2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet bencede aslında bu bi avantaj bende mide yanmalarımın başlamasını bekliyorum çaresiz
İnş olmaz cnm ben kusmaya şikayet ediyodumm haksızlk ediyomuşm..en azından kusunca tmm rahatldm diyosun..mide yanması olunca sabah bi başlıyoo yatana kadar midendn atşler çıkıyo fazla olunca yine kusuyosun zaten iki ucu şeyli değnek yani bi an önce geçsin zaman doğrmak istiyorum ben ya hiç geçmiyo günler..

Hadi ya o kadar kötü oluyor yani İnşallah bir an önce geçer sizinde.
2 trimester prenses hamilelik dönemi derler ya en rahat dönem diye ben onu yaşıyorum şu an çok şükür birde kilo sıkıntısı olmasa

bol su gercekten sifa.en az 3 litre bizim gibilere..ama henuz basaramadim..ama zamanla olacaktir..bir de nar portakal gibi C vitamini bol almaliyiz ki idrar yollari daim temiz olsun.. ozellikle NAR HER GUN BIR NAR BIR PORTAKAL almistim ben sifa niyteine

Ben hala gelemedim o prenseslik dönemine malesef..

Kızlar iştahınız nasıl ya deli gibi yemek istiyorum kendimi durduruyorum yoksa dünyaları yiyeceğim. 6 aydan sonra mide yanması başlıyormuş o zaman istesende yiyemessin diyorlar ama bakalım
valla asil 6 aydan sonra deli gibi yiyorsun..uykudan uyanip yiyorsun

iyi gidiyor benim de şükür 3. ay bitti sıkıntılar gitti nihayet hamilelikten bi tat almaya başladım diyebilirim.
cinsiyet belli oldu mu

Yok maalesef henüz belli değil. Bu ayın sonuna doğru kontrolüm var o zaman bellu olur inşallah. Sonradan değişmezse tabii.

Bence iyi seninde kilo çok almamışsın bende öyle ama dediğin gibi hep ağzım dolu hiç meyve yemeZdim deli gibi meyve yiyorum yarasın bebişlerimize inş

Bence iyi seninde kilo çok almamışsın bende öyle ama dediğin gibi hep ağzım dolu hiç meyve yemeZdim deli gibi meyve yiyorum yarasın bebişlerimize inş
Aminn hemşire bana dedi ki meyveyi kontrollü tüket çünkü ondada çok fazla şeker var fazlası direk kilo yapar dedi aklında bulunsun canım

Aminn hemşire bana dedi ki meyveyi kontrollü tüket çünkü ondada çok fazla şeker var fazlası direk kilo yapar dedi aklında bulunsun canım
Hadi yaaa bende özellikle mandalina günde 4-5 tane yiyorum ama haklsın dikkat etmek lazım

Hadi yaaa bende özellikle mandalina günde 4-5 tane yiyorum ama haklsın dikkat etmek lazım
Bende yemek yer üstüne deli gibi muz mandalina yerdim geçtiğimiz ay ama şimdi dikkat ediyorum. Böyle yapıncada bebeğe zarar verirmiyim diye düşünüyorum gelişimini etkilemekten korkuyorum çok zor gerçekten

Kızlar iştahınız nasıl ya deli gibi yemek istiyorum kendimi durduruyorum yoksa dünyaları yiyeceğim. 6 aydan sonra mide yanması başlıyormuş o zaman istesende yiyemessin diyorlar ama bakalım

Benim iştahım çok açık ya. Özellikle gece yatmadan bir şeyler yemek alışkanlık oldu bende. Son günlerde kurtulmaya çalışıyorum bundan. Bakalım başarabilecek miyim. ☺

Kızlar benimde iki gündür karnımda ağrı var. Kasığımada bıçak batması gibi oluyor arada. Uzun zamandır kafam rahattı hiç ağrı sızım yoktu. Tedirgin oldum yine biraz. Adet dönemine de iki gün var onun etkisi mi oldu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…