2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gece kızım ağlaynca birden yataktan hızlı kalktm ters harekt yaptm sanırım kalçama doğru bi damar o kadar çekti ki gece boyu ve gün boyu. Baya ağrı yaptı yürürken faln da ağrı yaptı. İnşallh kötü bşy olmamştr. Gerçi hissedyrum oğluşumu çok şükür iyi galiba

Ben bugün Lcw sen aldım hamile pantolonu ama ince bence de daha sıpuklarda ise kadife tayt var onu giyerim slt bulmak zor bu arada ben demir ilacına başladım bugün ferrhm iştahım kapandı gibi ilaç mı yapmıştır genelde herkesin açmış bana niye ters oldu anlamadım bebeğimi de ara ara daha net hissetmeye başladım 17 haftalığım. Ama yine de sık değil yatarken ara sıra

Benim 3. Hamilelik olduğu için öncekilerden kalanları tadilat yaptırıp yaptırıp giyiyorum ben de 17 haftalığim

D dilzar maşallah 3.erkekmiş anketten baktım benimki de erkek ...
Sağlıkla kucağımiza alırız inşallah..

Benim ki ultrasonda twist atıyordu. Ama halen hissedemiyorum ben hareketleri yahu .iki gebelikte hiç böyle değildi bu iyice nazlı birşey olacak sanırsam.

Benim ki ultrasonda twist atıyordu. Ama halen hissedemiyorum ben hareketleri yahu .iki gebelikte hiç böyle değildi bu iyice nazlı birşey olacak sanırsam.
Benim buda öyle ya ablası 18 haftadan sonra içerde parti veriyodu
Bu çok az oynuyor günde 1 2 defa falan sonrası yok

İnşallah sen kazanirsin. Yaa insan 9 ay karnında taşıyor , her türlü zorluğunu çekiyor gönlünce isim koymak istiyor haliyle.
O kadar zorluğunu çekmişim , kimseye fikir bile sormayacağım kendi beğendiğim isimlerden önerilerde bulunurum ister beğensinler ister beğenmesinler benim Aklımda şuan sadece NİSAN ismi var Allah nasip ederse daha önümüzde düşünmek için de çok zaman var
Çökmüş gerçekten ben de Prof tan aldım randevu . Hiç fiyat sormak aklıma gelmedi . Normal muayene bile 300 ki bakalım ayrıntılı ya ne kadar alacak

Umudum- bulunduğun şehirde devlet hastaneleri Yada araştırma hastaneleri var ise oralardan randevu arastirdinmi. Şahsen ben Balcal araştırma hastanesinde Prof.lar orda yaptıracağım Detayliyi ücretsiz şekilde. Bir dünya muayene için para veriliyor. Doğum Ucretleride oldukça pahalı zaten. Allah sonumuzu iyi etsin inşaallah. Sağlık sektörü iyice herşeyi paraya döktü.

5 yıldır dökülen paranın haddi hesabı yok zaten bir de tüp bebek olunca . 4. Tüp bebek . Serklaj a da verdim bir 3.500 . İhtiyaçlara sıra gelmeyecek herhalde randevu aldım arayıp iptal mi etsem ki .

5 yıldır dökülen paranın haddi hesabı yok zaten bir de tüp bebek olunca . 4. Tüp bebek . Serklaj a da verdim bir 3.500 . İhtiyaçlara sıra gelmeyecek herhalde randevu aldım arayıp iptal mi etsem ki .
İstersen öncesinde iyi bir araştırma yap devlet hastanesi Yada araştırma hastanesinde. En iyi ve tecrübeli prof dr muhakkak vardir diye düşünüyorum. Araştırma sonucuna göre iptal et istersen cnm

Birkaç kişi belirti olmadığı halde idrar yolu enfeksiyonu olduğunu yazmış sağlık ocağında tahlil verdim birşey çıkmamıştı yakın zamanda ama bir kaç gündür ara ara bel ağrım olup geçiyor genelde üşüdüğüm zaman oluyor bu normal mi?
Birde benim akıntım olduğu için doktor 6 günlük fitil verdi dün çok fazla akıntım oldu işe yarıyor sanırım fitil. Ama hala tam olarak geçmedi doktor geçmesse haberim olsun demişti bir kaç gün daha bekleyip aramayı düşünüyorum. Benim gibi akıntı kaşıntı yaşayan var mı? Çok afedersiniz fazla miktarda değil ara ara oluyor ama iltahaplı gibi akıntı

Benim oluyor . Mantar var demişti doktor bana da . Mantar için fitil verdi iki tane zaten içinde . Fitil sonrasında akıntın daha çok olur demişti şuan hala akıntım ayni şekilde devam ediyor .

Merhaba murat şenol hakkında bilgi alabılır mıyım ? Sizin dr unuz o mı ? Dogumu kendisimi yaptırıyor ,her an ulasabılıyor mutuz,muayene için cok sıra beklıyor muyuz,herşeyı açıklıyor mu uzun uzun ,cok tesekkurler . Tüp bebek ile pozıtıf aldım çokşükür.şimdi dr arayısındayım . Ahmet cantug bey le murat şenol arasında kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…