Bende bugün tam bu markayı araştırıyordum iyi oldu evet fiyatları biraz pahalı ama sağlam ve hafif olması önemli mağazalara gittiğim zaman gidip inceleyeceğim bakalımBen bugaboo bee3 markasini kullaniyorum. Biraz pahaliydi alirken ama 3 sene olacak. Tepe tepe kullandim ama hala yeni gibi. Baston araba almaya hic gerek bile kalmadi. Hala onu kullaniyoruz. Bizimkinin tekerlekleri kucuk ama suspansiyon var. O yuzden hic sarsmiyor. Tek kotu yani ana kucagi yok ayni markanin ama adaptorle baska markalarin ana kucaklari kullaniliyor. Sahsen bende bebekle agir olacagi icin pratik de olsa kaldirip indirmeyi tercih etmedigim icin ana kucagini sadece arabada kullandim. Onun disinda bassinetini aldim rahatca yatsin diye. Ana kucaginda uzun yatmasi tavsiye edilmiyor malum. Ama bassinette istedigi kadar yatabiliyordu. Kendi agirligi 8.7 kg. Benim tercih sebebim denedigim en hafif bebek arabasi olmasiydi. tek elle acip kapatiyorum rahatlikla. bir de alirken unisex bir renk alayim demistim ikinci cocuk dusundugum icin. Kayinvalidem bosver pembe al demisti. İyi ki dinlemisim onu. Kizim pembeye bayiliyor ben her ne kadar sevmesemde. Parca parca satiliyor. O acidan da guzel oldu. Simdi ogluma da ayni arabayi kullanacagim sadece mavi renk bir canopy alacagim. Eki Görüntüle 2553528 Eki Görüntüle 2553528
güle güle kullanın. ben hicbir şey alamadım galiba. öyle bol bol baktım. dijital tansiyon aletlerinin hamilelikte doğru ölçüm yapmayacağını söylüyordu kağan kocatepe. 17. ya da 18. haftaya ilgili yazıda okumuştum. siz tansiyon aleti deyince aklıma geldi.Kızlar 11.11i değerlendirdiniz mi? Neler aldınız bebek için? Biz ip kamera, telsiz, temassız termometre aldık bebek için.. Ayrıca tansiyon aleti ve robot süpürge de aldık. Hamilelikte 20. haftadan sonra tansiyonu takip etmek gerekiyormuş. Süpürge de evde kedi var malum gezsin dursun kıl tüy toplasın, bebişe hazırlık
Çok teşekkür ederim önemseyip yine yazmışsınızCanım, siz titizlendiğinizi ima ederseniz ki ben şahsen öyleyimdir, sorarım ilgilenirim, eşimle giderim, zaten iyiydi doktorlarım, iyice uzun uzun incelerler. Tam benim sevdiğim usül. İlk oluşum aşamasında parmak kemiklerine sayardı bana gösterirdi doktorum. 19. haftada perinatologa yönlendirdiğinde (ki İstanbul için öneririm Dr.Mustafa Kır) o da aynen çok çok uzun uzun en az 1 saat süren bir muayeneyle incelemişti. Rapor tutma saatini saymıyorum. Ben çok memnun ayrılmıştım. Detaylıda tek doktora gittim ama diğer muayenelerimi hem devlet hem özel (özel daha çok) paralel yürüttüğüm çok oldu.
Ay buradaki sistem geldi yine aklımaiki dk sürecek sanırım ay sonundaki muayenem
Bende dijital ölçüm aleti var evde ölçtüğümle sağlık ocağında ölçtükleri hep tuttu Allah Allahgüle güle kullanın. ben hicbir şey alamadım galiba. öyle bol bol baktım. dijital tansiyon aletlerinin hamilelikte doğru ölçüm yapmayacağını söylüyordu kağan kocatepe. 17. ya da 18. haftaya ilgili yazıda okumuştum. siz tansiyon aleti deyince aklıma geldi.
