- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Benim Kızımda ateşlendi. İlaç içmeyince iğne aldık. 1 gr antibiyotikli iğne. Direk iyi geldi. Tabi başka yerde iğneyi vurdurduk. 1 gr yaşına göre çok dediAnladım canım hayirlisı olsun oglum hastalandı surekli kusma 40 derece ates kan tahlillerimiz temiz cikti karaciger emzimleri yuksek cikti 3 ayri hastaneye gittik sonuc alamadik capa tip fakultesi 1mg lik antibiyotik igne verdi prof oglum daha kotü oldu kusmaya ishalde eklendi soldu iyice floryada baska doktora gittik karaciger emzimleri yuksek olan birine antibitotik verilmez dedi ve oranin verdigi ilaclar iyi geldi şuķurler olsun iylesti yani senin dedigin gibi hastane isi sans isi oglumdada sansizligimi konusturdum bir kez daha kendini nerede daha iyi hissediyorsan doktorunada sanirim güvenin var ne paralar çöpe gitmediki iyi haberleri icin gitsin bir kerede
En güzeli prima premium care. İlk doğduğunda çok güzel. Sonra da hep prima kullandık. Arada denediklerim de oldu. Prima çok kokuyordu değiştirdik. Sleepy den memnun kalmıştım. Molfix çok sert gelmişti. Komili de iyiydi. Birde huggies vardı şekli iyi gelmemişti kızıma beli çok ince çünkü durmuyordu. Ben sleepy ile devam ederim tenine uyarsa bu sefer hem kilot bezi de çıkmış.Kızlar özellikle daha önce anne olmuş tecrübeli arkadaşlara sorum var. Daha erken biliyorum ama bebek bezi öneriniz var mı? Sevdiğiniz sevmediğiniz oldu mu?
Fitil olarak ne kullandınız ? Benim fitilin içinde sadece iki tane var . Birini kullandım diğerini de bir hafta sonra kullanacağım . Ben gyno-lomexin kullanıyorumBundan bir önceki gittiğimde banada mantar dedi bir tane fitil verdi ama geçmedi bu sefer 6 tane kullandım dün bitti fitiller bakalım geçmezse ne tedavi uygulayacak gebelikte tehlikeliymiş çünkü ☹
Çok teşekkürler paylaşımınız için. Sleepy aklımda var benim de. Bakalım :)En güzeli prima premium care. İlk doğduğunda çok güzel. Sonra da hep prima kullandık. Arada denediklerim de oldu. Prima çok kokuyordu değiştirdik. Sleepy den memnun kalmıştım. Molfix çok sert gelmişti. Komili de iyiydi. Birde huggies vardı şekli iyi gelmemişti kızıma beli çok ince çünkü durmuyordu. Ben sleepy ile devam ederim tenine uyarsa bu sefer hem kilot bezi de çıkmış.
Valla ben acıbademde Ramazan Bayırlıya gidiyorum gayet memnunum çok bilgili ve ilgili bir doktorMerhaba murat şenol hakkında bilgi alabılır mıyım ? Sizin dr unuz o mı ? Dogumu kendisimi yaptırıyor ,her an ulasabılıyor mutuz,muayene için cok sıra beklıyor muyuz,herşeyı açıklıyor mu uzun uzun ,cok tesekkurler . Tüp bebek ile pozıtıf aldım çokşükür.şimdi dr arayısındayım . Ahmet cantug bey le murat şenol arasında kararsızım
İlk zalain kullandım. Sonrada donaxl (yanlış yazmış olabilriim)Fitil olarak ne kullandınız ? Benim fitilin içinde sadece iki tane var . Birini kullandım diğerini de bir hafta sonra kullanacağım . Ben gyno-lomexin kullanıyorum
Komili ve sleepy bez.iki cocugumdada kullandım ikiside güzel.prima ile eş değer diyebilirim.Kızlar özellikle daha önce anne olmuş tecrübeli arkadaşlara sorum var. Daha erken biliyorum ama bebek bezi öneriniz var mı? Sevdiğiniz sevmediğiniz oldu mu?
