Bende bugün tam bu markayı araştırıyordum iyi oldu evet fiyatları biraz pahalı ama sağlam ve hafif olması önemli mağazalara gittiğim zaman gidip inceleyeceğimBen bugaboo bee3 markasini kullaniyorum. Biraz pahaliydi alirken ama 3 sene olacak. Tepe tepe kullandim ama hala yeni gibi. Baston araba almaya hic gerek bile kalmadi. Hala onu kullaniyoruz. Bizimkinin tekerlekleri kucuk ama suspansiyon var. O yuzden hic sarsmiyor. Tek kotu yani ana kucagi yok ayni markanin ama adaptorle baska markalarin ana kucaklari kullaniliyor. Sahsen bende bebekle agir olacagi icin pratik de olsa kaldirip indirmeyi tercih etmedigim icin ana kucagini sadece arabada kullandim. Onun disinda bassinetini aldim rahatca yatsin diye. Ana kucaginda uzun yatmasi tavsiye edilmiyor malum. Ama bassinette istedigi kadar yatabiliyordu. Kendi agirligi 8.7 kg. Benim tercih sebebim denedigim en hafif bebek arabasi olmasiydi. tek elle acip kapatiyorum rahatlikla. bir de alirken unisex bir renk alayim demistim ikinci cocuk dusundugum icin. Kayinvalidem bosver pembe al demisti. İyi ki dinlemisim onu. Kizim pembeye bayiliyor ben her ne kadar sevmesemde. Parca parca satiliyor. O acidan da guzel oldu. Simdi ogluma da ayni arabayi kullanacagim sadece mavi renk bir canopy alacagim. Eki Görüntüle 2553528 Eki Görüntüle 2553528
kız
Ben telsizi kamerasız aldım, epey araştırdım çok hassas bir telsiz avent marka.. Kamerayı da telefondan izlenebilir aldık. O da ses ve hareket olduğunda telefona bildirim gönderiyor, çok fazla özelliği var, almak isteyenler için markası xiaomi..Telsiz çok işime yaradı. Bir de telsiz ekranında bebek uyurken odasının sıcaklığını göstermesi meselesi filan çok hoşuma gidiyor. Kamera istemiştim ama kamerasız telsiz benimki. Diğer alışverişleriniz de çok yerinde olmuş. Robot süpürge önceden vardı, diğerlerinin hepsinden almıştım ilk bebekte. İyi günlerde sağlıcakla kullanın
Canım diğerini ben kullanmayı bilmiyorum ve tekken muhtemelen yapamam onu.. Benim yazılarını okuduğum kişiler de dijital tansiyon aletler ile fark etmişler problemlerini, umarım sorun yaşamayız tabi ki..güle güle kullanın. ben hicbir şey alamadım galiba. öyle bol bol baktım. dijital tansiyon aletlerinin hamilelikte doğru ölçüm yapmayacağını söylüyordu kağan kocatepe. 17. ya da 18. haftaya ilgili yazıda okumuştum. siz tansiyon aleti deyince aklıma geldi.
Ben dijital ile baktırmıştım doktor muayenesinde 130/90 çıktı. İlk kez bu kadar yüksek çıkmıştı şaşırdım tabigüle güle kullanın. ben hicbir şey alamadım galiba. öyle bol bol baktım. dijital tansiyon aletlerinin hamilelikte doğru ölçüm yapmayacağını söylüyordu kağan kocatepe. 17. ya da 18. haftaya ilgili yazıda okumuştum. siz tansiyon aleti deyince aklıma geldi.
Biz her şeyi n11den aldık ve epey karlı oldu. 1 aydır takip ediyorduk fiyatları, hem fiyatı düşenler oldu hem de kuponlarımızı kullanıp ekstra kar ettik.Lierac kremi hepsi buradada 100 tl ye aldım arkidişlerrrr.. Bu arada n11deki indirimler hep ama hep yalan... Şöyle kii... Biz yaklaşık bir aydır dikey şarjlı süpürge almak için araştırma yapıyorduk.. Dyson v71850 tl idi.. Dedik ki 200 tl kupon bar.. E n11 de indirecek.. Ve fakat indirim günü bir baktık.. Fiyat birden 2000 tl olmuş.. Yani kupon indirim falan hikaye.. Almadık. Başka marka aldık dün akşam. Hem Dyson kullananlar büyük parçaları iterek çekmediğini söylemişti.. Hepten soğudum.. Phlipsh alacaktık.. O da performansa göre çok pahalıydı. Rowenta aynı performans daha uygun.. Cebimize 800 TL kaldı. Ama kalmadı.. Onla da bişiler aldık.. Lierac, kaz tüyü yastık, oğluma kumadalı araba,sd kartı falan filan.. Ama bunların hiçbirini n 11 den almadık.. Çünkü kocaman bir balondu indirimi..
