Evet bencede aslında bu bi avantajKusmam ve mide yanmam full devam ediyor..hala yemek yiyemiyorum ben yaböyle olmamın tek avantajı aşırı kilo vermiş olmam galiba
Kilo aldınız mı peki? Benimde yanıyor bazen yağlı yersem ama iştahıma engel olmuyor gözüm döndü resmen kıtlıktan çıkmış gibiyimSat aynı ben öğlen doymuyorum sonra midem yanıyor
İnş olmaz cnm ben kusmaya şikayet ediyodumm haksızlk ediyomuşm..en azından kusunca tmm rahatldm diyosun..mide yanması olunca sabah bi başlıyoo yatana kadar midendn atşler çıkıyo fazla olunca yine kusuyosun zaten iki ucu şeyli değnek yaniEvet bencede aslında bu bi avantajbende mide yanmalarımın başlamasını bekliyorum çaresiz
Hadi ya o kadar kötü oluyor yaniİnş olmaz cnm ben kusmaya şikayet ediyodumm haksızlk ediyomuşm..en azından kusunca tmm rahatldm diyosun..mide yanması olunca sabah bi başlıyoo yatana kadar midendn atşler çıkıyo fazla olunca yine kusuyosun zaten iki ucu şeyli değnek yanibi an önce geçsin zaman doğrmak istiyorum ben ya hiç geçmiyo günler..
bol su gercekten sifa.en az 3 litre bizim gibilere..ama henuz basaramadim..ama zamanla olacaktir..bir de nar portakal gibi C vitamini bol almaliyiz ki idrar yollari daim temiz olsun.. ozellikle NARDr.a sordum ilk gebeligimde böbrek genişlemesi yasamistim dedim. Bol su iç ve bu haftadan sonra kesinlikle mümkün olmadıkça Sağ tarafına yatma dedi.sag tarafta kadınların Bir çoğunda rahim bağları kısa olabiliyor dedi.o bağlar gerilebilir ve ağrı sancı yapabilir dedi.bebekte Sağ tarafa yatınca haliyle o tarafa baskı yapıp böbregi genisletebilir dedi cnm.
Evet sonra gülerek beni çok korkutmuştun diye anlatırsın insallah annesiTeşekkür ederim halsizim ama savaşçı kızımla kalan 5 ayı tamamlayacağız Allah ın izniyle Rabbim bebeklerimizle güldürsün inşallah
Ben hala gelemedim o prenseslik dönemine malesef..Hadi ya o kadar kötü oluyor yani ☹ İnşallah bir an önce geçer sizinde.
2 trimester prenses hamilelik dönemi derler ya en rahat dönem diye ben onu yaşıyorum şu an çok şükür birde kilo sıkıntısı olmasa
2 kılo aldım ama 4 aydaKilo aldınız mı peki? Benimde yanıyor bazen yağlı yersem ama iştahıma engel olmuyor gözüm döndü resmen kıtlıktan çıkmış gibiyim
valla asil 6 aydan sonra deli gibi yiyorsun..uykudan uyanip yiyorsunKızlar iştahınız nasıl ya deli gibi yemek istiyorum kendimi durduruyorum yoksa dünyaları yiyeceğim. 6 aydan sonra mide yanması başlıyormuş o zaman istesende yiyemessin diyorlar ama bakalım
iyi gidiyor benim de şükür 3. ay bitti sıkıntılar gitti nihayet hamilelikten bi tat almaya başladım diyebilirim.
cinsiyet belli oldu mu
Umarım gelirsin yakındaBen hala gelemedim o prenseslik dönemine malesef..
Bence iyi seninde kilo çok almamışsın bende öyle ama dediğin gibi hep ağzım dolu hiç meyve yemeZdim deli gibi meyve yiyorum yarasın bebişlerimize inşBen 4. Aya kadar hiç kilo almadım aksine daha vermiştim ama geçtiğimiz 1 ay içinde çok fazla iiştahım açıldı deli gibi yedim nasıl olsa almıyorum diye bir ayda 2 2,5 kilo almışım ☹
Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum biraz bakalım faydası olacak mı ☹
Ayy deme yavalla asil 6 aydan sonra deli gibi yiyorsun..uykudan uyanip yiyorsun
Aminn hemşire bana dedi ki meyveyi kontrollü tüket çünkü ondada çok fazla şeker var fazlası direk kilo yapar dedi aklında bulunsun canımBence iyi seninde kilo çok almamışsın bende öyle ama dediğin gibi hep ağzım dolu hiç meyve yemeZdim deli gibi meyve yiyorum yarasın bebişlerimize inş
Bnmde adet sancısı gibi oluyor arada korkutuyor beni.. ah ah hemde nasıl
talil yaptırmam lazım fitilden dolayı anlaşılmıyor maalesefAkıntı ve kaşıntı yoksa enfeksiyon olacağını zammetmiyorum
bence dedogrudan soyle bence
Hadi yaaa bende özellikle mandalina günde 4-5 tane yiyorum ama haklsın dikkat etmek lazımAminn hemşire bana dedi ki meyveyi kontrollü tüket çünkü ondada çok fazla şeker var fazlası direk kilo yapar dedi aklında bulunsun canım
Bende yemek yer üstüne deli gibi muz mandalina yerdim geçtiğimiz ay ama şimdi dikkat ediyorum. Böyle yapıncada bebeğe zarar verirmiyim diye düşünüyorum gelişimini etkilemekten korkuyorum çok zor gerçektenHadi yaaa bende özellikle mandalina günde 4-5 tane yiyorum ama haklsın dikkat etmek lazım
Kızlar iştahınız nasıl ya deli gibi yemek istiyorum kendimi durduruyorum yoksa dünyaları yiyeceğim. 6 aydan sonra mide yanması başlıyormuş o zaman istesende yiyemessin diyorlar ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?