AminHalayım ben de ve kalbimin yarısı onda. Çok ama çok seviyorum, hala olduğum için kendime çok benzetiyorum. Bahtları şansları güzel olsun inşallah
Ayy benimki de aynısını deyip duruyor. Ne zaman bende hissedicem? Bana neden tepki vermiyor?Kızlar biz ufak tefek hissediyoruz da tekmeler ne zaman dışardan hissediliyor bilen anneler babamız sabırsız biraz ben ne zaman hissedeceğim deyip duruyor
Son ıkı ay ozellıkle dısardan bıle gorunuyor göbegımız sag sol yamukuyor tekmelerleKızlar biz ufak tefek hissediyoruz da tekmeler ne zaman dışardan hissediliyor bilen anneler babamız sabırsız biraz ben ne zaman hissedeceğim deyip duruyor
kuzum ne yaptın :)Merhaba hanımlar. İki gundur epey yoğunum pek bakamadım, baksam da yazamadım. Çocuğu hasta olanlar vardı, çok geçmiş olsun inşallah daha iyilerdir şimdi. Hastalık mevsimi geldi çattı yine
Benim biraz sonra saat 3 te kontrolum var. Umarım bebeğimle sağlığımız yerindedir☺ veee cinsiyetini kesin olarak öğrenebiliriz umarım kendini gösterirse. Kız erkek fark etmez ama artık çok heyecanlıyım bu muayene için. Hayırlısı olsun hakkımizda
Çok kalmadı canm az daha sabretsin. 20. Haftadan sonra elini karnına koyduğunda o da hissedebilir. Benm miniğimin hareketlerini ben elimi koyduğumda net hissedebiliyrum şuan. Eşim de bir iki haftaya hisseder benceKızlar biz ufak tefek hissediyoruz da tekmeler ne zaman dışardan hissediliyor bilen anneler babamız sabırsız biraz ben ne zaman hissedeceğim deyip duruyor
Hamileliğin zorlukları olduğu kadar vücüdumuza iyi gelen yanları da çok fazlaKızlar ben romatizma hastasıyım daha önce de söylemiştim. Geçenlerde kontrole gittim. Bütün sonuçlarım temiz çıktı. Hamilelikten önce ağır ilaçlar kullanırdım hatta bir tanesini gebelik planından 3 ay önce bırakmak gerekiyor. Sabah tutulmalarım olurdu mesela. Şimdi o ilaçların hiçbirini almamama rağmen hastalığım en düşük seviyesinde bunu da bebişime borçluyum. Hamilelik romatizmayı baskılıyormuş çok ama çok mutluyumm.
Sizlerle de paylaşmak istedim bunu.
Güzel geçti kontrolümüz her şey yolunda çok çok şükürkuzum ne yaptın :)
Annenin bebeğe iyi geldiği kadar, bebekte anneye iyi geliyor. Resmen içimizdeki minik mucize.Kızlar ben romatizma hastasıyım daha önce de söylemiştim. Geçenlerde kontrole gittim. Bütün sonuçlarım temiz çıktı. Hamilelikten önce ağır ilaçlar kullanırdım hatta bir tanesini gebelik planından 3 ay önce bırakmak gerekiyor. Sabah tutulmalarım olurdu mesela. Şimdi o ilaçların hiçbirini almamama rağmen hastalığım en düşük seviyesinde bunu da bebişime borçluyum. Hamilelik romatizmayı baskılıyormuş çok ama çok mutluyumm.
Sizlerle de paylaşmak istedim bunu.
Sağlıkla gelsin minik kızçenizGüzel geçti kontrolümüz her şey yolunda çok çok şükür ☺☺ ve kızım olacakmış inşallah ❤❤❤ doktor yüzde 100 dedi, bacak arasını gösterdi hiçbir şey yokayrintilida büyük bir sürpriz olmazsa cinsiyetiniz kiz. hayırlı ve sağlıklı evlat olsun tabii ki önemli olan sağ salim doğması
Güzel geçti kontrolümüz her şey yolunda çok çok şükür ☺☺ ve kızım olacakmış inşallah ❤❤❤ doktor yüzde 100 dedi, bacak arasını gösterdi hiçbir şey yokayrintilida büyük bir sürpriz olmazsa cinsiyetiniz kiz. hayırlı ve sağlıklı evlat olsun tabii ki önemli olan sağ salim doğması
Prensesler arayı kapatıyoGüzel geçti kontrolümüz her şey yolunda çok çok şükürve kızım olacakmış inşallah doktor yüzde 100 dedi, bacak arasını gösterdi hiçbir şey yok ayrintilida büyük bir sürpriz olmazsa cinsiyetiniz kiz. hayırlı ve sağlıklı evlat olsun tabii ki önemli olan sağ salim doğması
Hiç kullanmadım canım kızımda. Bunda da kullanmam hiç gerek duymadım açıkçasıKızlar hamile yastığı alan alacak varsa önerdiği bir yer var mı? 60tl civarı olanlar çok boş oluyormuş içi.. Hem çok pahalı olmayan hem de güzel bir şey istiyorum.
Sağlıkla gelsin minik kızçeniz
Prensesler arayı kapatıyomaşallah canım hayrlı olsun minik kızın
Çok teşekkürler kizlar. Hepsi sağlıkla gelsin inşallahGözün aydın canım. Sağlıkla gelsin minik kuzuu inşallah.
Kızlar hamile yastığı alan alacak varsa önerdiği bir yer var mı? 60tl civarı olanlar çok boş oluyormuş içi.. Hem çok pahalı olmayan hem de güzel bir şey istiyorum.
Valla bende bu kadar duyduktan sonra 23'nü dört gözle bekliyorum. İnşallah hala bir kızım oluyordur.Çok teşekkürler kizlar. Hepsi sağlıkla gelsin inşallahbu kadar cinsiyet değişikliği haberinden sonra tam olarak guvensem mı bilemedim gerci ama
Sağlıklâ gelsin inşaallah miniginizGüzel geçti kontrolümüz her şey yolunda çok çok şükürve kızım olacakmış inşallah doktor yüzde 100 dedi, bacak arasını gösterdi hiçbir şey yok ayrintilida büyük bir sürpriz olmazsa cinsiyetiniz kiz. hayırlı ve sağlıklı evlat olsun tabii ki önemli olan sağ salim doğması
Bende elim karnımda oturuyorum yatıyorum hepÇok kalmadı canm az daha sabretsin. 20. Haftadan sonra elini karnına koyduğunda o da hissedebilir. Benm miniğimin hareketlerini ben elimi koyduğumda net hissedebiliyrum şuan. Eşim de bir iki haftaya hisseder bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?