- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Hiç kullanmadım canım kızımda. Bunda da kullanmam hiç gerek duymadım açıkçasınormal yastıklar işimi gördü bitanesi başıma bitanesi bacak arama
Ben normal yastıkla yatamam biliyorum kendimi sabit durması gerekiyor. Ayrıca benim eşim de normalde yastığa sarılıp uyur o yüzden zaten yatakta fazladan bir yastık mevcut.. 2 tane de ekstradan kendim için koyarsam ohoooGereksiz birşey bence ya normal yastık ta işini görüyor.
Çok teşekkür ederimSağlıklâ gelsin inşaallah miniginiz
İple çekiyorum ya okkalı tekmeleriBenim de ikinci bebeğim bu yüzden çok erken başlayacak sandım hareketler. 18. haftam bitti daha sadece arada bir hafif bir kıpırtı hissediyorum ama gerçekten bebeğin hareketi mi bağırsak hareketi mi ayırt edemiyorum. Şöyle okkalı bir tekme yemedim daha. Merak etmeyin 21. haftalar civarı sabah akşam demeden hissettirecek kendini :).
Evet canım 1 ay önce doktor öyle demiştisizin plasenta onde midydi?
oyle kalmis aklimda
Onla düşmek mümkün mü ya önünü ve arkanı kaplıyor zatenEn geçen gece hamile yastığı ile yatayım dedim yatakta 3 kişi gibi olduk gece düşüyordum yataktan sonra bıraktım normal yastığa döndüm bide çok sert benimki boncuk tarzı birşeyler var içinde pek rahat edemedim boşa almışız yani
Çok güzeller ben de bişeyler almak istiyorum ama sanırım bu kanamalar sancılar biraz daha zaman geçsin dedirtiyor. Sürekli dua ediyorum Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin.Yaaa kızlar şuna bakın yaa içim gitti ama benim bebiş büyük ihtimalle erkek olacağı için alamıyorum. Trendyolda gördüm. Almak isteyen olur belki
Eki Görüntüle 2553745 Eki Görüntüle 2553746
Ben de once alsam mi diye dusundm ama vazgectm. Elyafli yastiklrimi dizerim artk altimaKızlar hamile yastığı alan alacak varsa önerdiği bir yer var mı? 60tl civarı olanlar çok boş oluyormuş içi.. Hem çok pahalı olmayan hem de güzel bir şey istiyorum.
Bnm de dis etlerim sismis gibi cekilme falan var bi haftadrKızlar bugün dişçiye gittim çürük var zannediyordum meğer diş eti hassasiyetiymiş
Kayınvalidem ve annem örgülere başladı bugün itibariyleAnnem yelek , tulum, hırka örüyor. Kayınvalidem de battaniye ve yelek başladı. Bende patik örüyorum
Size bir sorum olacak. Ben bebeği genelde göbek deliğinden 2-3 cm aşağıda hissediyorum bazen de tam çamaşırın lastiği olan yerde. Bugün çok fazla aşağıda hissettim. Bir veya iki defa yukarda hissettim bugün bu normal mi?
Evet canım yazmıştınız tekrar teşekkürler, modeli ve tanıtımlarını izledim alırsam onu alırım zaten.Bunun donkey modeli var ikili. Yazmistim sanirim. Bir arkadasimda tavsiyem uzerine ayni markanin o modelini tercih etti ikinci cocugu da ard arda dusundugu icin. cok memnun. burda her yerde satilmiyor hollanda urunu oldugu icin. Ama bulabilirseniz gidip bi deneyin derim :)
Canım benim, ben ilk bebek diye öyle çok başka işim de olmadığı içinEvet doğru diyorsunuz. Teşekkür ederim :)
Bunu bende sormayı düşünüyordum tam benimki devamlı aşağıda çatı ağrım var sizlerinde oluyor mu Kızlar?Kızlar bugün dişçiye gittim çürük var zannediyordum meğer diş eti hassasiyetiymiş
Kayınvalidem ve annem örgülere başladı bugün itibariyleAnnem yelek , tulum, hırka örüyor. Kayınvalidem de battaniye ve yelek başladı. Bende patik örüyorum
Size bir sorum olacak. Ben bebeği genelde göbek deliğinden 2-3 cm aşağıda hissediyorum bazen de tam çamaşırın lastiği olan yerde. Bugün çok fazla aşağıda hissettim. Bir veya iki defa yukarda his settim bugün bu normal mi?
Eşini gönder canım tek başına uyu son ayda zatenBen normal yastıkla yatamam biliyorum kendimi sabit durması gerekiyor. Ayrıca benim eşim de normalde yastığa sarılıp uyur o yüzden zaten yatakta fazladan bir yastık mevcut.. 2 tane de ekstradan kendim için koyarsam ohoooO kadar yastığım yok zaten
Yok canım çatı ağrısı yok bende erken sanki biraz ama bazılarında oluyor.Bunu bende sormayı düşünüyordum tam benimki devamlı aşağıda çatı ağrım var sizlerinde oluyor mu Kızlar?
Normal canım hala aşada bebişler. Ben de aşada hissedyrum çoğu zamn. Küçük olfukları için içerde dönüp duruyolarKızlar bugün dişçiye gittim çürük var zannediyordum meğer diş eti hassasiyetiymiş
Size bir sorum olacak. Ben bebeği genelde göbek deliğinden 2-3 cm aşağıda hissediyorum bazen de tam çamaşırın lastiği olan yerde. Bugün çok fazla aşağıda hissettim. Bir veya iki defa yukarda hissettim bugün bu normal mi?
Benim ilkinde hiç çatı ağrısı olmadı bunda Ayağı kalkar kalmaz bir ağırlık hissi var ağrılı gibi anlam veremedim son ayda olsa neyseYok canım çatı ağrısı yok bende erken sanki biraz ama bazılarında oluyor.
Hiçbirşey sadece hasaasyet azaltıcı diş macunu tavsiye etti.Bnm de dis etlerim sismis gibi cekilme falan var bi haftadrdr napti sana
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.insaallah tez zamanda kanaman geçerÇok güzeller ben de bişeyler almak istiyorum ama sanırım bu kanamalar sancılar biraz daha zaman geçsin dedirtiyor. Sürekli dua ediyorum Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?