Biz her şeyi n11den aldık ve epey karlı oldu. 1 aydır takip ediyorduk fiyatları, hem fiyatı düşenler oldu hem de kuponlarımızı kullanıp ekstra kar ettik.
Doğuma kadar daha çok indirim olur ya, yılbaşı da varBiz de takip ettik.. Bizim için hiç karlı bir alışveriş olmayacaktı.. Alacağımız süpürge öyle olunca bi vazgeçtik.. Ekşi sözlüğe de düştü zaten.. Ama her üründe aynıniey olmamıştır belki bilemedim şimdi.. Ama n 11 bu sene fiyasko idi diye çok var.. Sizin adınıza sevindim ama
Evet.. Yılbaşında da olur haklısınız..Doğuma kadar daha çok indirim olur ya, yılbaşı da var
Ebebekte şubat indirimi oluyo kızlar her yıl. Biz o zamn sonlara gelmş olcaz gerçi ama aklınızda bulunsunDoğuma kadar daha çok indirim olur ya, yılbaşı da var
bendede gecen haftaya kadar agrı vardı ara ara gelıyordu 2. ci gıttıgim doktor kan ve mgnezyum verdı agrım bır anda gectı gıttı gıbı cok hafıf agrı oluyor sımdı o da normaldır heralde vucudumuz cok degısıyor cunkı..
Ben magnorm kullanıyorum. ogle yemegınden hemen sonra 1 bardak suya 1 tablet atıyorum cozulunce ıcıyorum. ıyı geldı bana.
Bu gün hiç oynamadı yavrumnezaman düzenli oynamaya başlıcak ya 19+1 oldu
Evet doğru diyorsunuz. Teşekkür ederim :)Yeni doğduğunda prima premium care kullandım ve memnun kaldım ben. (Pampers premium care olarak dünyanın her yerinde aynı ürün bulunuyor) ilk başlarda kaseye ılık su yapıp pamukla siliyordum. Her kakada ılık popo duşu yaptırıyordum. 3 aydan sonra %99 su olan ıslak mendili ısıtıcıyla kullanıp silmeye başladım. Bunu şunun için yazdım, bezden ziyade temizliği ve değiştirme sıklığı da önemli bebenin poposu rahat etsin diye ve pişmesin diye. Çok rahat geçirdik. Aylar sonra her marka bezi kullandım ben değiştirerek. Çok sık bezini değiştiririm halen max 2 saat yolculukta bile. Hafif ıslandıysa ve yeni değiştirmişsem bile hemen değiştiririm. Bezlerin hiç biri masum değil. Uzun süre temas etmemeli diye düşünüyorum.
Bizim medicabil 200 tl dedi sen nereye gidicen canım
Merhaba hanımlar. İki gundur epey yoğunum pek bakamadım, baksam da yazamadım. Çocuğu hasta olanlar vardı, çok geçmiş olsun inşallah daha iyilerdir şimdi. Hastalık mevsimi geldi çattı yine
Benim biraz sonra saat 3 te kontrolum var. Umarım bebeğimle sağlığımız yerindedir☺ veee cinsiyetini kesin olarak öğrenebiliriz umarım kendini gösterirse. Kız erkek fark etmez ama artık çok heyecanlıyım bu muayene için. Hayırlısı olsun hakkımizda
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleriniMerhaba hanımlar. İki gundur epey yoğunum pek bakamadım, baksam da yazamadım. Çocuğu hasta olanlar vardı, çok geçmiş olsun inşallah daha iyilerdir şimdi. Hastalık mevsimi geldi çattı yine
Benim biraz sonra saat 3 te kontrolum var. Umarım bebeğimle sağlığımız yerindedir☺ veee cinsiyetini kesin olarak öğrenebiliriz umarım kendini gösterirse. Kız erkek fark etmez ama artık çok heyecanlıyım bu muayene için. Hayırlısı olsun hakkımizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?