Kanla idrar testim temiz cikiyor ama bugun muane oldum eve geldim ufaktan sarimsi akinti gelmeye basladi bu gece tek kullanimlik fitil verdiAltran muayene etmedi ama kan idrar filan baktı hep aman ya her şeye takılıyorum bende de varPrenses bir gebelik beklemiyordum zaten ama en ufak bir şey üzer oldu beni lekelenmeden sonra iyice psikolojim bozuldu
Benim kanla idrar testim temiz cikiyor muane olduktan sonra eve geldim hafif sarimsi bir akinti geldi tek kullanimlik fitil verdi bu gece kullanacağımAltran muayene etmedi ama kan idrar filan baktı hep aman ya her şeye takılıyorum bende de varPrenses bir gebelik beklemiyordum zaten ama en ufak bir şey üzer oldu beni lekelenmeden sonra iyice psikolojim bozuldu
Mahaşallah hayırlısi olsun canım doktorun seni inandirmak icin daha söylesin sağlıkla sıhatla gelsin küçük adam ❤Allah bagislarsa iki kızım var, minnaka erkek dedi doktor ama hala emin olamıyorum. doktora kesin değil mi dedim bana kesin kesin doğumda kız verirlerse almayın dedi.
Her gebelik farklı bir dahaki gebeliğinde belki bunların hiç birini yaşamayacaksın ondan kendine stres yapma keyfini çıkarAh ne doğru dedin aynenbirine soruyorum benim hiç olmadı diyor ya başlıyorum düşünmeye aynen doktorum sürekli iletişim içindeyim çok teşekkür ederim yorum için
çok geçmiş olsun. insallah hemen geçer de rahatlarsınız.
Tesekkur ederim canimçok geçmiş olsun. insallah hemen geçer de rahatlarsınız.
Aynen öyle haklısınHer gebelik farklı bir dahaki gebeliğinde belki bunların hiç birini yaşamayacaksın ondan kendine stres yapma keyfini çıkar
Bizim medicabil 200 tl dedi sen nereye gidicen canımValla canım 400 küsür dedi çok ya şuan bu kadar vermek istemedik bizde
Siz daha küçüksünüz bizden. Size 6 verdiyse belki bizi anca 8 keser o zaman. Sorduk bu akşam. 12 tane olanda var dedi. Az vurdurup tekrarlaması da kötü. İlaç içmiyor mu sizin oğlunuz da?3 erkek masallah
Çok geçmiş olsun canim bize novesef 1gr lik verdiler 2 tane vurulduk 4 tanesi duruyor bencede baktırın belkide geçmistir ihtiyacı yoktur
Bende magnorm kullanıyorum bebek sanki hep aşağıdaydı bunu önlemek için verdibendede gecen haftaya kadar agrı vardı ara ara gelıyordu 2. ci gıttıgim doktor kan ve mgnezyum verdı agrım bır anda gectı gıttı gıbı cok hafıf agrı oluyor sımdı o da normaldır heralde vucudumuz cok degısıyor cunkı..
Ben magnorm kullanıyorum. ogle yemegınden hemen sonra 1 bardak suya 1 tablet atıyorum cozulunce ıcıyorum. ıyı geldı bana.
