- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Olmaz ya neden olsun hafif ılık havlu ya da şişeyle su koy uzan geçer oKanama yok şu an. Olmaz umarım. Kasmış olabilirim biraz.
Sabah aç karınla 2 bardak su iç üzerine de içli bir koca salatalık ye kuru kayısı kompostosu yap içKızlar tuvalete çıkamadım dün bugün, çok rahatsız karnım.. Kuru kayısı yedim, activia yedim, kuruyemiş yedim, zaten su sürekli içiyorum ama yok. Ne önerirsiniz?
Allah büyük bebeğinizin nasibi varsa bir sekilde savasıp doğacaktır siz morelinii bozmayın pozitif düşünün cokca dua edin edelim bizde insallahCanlarım Allah razı olsun hepinizden,dualarınızı eksik etmediniz sağolun varolun
doktor ultrasondan baktı gittiğimde,kanama alanın büyük dedi.sana 4 gün yatış vereyim serumveririz makattan fitil veririz kontrol altında tutalım 48 saat önemli dedi.benim küçük çocuğum var yatış yapamam dedim.o zaman sana bugün serum ve fitil vereyim,evde istirahat et ve progestan kullanırsın dedi.düşer mi diye sordum genelde düşmüyor ama kanamanın çoğalma kalp atışı durma riskivar dedi ben o an kendimde değildim zaten.1000 lik serum verdi.birde makattan kullanmam için fitil verdi rahim kaslarını gevşetiyormuş.kanamanın olduğu yerde hala ağrım devam ediyor.ama dışarıya çıkan bi kanamam yok şükür.Allah büyük inşallah her birimiz sağ Salim kucağımıza alabiliriz.ama bu olaylar oldukça insan ister istemez strese giriyor.16+4 olmuşuz.hayırlısıyla 30 uncu haftaları görebilir miyim ki bilmiyorum
Kefir içmenizi tavsiye ederim umarım gecerKızlar tuvalete çıkamadım dün bugün, çok rahatsız karnım.. Kuru kayısı yedim, activia yedim, kuruyemiş yedim, zaten su sürekli içiyorum ama yok. Ne önerirsiniz?
Doktorunuz yasaklamadığsa bu haftalarda cok normal ilşki ama belki de uzun zamandır öyle bir durum yasamadığınız için olmuş olabilirKızlar merhaba. Bir sorum olacak. Bugün 3 ay sonra eşimle birlikte olduk. Şimdi yürürken kasık ve alt karın bölgemde ağrı oluyor. Batma tarzında. Neden olabilir yaşayan var mı?
Canım ayrıntılı ultrason mu demek istedin? Çünkü 4 boyutlu bakmak ekstra bir ücret karşılığı değil benim bildiğim.. Doktor normal başlıkğın yanında 4 boyut başlığı var onu alıp onunla bakıyor.Kızlar iyi akşamlar dün öğlen randevumumuz vardı şükür kızımı gördüm .Tabi annem biraz arkası dönüktü ama elleri ayakları kızımı birde o kadar belli etti ki kız olduğunu.. Ve 19 hafta içindeyim 2 hafta sonra 4 boyutlu ultrason bakıbilirmişiz hastanede pahalı olduğu için bursada başka bir yer önerdi yarın arayıp ücreti sorucaz. Artık yavaş yavaş daha çok hisettmeye başladım kızımı şükür doktorda bu arada agrıları oluyor diyince magnezyum eksiliğinden dolayı su içinde içilen ilaç verdi . Onu içicem şimdilik bizden böle teyzeleri hamileliğim sürecinde 5 kiloalmışım doktor dikkat et dedi ama bu aralar iyiim diye kaçırdım sanırım . doktorumuz biraz dikkatçi bakalım
Canım ayrıntılı ultrason mu demek istedin? Çünkü 4 boyutlu bakmak ekstra bir ücret karşılığı değil benim bildiğim.. Doktor normal başlıkğın yanında 4 boyut başlığı var onu alıp onunla bakıyor.
Ne kadar fiyat verdiler, benim hiç fikrim yok fiyata dair..Verdiği kagıdı üzerinde oda yazıyor ya ona takıldım bende aynen ayrıntılı ultroson bebeğin gelişimini daha detaylı bakılabiliyormuş. Özel hastanelerin hepsinde aynı galiba yüksek maliyetli
Ben butuk bir magazadan hamile tayti aldim, cok rahat. Lcw dekiler bende beğenemedim.Kızlar bizde 18 haftalık oldukçok şükür,karnım hafif çıktı artık, hatta bugün pantolonumun düğmesi attı hamile pantolonu bulamıyorum bir tek lcw'de gördüm onları da beğenemedim, siz aldınız mı kendinize nerede bulabilirim?
Ben özel hastane olmasına rağmrn 40 tl verdim. Burda çok pahalı değl bi de kamu personeline indirim yapıylar benm hastanemde.Ne kadar fiyat verdiler, benim hiç fikrim yok fiyata dair..
Valla canım 400 küsür dedi çok ya şuan bu kadar vermek istemedik bizdeNe kadar fiyat verdiler, benim hiç fikrim yok fiyata dair..
Merhaba bende bursada yaptıracağım dorukta 260 tı siz nereyi arayacaksınızKızlar iyi akşamlar dün öğlen randevumumuz vardı şükür kızımı gördüm .Tabi annem biraz arkası dönüktü ama elleri ayakları kızımı birde o kadar belli etti ki kız olduğunu.. Ve 19 hafta içindeyim 2 hafta sonra 4 boyutlu ultrason bakıbilirmişiz hastanede pahalı olduğu için bursada başka bir yer önerdi yarın arayıp ücreti sorucaz. Artık yavaş yavaş daha çok hisettmeye başladım kızımı şükür doktorda bu arada agrıları oluyor diyince magnezyum eksiliğinden dolayı su içinde içilen ilaç verdi . Onu içicem şimdilik bizden böle teyzeleri hamileliğim sürecinde 5 kiloalmışım doktor dikkat et dedi ama bu aralar iyiim diye kaçırdım sanırım . doktorumuz biraz dikkatçi bakalım
Doğuda herşey çok uygun bitlisti dimi sattaşımBen özel hastane olmasına rağmrn 40 tl verdim. Burda çok pahalı değl bi de kamu personeline indirim yapıylar benm hastanemde.
Ben 10 gun sonra gidecegim doc dr benim ki 550 tl nakit 600 kart. Prof , doçent en az 500 tlden basliyor araştırdığım kadarıyla( perinatoloji uzmani olanlar) özel hastanede 350 o da radyolog Özellikle perinatologlar daha pahalı ama benim tercihim perinatolog.Aynen fıyatları ben de merak ediyorum
Ciddimisiniz ya niye o kadar pahalı ben kızımda da çok vermemişyim hataydaykenValla canım 400 küsür dedi çok ya şuan bu kadar vermek istemedik bizde
Batman sattaşmDoğuda herşey çok uygun bitlisti dimi sattaşım
Bende urfada çalıştım 12 liraydı muayene evet doktor sorunu varBatman sattaşmevet burda hastane fiyatları uygun ama doktkrlar iyi değl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?