilaç kullandım o kadar kusmaya açlığa ragmen bebegim haftasıyla günüyle uyumlu gayet iyi o yüzden ona birşey olacak diye korkmayın bende kendi kendime demiştim inşallah birşey olmaz diye onlar kendilerine çok iyi bakıyor merak etme
Eminim çok zordur rahatsızlığınız da varmış ama yine de işiniz özel sektöre göre oldukça iyi. Saatleri açısından tabi Yoksa çocuklarla ilgilenmek hatta velilerle uğraşmak dünyanın en zor işleri9 ile 3 arası öğle arası dahil
banada 12de erkek 13de kızdedi. Yarın kontrolüm var bakalim umarım değişmemiştir Cinsiyetimiz
Ben magnezyum kullanıyorum yanında d vitamini, kan ilacı ,troit ilacı ve kan sulandırıcı coraspirin, hepsinin saatini ayarladım kimse kimseyle çakışmıyor şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama sizin dediğiniz ilacı hiç kullanmadimkızlar vitamin takviyesi olarak Magnezyum başlayan var mi? magnezyum gereksiz kasilma ve kas ağŕılarini hafifletiyor.
bir de prilam kullanip magnezyum kullanan var mı? ikisi etkileşir mi ya..doktorum yazdı ama yine de sorayim dedim.
magnezyum olarak magnorm 365 mg kullaniyorum suda eritmelik.
Bende aldım. Prilamda verdi. Arada olabilir bulantı diye. Etkileşmiyor demekki ama ben magnezyum hergün içmeyeceğim.kızlar vitamin takviyesi olarak Magnezyum başlayan var mi? magnezyum gereksiz kasilma ve kas ağŕılarini hafifletiyor.
bir de prilam kullanip magnezyum kullanan var mı? ikisi etkileşir mi ya..doktorum yazdı ama yine de sorayim dedim.
magnezyum olarak magnorm 365 mg kullaniyorum suda eritmelik.
iyi gidiyor benim de şükür 3. ay bitti sıkıntılar gitti nihayet hamilelikten bi tat almaya başladım diyebilirim.Çok şükür iyi şuan bir sıkıntı yok. Sizin nasıl gidiyor?
Evet kusunca gerçekten cok rahatlıyorum ama kusana kadar ki o süre çıldırma noktası gibi birşey gerçektenÇıkartınca rahatlıyor muydun en azından? Ben bulandığında kusmak için dua ediyordum
Allah korusun hiç bir etkisi olmayabilir de ilaçsız Dayanırım diyorsanız tutmayın ama zor oluyor cocugunuz da var inşallah kısa zamanda atlatırsınızbenim de uyumlu dedi doktor... ama iste ilacin etkisini bazen yillar sonra gorne ihtimali var..hic istemiyorum ama...elden gelen bi care yok..
İşte ben hep o noktada yaşadımEvet kusunca gerçekten cok rahatlıyorum ama kusana kadar ki o süre çıldırma noktası gibi birşey gerçekten
Allah korusun hiç bir etkisi olmayabilir de ilaçsız Dayanırım diyorsanız tutmayın ama zor oluyor cocugunuz da var inşallah kısa zamanda atlatırsınız
Ben magnezyum kullanıyorum yanında d vitamini, kan ilacı ,troit ilacı ve kan sulandırıcı coraspirin, hepsinin saatini ayarladım kimse kimseyle çakışmıyor şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama sizin dediğiniz ilacı hiç kullanmadimbu arada feci bir bel agrım vardı ki hayatta belimin böyle ağrıdığını bilmem magnezyum içer içmez kesildi çoook şaşırmıştım.
Bende aldım. Prilamda verdi. Arada olabilir bulantı diye. Etkileşmiyor demekki ama ben magnezyum hergün içmeyeceğim.
Evet kusunca gerçekten cok rahatlıyorum ama kusana kadar ki o süre çıldırma noktası gibi birşey gerçekten
Allah korusun hiç bir etkisi olmayabilir de ilaçsız Dayanırım diyorsanız tutmayın ama zor oluyor cocugunuz da var inşallah kısa zamanda atlatırsınız
Bende yorumları okuyunca değişirmi acaba diye korkuyorum 12de erkeğe benziyo dedi 14 te yüzde 100 erkek dedi ama değişirmi korkuyorum çok alıştırdım kendimi oğlum olucak diyeT Tbfth ,xiexie merhaba Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle .Ben sizin gibi delirmek üzereyim 12 . Haftamda %80 erkek olduğunu öğrendik oğlum diye severken ,16.haftamda yokya kesin kız dediler şimdi kızım diye seviyorum ama dönüş olur diye korkuyorum alıştırdım kendimide,ama çevremde tekrar dönüşler varmış oğlum olursada çok sevinirim.Ama bu durum son bulsun lütfen Bu duygu değişimini en iyi sizin anlayabileceğinizi düşündüm .sizde son durum nedir ? Dönüş oldu mu ?
Ben hissetmiyorum henüz 16+2 deyizKızlar merhaba bugün 19+0 ım ve 20. Haftama girdim. Hala bebeği hissetmedim. İlk gebeliği olupta hisseden var mı?
Canım en son erkek olarak kesinleştirdi doktkr bizimkini. Ben hala tedirginnim amaT Tbfth ,xiexie merhaba Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle .Ben sizin gibi delirmek üzereyim 12 . Haftamda %80 erkek olduğunu öğrendik oğlum diye severken ,16.haftamda yokya kesin kız dediler şimdi kızım diye seviyorum ama dönüş olur diye korkuyorum alıştırdım kendimide,ama çevremde tekrar dönüşler varmış oğlum olursada çok sevinirim.Ama bu durum son bulsun lütfen Bu duygu değişimini en iyi sizin anlayabileceğinizi düşündüm .sizde son durum nedir ? Dönüş oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?