2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Gecmiş olsun canım. Aynı sıkıntılar bende de var ve enfeksiyon çıktı yine maalesef.
Su içemiyorum ben o yüzden atamıyorum galiba bir türlü.
Su içebiliyor musun yeterli miktarda ?

Herkese merhaba,
Uzun zamandır takip ediyordum. Aranıza yeni katıldım. Benim de bebeğim Nisanda doğacak inşallah:) cinsiyet: Erkek

Aramıza hoş geldiniz. Maşallah hayırla sağlıkla doğsun bebişiniz.

Suyu hiç ihmal etmiyorum

Yok ya ben onsuz uyuyamıyorum. O içeride tv izlesin mesela ben dön dön uyuyamam
Benim eşim çok hareket eder uyurken. bana çarpma korkusu ile uyuyamıyordu. Son ay zaten yatak sana zor yeter. Şimdide kızım diyor ki kardeşim ben ve annem beraber uyuyacağız sen benim odamda uyursun

Herkese teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum. Bebişler nisan ayında doğunca nasşk hazırlık yapılmalı? Kısa kollu mu uzun kollu mu zıbın vs alınmalı. Tecrübesiz ve ilk çocuğu olacak biri olarak oldukça cahilim

Estağfurullah cahillik demeyelim Yaşadığın memleket sıcak veya soğuk memleket mi. Her halükarda nisan ayı sıcak memleketlerde bile serin geçiyor genelde. O yüzden ilk etapta uzun kollu giydirmek en mantıklısı. Tabiki duruma göre serin geçerse üzerine bu kapitone yelekler var onlardan giydirilebilir

Çok kalmadı canm az daha sabretsin. 20. Haftadan sonra elini karnına koyduğunda o da hissedebilir. Benm miniğimin hareketlerini ben elimi koyduğumda net hissedebiliyrum şuan. Eşim de bir iki haftaya hisseder bence
Valla mi ya ay oda hissetsin heyecanlı tabi ilk çocuk olunca

Ya onlar bizim minik mucizelerimiz işte kanıtı masallah annesi ya

hoşgeldiniz. sağlıkla gelsin minik oğlunuz insallah.

benim üçüncü gebeliğim ama benim de aklımda bu soru var. iki kizim da kış ayında doğdu. uzun kollu zıbın ya da citcitli badi giydirirdim soğuk diye. ben doğu karadeniz bolgesindeyim bahar serin geçer buralarda. o yüzden emin olamıyorum. e bebek kampanyasından üç kısa kollu, iki kolsuz aldım ama insallah giydirebilirim

Ohh hayırlısı olsun kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…