2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
gözünüz aydın. ne guzel görmüşsünüz minik kızınızı. Rabbim bağışlasın

Aynen bende sizin gibi bu durumdan muzdaribim h&m de var orada da hep çok dar kot ve tayt eli yüzü düzgün 1 tane pantolon bulamadim. Kotonda örme yüksek bel pantolonlar var bedenimden büyük olani aldım göbek kısmı çok bol ve yüksek bel kesmiyor bu yüzden tavsiye ederim. Bir de istedigim pantolonu bulamayacagima karar verdim terzimle konuştum o getir bana ben hamile pantolonuna ceviririm dedi aklınızda bulunsun. Çok pahalı olmayan bi markadan istediğim bi modeli alıp çevirtecegim.

Ben lcw den aldım siyah boru paça aldım gayet yeri güzel hoşuma gitti.

Ciddimisiniz ya niye o kadar pahalı ben kızımda da çok vermemişyim hataydayken

Sorma canım o yüzden daha önümüz de daha alışveriş var zaten muayne ücreti veriyoruz yüksek o yüzden şuan hastanede yapmak istemedik

Hadiiii baya da varmış.gerçi kızımda da 3 yıl önce perinatologa yollamıstı benım drum,o zaman da 350 vermiştik dokunmuştu bize.şimdi olmuştur o 500 600.oyyy nasıl güç yettircez bakalım

Bende beğenememiştim yerel mağazadan aldım hamilelik için daha uygun ve daha güzel

Ben de doğru dürüst hamile pantolonu bulamıyrum. Lcw dakiler güzl drğl hem çok ince. Buralar soğudu artık. Kotona bakmadım bi oraya bakcam yarın inşallh bulurm bşyler. Okulda zor oluyo sürekli aynı şey de giyilmez ki

Kotondaki örme yüksek belli pantolonlar rahat tavsiye ederim .

Kızlar devletten randevu alın detaylı bakılıyor. Ben öyle yapicam
Ben de devlette yaptırmayı düşünüyorum detaylıyı. 20-24.hafta arası bakılıyordu sanırım. 17. Haftanın sonunda gitsem randevu bulurum inşallah. Devlette mhrs üzerinden kolaylıkla randevu da alınıyor muayene için.

Ben hamile pantolonu değil de h&m nin tayt pantolonları var beli dümdüz onlardan giyiyorum çok memnunum canım

Hamile pantolonu almak isteyenler defactoya da bakın derim. Lcw den daha hoş kumaş kalitesi, dikimi vs. Ben yerel bir butikten aldım siyah kumaş fena değil ama sonra defacto da daha güzellerini gördüm. Lcw den hamile taytı aldım geçen hafta 29 TL di ben içlik olarak kullanıyorum soğuklarda çok rahat tavsiye ederim

Kotondaki örme yüksek belli pantolonlar rahat tavsiye ederim .
Bakcam yarın ben de örme pantolon severim. Boyfriend pantolon da severim ama onların hamile tarzlarını bulamadım. Bulanlar nerden bulp giyiyo hayret. Belki de götrp terzide dönüştürüyolardr

Lcw dan ben de aldm bitane füme renk. Ama çık ince üşüyrm onunla. Onu evde giyerm tayt gibi rahat bşy. Benm kalın ve rahat ve tarz bişeylere ihtyacım var

Bakcam yarın ben de örme pantolon severim. Boyfriend pantolon da severim ama onların hamile tarzlarını bulamadım. Bulanlar nerden bulp giyiyo hayret. Belki de götrp terzide dönüştürüyolardr
Bende aynı şekilde bayılırım boyfriend pantolona ve mom jeans e terzimle konuştum getir hallederiz dedi yarın gidip alacağım bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…