- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Nisanda serin olur. Uzun kollu giyer bebek. İçine de kısa kollu zıbın olur. Sonra sonra kısa kol olur temmuzda anca. Evi çok sıcak olanlar daha erken de giydirebilir. Bizim ev çok sıcak olmuyor çok şükür. Kızımın uzun kolluları yıkayacağım yakındaHerkese teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum. Bebişler nisan ayında doğunca nasşk hazırlık yapılmalı? Kısa kollu mu uzun kollu mu zıbın vs alınmalı. Tecrübesiz ve ilk çocuğu olacak biri olarak oldukça cahilim
İlk çocuk çok daha heyecanlı oluyoValla mi ya ay oda hissetsin heyecanlı tabi ilk çocuk olunca
Ay bu be oldum nerden hangi mağazadan bakacağım buna yaYaaa kızlar şuna bakın yaa içim gitti ama benim bebiş büyük ihtimalle erkek olacağı için alamıyorum. Trendyolda gördüm. Almak isteyen olur belki
Eki Görüntüle 2553745 Eki Görüntüle 2553746
Telefonu bir kaptirirsam alamam zatenAman yakalanma Ha
0/3 Çok alma hemen büyüyorlar. Yaz akşamları da zaten uzun kol giydirirsin canım. Bebeklerin elleri kolları üşür sonuçta. 3-6 daha çok al hem uzun hem kısa 5 er tane alsan birde 5-6 tane takım ve tulum yeterli olur. Birkaç tane de dışarıda giymelik bişi. Kusan bebekse çok yıkarsın. Benim Kızımda yoktu ya çok şükür.Teşekkür edetim. O zaman 0-3 ay uzun kollu, 3-6 ay içiin kısa kollu şeyler almak mantıklı gibi
Canm 0-3 ay olanları sadece 1 ay giydireblyosn. Hatta tombik doğarsa daha da az. O yüzden 0-3 çok almayın derim.Teşekkür edetim. O zaman 0-3 ay uzun kollu, 3-6 ay içiin kısa kollu şeyler almak mantıklı gibi
İkinci oğlum çok kusan bebekti.bebek reflusu vardı. Tam değisirdim üstünu arkamı dönerdim ki yine kusmuş0/3 Çok alma hemen büyüyorlar. Yaz akşamları da zaten uzun kol giydirirsin canım. Bebeklerin elleri kolları üşür sonuçta. 3-6 daha çok al hem uzun hem kısa 5 er tane alsan birde 5-6 tane takım ve tulum yeterli olur. Birkaç tane de dışarıda giymelik bişi. Kusan bebekse çok yıkarsın. Benim Kızımda yoktu ya çok şükür.
Umarım kusmaz canımİkinci oğlum çok kusan bebekti.bebek reflusu vardı. Tam değisirdim üstünu arkamı dönerdim ki yine kusmuşbiryere gezmeye gittiğim zaman koca çantayla hep yedekleri bol bol giderdim.umarim bu bebişim kusmaz
İnşaallah.Umarım kusmaz canımben çok rahat ettim umarım bu bebişim de kızım gibi olur.
İkincinin cinsiyeti ne?Umarım kusmaz canımben çok rahat ettim umarım bu bebişim de kızım gibi olur.
Benm de kızım rahattı o konuda çok şükür. İnşallah oğlum da öyle olurUmarım kusmaz canımben çok rahat ettim umarım bu bebişim de kızım gibi olur.
Dr emin olamadı bir daha da gitmedim canım.İkincinin cinsiyeti ne?
Zatrn emin olsalar şaşarım. Nisan anneleri olarak alıştıkDr emin olamadı bir daha da gitmedim canım.
Senn takvim de yok kaç haftalıksın merak ettimDr emin olamadı bir daha da gitmedim canım.
Evet bizim grubun bahtıZatrn emin olsalar şaşarım. Nisan anneleri olarak alıştıkhayrlısı olsun canım
He ya takvim yapmadım. 14 haftalığım. Kızım 10 haftalıkken göstermişti. Bu sırtı dönük takılıyordu. Dışarı çıkıp zıpladım. Sonra dönmüş ama enseyi ve burnu ölçtü bacakları açmadı. Kızım gibi sosyal olmayacak bu bebişim galibaSenn takvim de yok kaç haftalıksın merak ettim
Daha küçükmüşHe ya takvim yapmadım. 14 haftalığım. Kızım 10 haftalıkken göstermişti. Bu sırtı dönük takılıyordu. Dışarı çıkıp zıpladım. Sonra dönmüş ama enseyi ve burnu ölçtü bacakları açmadı. Kızım gibi sosyal olmayacak bu bebişim galiba
Evet ben sizden gerideyim. Açıkçası cinsiyete çok önem vermiyorum. Cinsiyet için gitmem dr a. Detaylı zamanı gelince iki ayrı dr a gideceğim. Canım dr a gitmek de istemiyor.Daha küçükmüşbidahaki gttğnde öğrenrsn inşallh. Benm de kızım hemn göstermişti. Bu bizi çok uğraştrdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?