Merhaba, ben marka hiç bilemiyorum zaten marka önemli değil. Ama belli özellikleri olan bir pusetin markasını bilen arkadaşlar marka paylaşırsa o da güzel olur tabii. Türkiye çok iyi bir puset üreticisi , imalatçısı bu arada. İtalyanlarla yarışırlarTecrübeli annelerden bebek arabası tavsiyesi alırsak çok sevinirizben mamas papasın bir modelini beğendim ama gelin görki 11 kilo araba Ama yenidoğandan 25 kiloya kadar taşınıyormuş uzun kullanımlı bişey alsam mk bilemedim
Yeni doğduğunda prima premium care kullandım ve memnun kaldım ben. (Pampers premium care olarak dünyanın her yerinde aynı ürün bulunuyor) ilk başlarda kaseye ılık su yapıp pamukla siliyordum. Her kakada ılık popo duşu yaptırıyordum. 3 aydan sonra %99 su olan ıslak mendili ısıtıcıyla kullanıp silmeye başladım. Bunu şunun için yazdım, bezden ziyade temizliği ve değiştirme sıklığı da önemli bebenin poposu rahat etsin diye ve pişmesin diye. Çok rahat geçirdik. Aylar sonra her marka bezi kullandım ben değiştirerek. Çok sık bezini değiştiririm halen max 2 saat yolculukta bile. Hafif ıslandıysa ve yeni değiştirmişsem bile hemen değiştiririm. Bezlerin hiç biri masum değil. Uzun süre temas etmemeli diye düşünüyorum.Kızlar özellikle daha önce anne olmuş tecrübeli arkadaşlara sorum var. Daha erken biliyorum ama bebek bezi öneriniz var mı? Sevdiğiniz sevmediğiniz oldu mu?
İlacınızı değiştirin bence doktorunuza danışmadan bırakmayınKızlar bu Demir hapı herkesi kabız yapmıyor benimisal yaptı midemi bozdu ya aç karnına almıyorum yemek arasında alıyorum. Süt ürünleri tüketmiyorum ama üç gündür kullanmaya başladığımdan beri midem bir tuhaf iştahım kapandı bağorsaklar hareketli bırakıcam sanırım çünkü kansızlığım da yok kan değerim güzel son aylarda alırım olmazsa
Ay bende makarna ve tost cok yiyorum midemi tutuyorAy bende az önce spagetti yaptım yedim bol soslu Ay canınız çekmesin.gerci kolay bulunan birşey çok şükür
Yaaaa çok güzelKızlar ben bugun ilk defa bebeğimin hareketini hissettimçok tuhaftı bir şey içerden karnımı ileri ittiriyormuş gibiydi elimi koydum bir iki kez daha yaptı sonra duymadım çok güzeldi ya
Evet cok kısa ama cok güzeldi inşallah hher gün hissederimYaaaa çok güzel
Bir haftaya kalmaz hergün defalarca hissedeceksin inşallahEvet cok kısa ama cok güzeldi inşallah hher gün hissederim
Ayyy maşallahhhKızlar ben bugun ilk defa bebeğimin hareketini hissettimçok tuhaftı bir şey içerden karnımı ileri ittiriyormuş gibiydi elimi koydum bir iki kez daha yaptı sonra duymadım çok güzeldi ya
Ayy inşallahBir haftaya kalmaz hergün defalarca hissedeceksin inşallah
Ne güzel abla kardeş arka arkaya mutluluk yaşayacaksinizOhh o öğle uykusu çok tatlı oluyor ama aksama uykum kaçıyor o zamanda benim
Kızz en iyisi sabah erken kalkınca insan yoruluyor bi ağırlık çöküyo ben ama uyku işini abarttım sanırım sabah 10.30da uyanıyorum aksamda 11de yatıyorumuyuya uyuya şişicem yakında
Ben henüz teyze değilim ama ablamda hamile 7 aylık onun hamilelik haberini aldıgımda sevinçten ağlamıştım peşine bende hamile kaldım birbirimizi teyze yapıcaz
Kızlar Demir ilacınızı nasıl kullanıyorken nelere dikkat ediyorsunuz
[/QUOT
Sabah aç karına kahvaltidan en az yarim saat önce icilmesi gerekiyor.
Bence siz yinede bir perinatolaga renkli detayli olarak baktirin iciniz rahat ederKızlar doktorumu değiştirme kararı almıştım bugün yeni doktora gittim ayrıntılı olarak bütün organlarına tek tek baktı 19 haftalık gözüküyor ultrasonda. Nerdeyse yarım saat herşeyini inceledi tekrar ultrasona gerek yok ama istersen yaptırabilirsin dışarda dedi. Sadece renkli değildi onun dışında bütün ölçümleri yaptı çok beğendim doktoru. Dışarda fiyatlar 500 civarı sizce gerek var mı?
Ben özellikle sordum renkli detaylı icin en erken 21.hafta dedi doktorum.Ne kadar gec o kadar daha net gorunuyor sanirim. Burdaki rutin 18-22 hafta arasi. Benim randevum 19+0 da.
3 erkek masallahaminnn insallah. sağlıkla gelsin minik bebeklerimiz
Çok geçmiş olsun canim bize novesef 1gr lik verdiler 2 tane vurulduk 4 tanesi duruyor bencede baktırın belkide geçmistir ihtiyacı yokturBenim Kızımda ateşlendi. İlaç içmeyince iğne aldık. 1 gr antibiyotikli iğne. Direk iyi geldi. Tabi başka yerde iğneyi vurdurduk. 1 gr yaşına göre çok dedihala korkuyorum vurdururken ama iyileşti. Birde 8 tane vermiş. Bugün artık boğazına tekrar baktırıp öyle vurduralım diyoruz. Morardı bacakları geçmiş olsun sizede. Yanlış ilaçtan çok korkuyorum.
teşekkür ederim canım amin inşallahÇok geçmiş olsun. Allah işinin ehliyle karşılaştırsın, bizleri yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?