Kizkardeşimde kullanmisti çarşamba kontrolüm var sorucam doktoruma önerirse kullanirim nilgi icin tesekkur ederimHamileler icin korse tarzi kemerler var. ben ilkinde hamilelik sebebiyle fitik olunca kullanmistim. Rahatlatmisti beni.
Çok tşk ederim tavsiyeler içinMerhaba, ben marka hiç bilemiyorum zaten marka önemli değil. Ama belli özellikleri olan bir pusetin markasını bilen arkadaşlar marka paylaşırsa o da güzel olur tabii. Türkiye çok iyi bir puset üreticisi , imalatçısı bu arada. İtalyanlarla yarışırlar
Çok fazla puseti olan biri olarak önerilerimi yazmak isterim. (Uçak yolculuğu için bir puset, üç ayrı ülkede zorunluluktan üç ayrı puset edindik)
Tekerlekleri mümkün olduğunca büyük olsun. Tekerlek ne kadar büyük olursa bebe o kadar az titrer, az sarsılır.
Materyali çok hafif olsun. Birkaç ay sonra mesela bebekle taksiye binmek istediğinizde bir kol altınızda bebe, diğer kol, bacak ve elle puseti açmaya veya kapatmaya çalışırken hafif olması çok önemli.
Pratik bir şekilde bükülüp bagaja veya eve konulmalı.
İkili yani ana kucaklı puset ilk aylarda çok iş görüyor. Ana kucağı otomobil bebek koltuğu olduğu için Türkiye zorunluluk getirdi mi bilmiyorum mesela hastaneden çıkarken arabayla eve giderken başlayan en güvenli bebek seyahat şekli. Kucakta olmaz bebek
(Yurtdışında hemşire arabaya kadar eşlik edip bu ana kucağının arabaya doğru ve sağlam şekilde monte edilip edilmediğini kontrol edip bebeği öyle teslim ediyor aileye)
Ben soğuk iklimde doğurduğum için bu tarz ikili puseti çok korumalı da bulmuştum soğuğa karşı. Her yeri muazzam kapanıyor.
Son olarak mutlaka denemelisiniz puseti. İnternetten görüp denemeden almak biraz risk almak demek. Ama modelin video tanıtımı varsa o izlenebilir. Ya da mağazada deneyip internetten siparişi verilebilir tabii ki.
Canim benimde kasiklarimda 2 haftadir agrim oluyordu bunu doktoruma sordum önemsemedi her gittigimde bol su ic diyordu bugun baska hastaneye gittim akintim da yok alttan muane oldum yogun bir mantarin var neden bu kadar bekledimi sordu doktorum koku varmi kasinti varmi diye soruyordu yok diyordum oyle kaldi dedim koku ve akinti olmak zorunda değil dedi ve fitil verdi magnezyumuda 2 ye çikardı mantar var diye rahim azinida ölçtüKasıklarım da sağ sol ayrı ayrı kramp tarzı keskin ağrılar oluyor aslınfa magnezyum biraz iyi geldi ama devam etsem mi bilmiyorum sizin oluyor mu neler yaptınız ne kadar sürdü
Cok gecmis olsun.3 erkek masallah
Çok geçmiş olsun canim bize novesef 1gr lik verdiler 2 tane vurulduk 4 tanesi duruyor bencede baktırın belkide geçmistir ihtiyacı yoktur
Tesekkur ederim canim 3 erkek maşallah yazmışım nereye ne yazıyorum anlamadım insallah mesajlarim dogru yerlere gidiyordurCok gecmis olsun.
Etti ya etmez miVallahi iyi sabır var ozaman sizde.esiniz Hiç belli etmedimi.
