2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar tuvalete çıkamadım dün bugün, çok rahatsız karnım.. Kuru kayısı yedim, activia yedim, kuruyemiş yedim, zaten su sürekli içiyorum ama yok. Ne önerirsiniz?
Sabah aç karınla 2 bardak su iç üzerine de içli bir koca salatalık ye kuru kayısı kompostosu yap iç

Allah büyük bebeğinizin nasibi varsa bir sekilde savasıp doğacaktır siz morelinii bozmayın pozitif düşünün cokca dua edin edelim bizde insallah

Kızlar merhaba. Bir sorum olacak. Bugün 3 ay sonra eşimle birlikte olduk. Şimdi yürürken kasık ve alt karın bölgemde ağrı oluyor. Batma tarzında. Neden olabilir yaşayan var mı?
Doktorunuz yasaklamadığsa bu haftalarda cok normal ilşki ama belki de uzun zamandır öyle bir durum yasamadığınız için olmuş olabilir

Kızlar iyi akşamlar dün öğlen randevumumuz vardı şükür kızımı gördüm .Tabi annem biraz arkası dönüktü ama elleri ayakları kızımı birde o kadar belli etti ki kız olduğunu .. Ve 19 hafta içindeyim 2 hafta sonra 4 boyutlu ultrason bakıbilirmişiz hastanede pahalı olduğu için bursada başka bir yer önerdi yarın arayıp ücreti sorucaz. Artık yavaş yavaş daha çok hisettmeye başladım kızımı şükür doktorda bu arada agrıları oluyor diyince magnezyum eksiliğinden dolayı su içinde içilen ilaç verdi . Onu içicem şimdilik bizden böle teyzeleri hamileliğim sürecinde 5 kiloalmışım doktor dikkat et dedi ama bu aralar iyiim diye kaçırdım sanırım . doktorumuz biraz dikkatçi bakalım

Son düzenleme:
Canım ayrıntılı ultrason mu demek istedin? Çünkü 4 boyutlu bakmak ekstra bir ücret karşılığı değil benim bildiğim.. Doktor normal başlıkğın yanında 4 boyut başlığı var onu alıp onunla bakıyor.

Verdiği kagıdı üzerinde oda yazıyor ya ona takıldım bende aynen ayrıntılı ultroson bebeğin gelişimini daha detaylı bakılabiliyormuş. Özel hastanelerin hepsinde aynı galiba yüksek maliyetli

Kızlar bizde 18 haftalık olduk çok şükür,karnım hafif çıktı artık, hatta bugün pantolonumun düğmesi attı hamile pantolonu bulamıyorum bir tek lcw'de gördüm onları da beğenemedim, siz aldınız mı kendinize nerede bulabilirim?

Verdiği kagıdı üzerinde oda yazıyor ya ona takıldım bende aynen ayrıntılı ultroson bebeğin gelişimini daha detaylı bakılabiliyormuş. Özel hastanelerin hepsinde aynı galiba yüksek maliyetli
Ne kadar fiyat verdiler, benim hiç fikrim yok fiyata dair..

Ben butuk bir magazadan hamile tayti aldim, cok rahat. Lcw dekiler bende beğenemedim.

Merhaba bende bursada yaptıracağım dorukta 260 tı siz nereyi arayacaksınız

Aynen fıyatları ben de merak ediyorum
Ben 10 gun sonra gidecegim doc dr benim ki 550 tl nakit 600 kart. Prof , doçent en az 500 tlden basliyor araştırdığım kadarıyla( perinatoloji uzmani olanlar) özel hastanede 350 o da radyolog Özellikle perinatologlar daha pahalı ama benim tercihim perinatolog.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…