Tadı çok kötü değil mi ben içemedim tam onuBende magnorm kullanıyorum bebek sanki hep aşağıdaydı bunu önlemek için verdi
Mecburen içiyorum 2. Kızımda açılmam olmuştu bunda korktum sanki eli ayakları hep aşağıdaydı yalancı sancı olabilir nst de görünmez defiTadı çok kötü değil mi ben içemedim tam onu
Beklemek herkes için çok ister 3 yıl ister 3 ay hele ki tedaviyle olunca daha da bir kıymetli oluyor biliyorum bu kadar düşünmenin sebebi de bu beklediklerin sıkıntıların ama at geriye hepsini artık güzel şeyler düşün rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah bundan sonra daAynen öyle haklısınçok şükrediyorum aslında hayal bile edemediğim şeyler çok değil ama 3 yıl tedavi için doktor kapısı bekledik çok bekledim ağladım üzüldüm şimdi yaşadıklarım o kadar güzel ki çok şükür rabbim bekleyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Halayım ben de ve kalbimin yarısı onda. Çok ama çok seviyorum, hala olduğum için kendime çok benzetiyorum. Bahtları şansları güzel olsun inşallahBende Teyzeyim ikitane yeğenim var onlar herseyim benim görmeden duramiyorum sizi cok iyi anliyorum hamilede olunca dahada duygular yoğun oluyor
Ben 19 'ün içinde gidicem sabirsizimŞimdi bir soru Kizceler size. Detayli ultrason Tam olarak haftası 18de başlıyor. 17+ olduğu zaman 18.ci haftadan gün almış oluyoruz ya bu haftada gidilince acaba erken olurmu
Bende halayım. Hala olmak bir başkaHalayım ben de ve kalbimin yarısı onda. Çok ama çok seviyorum, hala olduğum için kendime çok benzetiyorum. Bahtları şansları güzel olsun inşallah
Ben bugaboo bee3 markasini kullaniyorum. Biraz pahaliydi alirken ama 3 sene olacak. Tepe tepe kullandim ama hala yeni gibi. Baston araba almaya hic gerek bile kalmadi. Hala onu kullaniyoruz. Bizimkinin tekerlekleri kucuk ama suspansiyon var. O yuzden hic sarsmiyor. Tek kotu yani ana kucagi yok ayni markanin ama adaptorle baska markalarin ana kucaklari kullaniliyor. Sahsen bende bebekle agir olacagi icin pratik de olsa kaldirip indirmeyi tercih etmedigim icin ana kucagini sadece arabada kullandim. Onun disinda bassinetini aldim rahatca yatsin diye. Ana kucaginda uzun yatmasi tavsiye edilmiyor malum. Ama bassinette istedigi kadar yatabiliyordu. Kendi agirligi 8.7 kg. Benim tercih sebebim denedigim en hafif bebek arabasi olmasiydi. tek elle acip kapatiyorum rahatlikla. bir de alirken unisex bir renk alayim demistim ikinci cocuk dusundugum icin. Kayinvalidem bosver pembe al demisti. İyi ki dinlemisim onu. Kizim pembeye bayiliyor ben her ne kadar sevmesemde. Parca parca satiliyor. O acidan da guzel oldu. Simdi ogluma da ayni arabayi kullanacagim sadece mavi renk bir canopy alacagim.Çok tşk ederim tavsiyeler içinaslında niyetim hafif ama uzun süre kullanabileceğim bir araba almak onu arıyorum, bu da ana kucağında oturtulabilen modeller oluyor. mesela port bebe dedikleri türden asla almam çünkü bebek 1 yaşına gelince port bebede rahat edemiyor, bu sefer de baston ihtiyacı duyuluyor Ne alacağımı bilmiyorum ne almayacağımı biliyorum sadece şimdilik Dediğiniz çok doğru bi elde bebek var o arabayı katlayıp araca koyabilmeliyim pratik olmalı, o pratik olanlar da genelde yenidoğana uygun olmuyor öyle zorki ve çok marka var dediğiniz gibi, hafta sonu bi bebek mağazasına gittik karar vermek için gelin görünki daha çok kafamız karıştı ama mamas papas dediğime bayıldım gerçekten rahat 3 çocuk büyütür 11 kiloyu taşıcak kol kası yapabilir miyim acaba 5 ayda
