Tamam alacağım.. TişikkirlerKızz al kullan gerçekten seversin heryerine kullanbiraz kırkpınar güreşçileri gibi oluyorsun ama cildini pamuk gibi yapmasına değer hem yan etkiside yok doğal yağların ☺
Evet canım ta kendisiArada yazdım ama kayboldu sanırım alıntı yapmadığım için. Lierac'ın pytholastil çatlak önleyicisi mi bahsedilen krem ya da jel? Çünkü o ürünü N11'de 160 TL civarlarında gördüm. (200 ml)
Lierac çatlak önleyici krem.. Eczane fiyatı 224 tl.Arada yazdım ama kayboldu sanırım alıntı yapmadığım için. Lierac'ın pytholastil çatlak önleyicisi mi bahsedilen krem ya da jel? Çünkü o ürünü N11'de 160 TL civarlarında gördüm. (200 ml)
Canlarım Allah razı olsun hepinizden,dualarınızı eksik etmediniz sağolun varolun
doktor ultrasondan baktı gittiğimde,kanama alanın büyük dedi.sana 4 gün yatış vereyim serumveririz makattan fitil veririz kontrol altında tutalım 48 saat önemli dedi.benim küçük çocuğum var yatış yapamam dedim.o zaman sana bugün serum ve fitil vereyim,evde istirahat et ve progestan kullanırsın dedi.düşer mi diye sordum genelde düşmüyor ama kanamanın çoğalma kalp atışı durma riskivar dedi ben o an kendimde değildim zaten.1000 lik serum verdi.birde makattan kullanmam için fitil verdi rahim kaslarını gevşetiyormuş.kanamanın olduğu yerde hala ağrım devam ediyor.ama dışarıya çıkan bi kanamam yok şükür.Allah büyük inşallah her birimiz sağ Salim kucağımıza alabiliriz.ama bu olaylar oldukça insan ister istemez strese giriyor.16+4 olmuşuz.hayırlısıyla 30 uncu haftaları görebilir miyim ki bilmiyorum
N11' e bakın canım. 200 TL yi geçen fiyatlara birkaç ürün birleştirmiş bahsettiğiniz kremin yanına. Tek başına fiyatı max. 160 TL civarı .Lierac çatlak önleyici krem.. Eczane fiyatı 224 tl.
Ben de çok eskidenEvet canım ta kendisi ☺
Her nekadar koşuşturmalı ayakların patlayana kadar çalışman gerekse de güzeldir 10 yıl çalıştım asıl işim makyaj uzmanlığı ama parfümeri kanalında olduğum için aşmıştım kendimiBen de çok eskidenyüksek lisansa ara verdiğim bir kısa ara YSLaurent standında çalışmıştım. Minik bir kozmetik parfüm geçmişim var. Şimdi tatlı badem yağı takılıyorum
Oo ne güzelHer nekadar koşuşturmalı ayakların patlayana kadar çalışman gerekse de güzeldir 10 yıl çalıştım asıl işim makyaj uzmanlığı ama parfümeri kanalında olduğum için aşmıştım kendimiohhh miss kullan canım hiçbir zararı yok hem az bişiy uygulaman yetiyor sürekli kullanıp cildi nemli tutarsan
Evet canım benimki aldı başını gidiyor vallaBaya büyümüş seninkiii
Son aylarda yarım dünya gibi olmam inşallahOyyyy maşallah kuzum benim bunun yarısından az
Eşim kızlarımda da erkek olursa dedemin adını koyacam derdi ben ciddiye almıyordum o zaman kız diye içime doğuyordu He diyip geçiyordumEe anneler cinsiyetler hemen hemen belli
Isimleri ne düşündünüz fikirleselim benim aklıma hicbir isim gelmiyor
Biz deniz koycaz İnşallahEe anneler cinsiyetler hemen hemen belli
İyi geceler, dişetleri şişebiliyor hatta fırçalarken kanama yaşanabiliyor. Damaktan kastın üst damak mı? Her iki durum da ağız yaralarıyla birlikte mutlaka doktora bildirilmeli canım... Geçmiş olsun
Siz yanına bir isim eklesenizde hep Hasan diyecekler. Zaten şimdi moda oldu. Eski bir dede ismi yanına modern isim. Gerçekten o da çok can sıkıcı ve hoş ta olmuyor..Eşim kızlarımda da erkek olursa dedemin adını koyacam derdi ben ciddiye almıyordum o zaman kız diye içime doğuyordu He diyip geçiyordumama şimdi erkek ben tutuştum Hasan ım diye seviyo doğu kültürü falan da yok sülalelerinde baba dede ismi koyan da hiç yok yeni neslin isimleri çınar, rüzgar, vs hep. Bana gelince mi hasan diyorum tatlı tatlı atışıyoruz şimdilik. Yanına da sen bul bir isim hasan mert, berk vs koyalım diyor.Dedesini severdim iyi insandı ama konu o da değil . İstediğim ismi koyayım özgürce seçelim onu buna uygun olsun diye uğraşmayalım diyorum bakalım kim kazanacak bu mücadeleyi
Hamilelikte dişler ve diş etleri hassaslasiyor ona bağlı bir şeydir muhtemelen. Hatta benim lohusalıkta çok dış hassasiyetim olmuştu. Çok geçmiş olsun.Çok sağ ol canım. Üst damak, diş eti, ağız yarası hepsi bir anda oldu. Belki de zayıf diş eti yapım önceden de kanardı hep fırçalarken. Doktoruma bir gitsem hayırlısıyla söyleyecek soracak şeyler birikti gerçekten.
Eşim kızlarımda da erkek olursa dedemin adını koyacam derdi ben ciddiye almıyordum o zaman kız diye içime doğuyordu He diyip geçiyordumama şimdi erkek ben tutuştum Hasan ım diye seviyo doğu kültürü falan da yok sülalelerinde baba dede ismi koyan da hiç yok yeni neslin isimleri çınar, rüzgar, vs hep. Bana gelince mi hasan diyorum tatlı tatlı atışıyoruz şimdilik. Yanına da sen bul bir isim hasan mert, berk vs koyalım diyor.Dedesini severdim iyi insandı ama konu o da değil . İstediğim ismi koyayım özgürce seçelim onu buna uygun olsun diye uğraşmayalım diyorum bakalım kim kazanacak bu mücadeleyi
Aa benim oğluma da kardeşin adını ne koyalım diyoruz Mehmet Fatih koyun diyorBizimksii iki isimli olcak buyuk ihtimlle ama nolcagi belli deil henuzben hep mehmet fatih istiodm oglum olursa diye ama babacik izin vermio uzlasamadgimz bi bu konu kalmisti o da oldu saolsn.
Valla gecen gun ictgim suyu cikardim . Hastaym diye mi oldu bilmiorm artk. Ama halâ mide bulantisi ve tiksinme pesimi tam anlmnda birakmis deil
Ayşe Zehra olacak inşaallah bizimki Rabbim nasip ederseEe anneler cinsiyetler hemen hemen belli
Ayşe ayşegül ismini çok severimAyşe Zehra olacak inşaallah bizimki Rabbim nasip ederse
Anne kız ayni ismi taşıyacağız inşaallahAyşe ayşegül ismini çok severimgüzel isim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?