2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende çok nadir ara kıpırtı hisseder gibi oluyorum geçiyor. Düzenli bir his olmadı 2. Çocuk olmasına rağmen çocuğu banyo yaptırdım bugün baya yorucu oluyor oyun istiyor illa eğil kalk kucakla falan ilk çocuklar şanslı bu yonlerden bian oğlum banyo kuvetinde tam cenin pozisyonunda durdu kardeşinde içerde böyle duruyor oglum dedim hıı diyor anlamadı
Kizlar ben bebek arabasını fazla kullanmadığım icin mıdır nedir oglum da sevmezdi hic fazla para verilmesinden yana değilim orta halli bir araba yetti bize benimde fikrim bu yonde

Bende bugün tam bu markayı araştırıyordum iyi oldu evet fiyatları biraz pahalı ama sağlam ve hafif olması önemli mağazalara gittiğim zaman gidip inceleyeceğim

Lierac kremi hepsi buradada 100 tl ye aldım arkidişlerrrr.. Bu arada n11deki indirimler hep ama hep yalan... Şöyle kii... Biz yaklaşık bir aydır dikey şarjlı süpürge almak için araştırma yapıyorduk.. Dyson v71850 tl idi.. Dedik ki 200 tl kupon bar.. E n11 de indirecek.. Ve fakat indirim günü bir baktık.. Fiyat birden 2000 tl olmuş.. Yani kupon indirim falan hikaye.. Almadık. Başka marka aldık dün akşam. Hem Dyson kullananlar büyük parçaları iterek çekmediğini söylemişti.. Hepten soğudum.. Phlipsh alacaktık.. O da performansa göre çok pahalıydı. Rowenta aynı performans daha uygun.. Cebimize 800 TL kaldı. Ama kalmadı.. Onla da bişiler aldık.. Lierac, kaz tüyü yastık, oğluma kumadalı araba,sd kartı falan filan.. Ama bunların hiçbirini n 11 den almadık.. Çünkü kocaman bir balondu indirimi..

Ben telsizi kamerasız aldım, epey araştırdım çok hassas bir telsiz avent marka.. Kamerayı da telefondan izlenebilir aldık. O da ses ve hareket olduğunda telefona bildirim gönderiyor, çok fazla özelliği var, almak isteyenler için markası xiaomi..
Canım diğerini ben kullanmayı bilmiyorum ve tekken muhtemelen yapamam onu.. Benim yazılarını okuduğum kişiler de dijital tansiyon aletler ile fark etmişler problemlerini, umarım sorun yaşamayız tabi ki..

Ben dijital ile baktırmıştım doktor muayenesinde 130/90 çıktı. İlk kez bu kadar yüksek çıkmıştı şaşırdım tabi daha sonra haftanede manuel ölçtürdüm 110 70 bi iki değer farkla ölçüyor kesinlikle. Teyit ettirmek gerek aynı anda ikisiyle ölçülürse anlaşılır.

Biz her şeyi n11den aldık ve epey karlı oldu. 1 aydır takip ediyorduk fiyatları, hem fiyatı düşenler oldu hem de kuponlarımızı kullanıp ekstra kar ettik.

Biz her şeyi n11den aldık ve epey karlı oldu. 1 aydır takip ediyorduk fiyatları, hem fiyatı düşenler oldu hem de kuponlarımızı kullanıp ekstra kar ettik.

Biz de takip ettik.. Bizim için hiç karlı bir alışveriş olmayacaktı.. Alacağımız süpürge öyle olunca bi vazgeçtik.. Ekşi sözlüğe de düştü zaten.. Ama her üründe aynıniey olmamıştır belki bilemedim şimdi.. Ama n 11 bu sene fiyasko idi diye çok var.. Sizin adınıza sevindim ama

Doğuma kadar daha çok indirim olur ya, yılbaşı da var

Doğuma kadar daha çok indirim olur ya, yılbaşı da var
Evet.. Yılbaşında da olur haklısınız.. Park beşik ve kendi kendine sallanan ana kucağı gibi bir şey var ya ondan alacağız.. Hani kendinden müzikli, tuşuna basınca hafifçe sallananlardan.. Adını bilemedim de azcık ondam böyle uzun anlattım

Hadi inşallah iyi gelir bende dün yatmadan önce içtim doktor öle demiştim en azından agrılarım hafifler dediğin gibi .

Evet doğru diyorsunuz. Teşekkür ederim :)

Bizim medicabil 200 tl dedi sen nereye gidicen canım

Canım neriman hocanın yönlendirdi sanırım doktor arkadaşı birde bu bölüm bakmadı daha doğru olurmu diye sonomar diye bir klinik sanırım f.s.m de 30 kasıma randevu aldım zaten . Hiç başka hastanelerin aramak gelmedi

Merhaba hanımlar. İki gundur epey yoğunum pek bakamadım, baksam da yazamadım. Çocuğu hasta olanlar vardı, çok geçmiş olsun inşallah daha iyilerdir şimdi. Hastalık mevsimi geldi çattı yine
Benim biraz sonra saat 3 te kontrolum var. Umarım bebeğimle sağlığımız yerindedir veee cinsiyetini kesin olarak öğrenebiliriz umarım kendini gösterirse. Kız erkek fark etmez ama artık çok heyecanlıyım bu muayene için. Hayırlısı olsun hakkımizda

Hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberlerle gel.

Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…