2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şimdi bir soru Kizceler size. Detayli ultrason Tam olarak haftası 18de başlıyor. 17+ olduğu zaman 18.ci haftadan gün almış oluyoruz ya bu haftada gidilince acaba erken olurmu

Sabırsız seniii. Otur da sıranı bekle önce biz 19 haftalıklar gireceğüüüz :)

Şimdi bir soru Kizceler size. Detayli ultrason Tam olarak haftası 18de başlıyor. 17+ olduğu zaman 18.ci haftadan gün almış oluyoruz ya bu haftada gidilince acaba erken olurmu
Bence erken canım. En güzeli 20den sonra demşti doktorm. 22ye kadar. Daha da büyümş gelşmiş oluyo organlar. Ben 22 haftalık olcam gttğmde. Kasım 25.

Daha neler kız değldr tabi. Brnm ilk doğumumda suyum gelmişti. Normal su gibi afedersiniz çiş gibi farkı yok. Ama durduramysun onu istemsiz boşalıyo. Sen kaçırmışsındır

Bu biraz da şans işi galiba devlette ayrıntılı ultroson 10 dakikada girip çıkanı da duydum çok memnun olanı da benim randevu aldığım doktor alanında çok iyi bir doktor en az 1 saat bebeğin pozisyonu el vermezse 3 saate kadar her şeyi inceliyormuş. Ya ben fazla pimpirikli olabilirim bilemiyorum hiç bir şey atlamak istemiyorum galiba özeldeki doktora gideceğim. Size de çok teşekkür ederim bir kaç gündür sizi göremedim sitede merak etmiştim

Anladım canım hayirlisı olsun oglum hastalandı surekli kusma 40 derece ates kan tahlillerimiz temiz cikti karaciger emzimleri yuksek cikti 3 ayri hastaneye gittik sonuc alamadik capa tip fakultesi 1mg lik antibiyotik igne verdi prof oglum daha kotü oldu kusmaya ishalde eklendi soldu iyice floryada baska doktora gittik karaciger emzimleri yuksek olan birine antibitotik verilmez dedi ve oranin verdigi ilaclar iyi geldi şuķurler olsun iylesti yani senin dedigin gibi hastane isi sans isi oglumdada sansizligimi konusturdum bir kez daha kendini nerede daha iyi hissediyorsan doktorunada sanirim güvenin var ne paralar çöpe gitmediki iyi haberleri icin gitsin bir kerede

Offf çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun tatlı oğlunuz biran önce iyileşsin inşAllah. Esimde sizin gibi düşünüyor gideceğim bu yüzden o doktora 25 bin tl vermişim bir 550 tl daha versem çok sey kaybetmem hayatımda. Zaten 2li 3lü 4lü bu testleri hep pas geçti benim doktorum embriyom pgtli olduğu için Ben bebeğimin yolunu çok gözledim her şey Allah'tan ama en ufak belki kalsın içimde istemiyorum.

Anladim canim en guzeli daha önümuzde kaç ay var o aylarida sıkıntısız gecirmek acabalara düsup sitrese girmektense giden paramız olsun yeterki birsey atlanmasin ogluma prof gittim ne oldu 10 kg 750 den 4 gunde 8 kg 200 ze dustu ve verdigi ilac arttrdi emzimlerini oglum hic mama kullanmadi ama simdi fantomalt diye bi mama verdi yemeklerine katmam kaybettini yerine koyabilmesi icin yani herseyden önce sağlık sağlık en büyük zenginlik

Ben özel hastane olmasına rağmrn 40 tl verdim. Burda çok pahalı değl bi de kamu personeline indirim yapıylar benm hastanemde.
Valla canım 400 küsür dedi çok ya şuan bu kadar vermek istemedik bizde

Benim özel tamamlayıcı sağlık sigortam şu ana kadar her şeyi karşıladı ama bunu karşılar mı emin değilim, umarım karşılar.

Ama ben doktora bilmek istemiyorum dedim eşime kağıda yazıp vermiş
Ay benim doktor direkt söyledi, hiç bilmek istiyor musunuz diye sormadı Ama eşim duymamış, doktordan çıkınca bana soruyor doktor cinsiyetle ilgili bir şey dedi mi diye.. Adam ultrasona girince transa geçiyor ekrana doğru hiçbir şey duymuyor

Kızlar dün dediğim gibi doktorumuz yönlendirmişti bizi aradım şimdi 30 kasım aldık randevumumuz orda 250 tl miş bursada sonomar diye bir yer sanırım sadece radyodiagnostik uzmanı bakıcak . Belkide herşeyin uzmanı daha iyidir .

Ben de ayni durumdayım sizinle . Biraz araştırdım evet fakültede vs de yapılıyormuş ama ben de karar verdim randevumu iptal etmeyip özelde Prof a gideceğim . İnternette Kayseri’de en iyi perinatolog olarak yazmış herkes adam için . Zaten ikili de yaptırmadım ben üstelik embriyom pgt Li bile değil . En azından içim rahat etsin .

En önemlisi iç rahatlığı ben onu anladım içim böyle rahat edecek ben de iptal etmeyeceğim. Sizin de içinizden ne geliyorsa onu yapın. Eşimin, arakadaşınin çocuğunun 7 yaşında tek böbrekli olduğu çıkmıştı ortaya şoka girmişti aile eşim de hiç ultrosona girmedi mi diye sormuştu. Kadın girmişti ama artık nasıl salla pati olduysa doktorlar fark etmemiş. Devlette de çok iyi doktorlar var ama anca 2. Hamileliğe randevu alırım o kadar dolular.

Benim oluyor . Mantar var demişti doktor bana da . Mantar için fitil verdi iki tane zaten içinde . Fitil sonrasında akıntın daha çok olur demişti şuan hala akıntım ayni şekilde devam ediyor .
Bundan bir önceki gittiğimde banada mantar dedi bir tane fitil verdi ama geçmedi bu sefer 6 tane kullandım dün bitti fitiller bakalım geçmezse ne tedavi uygulayacak gebelikte tehlikeliymiş çünkü

Kızlar özellikle daha önce anne olmuş tecrübeli arkadaşlara sorum var. Daha erken biliyorum ama bebek bezi öneriniz var mı? Sevdiğiniz sevmediğiniz oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…