2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba, ben marka hiç bilemiyorum zaten marka önemli değil. Ama belli özellikleri olan bir pusetin markasını bilen arkadaşlar marka paylaşırsa o da güzel olur tabii. Türkiye çok iyi bir puset üreticisi , imalatçısı bu arada. İtalyanlarla yarışırlar
Çok fazla puseti olan biri olarak önerilerimi yazmak isterim. (Uçak yolculuğu için bir puset, üç ayrı ülkede zorunluluktan üç ayrı puset edindik)
Tekerlekleri mümkün olduğunca büyük olsun. Tekerlek ne kadar büyük olursa bebe o kadar az titrer, az sarsılır.
Materyali çok hafif olsun. Birkaç ay sonra mesela bebekle taksiye binmek istediğinizde bir kol altınızda bebe, diğer kol, bacak ve elle puseti açmaya veya kapatmaya çalışırken hafif olması çok önemli.
Pratik bir şekilde bükülüp bagaja veya eve konulmalı.
İkili yani ana kucaklı puset ilk aylarda çok iş görüyor. Ana kucağı otomobil bebek koltuğu olduğu için Türkiye zorunluluk getirdi mi bilmiyorum mesela hastaneden çıkarken arabayla eve giderken başlayan en güvenli bebek seyahat şekli. Kucakta olmaz bebek
(Yurtdışında hemşire arabaya kadar eşlik edip bu ana kucağının arabaya doğru ve sağlam şekilde monte edilip edilmediğini kontrol edip bebeği öyle teslim ediyor aileye)
Ben soğuk iklimde doğurduğum için bu tarz ikili puseti çok korumalı da bulmuştum soğuğa karşı. Her yeri muazzam kapanıyor.
Son olarak mutlaka denemelisiniz puseti. İnternetten görüp denemeden almak biraz risk almak demek. Ama modelin video tanıtımı varsa o izlenebilir. Ya da mağazada deneyip internetten siparişi verilebilir tabii ki.

Kasıklarım da sağ sol ayrı ayrı kramp tarzı keskin ağrılar oluyor aslınfa magnezyum biraz iyi geldi ama devam etsem mi bilmiyorum sizin oluyor mu neler yaptınız ne kadar sürdü

Bebek arabası kraft baston aldım 4 Aydan sonra kullanacak 4 ay puset kullanacağım ana kucağı ile travel sistemler çok ağır bana göre kullanışlı değil görüntü olarak güzel ama bana uymadı pek

Kızlar bu Demir hapı herkesi kabız yapmıyor benimisal yaptı midemi bozdu ya aç karnına almıyorum yemek arasında alıyorum. Süt ürünleri tüketmiyorum ama üç gündür kullanmaya başladığımdan beri midem bir tuhaf iştahım kapandı bağorsaklar hareketli bırakıcam sanırım çünkü kansızlığım da yok kan değerim güzel son aylarda alırım olmazsa

Kızlar özellikle daha önce anne olmuş tecrübeli arkadaşlara sorum var. Daha erken biliyorum ama bebek bezi öneriniz var mı? Sevdiğiniz sevmediğiniz oldu mu?
Yeni doğduğunda prima premium care kullandım ve memnun kaldım ben. (Pampers premium care olarak dünyanın her yerinde aynı ürün bulunuyor) ilk başlarda kaseye ılık su yapıp pamukla siliyordum. Her kakada ılık popo duşu yaptırıyordum. 3 aydan sonra %99 su olan ıslak mendili ısıtıcıyla kullanıp silmeye başladım. Bunu şunun için yazdım, bezden ziyade temizliği ve değiştirme sıklığı da önemli bebenin poposu rahat etsin diye ve pişmesin diye. Çok rahat geçirdik. Aylar sonra her marka bezi kullandım ben değiştirerek. Çok sık bezini değiştiririm halen max 2 saat yolculukta bile. Hafif ıslandıysa ve yeni değiştirmişsem bile hemen değiştiririm. Bezlerin hiç biri masum değil. Uzun süre temas etmemeli diye düşünüyorum.

İlacınızı değiştirin bence doktorunuza danışmadan bırakmayın

Kızlar doktorumu değiştirme kararı almıştım bugün yeni doktora gittim ayrıntılı olarak bütün organlarına tek tek baktı 19 haftalık gözüküyor ultrasonda. Nerdeyse yarım saat herşeyini inceledi tekrar ultrasona gerek yok ama istersen yaptırabilirsin dışarda dedi. Sadece renkli değildi onun dışında bütün ölçümleri yaptı çok beğendim doktoru. Dışarda fiyatlar 500 civarı sizce gerek var mı?

Ne güzel abla kardeş arka arkaya mutluluk yaşayacaksiniz

Bence siz yinede bir perinatolaga renkli detayli olarak baktirin iciniz rahat eder

aminnn insallah. sağlıkla gelsin minik bebeklerimiz
3 erkek masallah
Çok geçmiş olsun canim bize novesef 1gr lik verdiler 2 tane vurulduk 4 tanesi duruyor bencede baktırın belkide geçmistir ihtiyacı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…