Aahh o bulantilari hic hatrlatmaa. Acliktn agliodumİlk 3 ay bulantım çoktu ne uyku ne baska bişi simdi onlar geçince bi ağırlık çökmeye başladı evi süpürdüm banyoları yıkadım zorla kendimi koltuğa attım uzanıyorum biri gelse de yemek yapsa
Ben sabah deli gibi uyuyorum hiç kalkmak istemiyorum enerjik değilim hiç ya uyuşuk uyuşuk geziyorum evlerde
Ohh iiyi iyi bende bir kilo almışım ama zayıfım zaten almak istiyorumAahh o bulantilari hic hatrlatmaa. Acliktn agliodumbnm de simdi yok gibi cok sukur. Verdgm bi iki kilo vardi onlri almisim 1 ayda
kesinlikle hamilelik hormonları bir değişik. siz de sevgi ve şefkat olmuş ben de bebek ve çocuklara karşı hissizlik olarak ortaya çıkıyor. normalde yenidoğan küçük bebek çok severim. hamilelikle beraber hiç bir duygu kalmıyor. geçen bir arkadas kucağıma verdi ceketini giyerken. nasıl da tatlı bir bebek. bal köpüğü gibi maşallah ama. ne zaman alacak acaba diye gözüne bakıyorum arkadaşın. utanmasam kucağına verip kaçacağım o kadar. üç hamileliğinde de aynı oldu hem de.Kızlar bu hamilelik hormonları çok fena ya biz 4 kardeşiz abim ve ablam bir de koz kardeşim var abimle ablam erken evlendi onlar da uzaktalar onların bebekleri doğduğunda bakardım daha bebeklerden ayrılınca birşey hissetmezdim koz kardeşim yeni doğum yaptı 40 günlük bebeği bir haftalığına geldi gitti şuan kendi bebeğimden ayrılmış gibiyim çok fena duygusala bağladım hamilelikten galiba çok koydu oturup ağlayasım var öff. Eşim yanına da göndermiyor birşey olur hamilesin diye. Kendi bebeğim doğsa da onu sevsem
Ben yemekten bir saat önce yada yemekten 2 saat sonra alıyorum ilaçtan sonra bi saat yoğurt süt yemiyorum. Günde iki kez al demişti doktorum ama bir tane alabiliyorumKızlar Demir ilacınızı nasıl kullanıyorken nelere dikkat ediyorsunuz
benim kan ilacım yok ama demir ilaçlarınin kiminin prospektüsünde tok kiminde aç yazıyordu. eskilerden onu hatırlıyorum. bir de kalsiyumla almamaya dikkat etmek gerekki diye biliyorumKızlar Demir ilacınızı nasıl kullanıyorken nelere dikkat ediyorsunuz
Hayırlı olsun bir an erkek gibi hissettim nedense11+4 haftalığız tahmin alabilirmiyiz
Hayırlı olsun erkek diye düşündüm11+4 haftalığız tahmin alabilirmiyiz
Zayfsan hic dert deil ne guzlOhh iiyi iyi bende bir kilo almışım ama zayıfım zaten almak istiyorumsürekli aç gibiyim bu böyle devam edecek sanırım açlığa tahammülüm kalmadı tost yaptımda yedim az önce
Valla sbah ac karna bnm ki. Ama bazen almyi unutyorm malesef. Insllh srn olmazKızlar Demir ilacınızı nasıl kullanıyorken nelere dikkat ediyorsunuz
Kızlar Demir ilacınızı nasıl kullanıyorken nelere dikkat ediyorsunuz
Ay bende az önce spagetti yaptım yedim bol soslu Ay canınız çekmesin.gerci kolay bulunan birşey çok şükürOhh iiyi iyi bende bir kilo almışım ama zayıfım zaten almak istiyorumsürekli aç gibiyim bu böyle devam edecek sanırım açlığa tahammülüm kalmadı tost yaptımda yedim az önce
Bende yeni başladım iki gün oldu. Bana şurup verdi flakon şeklinde o biraz daha hap â göre bağırsakta daha iyi tolere edimi rahat oluyormuş.hap bagirsaklari ve mideyi zorlayabiliyormus.Kızlar Demir ilacınızı nasıl kullanıyorken nelere dikkat ediyorsunuz
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)11+4 haftalığız tahmin alabilirmiyiz
Çok geçmiş olsun. Allah işinin ehliyle karşılaştırsın, bizleri yavrularımızıAnladım canım hayirlisı olsun oglum hastalandı surekli kusma 40 derece ates kan tahlillerimiz temiz cikti karaciger emzimleri yuksek cikti 3 ayri hastaneye gittik sonuc alamadik capa tip fakultesi 1mg lik antibiyotik igne verdi prof oglum daha kotü oldu kusmaya ishalde eklendi soldu iyice floryada baska doktora gittik karaciger emzimleri yuksek olan birine antibitotik verilmez dedi ve oranin verdigi ilaclar iyi geldi şuķurler olsun iylesti yani senin dedigin gibi hastane isi sans isi oglumdada sansizligimi konusturdum bir kez daha kendini nerede daha iyi hissediyorsan doktorunada sanirim güvenin var ne paralar çöpe gitmediki iyi haberleri icin gitsin bir kerede
Ben 200 ml 100 tl ye aldık bir aydır sürünüyom hiç bitcek gibi değilKizlaar. Lierac 400 ml 150 tl imis. Almayi dusunuorm . Uygun mu sizce. Bide cok mu 400 ml
Dogumdan sonra da kullansam anca biter o zmn.Ben 200 ml 100 tl ye aldık bir aydır sürünüyom hiç bitcek gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?