2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende bugün tam bu markayı araştırıyordum iyi oldu evet fiyatları biraz pahalı ama sağlam ve hafif olması önemli mağazalara gittiğim zaman gidip inceleyeceğim bakalım

güle güle kullanın. ben hicbir şey alamadım galiba. öyle bol bol baktım. dijital tansiyon aletlerinin hamilelikte doğru ölçüm yapmayacağını söylüyordu kağan kocatepe. 17. ya da 18. haftaya ilgili yazıda okumuştum. siz tansiyon aleti deyince aklıma geldi.

Çok teşekkür ederim önemseyip yine yazmışsınız ben hep özele gittim bir kere hafif kanama yüzünden devlet aciline gittim o da zaten hemen kontrol edip yolladı. Kendi (ex) doktorum o kadar salla pati davrandı ki bana söylediği tek şey kolu,bacağı var. Kendi demese ben zaten verdiği fotolarda görüyordum gideceğim doktor çok ilgili bende zaten süreçten bahsedeceğim,eminim taleplerime karşılık verebilecek bir doktor en azından ben öyle umuyorum eşimle gideceğiz sormam gerekenleri de not alıp gideceğim bakalım umarım mutlu olurum. Siz ne zaman cinsiyeti öğreneceksiniz muhteşem sistem ne zaman izin veriyor?

Bende dijital ölçüm aleti var evde ölçtüğümle sağlık ocağında ölçtükleri hep tuttu Allah Allah

O tip doktora "şakacı seniii" deyip enseye çakmak lazım , "cemyılmaz'a mı geldik ayol" ne olduğunu şaşırır
Kolu bacağı var ha, e bravo
Değiştirmekle iyi yapmışsınız.
Tatlım 28'inde randevum ama cinsiyeti söylemezse sormayı düşünmüyorum. Acayip bir soru gibi karşılıyorlar. Tuhaflar bana göre vesselam.
Aralıkta Türkiye'ye geldiğimde öğrenirim burada belli olmazsa.

Bende dijital ölçüm aleti var evde ölçtüğümle sağlık ocağında ölçtükleri hep tuttu Allah Allah
benim bu konuda bir tecrübem yok sadece yazıyı okudum. hatta diğer aletlerle ölçüm yapan kişilerin de tecrübeli olması gerektiğini söylüyordu. 18 Haftalık Gebelik. buldum yazıyı..

İnşallah hepimiz hepimiz aynen öyle ilk aylar sa ağladığım oluyırdu çok haklısın

Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Yazalı epey olmuş ben yeni okuyabildim. Belki cevap verilmiştir ama fikrimi söylemek istedim. Genetik testler var artık amniyosenteze gerek yok. Mutlaka başka bir doktora da görün.

Bu gün hiç oynamadı yavrum nezaman düzenli oynamaya başlıcak ya 19+1 oldu
Benim de ikinci bebeğim bu yüzden çok erken başlayacak sandım hareketler. 18. haftam bitti daha sadece arada bir hafif bir kıpırtı hissediyorum ama gerçekten bebeğin hareketi mi bağırsak hareketi mi ayırt edemiyorum. Şöyle okkalı bir tekme yemedim daha . Merak etmeyin 21. haftalar civarı sabah akşam demeden hissettirecek kendini :).

Şimdi bir soru Kizceler size. Detayli ultrason Tam olarak haftası 18de başlıyor. 17+ olduğu zaman 18.ci haftadan gün almış oluyoruz ya bu haftada gidilince acaba erken olurmu
Bana 21. haftama gün verdi. Sanırım ilk hamileliğimde de bu civarlardaydı. Ama standardı nedir bilemiyorum.

Aa çok iyiymiş bugabooya da bakayım bi gidip canlı canlı göreyim hatta başka marka ana kucağı oturma fikri çok iyiymiş yeğenimden klan bir ana kucağı var ben de onu napcam diye düşünüyorum değerlenir belki

Ben ilkini 17 haftada hissetmeye başlamıştım şuanki bebeğimde 15 haftada hissetmeye başladım ikinciler daha erken hissediliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…