2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim iştahım çok açık ya. Özellikle gece yatmadan bir şeyler yemek alışkanlık oldu bende. Son günlerde kurtulmaya çalışıyorum bundan. Bakalım başarabilecek miyim. ☺
Hafif birşeylerle geçiştir istersen süt meyve falan

Arkadaşlar benimde iki gündür bebek afedersiniz vajinamda sanki ağrı var sarı akıntı var korkuyorum doktora gitsem mş

Bende yemek yer üstüne deli gibi muz mandalina yerdim geçtiğimiz ay ama şimdi dikkat ediyorum. Böyle yapıncada bebeğe zarar verirmiyim diye düşünüyorum gelişimini etkilemekten korkuyorum çok zor gerçekten
Aynn haklısın valla canım insan uzun zamandır doya doya yemeyince bazen abartıyor böyle işte ayyy bir muz yiyim bari

Kızlar iştahınız nasıl ya deli gibi yemek istiyorum kendimi durduruyorum yoksa dünyaları yiyeceğim. 6 aydan sonra mide yanması başlıyormuş o zaman istesende yiyemessin diyorlar ama bakalım
Bulantı ilacını içince iştahım gayet iyi benim de sanırım hızla kilo almaya baslayacagim. Mide yanması çoğu hamilede oluyor maalesef doğru, ilk hamileligimde bir şey yerken kırk kere düşünürdüm şimdi bunu yesem midem yanar , yesem mı yemesem.mi diye.

Kızlar öncelikle doktoruma sakıncası var mı yok mu sorup hamile pilatesi veya yogaya başlamak istiyorum. Sizce hangisi, pilates mi yoga mı daha iyidir?

Adet döneminde olabiliyormuş böyle ağrılar diye duymuştum canım

Kızlar öncelikle doktoruma sakıncası var mı yok mu sorup hamile pilatesi veya yogaya başlamak istiyorum. Sizce hangisi, pilates mi yoga mı daha iyidir?
Hamilelik yogası da pilatesi de yapmadım. Ama normal yoga beni hiç sarmamisti, pilatesi çok severim ben inşallah pilatese başlayacağım, tabii hiç vakit bulamıyorum o ayrı. Arada yürüyüş yapabiliyorum o kadar

İnşallah hızlı değil azar azar düzenli alırız.
Benim ilk aylarda oldu mide yanmam şu an geçti yine başlar mı bilemiyorum. Çocuk büyüdükçe mideye baskı yaptığından oluyormuş sanırım.

Kızlar çok kötü bişey oldu az önce kızım tam düşüp kafasını çarpacakken koştum tutmak için,bu seferde lap diye ben düştüm ellerim ve dizlerim üstüne.sert düşüştü ama.biraz ağrım oldu ama korkuyorum yarını nasıl edicem bilmiyorum

Çok geçmiş olsun. Dikkat edin insanın evladı söz konusu olunca tabi atılıyor bir anda. Kafaya takmayın bir şey olmamıştır. Karnınızı üzerine dğşmemişsiniz neyseki. Yine de ağrı devam ederse gidin kontrole.

O an şuurumu kaybettim fayans olan yere kafasını çarpacaktı nasıl koştuğumu bilemedim,bu sefer de karnımdaki bebeğim için korkuyorum çok fena oldum karın üstüne düşmedim ama lap diye düştüm karnımda vucudumda çok kötü sarsıldı siddetli düştüm.zaten kanama alanım vardı napıcam şimdi bilmiyorum,yarın hastaneye gidicem ama içim içimi yiyor

Telaşlanmayın birşey yoktur , olsa kendini gösterirdi anında bence. Geçmiş olsun

Arkadaşlar benimde iki gündür bebek afedersiniz vajinamda sanki ağrı var sarı akıntı var korkuyorum doktora gitsem mş
Merhaba birşey olduğunu sanmıyorum bendede arada damar atar gibi hissediyorum ama internette rahim buyudukce normal olduğu yazıyor. Akıntı ise beyaz ve sari ya yakında problem olmadığı söyleniyor. Fazla düzeyde ise tedirgin olmak lazım.

Canımmm geçmiş olsun dikkat et doktora görün bebişini gör sağlıcakla için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…