2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çıkartınca rahatlıyor muydun en azından? Ben bulandığında kusmak için dua ediyordum

Bana da eşin onde demişti ayni şey mi acaba hareketlerini az hissedersin dedi evet ama eş ilerde yukarı çıkabilirmiş ya da rahim agzini kapatabilirmis normal doğumu etkiler demişti size dogumla ilgili birsey soyledi mi

yok en azindan rahim agzini kapatmiyor buna sşuķur dedi.daha yerinden oynamaz dedi.aslinda 20. haftaya kadar yer degistiriyor diye biliyorum ama 16 da daha degismez dedi.

benim de uyumlu dedi doktor... ama iste ilacin etkisini bazen yillar sonra gorne ihtimali var..hic istemiyorum ama...elden gelen bi care yok..

kızlar vitamin takviyesi olarak Magnezyum başlayan var mi? magnezyum gereksiz kasilma ve kas ağŕılarini hafifletiyor.

bir de prilam kullanip magnezyum kullanan var mı? ikisi etkileşir mi ya..doktorum yazdı ama yine de sorayim dedim.
magnezyum olarak magnorm 365 mg kullaniyorum suda eritmelik.

Ben magnezyum kullanıyorum yanında d vitamini, kan ilacı ,troit ilacı ve kan sulandırıcı coraspirin, hepsinin saatini ayarladım kimse kimseyle çakışmıyor şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama sizin dediğiniz ilacı hiç kullanmadim bu arada feci bir bel agrım vardı ki hayatta belimin böyle ağrıdığını bilmem magnezyum içer içmez kesildi çoook şaşırmıştım.

Bende aldım. Prilamda verdi. Arada olabilir bulantı diye. Etkileşmiyor demekki ama ben magnezyum hergün içmeyeceğim.

Çıkartınca rahatlıyor muydun en azından? Ben bulandığında kusmak için dua ediyordum
Evet kusunca gerçekten cok rahatlıyorum ama kusana kadar ki o süre çıldırma noktası gibi birşey gerçekten
benim de uyumlu dedi doktor... ama iste ilacin etkisini bazen yillar sonra gorne ihtimali var..hic istemiyorum ama...elden gelen bi care yok..
Allah korusun hiç bir etkisi olmayabilir de ilaçsız Dayanırım diyorsanız tutmayın ama zor oluyor cocugunuz da var inşallah kısa zamanda atlatırsınız

İşte ben hep o noktada yaşadım

T Tbfth , xiexie merhaba Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle .Ben sizin gibi delirmek üzereyim 12 . Haftamda %80 erkek olduğunu öğrendik oğlum diye severken ,16.haftamda yokya kesin kız dediler şimdi kızım diye seviyorum ama dönüş olur diye korkuyorum alıştırdım kendimide,ama çevremde tekrar dönüşler varmış oğlum olursada çok sevinirim.Ama bu durum son bulsun lütfen Bu duygu değişimini en iyi sizin anlayabileceğinizi düşündüm .sizde son durum nedir ? Dönüş oldu mu ?

Bende aldım. Prilamda verdi. Arada olabilir bulantı diye. Etkileşmiyor demekki ama ben magnezyum hergün içmeyeceğim.

magnezyum cok yardimci bir vitamin.korkmayin bulanti da yapmiyor hic.aksine bulantiiyı hafifletirmis hamilelikte.gereksiz agrilari aliyor.sagolun cevaplar icin

ben dayanirim da midem dayanamiyor..bir de ulser olursa daha siddetli ilaclar icmek zorunda kalirim diye mecbur iciyorum.Allah hepimize yardim etsin su mubardk kandil gunu hurmetine...

Bende yorumları okuyunca değişirmi acaba diye korkuyorum 12de erkeğe benziyo dedi 14 te yüzde 100 erkek dedi ama değişirmi korkuyorum çok alıştırdım kendimi oğlum olucak diye

Canım en son erkek olarak kesinleştirdi doktkr bizimkini. Ben hala tedirginnim amainşallah dizinki de kesinleşir yakın zamandasağlıkla alın kucağınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…