İlk gebeliğim 17. Haftadan beri hissediyorum. Ama 21-22 haftaya kadar uzayabiliyormuş ilk haftalarda bu süre.Kızlar merhaba bugün 19+0 ım ve 20. Haftama girdim. Hala bebeği hissetmedim. İlk gebeliği olupta hisseden var mı?
Kasık değil ama bel ağrılarım oluyorBu dönem kaşık ağrı ve batmaları olan var mı tam rahat edeceğimiz dönemde zorluyor beni
Çok üzülüyorum bu duruma yarın kontrol var bir de çalışıyorum sürekli bir bıçak batıyor sanki hareket ettikçeKasık değil ama bel ağrılarım oluyor ☹
merhabalar size mesaj atmaya calistim ama galiba mesaj aliminiz kapali, 2020 nisan anneleri isim listesinin uzun zamandir guncellenmedigini farkettim, listeyi siz hazirliyormussunuz galiba, ne zaman guncelleyeceksiniz acaba? benimle benzer kosullarda olan annelerle iletisim kurmak istiyorum, ama bu binlerce mesaj arasinda kim nedir biraz karisiyor, veya baska biri mi ilgileniyor bilemedim, listeyi siz yazmissiniz diye gozukuyor ama...İnşallah hemencecik geçer de rahatlarsınız. kızlar ben sanırım artık ağırlaşıyorumsizler ne durumdasınız bulantıdan hariç kramplar ne durumda benim sağ bacağımda varisler oluşmuş. Doğumdan sonra geçse bari.
Brn ilkinde 20de hissetmştim. Sizinki de yakındır. 20den sonra hala hissedemiyosanız doktora söylemeniz gerekymuş. Doktrm öyle söylemişti aklınızda bulunsnKızlar merhaba bugün 19+0 ım ve 20. Haftama girdim. Hala bebeği hissetmedim. İlk gebeliği olupta hisseden var mı?
Doktorum ağrılardan ve lekeden dolayı önermedi bana yürüyüş zaten hareket ediyorsan eğer doktoruna danış bence inşallah geçer en koşa zamandaMerhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle
Bugün dizlerimde feci bir ağrı var geceleri sırt üstü değil yan yatıyorum ama hafif böyle göbeğimin üstüne meyilli yatsam bile hemen pıt pıt vurmaya başlıyor cadı kızım içerden rahatsız oluyorbende kendimi kasıyorum sanırım geceleri dizlerimi bile tam uzatamadan yan yatıyorum sanırım ondan
Birde bel ağrım var iki gün öncede olmuştu dinlenince geçiyor çok şükür ama hem bel hem diz ağrısı bugün beni korkuttu sanki adet olacakmış hissi geliyor arada böyle bi durum yaşayan var mı?
Birde yürüyüş yapmak bu haftalarda zararlı mı sizce 15-20 dk lık yavaş tempoda?
Ay şaka gibi valla evlerden ırakGünaydın herkese. Yine iki gündür baş ağrısı ile cebelleştim bugün geçmiş çok şükür. Normal ağrılarım migrene çevirdi sanırım. Çünkü başım ağrırken midem de bulanıyor. Yine de buna şükür diyorum. Bu arada kızlar benim görümcemin cinsiyeti 37. Haftasında değişmiş şaka gibi değil mi ?
Önemli birşey değildir bence rahim büyüdüğü için olabiliyor. Birde üşütmüş olabilirsin ben de üşüdüğüm zaman hemen ağrım başlıyorÇok üzülüyorum bu duruma yarın kontrol var bir de çalışıyorum sürekli bir bıçak batıyor sanki hareket ettikçe
Hamilelik bir cok seyi etkileyebiliyor canim hareketsizlik de kolestrole sebep olur az da olsa belki onunla alakalidirKızlarrr doktorum kan vermemi istemişti kolesterol tiroid vs rutin testler ya inanamıyorum kolesterolüm 241 çıkmış ldl 141 çıkmış en yüksek 200 ve 130 olması gerekirkennasıl olur böyle bişey o kadar et bile yemiyorum diye üzülüyodum sebzeciyim otcuyum ben kilom da 50 yaa nasıl olur
Canım gözün aydın ya çok sevindim inankiGünaydın güzel anneler sabah prensesimi gördüm hamdolsun kalbini duydumTaburcu olduk hepinize teşekkürler dualarınız için. Kan sulandırıcı iğneden dolayı kanama uzun sürdü. Ama bebeğim iyi 1 ay rapor verdi dr. Köpekten korkup koşmuştum dizimi çarptım koşarken artık ondan mı oldu neyden oldu bilemedim. Dr olabilir dedi. Geldim yattım yine rabbim yardım etsin hepimize
Bu dönem kaşık ağrı ve batmaları olan var mı tam rahat edeceğimiz dönemde zorluyor beni
Kokusu ve tadı yok. Kapsül şeklinde.Banada bundan verdi doktor tadı kokusu varmı
Muz ye canim eger devam ederse kullanmiyorsan doktoruna danışarak magnezyum talep edebilirsinCanım teşekkür ederim cevabın için. Ancak soda dışında başka yolu var mı? Normalde soda çok severim ama gastritim var. Gebelikten beri ne zaman içsem midemi rahatlatmıyor,aksine huzursuz oluyorum. O yüzden soda içemiyorum.
Ne zaman içiyorsunuz? Doktor bana yemekten 2 saat sonra içebilirsin dedi.Bende bundan kullanıyorum ama bazen midemi fena yapıyor,resmen midem ağrıyor bunu içince.
Bana sabahları aç karnına dedi. Hatta içtikten sonra 1 saat kadar çay, kahve içme dedi.Ne zaman içiyorsunuz? Doktor bana yemekten 2 saat sonra içebilirsin dedi.
Tamam kuzum evde vardı hemen gidince yiyeyimMuz ye canim eger devam ederse kullanmiyorsan doktoruna danışarak magnezyum talep edebilirsin
Bana akşam yemeğinden sonra meyve saatiniz falan varsa o sırada içebilirsin dedi. Sabah aç karınla nasıl olur bilmiyorum. Acaba ondan mı ağrı yaptı.Bana sabahları aç karnına dedi. Hatta içtikten sonra 1 saat kadar çay, kahve içme dedi.
Bence aksine yürüyüş yapmak lazım. Benim de taşındığım yer artık yürümeye çok müsait. Sahile 10 dk. Her gün çıkmayı düşünüyorum. Ev yerleştirme derdine henüz bu konuya yoğunlaşamadım ama mutlaka yürüyeceğim. Zaten ağırlaştıkça tempo ister istemez yavaşlayacak.Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle
Bugün dizlerimde feci bir ağrı var geceleri sırt üstü değil yan yatıyorum ama hafif böyle göbeğimin üstüne meyilli yatsam bile hemen pıt pıt vurmaya başlıyor cadı kızım içerden rahatsız oluyorbende kendimi kasıyorum sanırım geceleri dizlerimi bile tam uzatamadan yan yatıyorum sanırım ondan
Birde bel ağrım var iki gün öncede olmuştu dinlenince geçiyor çok şükür ama hem bel hem diz ağrısı bugün beni korkuttu sanki adet olacakmış hissi geliyor arada böyle bi durum yaşayan var mı?
Birde yürüyüş yapmak bu haftalarda zararlı mı sizce 15-20 dk lık yavaş tempoda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?