2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Altran muayene etmedi ama kan idrar filan baktı hep aman ya her şeye takılıyorum bende de var Prenses bir gebelik beklemiyordum zaten ama en ufak bir şey üzer oldu beni lekelenmeden sonra iyice psikolojim bozuldu
Kanla idrar testim temiz cikiyor ama bugun muane oldum eve geldim ufaktan sarimsi akinti gelmeye basladi bu gece tek kullanimlik fitil verdi
Altran muayene etmedi ama kan idrar filan baktı hep aman ya her şeye takılıyorum bende de var Prenses bir gebelik beklemiyordum zaten ama en ufak bir şey üzer oldu beni lekelenmeden sonra iyice psikolojim bozuldu
Benim kanla idrar testim temiz cikiyor muane olduktan sonra eve geldim hafif sarimsi bir akinti geldi tek kullanimlik fitil verdi bu gece kullanacağım

Allah bagislarsa iki kızım var, minnaka erkek dedi doktor ama hala emin olamıyorum. doktora kesin değil mi dedim bana kesin kesin doğumda kız verirlerse almayın dedi.
Mahaşallah hayırlısi olsun canım doktorun seni inandirmak icin daha söylesin sağlıkla sıhatla gelsin küçük adam ❤

Ah ne doğru dedin aynen birine soruyorum benim hiç olmadı diyor ya başlıyorum düşünmeye aynen doktorum sürekli iletişim içindeyim çok teşekkür ederim yorum için
Her gebelik farklı bir dahaki gebeliğinde belki bunların hiç birini yaşamayacaksın ondan kendine stres yapma keyfini çıkar

Her gebelik farklı bir dahaki gebeliğinde belki bunların hiç birini yaşamayacaksın ondan kendine stres yapma keyfini çıkar
Aynen öyle haklısın çok şükrediyorum aslında hayal bile edemediğim şeyler çok değil ama 3 yıl tedavi için doktor kapısı bekledik çok bekledim ağladım üzüldüm şimdi yaşadıklarım o kadar güzel ki çok şükür rabbim bekleyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

3 erkek masallah

Çok geçmiş olsun canim bize novesef 1gr lik verdiler 2 tane vurulduk 4 tanesi duruyor bencede baktırın belkide geçmistir ihtiyacı yoktur
Siz daha küçüksünüz bizden. Size 6 verdiyse belki bizi anca 8 keser o zaman. Sorduk bu akşam. 12 tane olanda var dedi. Az vurdurup tekrarlaması da kötü. İlaç içmiyor mu sizin oğlunuz da?

Bende magnorm kullanıyorum bebek sanki hep aşağıdaydı bunu önlemek için verdi

Beklemek herkes için çok ister 3 yıl ister 3 ay hele ki tedaviyle olunca daha da bir kıymetli oluyor biliyorum bu kadar düşünmenin sebebi de bu beklediklerin sıkıntıların ama at geriye hepsini artık güzel şeyler düşün rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah bundan sonra da

Bende Teyzeyim ikitane yeğenim var onlar herseyim benim görmeden duramiyorum sizi cok iyi anliyorum hamilede olunca dahada duygular yoğun oluyor
Halayım ben de ve kalbimin yarısı onda. Çok ama çok seviyorum, hala olduğum için kendime çok benzetiyorum. Bahtları şansları güzel olsun inşallah

Ben bugaboo bee3 markasini kullaniyorum. Biraz pahaliydi alirken ama 3 sene olacak. Tepe tepe kullandim ama hala yeni gibi. Baston araba almaya hic gerek bile kalmadi. Hala onu kullaniyoruz. Bizimkinin tekerlekleri kucuk ama suspansiyon var. O yuzden hic sarsmiyor. Tek kotu yani ana kucagi yok ayni markanin ama adaptorle baska markalarin ana kucaklari kullaniliyor. Sahsen bende bebekle agir olacagi icin pratik de olsa kaldirip indirmeyi tercih etmedigim icin ana kucagini sadece arabada kullandim. Onun disinda bassinetini aldim rahatca yatsin diye. Ana kucaginda uzun yatmasi tavsiye edilmiyor malum. Ama bassinette istedigi kadar yatabiliyordu. Kendi agirligi 8.7 kg. Benim tercih sebebim denedigim en hafif bebek arabasi olmasiydi. tek elle acip kapatiyorum rahatlikla. bir de alirken unisex bir renk alayim demistim ikinci cocuk dusundugum icin. Kayinvalidem bosver pembe al demisti. İyi ki dinlemisim onu. Kizim pembeye bayiliyor ben her ne kadar sevmesemde. Parca parca satiliyor. O acidan da guzel oldu. Simdi ogluma da ayni arabayi kullanacagim sadece mavi renk bir canopy alacagim.

Eklentiler

• 9A0B5C76-522B-4F48-8E11-2B71E4CEBB57.webp
    21 KB · Görüntüleme: 34
Çok güzelmiş canım
Halen karar veremedim ben de yeni pusete
İkisini aynı anda taşımak istiyordum ya...

Telsiz çok işime yaradı. Bir de telsiz ekranında bebek uyurken odasının sıcaklığını göstermesi meselesi filan çok hoşuma gidiyor. Kamera istemiştim ama kamerasız telsiz benimki. Diğer alışverişleriniz de çok yerinde olmuş. Robot süpürge önceden vardı, diğerlerinin hepsinden almıştım ilk bebekte. İyi günlerde sağlıcakla kullanın

Canım, siz titizlendiğinizi ima ederseniz ki ben şahsen öyleyimdir, sorarım ilgilenirim, eşimle giderim, zaten iyiydi doktorlarım, iyice uzun uzun incelerler. Tam benim sevdiğim usül. İlk oluşum aşamasında parmak kemiklerine sayardı bana gösterirdi doktorum. 19. haftada perinatologa yönlendirdiğinde (ki İstanbul için öneririm Dr.Mustafa Kır) o da aynen çok çok uzun uzun en az 1 saat süren bir muayeneyle incelemişti. Rapor tutma saatini saymıyorum. Ben çok memnun ayrılmıştım. Detaylıda tek doktora gittim ama diğer muayenelerimi hem devlet hem özel (özel daha çok) paralel yürüttüğüm çok oldu.

Ay buradaki sistem geldi yine aklıma iki dk sürecek sanırım ay sonundaki muayenem

Çok güzelmiş canım
Halen karar veremedim ben de yeni pusete
İkisini aynı anda taşımak istiyordum ya...
Bunun donkey modeli var ikili. Yazmistim sanirim. Bir arkadasimda tavsiyem uzerine ayni markanin o modelini tercih etti ikinci cocugu da ard arda dusundugu icin. cok memnun. burda her yerde satilmiyor hollanda urunu oldugu icin. Ama bulabilirseniz gidip bi deneyin derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…