2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok tşk ederim tavsiyeler için aslında niyetim hafif ama uzun süre kullanabileceğim bir araba almak onu arıyorum, bu da ana kucağında oturtulabilen modeller oluyor. mesela port bebe dedikleri türden asla almam çünkü bebek 1 yaşına gelince port bebede rahat edemiyor, bu sefer de baston ihtiyacı duyuluyor Ne alacağımı bilmiyorum ne almayacağımı biliyorum sadece şimdilik Dediğiniz çok doğru bi elde bebek var o arabayı katlayıp araca koyabilmeliyim pratik olmalı, o pratik olanlar da genelde yenidoğana uygun olmuyor öyle zorki ve çok marka var dediğiniz gibi, hafta sonu bi bebek mağazasına gittik karar vermek için gelin görünki daha çok kafamız karıştı ama mamas papas dediğime bayıldım gerçekten rahat 3 çocuk büyütür 11 kiloyu taşıcak kol kası yapabilir miyim acaba 5 ayda

Kasıklarım da sağ sol ayrı ayrı kramp tarzı keskin ağrılar oluyor aslınfa magnezyum biraz iyi geldi ama devam etsem mi bilmiyorum sizin oluyor mu neler yaptınız ne kadar sürdü
Canim benimde kasiklarimda 2 haftadir agrim oluyordu bunu doktoruma sordum önemsemedi her gittigimde bol su ic diyordu bugun baska hastaneye gittim akintim da yok alttan muane oldum yogun bir mantarin var neden bu kadar bekledimi sordu doktorum koku varmi kasinti varmi diye soruyordu yok diyordum oyle kaldi dedim koku ve akinti olmak zorunda değil dedi ve fitil verdi magnezyumuda 2 ye çikardı mantar var diye rahim azinida ölçtü

Kızlar 11.11i değerlendirdiniz mi? Neler aldınız bebek için? Biz ip kamera, telsiz, temassız termometre aldık bebek için.. Ayrıca tansiyon aleti ve robot süpürge de aldık. Hamilelikte 20. haftadan sonra tansiyonu takip etmek gerekiyormuş. Süpürge de evde kedi var malum gezsin dursun kıl tüy toplasın, bebişe hazırlık

Yazık ya biz hissediyoruz da az buçuk bişeyler onlar anca orda gördükleriyle yetiniyorlar

Altran muayene etmedi ama kan idrar filan baktı hep aman ya her şeye takılıyorum bende de var Prenses bir gebelik beklemiyordum zaten ama en ufak bir şey üzer oldu beni lekelenmeden sonra iyice psikolojim bozuldu

Altran muayene etmedi ama kan idrar filan baktı hep aman ya her şeye takılıyorum bende de var Prenses bir gebelik beklemiyordum zaten ama en ufak bir şey üzer oldu beni lekelenmeden sonra iyice psikolojim bozuldu
Lekenme bende yaşadım korkma geçiyor benimde kasık agrım oluyor dün gece yatarken bi anda vajinamdan bıcak sokulmuş gibi 2-3kez bi acı hissettim ama rahim genişliyor benim vucudumda dar zayıf oldugum için daha cok sancım oluyor bunları çok takma ama değişik ve seni şüphelendiren bişey oldugunda mutlaka doktoruna görüş artık derdimiz sıkıntımız pek bitmeyecek

Kızlar doktor magnezyum ilacı yazmıştı bana bugün aldık magnorm diye bi ilaç nasıl kullanan var mı kullndınız mı ya da ?

Kasıklarım da sağ sol ayrı ayrı kramp tarzı keskin ağrılar oluyor aslınfa magnezyum biraz iyi geldi ama devam etsem mi bilmiyorum sizin oluyor mu neler yaptınız ne kadar sürdü
bendede gecen haftaya kadar agrı vardı ara ara gelıyordu 2. ci gıttıgim doktor kan ve mgnezyum verdı agrım bır anda gectı gıttı gıbı cok hafıf agrı oluyor sımdı o da normaldır heralde vucudumuz cok degısıyor cunkı..
Kızlar doktor magnezyum ilacı yazmıştı bana bugün aldık magnorm diye bi ilaç nasıl kullanan var mı kullndınız mı ya da ?
Ben magnorm kullanıyorum. ogle yemegınden hemen sonra 1 bardak suya 1 tablet atıyorum cozulunce ıcıyorum. ıyı geldı bana.

Ah ne doğru dedin aynen birine soruyorum benim hiç olmadı diyor ya başlıyorum düşünmeye aynen doktorum sürekli iletişim içindeyim çok teşekkür ederim yorum için

çok geçmiş olsun. insallah hemen geçer de rahatlarsınız.

Benim kafamı şöyle karıştırdılar ebe ark 24 haftadan önce kullanımı uygun değil diyordu doktorlarımız dedi Bana içemedim öyle deyince araştırdım ama öyle bir kanıya varamadım

Benim kafamı şöyle karıştırdılar ebe ark 24 haftadan önce kullanımı uygun değil diyordu doktorlarımız dedi Bana içemedim öyle deyince araştırdım ama öyle bir kanıya varamadım
bana da verdi doktor. gerçi peşpeşe gittim bir doktor vermedi diğeri verdi. benim kasılmalarıma iyi geldi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…