Çok güzelmiş canımBen bugaboo bee3 markasini kullaniyorum. Biraz pahaliydi alirken ama 3 sene olacak. Tepe tepe kullandim ama hala yeni gibi. Baston araba almaya hic gerek bile kalmadi. Hala onu kullaniyoruz. Bizimkinin tekerlekleri kucuk ama suspansiyon var. O yuzden hic sarsmiyor. Tek kotu yani ana kucagi yok ayni markanin ama adaptorle baska markalarin ana kucaklari kullaniliyor. Sahsen bende bebekle agir olacagi icin pratik de olsa kaldirip indirmeyi tercih etmedigim icin ana kucagini sadece arabada kullandim. Onun disinda bassinetini aldim rahatca yatsin diye. Ana kucaginda uzun yatmasi tavsiye edilmiyor malum. Ama bassinette istedigi kadar yatabiliyordu. Kendi agirligi 8.7 kg. Benim tercih sebebim denedigim en hafif bebek arabasi olmasiydi. tek elle acip kapatiyorum rahatlikla. bir de alirken unisex bir renk alayim demistim ikinci cocuk dusundugum icin. Kayinvalidem bosver pembe al demisti. İyi ki dinlemisim onu. Kizim pembeye bayiliyor ben her ne kadar sevmesemde. Parca parca satiliyor. O acidan da guzel oldu. Simdi ogluma da ayni arabayi kullanacagim sadece mavi renk bir canopy alacagim. Eki Görüntüle 2553528 Eki Görüntüle 2553528
18+5de gitmiş olacağım bendeBen 19 'ün içinde gidicem sabirsizim
Telsiz çok işime yaradı. Bir de telsiz ekranında bebek uyurken odasının sıcaklığını göstermesi meselesi filan çok hoşuma gidiyor. Kamera istemiştim ama kamerasız telsiz benimki. Diğer alışverişleriniz de çok yerinde olmuş. Robot süpürge önceden vardı, diğerlerinin hepsinden almıştım ilk bebekte. İyi günlerde sağlıcakla kullanınKızlar 11.11i değerlendirdiniz mi? Neler aldınız bebek için? Biz ip kamera, telsiz, temassız termometre aldık bebek için.. Ayrıca tansiyon aleti ve robot süpürge de aldık. Hamilelikte 20. haftadan sonra tansiyonu takip etmek gerekiyormuş. Süpürge de evde kedi var malum gezsin dursun kıl tüy toplasın, bebişe hazırlık
Canım, siz titizlendiğinizi ima ederseniz ki ben şahsen öyleyimdir, sorarım ilgilenirim, eşimle giderim, zaten iyiydi doktorlarım, iyice uzun uzun incelerler. Tam benim sevdiğim usül. İlk oluşum aşamasında parmak kemiklerine sayardı bana gösterirdi doktorum. 19. haftada perinatologa yönlendirdiğinde (ki İstanbul için öneririm Dr.Mustafa Kır) o da aynen çok çok uzun uzun en az 1 saat süren bir muayeneyle incelemişti. Rapor tutma saatini saymıyorum. Ben çok memnun ayrılmıştım. Detaylıda tek doktora gittim ama diğer muayenelerimi hem devlet hem özel (özel daha çok) paralel yürüttüğüm çok oldu.Bir arkadaşın down sendromu testi riskli çıkmış nifty testinden de tam sonuc alamamislar bu gideceğim doktorda bütün organlarını teker teker incelemis bebek pozisyon değiştirip arkasini dönünce bakamadığı organlar için 3 saat beklemiş tamamı 3 saat sürmemis arada bekleme süresi de olmuş ama hiç umursamaz tavır icine girmemis pozisyonu normal oluncada 1 saati buluyormuş bakması. Her doktor farkli bir şey diyemeyeceğim her sey gönlünüze göre olsun.
Bunun donkey modeli var ikili. Yazmistim sanirim. Bir arkadasimda tavsiyem uzerine ayni markanin o modelini tercih etti ikinci cocugu da ard arda dusundugu icin. cok memnun. burda her yerde satilmiyor hollanda urunu oldugu icin. Ama bulabilirseniz gidip bi deneyin derim :)Çok güzelmiş canım
Halen karar veremedim ben de yeni pusete
İkisini aynı anda taşımak istiyordum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?