O tip doktora "şakacı seniii" deyip enseye çakmak lazım , "cemyılmaz'a mı geldik ayol" ne olduğunu şaşırırÇok teşekkür ederim önemseyip yine yazmışsınızben hep özele gittim bir kere hafif kanama yüzünden devlet aciline gittim o da zaten hemen kontrol edip yolladı. Kendi (ex) doktorum o kadar salla pati davrandı ki bana söylediği tek şey kolu,bacağı var. Kendi demese ben zaten verdiği fotolarda görüyordum gideceğim doktor çok ilgili bende zaten süreçten bahsedeceğim,eminim taleplerime karşılık verebilecek bir doktor en azından ben öyle umuyorum eşimle gideceğiz sormam gerekenleri de not alıp gideceğim bakalım umarım mutlu olurum. Siz ne zaman cinsiyeti öğreneceksiniz muhteşem sistem ne zaman izin veriyor?
benim bu konuda bir tecrübem yok sadece yazıyı okudum. hatta diğer aletlerle ölçüm yapan kişilerin de tecrübeli olması gerektiğini söylüyordu. 18 Haftalık Gebelik. buldum yazıyı..Bende dijital ölçüm aleti var evde ölçtüğümle sağlık ocağında ölçtükleri hep tuttu Allah Allah
İnşallah hepimiz hepimizBeklemek herkes için çok ister 3 yıl ister 3 ay hele ki tedaviyle olunca daha da bir kıymetli oluyor biliyorum bu kadar düşünmenin sebebi de bu beklediklerin sıkıntıların ama at geriye hepsini artık güzel şeyler düşün rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah bundan sonra da
Yazalı epey olmuş ben yeni okuyabildim. Belki cevap verilmiştir ama fikrimi söylemek istedim. Genetik testler var artık amniyosenteze gerek yok. Mutlaka başka bir doktora da görün.Kızlar yeni katıldım aranıza ikili testim riskli çıktı birde bebeğimin bağırsaklarında parlaklık görüldü dr amnitosentez dedi çok üzgünüm dr önerisi olan varsa lütfen paylaşın
Benim de ikinci bebeğim bu yüzden çok erken başlayacak sandım hareketler. 18. haftam bitti daha sadece arada bir hafif bir kıpırtı hissediyorum ama gerçekten bebeğin hareketi mi bağırsak hareketi mi ayırt edemiyorum. Şöyle okkalı bir tekme yemedim dahaBu gün hiç oynamadı yavrumnezaman düzenli oynamaya başlıcak ya 19+1 oldu
Bana 21. haftama gün verdi. Sanırım ilk hamileliğimde de bu civarlardaydı. Ama standardı nedir bilemiyorum.Şimdi bir soru Kizceler size. Detayli ultrason Tam olarak haftası 18de başlıyor. 17+ olduğu zaman 18.ci haftadan gün almış oluyoruz ya bu haftada gidilince acaba erken olurmu
Aa çok iyiymiş bugabooya da bakayım bi gidip canlı canlı göreyim hattaBen bugaboo bee3 markasini kullaniyorum. Biraz pahaliydi alirken ama 3 sene olacak. Tepe tepe kullandim ama hala yeni gibi. Baston araba almaya hic gerek bile kalmadi. Hala onu kullaniyoruz. Bizimkinin tekerlekleri kucuk ama suspansiyon var. O yuzden hic sarsmiyor. Tek kotu yani ana kucagi yok ayni markanin ama adaptorle baska markalarin ana kucaklari kullaniliyor. Sahsen bende bebekle agir olacagi icin pratik de olsa kaldirip indirmeyi tercih etmedigim icin ana kucagini sadece arabada kullandim. Onun disinda bassinetini aldim rahatca yatsin diye. Ana kucaginda uzun yatmasi tavsiye edilmiyor malum. Ama bassinette istedigi kadar yatabiliyordu. Kendi agirligi 8.7 kg. Benim tercih sebebim denedigim en hafif bebek arabasi olmasiydi. tek elle acip kapatiyorum rahatlikla. bir de alirken unisex bir renk alayim demistim ikinci cocuk dusundugum icin. Kayinvalidem bosver pembe al demisti. İyi ki dinlemisim onu. Kizim pembeye bayiliyor ben her ne kadar sevmesemde. Parca parca satiliyor. O acidan da guzel oldu. Simdi ogluma da ayni arabayi kullanacagim sadece mavi renk bir canopy alacagim. Eki Görüntüle 2553528 Eki Görüntüle 2553528
Ben ilkini 17 haftada hissetmeye başlamıştım şuanki bebeğimde 15 haftada hissetmeye başladım ikinciler daha erken hissediliyor diye biliyorumBenim de ikinci bebeğim bu yüzden çok erken başlayacak sandım hareketler. 18. haftam bitti daha sadece arada bir hafif bir kıpırtı hissediyorum ama gerçekten bebeğin hareketi mi bağırsak hareketi mi ayırt edemiyorum. Şöyle okkalı bir tekme yemedim daha. Merak etmeyin 21. haftalar civarı sabah akşam demeden hissettirecek kendini :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?