Ben kullanıyorum canim bel ağrılarım ici verdi doktorkızlar vitamin takviyesi olarak Magnezyum başlayan var mi? magnezyum gereksiz kasilma ve kas ağŕılarini hafifletiyor.
bir de prilam kullanip magnezyum kullanan var mı? ikisi etkileşir mi ya..doktorum yazdı ama yine de sorayim dedim.
magnezyum olarak magnorm 365 mg kullaniyorum suda eritmelik.
Gözün aydın rahat rahat alışveriş yapabilirsin. Bende kız artık bizimki diyorum İnstamgramda cinsiyet tahmini yapan sayfa var dayanamadım tahmin yaptırdım %75 kız dedi. 22 sine sabirsızımKızlar dr dan çıktım bebek gayet sağlıklı çok şükür. Cinsiyetimiz Kız. yerinde duruyor
Canım ben 18+1 deyim ara ara hissediyorum ilk hamileligimKızlar merhaba bugün 19+0 ım ve 20. Haftama girdim. Hala bebeği hissetmedim. İlk gebeliği olupta hisseden var mı?
Ama magnezyum takviyesini muhakkak sor ilerde kramp çok artiomus daha kötü olmasinTamam kuzum evde vardı hemen gidince yiyeyim
Teşekkür ederim halsizim ama savaşçı kızımla kalan 5 ayı tamamlayacağız Allah ın izniyle Rabbim bebeklerimizle güldürsün inşallahCanım gözün aydın ya çok sevindim inanki
Tamam canımcım aklımda soracağım.Ama magnezyum takviyesini muhakkak sor ilerde kramp çok artiomus daha kötü olmasin
Günaydın,
karnı sertleşen var mı ? benim gece taş gibiydi, elleyince yumuşadı. Normal mi ?
aminn canim. ama kendini kötü hissetme. biz de gurbetteyiz ihtiyacımız olduğunca çok da gelemiyorlar. ne yapalım yine Allah canlarına sağlık versin..Merhaba arkadaşlar mübarek mevlit kandilinizi kutlarım. O kadar halsizim ki nasıl toparlanacağım bilemiyorum. Evdeyim sabaha kadar az az kanamam devam etti. Bu mübarek günde Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah vakti geldiğinde ayımız doğduğunda sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin . Nerede evlat hasretiyle yanan bir kadın varsa ona da hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah . Yanınızda anneniz kayınvalidenz aileden birileri varsa eksileri de olsa başınızın üstünde taşıyın . Rabbim kimseyi kimsesiz etmesin . Eşim mecbur okula gitti . Evim merdivenli kapıyı inip açmak bile şu an işkence gibi dermansızlıktan. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Sevgilerimle
saatleri çok değil ama tüm bu süreç ayakta olunca zorlanıyor insan. zaten ayakta kalmak zararlıdır diye yazıyor benim raporumda. benim okulum 8 4 arası mesela. hamile değilken gün içinde sürekli ayakta ve aman bir öğrenciye birşey olmasın stresinde oluyordum. derste de oturarak ders anlatılmıyor ki mecbur onda da ayaktayım. tost vs yiyordum yarı oturarak yarı ayakta. doktor kanaman olur dedikten sonra bugün hep oturmaya dikkat ettim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Eminim çok zordur rahatsızlığınız da varmış ama yine de işiniz özel sektöre göre oldukça iyi. Saatleri açısından tabi Yoksa çocuklarla ilgilenmek hatta velilerle uğraşmak dünyanın en zor işleri
ben magnorm başladım ama bir gün icip bir gün içmiyorum. etkileşimi hiç bilmiyorum.kızlar vitamin takviyesi olarak Magnezyum başlayan var mi? magnezyum gereksiz kasilma ve kas ağŕılarini hafifletiyor.
bir de prilam kullanip magnezyum kullanan var mı? ikisi etkileşir mi ya..doktorum yazdı ama yine de sorayim dedim.
magnezyum olarak magnorm 365 mg kullaniyorum suda eritmelik.
