gözünüz aydın. ne guzel görmüşsünüz minik kızınızı. Rabbim bağışlasınKızlar iyi akşamlar dün öğlen randevumumuz vardı şükür kızımı gördüm .Tabi annem biraz arkası dönüktü ama elleri ayakları kızımı birde o kadar belli etti ki kız olduğunu.. Ve 19 hafta içindeyim 2 hafta sonra 4 boyutlu ultrason bakıbilirmişiz hastanede pahalı olduğu için bursada başka bir yer önerdi yarın arayıp ücreti sorucaz. Artık yavaş yavaş daha çok hisettmeye başladım kızımı şükür doktorda bu arada agrıları oluyor diyince magnezyum eksiliğinden dolayı su içinde içilen ilaç verdi . Onu içicem şimdilik bizden böle teyzeleri hamileliğim sürecinde 5 kiloalmışım doktor dikkat et dedi ama bu aralar iyiim diye kaçırdım sanırım . doktorumuz biraz dikkatçi bakalım
Aynen bende sizin gibi bu durumdan muzdaribim h&m de var orada da hep çok dar kot ve tayt eli yüzü düzgün 1 tane pantolon bulamadim. Kotonda örme yüksek bel pantolonlar var bedenimden büyük olani aldım göbek kısmı çok bol ve yüksek bel kesmiyor bu yüzden tavsiye ederim. Bir de istedigim pantolonu bulamayacagima karar verdim terzimle konuştum o getir bana ben hamile pantolonuna ceviririm dedi aklınızda bulunsun. Çok pahalı olmayan bi markadan istediğim bi modeli alıp çevirtecegim.Kızlar bizde 18 haftalık oldukçok şükür,karnım hafif çıktı artık, hatta bugün pantolonumun düğmesi attı hamile pantolonu bulamıyorum bir tek lcw'de gördüm onları da beğenemedim, siz aldınız mı kendinize nerede bulabilirim?
Merhaba bende bursada yaptıracağım dorukta 260 tı siz nereyi arayacaksınız
Ben lcw den aldım siyah boru paça aldım gayet yeri güzel hoşuma gitti.Kızlar bizde 18 haftalık oldukçok şükür,karnım hafif çıktı artık, hatta bugün pantolonumun düğmesi attı hamile pantolonu bulamıyorum bir tek lcw'de gördüm onları da beğenemedim, siz aldınız mı kendinize nerede bulabilirim?
Ciddimisiniz ya niye o kadar pahalı ben kızımda da çok vermemişyim hataydayken
gözünüz aydın. ne guzel görmüşsünüz minik kızınızı. Rabbim bağışlasın
İnşallah teşekkkürlerOlmaz ya neden olsun hafif ılık havlu ya da şişeyle su koy uzan geçer o
Hadiiii baya da varmış.gerçi kızımda da 3 yıl önce perinatologa yollamıstı benım drum,o zaman da 350 vermiştik dokunmuştu bize.şimdi olmuştur o 500 600.oyyy nasıl güç yettircez bakalımBen 10 gun sonra gidecegim doc dr benim ki 550 tl nakit 600 kart. Prof , doçent en az 500 tlden basliyor araştırdığım kadarıyla( perinatoloji uzmani olanlar) özel hastanede 350 o da radyolog Özellikle perinatologlar daha pahalı ama benim tercihim perinatolog.
Yasaklama olmadı. Herhalde uzun zaman oldu diye.Doktorunuz yasaklamadığsa bu haftalarda cok normal ilşki ama belki de uzun zamandır öyle bir durum yasamadığınız için olmuş olabilir
Bende beğenememiştim yerel mağazadan aldım hamilelik için daha uygun ve daha güzelKızlar bizde 18 haftalık oldukçok şükür,karnım hafif çıktı artık, hatta bugün pantolonumun düğmesi attı hamile pantolonu bulamıyorum bir tek lcw'de gördüm onları da beğenemedim, siz aldınız mı kendinize nerede bulabilirim?
Kotondaki örme yüksek belli pantolonlar rahat tavsiye ederim .Ben de doğru dürüst hamile pantolonu bulamıyrum. Lcw dakiler güzl drğl hem çok ince. Buralar soğudu artık. Kotona bakmadım bi oraya bakcam yarın inşallh bulurm bşyler. Okulda zor oluyo sürekli aynı şey de giyilmez ki
Kızlar devletten randevu alın detaylı bakılıyor. Ben öyle yapicamBenim kendi doktorum medicana ama pahalı olunca sonamar dedi . Ama fiyat ne bilmiyorum.
Ben de devlette yaptırmayı düşünüyorum detaylıyı. 20-24.hafta arası bakılıyordu sanırım. 17. Haftanın sonunda gitsem randevu bulurum inşallah. Devlette mhrs üzerinden kolaylıkla randevu da alınıyor muayene için.Kızlar devletten randevu alın detaylı bakılıyor. Ben öyle yapicam
Ben hamile pantolonu değil de h&m nin tayt pantolonları var beli dümdüz onlardan giyiyorum çok memnunum canımKızlar bizde 18 haftalık oldukçok şükür,karnım hafif çıktı artık, hatta bugün pantolonumun düğmesi attı hamile pantolonu bulamıyorum bir tek lcw'de gördüm onları da beğenemedim, siz aldınız mı kendinize nerede bulabilirim?
Bakcam yarın ben de örme pantolon severim. Boyfriend pantolon da severim ama onların hamile tarzlarını bulamadım. Bulanlar nerden bulp giyiyo hayret. Belki de götrp terzide dönüştürüyolardrKotondaki örme yüksek belli pantolonlar rahat tavsiye ederim .
Lcw dan ben de aldm bitane füme renk. Ama çık ince üşüyrm onunla. Onu evde giyerm tayt gibi rahat bşy. Benm kalın ve rahat ve tarz bişeylere ihtyacım varHamile pantolonu almak isteyenler defactoya da bakın derim. Lcw den daha hoş kumaş kalitesi, dikimi vs. Ben yerel bir butikten aldım siyah kumaş fena değil ama sonra defacto da daha güzellerini gördüm. Lcw den hamile taytı aldım geçen hafta 29 TL di ben içlik olarak kullanıyorum soğuklardaçok rahat tavsiye ederim
Bende aynı şekilde bayılırım boyfriend pantolona ve mom jeans e terzimle konuştum getir hallederiz dedi yarın gidip alacağım bir taneBakcam yarın ben de örme pantolon severim. Boyfriend pantolon da severim ama onların hamile tarzlarını bulamadım. Bulanlar nerden bulp giyiyo hayret. Belki de götrp terzide dönüştürüyolardr
Burda güveneblcğim terzi yok malesefBende aynı şekilde bayılırım boyfriend pantolona ve mom jeans e terzimle konuştum getir hallederiz dedi yarın gidip alacağım bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?