Teyzelik bambaşka boşa dememiş Efendimiz sav. Teyze anne yarısı gibidirKızlar bu hamilelik hormonları çok fena ya biz 4 kardeşiz abim ve ablam bir de koz kardeşim var abimle ablam erken evlendi onlar da uzaktalar onların bebekleri doğduğunda bakardım daha bebeklerden ayrılınca birşey hissetmezdim koz kardeşim yeni doğum yaptı 40 günlük bebeği bir haftalığına geldi gitti şuan kendi bebeğimden ayrılmış gibiyim çok fena duygusala bağladım hamilelikten galiba çok koydu oturup ağlayasım var öff. Eşim yanına da göndermiyor birşey olur hamilesin diye. Kendi bebeğim doğsa da onu sevsem
Riskli gebeliklerde 14. haftada bile yaptiklarini okudum. Yani yapan kisinin uzmanligi da cok etkili. Sistem nasil bilmiyorum ama goruntuleyemedikleri birsey olursa tekrar cagiriyorlar burda 1-2 hafta sonraya.Şimdi bir soru Kizceler size. Detayli ultrason Tam olarak haftası 18de başlıyor. 17+ olduğu zaman 18.ci haftadan gün almış oluyoruz ya bu haftada gidilince acaba erken olurmu
Benimde sırtımda ve kuyruk sokumumda agri var ayakta kalinca yuruyunce epey agiriuor sabahlarida agriyla uyaniyorum doktoruma sordum fıtığınizmi var dedi yok dedim ama bende sinir sıkışmasi var doktor oda yapar dedi ama yururken ve biraz ayakta durdugumda epey zorluyor beni dahaki karnimiz bebekler kucuk ileriki aylarda ne olucak bilemiyorum inşallah ilerlermez duzelirizUzun süre yürüyünce benim de oluyor. Yürüyüşüm yamuluyor resmen. Bende bel fıtığı da var. Belimin daha aşağısı bu ama sanki kuyruk sokumu hizasında sol kalçam ağrıyor.
Evet yarisi bitti nerdeyse yarisi kaldi hem mutlu oluyorumKızlar öyle böyle hamileliğin yarısına geldik elhamdülillahkaldı 20 haftamız
Hımm anlıyorum siz yinede stres yapmayin gerekiyorsa testleri yaptirin icinizin rahat etmez icin.Benim yaş riski artı kan değerlerin normal değil dedi dün 17 haftalık olduk kontrolde bağırsak ta parlaklık ve kafasının bir tarafında Kis görülüyor dedi fakat ben tek doktorla kalmadım iki dr daha aynı şeyi söyledi amnitosentez
İnşaAllah kuzm ilkin heyecanı daha başka oluyoEvet yarisi bitti nerdeyse yarisi kaldi hem mutlu oluyorumhemde korkuyorum nasil bir surec olucak dogum nasil olucak dogumdan sonrasi Allah yardimcimiz olsun
Benim doktorum 21.haftada basliyor 25.haftaya kadar yapiliyor dedi yani 20.hafta dolunca gidilebiliyor.Riskli gebeliklerde 14. haftada bile yaptiklarini okudum. Yani yapan kisinin uzmanligi da cok etkili. Sistem nasil bilmiyorum ama goruntuleyemedikleri birsey olursa tekrar cagiriyorlar burda 1-2 hafta sonraya.
AminİnşaAllah kuzm ilkin heyecanı daha başka oluyo
Benim 2 ci olduğu için az çok tecrübem var
Rabbim hepinize hayrlı doğumlar nasip etsin inşaAllah
Ben prima kullanıyrum memnunum. Ama şunu söylemeliyim ki bezi bebek doğduğunda kendi belirliyo. Bazı iyi dediğiniz bezler bebeğinizde pişik yapabiliyo. O yüzden stok yapmayın. Seçtiğiniz bi markadan sadece bir paket alın deneyin. Pişik yaparsa iyi gelmezse hrmen değştrrsiniz çok da zarara girmemiş olursunuz.Kızlar özellikle daha önce anne olmuş tecrübeli arkadaşlara sorum var. Daha erken biliyorum ama bebek bezi öneriniz var mı? Sevdiğiniz sevmediğiniz oldu mu?
