2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hiç kullanmadım canım kızımda. Bunda da kullanmam hiç gerek duymadım açıkçasınormal yastıklar işimi gördü bitanesi başıma bitanesi bacak arama
Gereksiz birşey bence ya normal yastık ta işini görüyor.
Ben normal yastıkla yatamam biliyorum kendimi sabit durması gerekiyor. Ayrıca benim eşim de normalde yastığa sarılıp uyur o yüzden zaten yatakta fazladan bir yastık mevcut.. 2 tane de ekstradan kendim için koyarsam ohooo O kadar yastığım yok zaten

En geçen gece hamile yastığı ile yatayım dedim yatakta 3 kişi gibi olduk gece düşüyordum yataktan sonra bıraktım normal yastığa döndüm bide çok sert benimki boncuk tarzı birşeyler var içinde pek rahat edemedim boşa almışız yani

İple çekiyorum ya okkalı tekmeleri

Merhaba kızlar. Arkadaşlarla gezmedeydik bizde. Kahvaltı yaptık. Çocukları bıraktık okula oohh miss. Çok bakamadım yazılara. Bebek arabası benim tavsiyem araba koltuğu olan bir puset almanız. Benim kızım çok arabada durmadı. Çok paralar dökmeyin. Severse yine bakarsınız. Araba koltuğu çok önemli güvenlikli olması vs. Hamile yastığı da gereksiz. Bebeğe oturma yastığı alabilirsiniz o çok iş görüyor bence. Benim kuzenim dikmişti evde hala duruyor. Birde anakucağı iyi oluyor evde yanında taşımak için. Sonradan koltuk gibi kalkması ve bebeğin tavan harici biryerlere bakması için. Telsiz de büyük evlerde gerekir. Ben almamıştım şimdi alacağım. İki katlı evi alan alabilir bence.

Onla düşmek mümkün mü ya önünü ve arkanı kaplıyor zaten

Yaaa kızlar şuna bakın yaa içim gitti ama benim bebiş büyük ihtimalle erkek olacağı için alamıyorum. Trendyolda gördüm. Almak isteyen olur belki
Eki Görüntüle 2553745 Eki Görüntüle 2553746
Çok güzeller ben de bişeyler almak istiyorum ama sanırım bu kanamalar sancılar biraz daha zaman geçsin dedirtiyor. Sürekli dua ediyorum Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlar bugün dişçiye gittim çürük var zannediyordum meğer diş eti hassasiyetiymiş
Kayınvalidem ve annem örgülere başladı bugün itibariyle Annem yelek , tulum, hırka örüyor. Kayınvalidem de battaniye ve yelek başladı. Bende patik örüyorum
Size bir sorum olacak. Ben bebeği genelde göbek deliğinden 2-3 cm aşağıda hissediyorum bazen de tam çamaşırın lastiği olan yerde. Bugün çok fazla aşağıda hissettim. Bir veya iki defa yukarda hissettim bugün bu normal mi?

Kızlar hamile yastığı alan alacak varsa önerdiği bir yer var mı? 60tl civarı olanlar çok boş oluyormuş içi.. Hem çok pahalı olmayan hem de güzel bir şey istiyorum.
Ben de once alsam mi diye dusundm ama vazgectm. Elyafli yastiklrimi dizerim artk altima arada da kocayi kovarm sigamazsam

Bnm de dis etlerim sismis gibi cekilme falan var bi haftadr dr napti sana

Evet canım yazmıştınız tekrar teşekkürler, modeli ve tanıtımlarını izledim alırsam onu alırım zaten. Yalnız karar veremediğim bu kadar pusetin üzerine bir de onu alsam mı... İki bebekli herkes pek öyle tercih etmeyebiliyor ama burada da çok görüyorum.
Evet doğru diyorsunuz. Teşekkür ederim :)
Canım benim, ben ilk bebek diye öyle çok başka işim de olmadığı için titiz titiz güzel güzel böyle yapmıştım Şimdi ilk bebeğim terrible two döneminde acayip hareketli böyle titizlenmeye zamanım olacağını hiç zannetmiyorum bebeğin altını alırken

Bunu bende sormayı düşünüyordum tam benimki devamlı aşağıda çatı ağrım var sizlerinde oluyor mu Kızlar?

Eşini gönder canım tek başına uyu son ayda zaten

Normal canım hala aşada bebişler. Ben de aşada hissedyrum çoğu zamn. Küçük olfukları için içerde dönüp duruyolarzamnla yukarı çıktığında bile aşada hissettğn zamnlar olacak.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.insaallah tez zamanda kanaman geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…