Bu dönem kaşık ağrı ve batmaları olan var mı tam rahat edeceğimiz dönemde zorluyor beni
Oda oldu bir dönem geçti bende çalışıyorm zor oluyor ağrı ileBenin kasık ağrılarım hafif bir şekilde var, dün hiç oladı sanırım magnezyum ve kan ilacından dolayı.. Bugün çok az oldu.
Ama sol kalçam bitiriyor beni ayağımı hareket ettirdikçe orada batma oluyor sanki.. akşama kadar iş yerinde oturuyorum sanırım ondan oluyor ama napacağımı bilmiyorum.. kalkıp yuruyemıyorumda doğru durust agrıdan
İnşallah yarın bana da verirbenim de çok var..doktoru. magnezyum verdi.biraz hafifletti.
Aklıma enfeksiyon geliyor bir de büyüme ama bakalım zaten Protestan fitil kullanıyorum iniallah enfeksiyon kapmamıştırımÖnemli birşey değildir bence rahim büyüdüğü için olabiliyor. Birde üşütmüş olabilirsin ben de üşüdüğüm zaman hemen ağrım başlıyor
Bnmde adet sancısı gibi oluyor arada korkutuyor beni..Aklıma enfeksiyon geliyor bir de büyüme ama bakalım zaten Protestan fitil kullanıyorum iniallah enfeksiyon kapmamıştırım
Rabbim gönlündekini versin sağlıkla hayırla inşaallah.tsk ederimGözün aydın rahat rahat alışveriş yapabilirsin. Bende kız artık bizimki diyorum İnstamgramda cinsiyet tahmini yapan sayfa var dayanamadım tahmin yaptırdım %75 kız dedi. 22 sine sabirsızım
Akıntı ve kaşıntı yoksa enfeksiyon olacağını zammetmiyorumAklıma enfeksiyon geliyor bir de büyüme ama bakalım zaten Protestan fitil kullanıyorum iniallah enfeksiyon kapmamıştırım
Ben de son 10 gündür aşırı iştahlıyım yaa ams ben 18 haftalığım 4 kilo almışımKızlar iştahınız nasıl ya deli gibi yemek istiyorum kendimi durduruyorum yoksa dünyaları yiyeceğim. 6 aydan sonra mide yanması başlıyormuş o zaman istesende yiyemessin diyorlar ama bakalım
Dr.a sordum ilk gebeligimde böbrek genişlemesi yasamistim dedim. Bol su iç ve bu haftadan sonra kesinlikle mümkün olmadıkça Sağ tarafına yatma dedi.sag tarafta kadınların Bir çoğunda rahim bağları kısa olabiliyor dedi.o bağlar gerilebilir ve ağrı sancı yapabilir dedi.bebekte Sağ tarafa yatınca haliyle o tarafa baskı yapıp böbregi genisletebilir dedi cnm.ben bir urolojiye gorundum.tekrarlayacaktir dedi.ileri bir tarihte ultrason yapalim.stres yapma ameliytasız basardiysan yine gecer dedi.su icebilsem gececek de..icebilsem
Kusmam ve mide yanmam full devam ediyor..hala yemek yiyemiyorum ben yaKızlar iştahınız nasıl ya deli gibi yemek istiyorum kendimi durduruyorum yoksa dünyaları yiyeceğim. 6 aydan sonra mide yanması başlıyormuş o zaman istesende yiyemessin diyorlar ama bakalım
Ben 4. Aya kadar hiç kilo almadım aksine daha vermiştim ama geçtiğimiz 1 ay içinde çok fazla iiştahım açıldı deli gibi yedim nasıl olsa almıyorum diye bir ayda 2 2,5 kilo almışımBen de son 10 gündür aşırı iştahlıyım yaa ams ben 18 haftalığım 4 kilo almışım
Sat aynı ben öğlen doymuyorum sonra midem yanıyorKızlar iştahınız nasıl ya deli gibi yemek istiyorum kendimi durduruyorum yoksa dünyaları yiyeceğim. 6 aydan sonra mide yanması başlıyormuş o zaman istesende yiyemessin diyorlar ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?