2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağlıklı olsunlar da ne farkeder zatenbenm bu ikinci de hiç göstermiyo kendini. Çok da hareketli halbuki kızıma göre. Hiç yerinde durmuyo. Ama işte usg ye grnce tık yok

İş güvenliği semineri ni acaba? Bir o zorunlu eğitim sanırım. Bişey olmaz rapor olunca hastasın gelemiyorsun işte bitti gitti

Sağlıklı olsunlar da ne farkeder zatenbenm bu ikinci de hiç göstermiyo kendini. Çok da hareketli halbuki kızıma göre. Hiç yerinde durmuyo. Ama işte usg ye grnce tık yok
Evet sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil. Sürpriz yumurta onlar zaten. Sürprizleri bitmiyor

Amin canım inşallah

İş güvenliği semineri ni acaba? Bir o zorunlu eğitim sanırım. Bişey olmaz rapor olunca hastasın gelemiyorsun işte bitti gitti✌
Ay nebilim iki defadr önüme çıkınca bi acaba dedim. Gtcm ama ya çocukları bırakp eğitm dönemnde rapor almktansa semner dönemnde aliym dyorm.

Ben içanadoludayım serin olur Nisan ayı. İlk ayları uzun kollu alırım. Sonrasını almayı pek düşünmüyorum büyüdükçe gider alırız minnoşa. Kusan bebek olursa ki inşallah olmaz ilk kızım çok kusardı sürekli giydir çıkart, yaka mendilleri, önlükleri... 2. Si de Maşşallah hiç kusmadı ben sabahları koltuk altların fanan pamukla yaplayıp değiştirirdim günde 1 kez bakalım bu nasıl olacak fazla almayı düşünmüyorum ihtiyaç olursa gider alırız inşallah

Siz zaten epey almissiniz. Dogduktan sonra ihtiyaciniza gore karar vermek daha mantikli. Ben de dun gaza geldim boyle stroller muhabbeti olunca kizim icin scooter gibi bir parcasi var oturakli. Onu siparis vereyim dedim. Ama sonra durdurdum kendimi. Simdi alsam hosuna gider mutlaka ama belki 4-5 ay sonra istemeyebilir. o yuzden erken almak da bazen avantaj olmuyor. Saglilkla gelsin bebisler de sonrasinda bir planlama yapariz :)

Evet canım 1 ay önce doktor öyle demişti
2 3 haftaya çıkar ama dedi çıkmıştır belki yukarı
Bebek büyüdükçe çekilir dedi

ya bana da önde dedi ama bir daha çıkmaz dedi
ilginc olan şu hareketlerini sadece solda hissediyorum ama o da belli belirsiz.maalesef oglumdaki gibi degil.oglumda da plasenta asagida dedilerdi.bir daha cikmaz dedilerdi ama 20li haftalarin basinda duzelmisti.belki bu da duzelir.hadi insAllah

Bana doktorum genelde bebek büyüdükçe plesenta yukarı çıkıyor çıkmama olasılığı nadir dedi

İlişkiyi yasakladımı sizede?

Evinizin sicakligina da bagli biraz ama biz ne giyiyorsak oyle giydirme taraftariyim. Ne eksik ne fazla. Bizim ev otomatik 20 dereceye ayarli. Biraz soguga alistirmak da iyi oluyor. kalin giydirmektense kat kat giydirmeyi tercih ediyorum disari cikarken de. Kizimda hastanede hemsireler sadece zibin giydirmislerdi. Uzerine de kundak yaptilar sadece. Pantalon vs yoktu. emzirirkende hep kundagi acip emzirdim eve cikinca da oyle devam ettik. Zaten emerken epey guc sarfediyorlar haliyle isiniyorlar, sizin vucut isinizda var. Bu arada evin nemi de onemli tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…