Benimde sırtımda ve kuyruk sokumumda agri var ayakta kalinca yuruyunce epey agiriuor sabahlarida agriyla uyaniyorum doktoruma sordum fıtığınizmi var dedi yok dedim ama bende sinir sıkışmasi var doktor oda yapar dedi ama yururken ve biraz ayakta durdugumda epey zorluyor beni dahaki karnimiz bebekler kucuk ileriki aylarda ne olucak bilemiyorum inşallah ilerlermez duzeliriz
Bende Teyzeyim ikitane yeğenim var onlar herseyim benim görmeden duramiyorum sizi cok iyi anliyorum hamilede olunca dahada duygular yoğun oluyorTeyzelik bambaşka boşa dememiş Efendimiz sav. Teyze anne yarısı gibidir
Ne kadar gec o kadar daha net gorunuyor sanirim. Burdaki rutin 18-22 hafta arasi. Benim randevum 19+0 da.Benim doktorum 21.haftada basliyor 25.haftaya kadar yapiliyor dedi yani 20.hafta dolunca gidilebiliyor.
Ohh o öğle uykusu çok tatlı oluyor ama aksama uykum kaçıyor o zamanda benimUyku isteğim çok hep uyumak istiyorum sabah 7 de kalkıp okula gidiyorum öğleden sonra biraz uyuyabiliyorum şimdi de uyuyacağım yatakta buraya söyle bir bakayım dedim
Kızz en iyisi sabah erken kalkınca insan yoruluyor bi ağırlık çöküyo ben ama uyku işini abarttım sanırım sabah 10.30da uyanıyorum aksamda 11de yatıyorumBennnnn. Sabah kalkıyorum oğlanı okula götürüyorum gelince kahvaltı.ve sonrası küçük oğlana annem bakıyor ben öğlene kadar 2-3saat uyuyorum
Ben henüz teyze değilim ama ablamda hamile 7 aylık onun hamilelik haberini aldıgımda sevinçten ağlamıştım peşine bende hamile kaldım birbirimizi teyze yapıcazBende Teyzeyim ikitane yeğenim var onlar herseyim benim görmeden duramiyorum sizi cok iyi anliyorum hamilede olunca dahada duygular yoğun oluyor
Bir arkadaşın down sendromu testi riskli çıkmış nifty testinden de tam sonuc alamamislar bu gideceğim doktorda bütün organlarını teker teker incelemis bebek pozisyon değiştirip arkasini dönünce bakamadığı organlar için 3 saat beklemiş tamamı 3 saat sürmemis arada bekleme süresi de olmuş ama hiç umursamaz tavır icine girmemis pozisyonu normal oluncada 1 saati buluyormuş bakması. Her doktor farkli bir şey diyemeyeceğim her sey gönlünüze göre olsun.3 saat mi
benim 20 dk falan surmuştu 1. de arastirmada docent bakmisti..
Ay evet yaa. Ilk 3 ay sadece halszlk vardi. 3 aydan sonra hem halszk hem de uyku cok oldu ben de. Kimse karsmasn uyim istiyormMerhaba kızlar nasılsınızbu aralar uyku isteği sizede varmı sürekli uyumak istiyorum ya kalkıp hareket edim evi süpüreyim dedim hala tık yok süpürgeyle bakışıyoruz
Merhaba kızlar nasılsınızbu aralar uyku isteği sizede varmı sürekli uyumak istiyorum ya kalkıp hareket edim evi süpüreyim dedim hala tık yok süpürgeyle bakışıyoruz
Minies temiz içerikli diye duymuştumBende bu soruyu soracaktım . Slepy ıslak mendili aldık şuan slepy diye düşündük ama minies varmış iyi diyolar onu da düşünüyoruz migrosun bezi
İlk 3 ay bulantım çoktu ne uyku ne baska bişi simdi onlar geçince bi ağırlık çökmeye başladı evi süpürdüm banyoları yıkadım zorla kendimi koltuğa attım uzanıyorum biri gelse de yemek yapsaAy evet yaa. Ilk 3 ay sadece halszlk vardi. 3 aydan sonra hem halszk hem de uyku cok oldu ben de. Kimse karsmasn uyim istiyorm
Ben sabah deli gibi uyuyorum hiç kalkmak istemiyorum enerjik değilim hiç ya uyuşuk uyuşuk geziyorum evlerdeBen bugün yataktan çok zor kalktım. 2 kere uyanıp zorla geri uyuttum kendimi. Niye böyle oluyor hiç bilmiyorum. Bazı günlerde aşırı enerjik oluyorum. Gün gün değişiyor benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?