2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bunu bende sormayı düşünüyordum tam benimki devamlı aşağıda çatı ağrım var sizlerinde oluyor mu Kızlar?
Ara ara oluyor bi batma hissi aşağıdan
Birde bugün çok hassaslaştı karın bölgem ec ptururken bile sancıyor idrar yaparken daha öncede olmuştu bazı haftalarda geçmişti ama korkmaya başladım

❤❤❤ne güzel bir şey bu.. tatlı, minik kuzularımız.

Gözünüz aydın... sağlıkla gelsin minik kızınız.❤❤
dişiniz için coook geçmiş olsun. hamilelik döneminde diş hassasiyeti çok oluyor. yumuşak bir fırçaya geçiş yapmak lazım.

ben kuzumu hep aşağılarda hissediyorum. rahim bayağı yukarı çıktı aslında ama hareketler aşağıda. en son kontrolde serviksten bayağı uzaktı ama plasenta aşağıda belki plesentaya yakın duruyordur benim kuzucum diyorum..

Çok teşekkürler

Normal canım hala aşada bebişler. Ben de aşada hissedyrum çoğu zamn. Küçük olfukları için içerde dönüp duruyolarzamnla yukarı çıktığında bile aşada hissettğn zamnlar olacak.
Ohh içim rahatladı
Bugün hafif hafif kasık ağrım var wc otururken sızlıyor birkaç gün daha sürerse idrar tahlili vericem.

Onla düşmek mümkün mü ya önünü ve arkanı kaplıyor zaten
C şeklinde benimki ne bilim yatağın ucuna kadar gelmişim tam dönerken uyandım dönsem yerdeyim yastık da yatağın ortasında kurulmuş yatıyor yada ben kullanmayı beceremedim tek yatsam olur da iki kişi olmuyor bende

Kızlar bizim ev soğuk dün duş alırken çok üşüdüm sonra başladı böyle ağrı sızı ondan olabilir mi sizce ya korkmaya başladım.
Karnın alt kısmında kasıklarda hafif hafif rahatsızlık var ağrı sızı gibi.
Wc de eğilirken idrar yaparkende karnım sancıyor sanki bir iki kez oldu bu bugün. Normalde idrarımı biraz tuttuğumdada oluyor.
Acile gitsem mi?

İnş içine sinen bir yer olur canım çok merak ediyorum ayrıntışıyı

Belkide üşütmüş olabilirsin cnm.

Evet benimde aklıma geliyor. Ama iki defa oldu geçti az önce wc de olmadı mesela. Enfeksiyon olsa sürekli sızlamaz mı?
Enfekte olmuş gibi görünüyor canım. Ateş var ki üşüme geliyor. Enf.ateş te yapar diye biliyorum. Acil veya normal randevu doktor mutlaka görsün, için rahat eder... Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…