Hafif birşeylerle geçiştir istersen süt meyve falanBenim iştahım çok açık ya. Özellikle gece yatmadan bir şeyler yemek alışkanlık oldu bende. Son günlerde kurtulmaya çalışıyorum bundan. Bakalım başarabilecek miyim. ☺
Hafif birşeylerle geçiştir istersen süt meyve falanBenim iştahım çok açık ya. Özellikle gece yatmadan bir şeyler yemek alışkanlık oldu bende. Son günlerde kurtulmaya çalışıyorum bundan. Bakalım başarabilecek miyim. ☺
İnşallah hayırlısıyla doğsun da 9 ayını doldurup Rabbim hepimizin bebeğini korusun esirgesin inşallahEvet sonra gülerek beni çok korkutmuştun diye anlatırsın insallah annesi
Aynn haklısın valla canım insan uzun zamandır doya doya yemeyince bazen abartıyor böyle işte ayyy bir muz yiyim bariBende yemek yer üstüne deli gibi muz mandalina yerdim geçtiğimiz ay ama şimdi dikkat ediyorum. Böyle yapıncada bebeğe zarar verirmiyim diye düşünüyorum gelişimini etkilemekten korkuyorum çok zor gerçekten
Afiyet olsun benimde canım çok fena tatlı istiyorAynn haklısın valla canım insan uzun zamandır doya doya yemeyince bazen abartıyor böyle işte ayyy bir muz yiyim bari
Bulantı ilacını içince iştahım gayet iyi benim deKızlar iştahınız nasıl ya deli gibi yemek istiyorum kendimi durduruyorum yoksa dünyaları yiyeceğim. 6 aydan sonra mide yanması başlıyormuş o zaman istesende yiyemessin diyorlar ama bakalım
Aman tövbe de öyle deme yine de. Mide yanması kötüdürEvet bencede aslında bu bi avantajbende mide yanmalarımın başlamasını bekliyorum çaresiz
Adet döneminde olabiliyormuş böyle ağrılar diye duymuştum canımKızlar benimde iki gündür karnımda ağrı var. Kasığımada bıçak batması gibi oluyor arada. Uzun zamandır kafam rahattı hiç ağrı sızım yoktu. Tedirgin oldum yine biraz.Adet dönemine de iki gün var onun etkisi mi oldu acaba.
Hamilelik yogası da pilatesi de yapmadım. Ama normal yoga beni hiç sarmamisti, pilatesi çok severimKızlar öncelikle doktoruma sakıncası var mı yok mu sorup hamile pilatesi veya yogaya başlamak istiyorum. Sizce hangisi, pilates mi yoga mı daha iyidir?
İnşallah hızlı değil azar azar düzenli alırız.Bulantı ilacını içince iştahım gayet iyi benim desanırım hızla kilo almaya baslayacagim . Mide yanması çoğu hamilede oluyor maalesef doğru, ilk hamileligimde bir şey yerken kırk kere düşünürdüm şimdi bunu yesem midem yanar , yesem mı yemesem.mi diye.
Ben sordum. Hamile platesi yapabilirsin doğum için çok faydalı dedi.Kızlar öncelikle doktoruma sakıncası var mı yok mu sorup hamile pilatesi veya yogaya başlamak istiyorum. Sizce hangisi, pilates mi yoga mı daha iyidir?
Çok geçmiş olsun. Dikkat edinKızlar çok kötü bişey oldu az önce kızım tam düşüp kafasını çarpacakken koştum tutmak için,bu seferde lap diye ben düştüm ellerim ve dizlerim üstüne.sert düşüştü ama.biraz ağrım oldu ama korkuyorum yarını nasıl edicem bilmiyorum
O an şuurumu kaybettim fayans olan yere kafasını çarpacaktı nasıl koştuğumu bilemedim,bu sefer de karnımdaki bebeğim için korkuyorum çok fena oldumÇok geçmiş olsun. Dikkat edininsanın evladı söz konusu olunca tabi atılıyor bir anda. Kafaya takmayın bir şey olmamıştır. Karnınızı üzerine dğşmemişsiniz neyseki. Yine de ağrı devam ederse gidin kontrole.
Telaşlanmayın birşey yoktur , olsa kendini gösterirdi anında bence. Geçmiş olsunKızlar çok kötü bişey oldu az önce kızım tam düşüp kafasını çarpacakken koştum tutmak için,bu seferde lap diye ben düştüm ellerim ve dizlerim üstüne.sert düşüştü ama.biraz ağrım oldu ama korkuyorum yarını nasıl edicem bilmiyorum
İnşallah birşey yoktur sağolunTelaşlanmayın birşey yoktur , olsa kendini gösterirdi anında bence. Geçmiş olsun
Merhaba birşey olduğunu sanmıyorum bendede arada damar atar gibi hissediyorum ama internette rahim buyudukce normal olduğu yazıyor. Akıntı ise beyaz ve sari ya yakında problem olmadığı söyleniyor. Fazla düzeyde ise tedirgin olmak lazım.Arkadaşlar benimde iki gündür bebek afedersiniz vajinamda sanki ağrı var sarı akıntı var korkuyorum doktora gitsem mş
Canımmm geçmiş olsun dikkat et doktora görün bebişini gör sağlıcakla için rahat etsinKızlar çok kötü bişey oldu az önce kızım tam düşüp kafasını çarpacakken koştum tutmak için,bu seferde lap diye ben düştüm ellerim ve dizlerim üstüne.sert düşüştü ama.biraz ağrım oldu ama korkuyorum yarını nasıl edicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?