Bu biraz da şans işi galiba devlette ayrıntılı ultroson 10 dakikada girip çıkanı da duydum çok memnun olanı da benim randevu aldığım doktor alanında çok iyi bir doktor en az 1 saat bebeğin pozisyonu el vermezse 3 saate kadar her şeyi inceliyormuş. Ya ben fazla pimpirikli olabilirim bilemiyorum hiç bir şey atlamak istemiyorum galiba özeldeki doktora gideceğim. Size de çok teşekkür ederim bir kaç gündür sizi göremedim sitede merak etmiştim♥
Benim oğlan da hiç durmuyordu eller ayaklar sürekli hareket halinde.. birkaç kez hareketini hissettim ama düzenli değil tabi bir ay sonra daha çok hareketlerini hissederiz şimdi 200 gramlar küçükler dahaBenim ki ultrasonda twist atıyordu. Ama halen hissedemiyorum ben hareketleri yahu .iki gebelikte hiç böyle değildi bu iyice nazlı birşey olacak sanırsam.
Sagol cnm sagol sağlıkla insallah..hayırlı olsunnn minik oğlunuz. yazmayı da unutmusum ben❤❤
Benimki 135gramdi 4gun önceBenim oğlan da hiç durmuyordu eller ayaklar sürekli hareket halinde.. birkaç kez hareketini hissettim ama düzenli değil tabi bir ay sonra daha çok hareketlerini hissederiz şimdi 200 gramlar küçükler daha
Ben ilk kızımda hep prima kullandım 2.de prima ile başladım pişik olunca sleepy e geçtim çok da memnun kaldım bu 3.de direk sleepy ile başlayacağım kalitesinden memnundum size tavsiyem stok yapmayın ben yapmıştım zorlandım bebek çok hızlı büyüyor bezler küçülüyorKızlar özellikle daha önce anne olmuş tecrübeli arkadaşlara sorum var. Daha erken biliyorum ama bebek bezi öneriniz var mı? Sevdiğiniz sevmediğiniz oldu mu?
Ben de cumartesi gittim 200 gr dedi doktor çok hızlı artış oluyor 4 günde büyümüştür seninki deBenimki 135gramdi 4gun önceAma dr bacakları ve boyu uzun bir bebek bu masaallah dedi (anası gibi)
Uyku isteğim çok hep uyumak istiyorum sabah 7 de kalkıp okula gidiyorum öğleden sonra biraz uyuyabiliyorum şimdi de uyuyacağım yatakta buraya söyle bir bakayım dedimMerhaba kızlar nasılsınızbu aralar uyku isteği sizede varmı sürekli uyumak istiyorum ya kalkıp hareket edim evi süpüreyim dedim hala tık yok süpürgeyle bakışıyoruz
Bennnnn. Sabah kalkıyorum oğlanı okula götürüyorum gelince kahvaltı.ve sonrası küçük oğlana annem bakıyor ben öğlene kadar 2-3saat uyuyorumMerhaba kızlar nasılsınızbu aralar uyku isteği sizede varmı sürekli uyumak istiyorum ya kalkıp hareket edim evi süpüreyim dedim hala tık yok süpürgeyle bakışıyoruz
Bende bu soruyu soracaktım . Slepy ıslak mendili aldık şuan slepy diye düşündük ama minies varmış iyi diyolar onu da düşünüyoruz migrosun beziÇok teşekkürler paylaşımınız için. Sleepy aklımda var benim de. Bakalım :)
Sleepyden miniese geçtik ikisinden de memnun kaldık tavsiye ederimBende bu soruyu soracaktım . Slepy ıslak mendili aldık şuan slepy diye düşündük ama minies varmış iyi diyolar onu da düşünüyoruz migrosun bezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?