Yazık ya biz hissediyoruz da az buçuk bişeyler onlar anca orda gördükleriyle yetiniyorlarAy benim doktor direkt söyledi, hiç bilmek istiyor musunuz diye sormadıAma eşim duymamış, doktordan çıkınca bana soruyor doktor cinsiyetle ilgili bir şey dedi mi diye.. Adam ultrasona girince transa geçiyor ekrana doğru hiçbir şey duymuyor
Evet canım güzel heyecanlar içindeyiz hepimizNe güzel abla kardeş arka arkaya mutluluk yaşayacaksiniz
Altran muayene etmedi ama kan idrar filan baktı hep aman ya her şeye takılıyorum bende de varCanim benimde kasiklarimda 2 haftadir agrim oluyordu bunu doktoruma sordum önemsemedi her gittigimde bol su ic diyordu bugun baska hastaneye gittim akintim da yok alttan muane oldum yogun bir mantarin var neden bu kadar bekledimi sordu doktorum koku varmi kasinti varmi diye soruyordu yok diyordum oyle kaldi dedim koku ve akinti olmak zorunda değil dedi ve fitil verdi magnezyumuda 2 ye çikardı mantar var diye rahim azinida ölçtü
Lekenme bende yaşadım korkma geçiyor benimde kasık agrım oluyor dün gece yatarken bi anda vajinamdan bıcak sokulmuş gibi 2-3kez bi acı hissettim ama rahim genişliyor benim vucudumda dar zayıf oldugum için daha cok sancım oluyor bunları çok takma ama değişik ve seni şüphelendiren bişey oldugunda mutlaka doktoruna görüş artık derdimiz sıkıntımız pek bitmeyecekAltran muayene etmedi ama kan idrar filan baktı hep aman ya her şeye takılıyorum bende de varPrenses bir gebelik beklemiyordum zaten ama en ufak bir şey üzer oldu beni lekelenmeden sonra iyice psikolojim bozuldu
Minies temiz içerikli diye duymuştum
SonuçEtti ya etmez mi
bendede gecen haftaya kadar agrı vardı ara ara gelıyordu 2. ci gıttıgim doktor kan ve mgnezyum verdı agrım bır anda gectı gıttı gıbı cok hafıf agrı oluyor sımdı o da normaldır heralde vucudumuz cok degısıyor cunkı..Kasıklarım da sağ sol ayrı ayrı kramp tarzı keskin ağrılar oluyor aslınfa magnezyum biraz iyi geldi ama devam etsem mi bilmiyorum sizin oluyor mu neler yaptınız ne kadar sürdü
Ben magnorm kullanıyorum. ogle yemegınden hemen sonra 1 bardak suya 1 tablet atıyorum cozulunce ıcıyorum. ıyı geldı bana.Kızlar doktor magnezyum ilacı yazmıştı bana bugün aldık magnorm diye bi ilaç nasıl kullanan var mı kullndınız mı ya da ?
Allah bagislarsa iki kızım var, minnaka erkek dedi doktor ama hala emin olamıyorum. doktora kesin değil mi dedim bana kesin kesin doğumda kız verirlerse almayın dedi.3 erkek masallah
Ah ne doğru dedin aynenLekenme bende yaşadım korkma geçiyor benimde kasık agrım oluyor dün gece yatarken bi anda vajinamdan bıcak sokulmuş gibi 2-3kez bi acı hissettim ama rahim genişliyor benim vucudumda dar zayıf oldugum için daha cok sancım oluyor bunları çok takma ama değişik ve seni şüphelendiren bişey oldugunda mutlaka doktoruna görüş artık derdimiz sıkıntımız pek bitmeyecek
çok geçmiş olsun. insallah hemen geçer de rahatlarsınız.Canim benimde kasiklarimda 2 haftadir agrim oluyordu bunu doktoruma sordum önemsemedi her gittigimde bol su ic diyordu bugun baska hastaneye gittim akintim da yok alttan muane oldum yogun bir mantarin var neden bu kadar bekledimi sordu doktorum koku varmi kasinti varmi diye soruyordu yok diyordum oyle kaldi dedim koku ve akinti olmak zorunda değil dedi ve fitil verdi magnezyumuda 2 ye çikardı mantar var diye rahim azinida ölçtü
Benim kafamı şöyle karıştırdılar ebe ark 24 haftadan önce kullanımı uygun değil diyordu doktorlarımız dedi Bana içemedim öyle deyince araştırdım ama öyle bir kanıya varamadımbendede gecen haftaya kadar agrı vardı ara ara gelıyordu 2. ci gıttıgim doktor kan ve mgnezyum verdı agrım bır anda gectı gıttı gıbı cok hafıf agrı oluyor sımdı o da normaldır heralde vucudumuz cok degısıyor cunkı..
Ben magnorm kullanıyorum. ogle yemegınden hemen sonra 1 bardak suya 1 tablet atıyorum cozulunce ıcıyorum. ıyı geldı bana.
bana da verdi doktor. gerçi peşpeşe gittim bir doktor vermedi diğeri verdi. benim kasılmalarıma iyi geldi ama.Benim kafamı şöyle karıştırdılar ebe ark 24 haftadan önce kullanımı uygun değil diyordu doktorlarımız dedi Bana içemedim öyle deyince araştırdım ama öyle bir kanıya varamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?