2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar merhaba bugün 19+0 ım ve 20. Haftama girdim. Hala bebeği hissetmedim. İlk gebeliği olupta hisseden var mı?
İlk gebeliğim 17. Haftadan beri hissediyorum. Ama 21-22 haftaya kadar uzayabiliyormuş ilk haftalarda bu süre.
Sırt üstü yatıp elinizi karnınıza koyup yavsş ve derin nefes alın belki hissedersiniz

merhabalar size mesaj atmaya calistim ama galiba mesaj aliminiz kapali, 2020 nisan anneleri isim listesinin uzun zamandir guncellenmedigini farkettim, listeyi siz hazirliyormussunuz galiba, ne zaman guncelleyeceksiniz acaba? benimle benzer kosullarda olan annelerle iletisim kurmak istiyorum, ama bu binlerce mesaj arasinda kim nedir biraz karisiyor, veya baska biri mi ilgileniyor bilemedim, listeyi siz yazmissiniz diye gozukuyor ama...

Kızlar merhaba bugün 19+0 ım ve 20. Haftama girdim. Hala bebeği hissetmedim. İlk gebeliği olupta hisseden var mı?
Brn ilkinde 20de hissetmştim. Sizinki de yakındır. 20den sonra hala hissedemiyosanız doktora söylemeniz gerekymuş. Doktrm öyle söylemişti aklınızda bulunsnsıtüstü uzanıp odaklanın. Bence bugnlerde hissedceksnz.

Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle
Bugün dizlerimde feci bir ağrı var geceleri sırt üstü değil yan yatıyorum ama hafif böyle göbeğimin üstüne meyilli yatsam bile hemen pıt pıt vurmaya başlıyor cadı kızım içerden rahatsız oluyor bende kendimi kasıyorum sanırım geceleri dizlerimi bile tam uzatamadan yan yatıyorum sanırım ondan
Birde bel ağrım var iki gün öncede olmuştu dinlenince geçiyor çok şükür ama hem bel hem diz ağrısı bugün beni korkuttu sanki adet olacakmış hissi geliyor arada böyle bi durum yaşayan var mı?
Birde yürüyüş yapmak bu haftalarda zararlı mı sizce 15-20 dk lık yavaş tempoda?

Doktorum ağrılardan ve lekeden dolayı önermedi bana yürüyüş zaten hareket ediyorsan eğer doktoruna danış bence inşallah geçer en koşa zamanda

Ay şaka gibi valla evlerden ırak

Hamilelik bir cok seyi etkileyebiliyor canim hareketsizlik de kolestrole sebep olur az da olsa belki onunla alakalidir

Canım gözün aydın ya çok sevindim inanki

Muz ye canim eger devam ederse kullanmiyorsan doktoruna danışarak magnezyum talep edebilirsin

Bence aksine yürüyüş yapmak lazım. Benim de taşındığım yer artık yürümeye çok müsait. Sahile 10 dk. Her gün çıkmayı düşünüyorum. Ev yerleştirme derdine henüz bu konuya yoğunlaşamadım ama mutlaka yürüyeceğim. Zaten ağırlaştıkça tempo ister istemez yavaşlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…