2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İstersen öncesinde iyi bir araştırma yap devlet hastanesi Yada araştırma hastanesinde. En iyi ve tecrübeli prof dr muhakkak vardir diye düşünüyorum. Araştırma sonucuna göre iptal et istersen cnm
Ben hiç devlette muayene olmadım prosedür nasıl işliyor onu da bilmiyorum gidip ben ayrıntılı olacağım desem ne derler üniversite hastanelerinden randevu mshrs de görünmüyor zaten tüp bebek sürecinde 25 bin tl para verdik bi 550 daha veririz sorun değil ama para vermeden de bu işi halledebilirsek ne güzel olur benim gideceğim doktor 1 saatle 3 saat arası en ufak ayrıntıyı atlamadan her şeyi inceliyor eşim boşver 1 kere vereceğiz zaten diyor kafam çoook karıştı.

Rabbim kolaylık versin.saglikla alırsınız inşaallah kucağınıza

Şimdi bir soru Kizceler size. Detayli ultrason Tam olarak haftası 18de başlıyor. 17+ olduğu zaman 18.ci haftadan gün almış oluyoruz ya bu haftada gidilince acaba erken olurmu

Kızlar günaydın,
Gece wc ye sıkışmıştım, rüyamda yaparken baktım iç çamasırm ıslanmış. altıma kaçırdım sanırsam cok azıcık, beeğin suyu flan değildir umarım, endişelendim :/

Şimdi bir soru Kizceler size. Detayli ultrason Tam olarak haftası 18de başlıyor. 17+ olduğu zaman 18.ci haftadan gün almış oluyoruz ya bu haftada gidilince acaba erken olurmu

doktor detaylıya 21. haftada gel demişti, bekliyorum bakalım. Bu arada ben hala bebeği hissetmiyorum, ne zaman hissederim acaba..

Evet canim erken oluyor en az 18 zi doldurman gerekiyor 18 haftalik diyebilmen icin üstelik cogu doktor 20 den önce tavsiye etmiyor önemli veya erken bakılmasını getektircek bi sorun olmadikca

Ben özele de gidiyorum devlete de. Özeldeki dr um da detaylıyı kendi yApıyor. başka bir gözün de görmesi iyi olur demişti ilk hamileliğimde. Daha önce yazmıştım. Bu sebeple iki dr a gidiyorum. Şansıma devletteki dr da iyi çıktı. Kibar ve beyefendi. Ayrıntılı konuşuyor anlatıyor. Ve sıra beklemiyorum. Bana tlf numarası verdi. Burada kadın ve çocuk hastanesi var biraz uzak. Burayı arayıp randevu alacaksın dedi. İkili test için de öyle yaptım. Önce normal muayeneye gitsen yönlendirirler sanırım. Ünv hastaneleri de yapıyor arayıp bir bilgi al istersen.

A Albino karnabahar canim senin hevesini kirmak istemem ama ustelik ilk gittiğinde sana detaylı yapilmiyor ogun gün alman icin gönderiliyorsun öyle 2 saatte bakmiyor belki bakan yerler olmuştur ama ben denk gelmedim ve özele gittim 2 kere yaptirdim oglumda simdi direk özelde yaptircam hem bu son birdaha tes tahlil kalmiyor geriye sadece dogum kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…