Merhaba hosgeldinHerkese merhaba,
Uzun zamandır takip ediyordum. Aranıza yeni katıldım. Benim de bebeğim Nisanda doğacak inşallah:) cinsiyet: Erkek
Kızlar bizim ev soğuk dün duş alırken çok üşüdüm sonra başladı böyle ağrı sızı ondan olabilir mi sizce ya korkmaya başladım.
Karnın alt kısmında kasıklarda hafif hafif rahatsızlık var ağrı sızı gibi.
Wc de eğilirken idrar yaparkende karnım sancıyor sanki bir iki kez oldu bu bugün. Normalde idrarımı biraz tuttuğumdada oluyor.
Acile gitsem mi?
Herkese merhaba,
Uzun zamandır takip ediyordum. Aranıza yeni katıldım. Benim de bebeğim Nisanda doğacak inşallah:) cinsiyet: Erkek
Aynn ole vallaBence yastığa gerek yok kocanı Al bacağının arasına yastık görevi görsün bir işe yaşasınlar dimi ama
Suyu hiç ihmal etmiyorumGecmiş olsun canım. Aynı sıkıntılar bende de var ve enfeksiyon çıktı yine maalesef.
Su içemiyorum ben o yüzden atamıyorum galiba bir türlü.
Su içebiliyor musun yeterli miktarda ?
Aramıza hoş geldiniz. Maşallah hayırla sağlıkla doğsun bebişiniz.
Benim eşim çok hareket eder uyurken. bana çarpma korkusu ile uyuyamıyordu. Son ay zaten yatak sana zor yeter. Şimdide kızım diyor ki kardeşim ben ve annem beraber uyuyacağız sen benim odamda uyursunYok ya ben onsuz uyuyamıyorum. O içeride tv izlesin mesela ben dön dön uyuyamam
Aramıza hoşgeldinHerkese merhaba,
Estağfurullah cahillik demeyelimHerkese teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum. Bebişler nisan ayında doğunca nasşk hazırlık yapılmalı? Kısa kollu mu uzun kollu mu zıbın vs alınmalı. Tecrübesiz ve ilk çocuğu olacak biri olarak oldukça cahilim
Ben daha ufak ufak hissediyorum sen dur dedimAyy benimki de aynısını deyip duruyor. Ne zaman bende hissedicem? Bana neden tepki vermiyor?
Kıyamam ya çok var dahaSon ıkı ay ozellıkle dısardan bıle gorunuyor göbegımız sag sol yamukuyor tekmelerlebabanın hissetmesi 6 7aylıkta sanırım
Valla mi ya ay oda hissetsin heyecanlı tabi ilk çocuk oluncaÇok kalmadı canm az daha sabretsin. 20. Haftadan sonra elini karnına koyduğunda o da hissedebilir. Benm miniğimin hareketlerini ben elimi koyduğumda net hissedebiliyrum şuan. Eşim de bir iki haftaya hisseder bence
Benim ilk gebelikte oglum ayağını Karnımin yan tarafına dayardi. Abartmıyorum kesinlikle ayak parmaklarının izi çıkardı sayardım parmaklarınıSon ıkı ay ozellıkle dısardan bıle gorunuyor göbegımız sag sol yamukuyor tekmelerlebabanın hissetmesi 6 7aylıkta sanırım
Ya onlar bizim minik mucizelerimiz işte kanıtı masallah annesi yaKızlar ben romatizma hastasıyım daha önce de söylemiştim. Geçenlerde kontrole gittim. Bütün sonuçlarım temiz çıktı. Hamilelikten önce ağır ilaçlar kullanırdım hatta bir tanesini gebelik planından 3 ay önce bırakmak gerekiyor. Sabah tutulmalarım olurdu mesela. Şimdi o ilaçların hiçbirini almamama rağmen hastalığım en düşük seviyesinde bunu da bebişime borçluyum. Hamilelik romatizmayı baskılıyormuş çok ama çok mutluyumm.
Sizlerle de paylaşmak istedim bunu.
hoşgeldiniz. sağlıkla gelsin minik oğlunuz insallah.Herkese teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum. Bebişler nisan ayında doğunca nasşk hazırlık yapılmalı? Kısa kollu mu uzun kollu mu zıbın vs alınmalı. Tecrübesiz ve ilk çocuğu olacak biri olarak oldukça cahilim
Ohh hayırlısı olsun kuzum yaGüzel geçti kontrolümüz her şey yolunda çok çok şükür ☺☺ ve kızım olacakmış inşallah ❤❤❤ doktor yüzde 100 dedi, bacak arasını gösterdi hiçbir şey yokayrintilida büyük bir sürpriz olmazsa cinsiyetiniz kiz. hayırlı ve sağlıklı evlat olsun tabii ki önemli olan sağ salim doğması
Bende aynısını düşünüyorum doktor kesin demesine rağmenValla bende bu kadar duyduktan sonra 23'nü dört gözle bekliyorum. İnşallah hala bir kızım oluyordur.
Akşamları oğlum beni esir alıp sürekli oyun oynattığı için kaçak kaçak bakiyorum aradaJadesi Sen ben bikaç kişi daha var aktif olan sanırsam. Kimsecikler yok buralarda yine. Nerde millet acaba
Aman yakalanma HaAkşamları oğlum beni esir alıp sürekli oyun oynattığı için kaçak kaçak bakiyorum arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?