2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim Kızımda ateşlendi. İlaç içmeyince iğne aldık. 1 gr antibiyotikli iğne. Direk iyi geldi. Tabi başka yerde iğneyi vurdurduk. 1 gr yaşına göre çok dedi hala korkuyorum vurdururken ama iyileşti. Birde 8 tane vermiş. Bugün artık boğazına tekrar baktırıp öyle vurduralım diyoruz. Morardı bacakları geçmiş olsun sizede. Yanlış ilaçtan çok korkuyorum.

Kızlar özellikle daha önce anne olmuş tecrübeli arkadaşlara sorum var. Daha erken biliyorum ama bebek bezi öneriniz var mı? Sevdiğiniz sevmediğiniz oldu mu?
En güzeli prima premium care. İlk doğduğunda çok güzel. Sonra da hep prima kullandık. Arada denediklerim de oldu. Prima çok kokuyordu değiştirdik. Sleepy den memnun kalmıştım. Molfix çok sert gelmişti. Komili de iyiydi. Birde huggies vardı şekli iyi gelmemişti kızıma beli çok ince çünkü durmuyordu. Ben sleepy ile devam ederim tenine uyarsa bu sefer hem kilot bezi de çıkmış.

Bundan bir önceki gittiğimde banada mantar dedi bir tane fitil verdi ama geçmedi bu sefer 6 tane kullandım dün bitti fitiller bakalım geçmezse ne tedavi uygulayacak gebelikte tehlikeliymiş çünkü ☹
Fitil olarak ne kullandınız ? Benim fitilin içinde sadece iki tane var . Birini kullandım diğerini de bir hafta sonra kullanacağım . Ben gyno-lomexin kullanıyorum

Çok teşekkürler paylaşımınız için. Sleepy aklımda var benim de. Bakalım :)

Slm herkese sizler de medipol bağcılar kadın doğuma giden önerisi olan ve peritanolog tavsiyesi olan var mı

Valla ben acıbademde Ramazan Bayırlıya gidiyorum gayet memnunum çok bilgili ve ilgili bir doktor

Merhabalar
ilgilenenler için söylüyorum,
Amazon sitesinde bugüne özel
Lansinoh 2'Si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası 265tl kargo ücretsiz

3 saat mi
benim 20 dk falan surmuştu 1. de arastirmada docent bakmisti..

Benim ki ultrasonda twist atıyordu. Ama halen hissedemiyorum ben hareketleri yahu .iki gebelikte hiç böyle değildi bu iyice nazlı birşey olacak sanırsam.
Benim oğlan da hiç durmuyordu eller ayaklar sürekli hareket halinde.. birkaç kez hareketini hissettim ama düzenli değil tabi bir ay sonra daha çok hareketlerini hissederiz şimdi 200 gramlar küçükler daha

Benim oğlan da hiç durmuyordu eller ayaklar sürekli hareket halinde.. birkaç kez hareketini hissettim ama düzenli değil tabi bir ay sonra daha çok hareketlerini hissederiz şimdi 200 gramlar küçükler daha
Benimki 135gramdi 4gun önce Ama dr bacakları ve boyu uzun bir bebek bu masaallah dedi (anası gibi)

Kızlar özellikle daha önce anne olmuş tecrübeli arkadaşlara sorum var. Daha erken biliyorum ama bebek bezi öneriniz var mı? Sevdiğiniz sevmediğiniz oldu mu?
Ben ilk kızımda hep prima kullandım 2.de prima ile başladım pişik olunca sleepy e geçtim çok da memnun kaldım bu 3.de direk sleepy ile başlayacağım kalitesinden memnundum size tavsiyem stok yapmayın ben yapmıştım zorlandım bebek çok hızlı büyüyor bezler küçülüyor

Merhaba kızlar nasılsınız bu aralar uyku isteği sizede varmı sürekli uyumak istiyorum ya kalkıp hareket edim evi süpüreyim dedim hala tık yok süpürgeyle bakışıyoruz
Uyku isteğim çok hep uyumak istiyorum sabah 7 de kalkıp okula gidiyorum öğleden sonra biraz uyuyabiliyorum şimdi de uyuyacağım yatakta buraya söyle bir bakayım dedim

Merhaba kızlar nasılsınız bu aralar uyku isteği sizede varmı sürekli uyumak istiyorum ya kalkıp hareket edim evi süpüreyim dedim hala tık yok süpürgeyle bakışıyoruz
Bennnnn. Sabah kalkıyorum oğlanı okula götürüyorum gelince kahvaltı.ve sonrası küçük oğlana annem bakıyor ben öğlene kadar 2-3saat uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…