2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Arada yazdım ama kayboldu sanırım alıntı yapmadığım için. Lierac'ın pytholastil çatlak önleyicisi mi bahsedilen krem ya da jel? Çünkü o ürünü N11'de 160 TL civarlarında gördüm. (200 ml)
Lierac çatlak önleyici krem.. Eczane fiyatı 224 tl.

hic merak etme..bende 1. bebekte benzer seyler yasadim.kac defa hastanede yattim.her gunum bugun dogmasin diye dualarla gecti.ilk 3 ay dusuk tehditi son 5 ay erken dogum tehditi ile gecti.ama cok sukur bebegim sapasaglam dogdu.korkma Allah a siğin ve bebeginle konus ve eger mumkunse hastanede kalmani tvsiye ederim.evde insan malesef dinlenemiyor.bebegin kac yasinda bakacak kimsen yokmu?

Ben de çok eskiden yüksek lisansa ara verdiğim bir kısa ara YSLaurent standında çalışmıştım. Minik bir kozmetik parfüm geçmişim var. Şimdi tatlı badem yağı takılıyorum
Her nekadar koşuşturmalı ayakların patlayana kadar çalışman gerekse de güzeldir 10 yıl çalıştım asıl işim makyaj uzmanlığı ama parfümeri kanalında olduğum için aşmıştım kendimi ohhh miss kullan canım hiçbir zararı yok hem az bişiy uygulaman yetiyor sürekli kullanıp cildi nemli tutarsan

Oo ne güzel
Para kazanmak için yapmıştım ben de, meslegimle alakasız ama keyifli makyaj kısmı filan Ama bana hediyesi "varis" oldu maalesef. Topuklu ayakkabı ile sabah 10 akşam 10 neredeyse oturmadan çalışmak bende varis yaptı. Halen zorluğunu çekiyorum.
Onun dışında şimdilerde kılcal varisler de çoğaldı üst bacaklarda gebelikle birlikte Baya takıyorum ama çaresi de yok. Belki doğumdan sonra kaybolurlar

Ee anneler cinsiyetler hemen hemen belli
Isimleri ne düşündünüz fikirleselim benim aklıma hicbir isim gelmiyor
Eşim kızlarımda da erkek olursa dedemin adını koyacam derdi ben ciddiye almıyordum o zaman kız diye içime doğuyordu He diyip geçiyordum ama şimdi erkek ben tutuştum Hasan ım diye seviyo doğu kültürü falan da yok sülalelerinde baba dede ismi koyan da hiç yok yeni neslin isimleri çınar, rüzgar, vs hep. Bana gelince mi hasan diyorum tatlı tatlı atışıyoruz şimdilik. Yanına da sen bul bir isim hasan mert, berk vs koyalım diyor.Dedesini severdim iyi insandı ama konu o da değil . İstediğim ismi koyayım özgürce seçelim onu buna uygun olsun diye uğraşmayalım diyorum bakalım kim kazanacak bu mücadeleyi

İyi geceler, dişetleri şişebiliyor hatta fırçalarken kanama yaşanabiliyor. Damaktan kastın üst damak mı? Her iki durum da ağız yaralarıyla birlikte mutlaka doktora bildirilmeli canım... Geçmiş olsun

Çok sağ ol canım. Üst damak, diş eti, ağız yarası hepsi bir anda oldu. Belki de zayıf diş eti yapım önceden de kanardı hep fırçalarken. Doktoruma bir gitsem hayırlısıyla söyleyecek soracak şeyler birikti gerçekten.

Siz yanına bir isim eklesenizde hep Hasan diyecekler. Zaten şimdi moda oldu. Eski bir dede ismi yanına modern isim. Gerçekten o da çok can sıkıcı ve hoş ta olmuyor..

Hamilelikte dişler ve diş etleri hassaslasiyor ona bağlı bir şeydir muhtemelen. Hatta benim lohusalıkta çok dış hassasiyetim olmuştu. Çok geçmiş olsun.

İnşallah sen kazanirsin. Yaa insan 9 ay karnında taşıyor , her türlü zorluğunu çekiyor gönlünce isim koymak istiyor haliyle.

Aa benim oğluma da kardeşin adını ne koyalım diyoruz Mehmet Fatih koyun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…