Ben bugün Lcw sen aldım hamile pantolonu ama ince bence de daha sıpuklarda ise kadife tayt var onu giyerim slt bulmak zor bu arada ben demir ilacına başladım bugün ferrhm iştahım kapandı gibi ilaç mı yapmıştır genelde herkesin açmış bana niye ters oldu anlamadım bebeğimi de ara ara daha net hissetmeye başladım 17 haftalığım. Ama yine de sık değil yatarken ara sıra
Benim buda öyle ya ablası 18 haftadan sonra içerde parti veriyoduBenim ki ultrasonda twist atıyordu. Ama halen hissedemiyorum ben hareketleri yahu .iki gebelikte hiç böyle değildi bu iyice nazlı birşey olacak sanırsam.
Umarım bu sessizlik fırtına öncesi sessizlik değildir. Böyle sakin olmalari korkutuyor beniBenim buda öyle ya ablası 18 haftadan sonra içerde parti veriyodu
Bu çok az oynuyor günde 1 2 defa falan sonrası yok
O kadar zorluğunu çekmişim , kimseye fikir bile sormayacağımİnşallah sen kazanirsin. Yaa insan 9 ay karnında taşıyor , her türlü zorluğunu çekiyor gönlünce isim koymak istiyor haliyle.
Çökmüş gerçektenBen 10 gun sonra gidecegim doc dr benim ki 550 tl nakit 600 kart. Prof , doçent en az 500 tlden basliyor araştırdığım kadarıyla( perinatoloji uzmani olanlar) özel hastanede 350 o da radyolog Özellikle perinatologlar daha pahalı ama benim tercihim perinatolog.
5 yıldır dökülen paranın haddi hesabı yok zaten bir de tüp bebek olunca . 4. Tüp bebek . Serklaj a da verdim bir 3.500 . İhtiyaçlara sıra gelmeyecek herhaldeUmudum- bulunduğun şehirde devlet hastaneleri Yada araştırma hastaneleri var ise oralardan randevu arastirdinmi. Şahsen ben Balcal araştırma hastanesinde Prof.lar orda yaptıracağım Detayliyi ücretsiz şekilde. Bir dünya muayene için para veriliyor. Doğum Ucretleride oldukça pahalı zaten. Allah sonumuzu iyi etsin inşaallah. Sağlık sektörü iyice herşeyi paraya döktü.
İstersen öncesinde iyi bir araştırma yap devlet hastanesi Yada araştırma hastanesinde. En iyi ve tecrübeli prof dr muhakkak vardir diye düşünüyorum. Araştırma sonucuna göre iptal et istersen cnm5 yıldır dökülen paranın haddi hesabı yok zaten bir de tüp bebek olunca . 4. Tüp bebek . Serklaj a da verdim bir 3.500 . İhtiyaçlara sıra gelmeyecek herhalderandevu aldım arayıp iptal mi etsem ki .
Oynasın ya ben çok seviyorum hareket etmesiniUmarım bu sessizlik fırtına öncesi sessizlik değildir. Böyle sakin olmalari korkutuyor beni
Benim oluyor . Mantar var demişti doktor bana da . Mantar için fitil verdi iki tane zaten içinde . Fitil sonrasında akıntın daha çok olur demişti şuan hala akıntım ayni şekilde devam ediyor .Birkaç kişi belirti olmadığı halde idrar yolu enfeksiyonu olduğunu yazmış sağlık ocağında tahlil verdim birşey çıkmamıştı yakın zamanda ama bir kaç gündür ara ara bel ağrım olup geçiyor genelde üşüdüğüm zaman oluyor bu normal mi?
Birde benim akıntım olduğu için doktor 6 günlük fitil verdi dün çok fazla akıntım oldu işe yarıyor sanırım fitil. Ama hala tam olarak geçmedi doktor geçmesse haberim olsun demişti bir kaç gün daha bekleyip aramayı düşünüyorum. Benim gibi akıntı kaşıntı yaşayan var mı? Çok afedersiniz fazla miktarda değil ara ara oluyor ama iltahaplı gibi akıntı ☹
Merhaba murat şenol hakkında bilgi alabılır mıyım ? Sizin dr unuz o mı ? Dogumu kendisimi yaptırıyor ,her an ulasabılıyor mutuz,muayene için cok sıra beklıyor muyuz,herşeyı açıklıyor mu uzun uzun ,cok tesekkurler . Tüp bebek ile pozıtıf aldım çokşükür.şimdi dr arayısındayım . Ahmet cantug bey le murat şenol arasında kararsızımÖzel sigortam var o yüzden 15 tl ödüyorum muayene için. Fiyatlar konusunda pel bilgim yok ama eskişehirde ümit hastanesi ve anadolu hastanesi daha uygun acıbademe göre doğum fiyatları. Ümit hastanesinde murat şenol ve anadolu hastanesinde tansel beye iyi diyorlar
Ama ben doktora bilmek istemiyorum dedimAyy inşallah. Meraktan çatlamadan önce belli olsa iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?