2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aahh o bulantilari hic hatrlatmaa. Acliktn agliodum bnm de simdi yok gibi cok sukur. Verdgm bi iki kilo vardi onlri almisim 1 ayda

Aahh o bulantilari hic hatrlatmaa. Acliktn agliodum bnm de simdi yok gibi cok sukur. Verdgm bi iki kilo vardi onlri almisim 1 ayda
Ohh iiyi iyi bende bir kilo almışım ama zayıfım zaten almak istiyorum sürekli aç gibiyim bu böyle devam edecek sanırım açlığa tahammülüm kalmadı tost yaptımda yedim az önce

kesinlikle hamilelik hormonları bir değişik. siz de sevgi ve şefkat olmuş ben de bebek ve çocuklara karşı hissizlik olarak ortaya çıkıyor. normalde yenidoğan küçük bebek çok severim. hamilelikle beraber hiç bir duygu kalmıyor. geçen bir arkadas kucağıma verdi ceketini giyerken. nasıl da tatlı bir bebek. bal köpüğü gibi maşallah ama. ne zaman alacak acaba diye gözüne bakıyorum arkadaşın. utanmasam kucağına verip kaçacağım o kadar. üç hamileliğinde de aynı oldu hem de.

ben hamilelikte yaşanan her duygu ve davranışın bir sebebi olduğunu düşünüyorum. asermeler, mide bulantıları, uykuya düşkünlük vs gibi herşeye kendimce bir sebep buluyorum da bendeki bu halin sebebini bulamadim bir tek..

Kızlar Demir ilacınızı nasıl kullanıyorken nelere dikkat ediyorsunuz
benim kan ilacım yok ama demir ilaçlarınin kiminin prospektüsünde tok kiminde aç yazıyordu. eskilerden onu hatırlıyorum. bir de kalsiyumla almamaya dikkat etmek gerekki diye biliyorum

Kizlaar. Lierac 400 ml 150 tl imis. Almayi dusunuorm . Uygun mu sizce. Bide cok mu 400 ml

Ohh iiyi iyi bende bir kilo almışım ama zayıfım zaten almak istiyorum sürekli aç gibiyim bu böyle devam edecek sanırım açlığa tahammülüm kalmadı tost yaptımda yedim az önce
Zayfsan hic dert deil ne guzl ben top gibi olcm galiba 67 yim su an
Valla sbah ac karna bnm ki. Ama bazen almyi unutyorm malesef. Insllh srn olmaz

Ben aç karnına almaya başlamıştım ama midemi çok fena etti. Daha doğrusu bağırsaklarım mafoldu. Lavaboya çıkamadım. Şimdilik bıraktım. Gidince sorucam doktoruma tok içilebiliyorsa öyle alıcam. Yoksa da farklı bir ilaç yazar artık.

Ay bende az önce spagetti yaptım yedim bol soslu Ay canınız çekmesin.gerci kolay bulunan birşey çok şükür

Tecrübeli annelerden bebek arabası tavsiyesi alırsak çok seviniriz ben mamas papasın bir modelini beğendim ama gelin görki 11 kilo araba Ama yenidoğandan 25 kiloya kadar taşınıyormuş uzun kullanımlı bişey alsam mk bilemedim

Çok geçmiş olsun. Allah işinin ehliyle karşılaştırsın, bizleri yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…