2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Nisanda serin olur. Uzun kollu giyer bebek. İçine de kısa kollu zıbın olur. Sonra sonra kısa kol olur temmuzda anca. Evi çok sıcak olanlar daha erken de giydirebilir. Bizim ev çok sıcak olmuyor çok şükür. Kızımın uzun kolluları yıkayacağım yakında

Valla mi ya ay oda hissetsin heyecanlı tabi ilk çocuk olunca
İlk çocuk çok daha heyecanlı oluyobenm ikinci o yüzden biraz tecrübelym diyelmilk hareketini hissettiğimde kızımın, ders anlatyodm tam hiç unutmam o anı ve tarihi meselatadını çıkarın

Teşekkür edetim. O zaman 0-3 ay uzun kollu, 3-6 ay içiin kısa kollu şeyler almak mantıklı gibi
0/3 Çok alma hemen büyüyorlar. Yaz akşamları da zaten uzun kol giydirirsin canım. Bebeklerin elleri kolları üşür sonuçta. 3-6 daha çok al hem uzun hem kısa 5 er tane alsan birde 5-6 tane takım ve tulum yeterli olur. Birkaç tane de dışarıda giymelik bişi. Kusan bebekse çok yıkarsın. Benim Kızımda yoktu ya çok şükür.

İkinci oğlum çok kusan bebekti.bebek reflusu vardı. Tam değisirdim üstünu arkamı dönerdim ki yine kusmuş biryere gezmeye gittiğim zaman koca çantayla hep yedekleri bol bol giderdim.umarim bu bebişim kusmaz

İkinci oğlum çok kusan bebekti.bebek reflusu vardı. Tam değisirdim üstünu arkamı dönerdim ki yine kusmuş biryere gezmeye gittiğim zaman koca çantayla hep yedekleri bol bol giderdim.umarim bu bebişim kusmaz
Umarım kusmaz canım ben çok rahat ettim umarım bu bebişim de kızım gibi olur.

Senn takvim de yok kaç haftalıksın merak ettim
He ya takvim yapmadım. 14 haftalığım. Kızım 10 haftalıkken göstermişti. Bu sırtı dönük takılıyordu. Dışarı çıkıp zıpladım. Sonra dönmüş ama enseyi ve burnu ölçtü bacakları açmadı. Kızım gibi sosyal olmayacak bu bebişim galiba

Seminer dönemnde rapor alıp memlekete gtcektk hizmetiçi eğitim vermşler bana yayıl sonundaki eğitimdi bu onda da semineri memlekette aldğm için gidememştm. Bunda da rapor alsam gtmesem sıkıntı olur mu acaba yaiki seferdr erteliyo olcam

Daha küçükmüşbidahaki gttğnde öğrenrsn inşallh. Benm de kızım hemn göstermişti. Bu bizi çok uğraştrdı

Daha küçükmüşbidahaki gttğnde öğrenrsn inşallh. Benm de kızım hemn göstermişti. Bu bizi çok uğraştrdı
Evet ben sizden gerideyim. Açıkçası cinsiyete çok önem vermiyorum. Cinsiyet için gitmem dr a. Detaylı zamanı gelince iki ayrı dr a gideceğim. Canım dr a gitmek de istemiyor. kızımda da karnımda ağrı olmuştu ona gittiğimde öğrenmiştim. Birden söylemişti bacaklarını açıp takla atmıştı edepsiz. Şimdiki pek bi fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…