Ama ben doktora bilmek istemiyorum dedimeşime kağıda yazıp vermiş
Ben hiç devlette muayene olmadım prosedür nasıl işliyor onu da bilmiyorum gidip ben ayrıntılı olacağım desem ne derler üniversite hastanelerinden randevu mshrs de görünmüyor zaten tüp bebek sürecinde 25 bin tl para verdik bi 550 daha veririz sorun değil ama para vermeden de bu işi halledebilirsek ne güzel olur benim gideceğim doktor 1 saatle 3 saat arası en ufak ayrıntıyı atlamadan her şeyi inceliyor eşim boşver 1 kere vereceğiz zaten diyor kafam çoook karıştı.İstersen öncesinde iyi bir araştırma yap devlet hastanesi Yada araştırma hastanesinde. En iyi ve tecrübeli prof dr muhakkak vardir diye düşünüyorum. Araştırma sonucuna göre iptal et istersen cnm
bende varım ama genelde sizi okuyorum arada katılıyorum kuzum :)Ankete katılan 95 kişi varpeki nerde bu analar gelin az sohbet edelm yahu az kaldı ben de yazmıcam bi elin parmkları kadar kaldık
Rabbim kolaylık versin.saglikla alırsınız inşaallah kucağınızaBen hiç devlette muayene olmadım prosedür nasıl işliyor onu da bilmiyorum gidip ben ayrıntılı olacağım desem ne derler üniversite hastanelerinden randevu mshrs de görünmüyor zaten tüp bebek sürecinde 25 bin tl para verdik bi 550 daha veririz sorun değil ama para vermeden de bu işi halledebilirsek ne güzel olur benim gideceğim doktor 1 saatle 3 saat arası en ufak ayrıntıyı atlamadan her şeyi inceliyor eşim boşver 1 kere vereceğiz zaten diyor kafam çoook karıştı.
Vallahi iyi sabır var ozaman sizde.esiniz Hiç belli etmedimi.Ama ben doktora bilmek istemiyorum dedimeşime kağıda yazıp vermiş
Şimdi bir soru Kizceler size. Detayli ultrason Tam olarak haftası 18de başlıyor. 17+ olduğu zaman 18.ci haftadan gün almış oluyoruz ya bu haftada gidilince acaba erken olurmu
Evet canim erken oluyor en az 18 zi doldurman gerekiyor 18 haftalik diyebilmen icin üstelik cogu doktor 20 den önce tavsiye etmiyor önemli veya erken bakılmasını getektircek bi sorun olmadikcaŞimdi bir soru Kizceler size. Detayli ultrason Tam olarak haftası 18de başlıyor. 17+ olduğu zaman 18.ci haftadan gün almış oluyoruz ya bu haftada gidilince acaba erken olurmu
Ben hiç devlette muayene olmadım prosedür nasıl işliyor onu da bilmiyorum gidip ben ayrıntılı olacağım desem ne derler üniversite hastanelerinden randevu mshrs de görünmüyor zaten tüp bebek sürecinde 25 bin tl para verdik bi 550 daha veririz sorun değil ama para vermeden de bu işi halledebilirsek ne güzel olur benim gideceğim doktor 1 saatle 3 saat arası en ufak ayrıntıyı atlamadan her şeyi inceliyor eşim boşver 1 kere vereceğiz zaten diyor kafam çoook karıştı.
[/QU okadar harcama yapmıssin bence 550 yi daha gözden cikar icin rahat etsin tabi bu benim düsuncem univrsite hastanelerinden profa veya docene randevu ucretli 550 deil ama 100 veya 150fark ücreti bunu odemen gerekiyor ve cok kalabalik bir hastane oluyor hayrina isini görüyorlar gibi davraniyor ordan aldigim sonuclardan hic bir zaman emin olamadim yada ben hep ters soru sordurmayanlara denk geldim ustelik saatlercede bekledim
GünaydinGünaydınlar
Ben özele de gidiyorum devlete de. Özeldeki dr um da detaylıyı kendi yApıyor. başka bir gözün de görmesi iyi olur demişti ilk hamileliğimde. Daha önce yazmıştım. Bu sebeple iki dr a gidiyorum. Şansıma devletteki dr da iyi çıktı. Kibar ve beyefendi. Ayrıntılı konuşuyor anlatıyor. Ve sıra beklemiyorum. Bana tlf numarası verdi. Burada kadın ve çocuk hastanesi var biraz uzak. Burayı arayıp randevu alacaksın dedi. İkili test için de öyle yaptım. Önce normal muayeneye gitsen yönlendirirler sanırım. Ünv hastaneleri de yapıyor arayıp bir bilgi al istersen.Ben hiç devlette muayene olmadım prosedür nasıl işliyor onu da bilmiyorum gidip ben ayrıntılı olacağım desem ne derler üniversite hastanelerinden randevu mshrs de görünmüyor zaten tüp bebek sürecinde 25 bin tl para verdik bi 550 daha veririz sorun değil ama para vermeden de bu işi halledebilirsek ne güzel olur benim gideceğim doktor 1 saatle 3 saat arası en ufak ayrıntıyı atlamadan her şeyi inceliyor eşim boşver 1 kere vereceğiz zaten diyor kafam çoook karıştı.
Sanmıyorum ama kokudan anlaşılır diye düşündüm şu an.Kızlar günaydın,
Gece wc ye sıkışmıştım, rüyamda yaparken baktım iç çamasırm ıslanmış. altıma kaçırdım sanırsam cok azıcık, beeğin suyu flan değildir umarım, endişelendim :/
Boşver ev mesaisi çok zor oluyorGünaydınzorla uyandığım ve işe geldiğim bir günden daha merhaba işe gtmesem de farkı yok gerçi evde de Kumsal mesaisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?