2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar biz ufak tefek hissediyoruz da tekmeler ne zaman dışardan hissediliyor bilen anneler babamız sabırsız biraz ben ne zaman hissedeceğim deyip duruyor
Ayy benimki de aynısını deyip duruyor. Ne zaman bende hissedicem? Bana neden tepki vermiyor?

Kızlar biz ufak tefek hissediyoruz da tekmeler ne zaman dışardan hissediliyor bilen anneler babamız sabırsız biraz ben ne zaman hissedeceğim deyip duruyor
Son ıkı ay ozellıkle dısardan bıle gorunuyor göbegımız sag sol yamukuyor tekmelerlebabanın hissetmesi 6 7aylıkta sanırım

kuzum ne yaptın :)

Çok kalmadı canm az daha sabretsin. 20. Haftadan sonra elini karnına koyduğunda o da hissedebilir. Benm miniğimin hareketlerini ben elimi koyduğumda net hissedebiliyrum şuan. Eşim de bir iki haftaya hisseder bence

Kızlar ben romatizma hastasıyım daha önce de söylemiştim. Geçenlerde kontrole gittim. Bütün sonuçlarım temiz çıktı. Hamilelikten önce ağır ilaçlar kullanırdım hatta bir tanesini gebelik planından 3 ay önce bırakmak gerekiyor. Sabah tutulmalarım olurdu mesela. Şimdi o ilaçların hiçbirini almamama rağmen hastalığım en düşük seviyesinde bunu da bebişime borçluyum. Hamilelik romatizmayı baskılıyormuş çok ama çok mutluyumm.
Sizlerle de paylaşmak istedim bunu.

Hamileliğin zorlukları olduğu kadar vücüdumuza iyi gelen yanları da çok fazlane büyük mucize. Sorunlu olan hücrelerimizi onarıyomş vücudumz hamilelik sürecinde

kuzum ne yaptın :)
Güzel geçti kontrolümüz her şey yolunda çok çok şükür ve kızım olacakmış inşallah doktor yüzde 100 dedi, bacak arasını gösterdi hiçbir şey yok ayrintilida büyük bir sürpriz olmazsa cinsiyetiniz kiz. hayırlı ve sağlıklı evlat olsun tabii ki önemli olan sağ salim doğması

Annenin bebeğe iyi geldiği kadar, bebekte anneye iyi geliyor. Resmen içimizdeki minik mucize. Senin adına çok sevindim kuzum.

Sağlıkla gelsin minik kızçeniz

Kızlar hamile yastığı alan alacak varsa önerdiği bir yer var mı? 60tl civarı olanlar çok boş oluyormuş içi.. Hem çok pahalı olmayan hem de güzel bir şey istiyorum.

Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin minik kuzuu inşallah.

Prensesler arayı kapatıyomaşallah canım hayrlı olsun minik kızın

Kızlar hamile yastığı alan alacak varsa önerdiği bir yer var mı? 60tl civarı olanlar çok boş oluyormuş içi.. Hem çok pahalı olmayan hem de güzel bir şey istiyorum.
Hiç kullanmadım canım kızımda. Bunda da kullanmam hiç gerek duymadım açıkçasınormal yastıklar işimi gördü bitanesi başıma bitanesi bacak arama

Çok teşekkürler kizlar. Hepsi sağlıkla gelsin inşallah bu kadar cinsiyet değişikliği haberinden sonra tam olarak guvensem mı bilemedim gerci ama
Valla bende bu kadar duyduktan sonra 23'nü dört gözle bekliyorum. İnşallah hala bir kızım oluyordur.

Sağlıklâ gelsin inşaallah miniginiz

Çok kalmadı canm az daha sabretsin. 20. Haftadan sonra elini karnına koyduğunda o da hissedebilir. Benm miniğimin hareketlerini ben elimi koyduğumda net hissedebiliyrum şuan. Eşim de bir iki haftaya hisseder bence
Bende elim karnımda oturuyorum yatıyorum hep bir iki defa çok net hissettim. Bi haftadır da anlamıyorum nabzım mı atıyor bebeğimden mi geliyor. Tez zamanda çok net hissederim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…