2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar tuvalete çıkamadım dün bugün, çok rahatsız karnım.. Kuru kayısı yedim, activia yedim, kuruyemiş yedim, zaten su sürekli içiyorum ama yok. Ne önerirsiniz?

Kaybolmuyor canım maalesef aynı dertten muzdaribim şimdi ayakta kalınca bacaklarım şişiyor balon gibi ne yazık ki geçmiyor varisde kılcal damar da

Kızlar tuvalete çıkamadım dün bugün, çok rahatsız karnım.. Kuru kayısı yedim, activia yedim, kuruyemiş yedim, zaten su sürekli içiyorum ama yok. Ne önerirsiniz?
Lifli gıdalar da iyi geliyo canm. Bi de kuru meyveler. Özellikle kuru kırmızı erik ve incir. Bakliyat tüketmeye çalış. Bi de bol bol hareket et sağlk problemn yoksa su zaten içiyomşsn.sabahları kuru meyve özellikle kırmızı erik ve ılık su

Bakliyat daha kötü yapmaz mı zaten gaz dolu karnım :/ Kuru meyve hiç sevmem sadece kayısıyı yiyebiliyorum. Yiyince karnım gurul gurul yapıyor ama devamı yok. İnşallah uzun sürmez bu hal..

Kızlar merhaba. Bir sorum olacak. Bugün 3 ay sonra eşimle birlikte olduk. Şimdi yürürken kasık ve alt karın bölgemde ağrı oluyor. Batma tarzında. Neden olabilir yaşayan var mı?

Kızlar merhaba. Bir sorum olacak. Bugün 3 ay sonra eşimle birlikte olduk. Şimdi yürürken kasık ve alt karın bölgemde ağrı oluyor. Batma tarzında. Neden olabilir yaşayan var mı?
Birlikte olurken kendinizi kastiysaniz istemeden de olsa bebeğe birşey olur korkusuyla kasmadan dolayı Kasiklarda ağrı olmuş olabilir.kanama vs başka bir durum yoksa korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…