2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
oglum dogdugunda doktorum evi 22 in altina dusurme dedi.20 cok az degil mi?ben ilk dogduunda 24 25 civari tutmaya calismistim.

oglum dogdugunda doktorum evi 22 in altina dusurme dedi.20 cok az degil mi?ben ilk dogduunda 24 25 civari tutmaya calismistim.
Canım, yenidoğan, bebek üniteleri gibi yerler hastanelerde 18-19 °C dir. Evler yapılabiliyorsa her yeri eşit sıcaklıkta olmalı ve max.22 °C olmalı. Bizim evde de 20,5 veya max. 21 °C 'ye ayarlı her yer. Banyo yaptıktan sonra çıktığı yeri 22 °C yapıyorum sadece. Uyurken de çok sıcak olması iyi değil bebeğin yattığı yerin. Sıcak olursa havası kurur ortamın. O nedenle buhar yapılmalı ve nemlendirilmeli ki burnu ağzı kurumasın.

Yaa evet teşekkür ederim, iyi oldu cevabınız benim için Ben de kendimi durdurayım Doğduktan sonra duruma göre bakarım. Bir de burada kar başladı dün 20 cm yağdı ilk etapta Buz yapmadan yürüyeyim üzerinde dedim baya keyifli bu ilk hali benim gibi bir kar görmemiş İzmirli için dediler ki donup buz tutacak işte onda kayarsın. Pek çıkmayı düşünmüyorum Bugün iki kadının kayıp düştüğünü de gördüm.
Yolu yarıladık geriye kalan haftalarımızı da sağlıcakla atlatıp sağlıkla kucaklarımıza alalım da gerisi hallolur dediğiniz gibi

Adı ne isg falan mı

24-25 biraz yuksek geldi bana. 20 bizim icin normal kisa kolluyla dolasiyoruz ben atlet bile giymiyorum icime. Bende ve kizimda kansizlik da var ama usumuyoruz hic. Bugun -10 dereceydi hava kardan adam yaptik. 1 saat disardaydik. Bizim bidik agzini yuzunu ortmuyor atkiyla. Bir de bana kafami ac diyordu. Sicaga hic gelemiyor. Dun de ayni sekilde. Amerikalilar daha dusuk bile tutuyorlar.

Bizim burda da cok yagdi. Bizim bidik kahvaltiyi yapar yapmaz kar oynayalim diye basliyor. Daha kargalar kahvaltisini bitirmedi diyorum ama anlamiyor tabi ama eve elince anne ben cok mutlu oldum dedi. Benden mutlusu yok tabi o anben de kaydim dun ama dusmedim neyseki. Kardan adam yaptik. Otur kalk comel cok hareket etmek iyi gelmiyor bana onu anladim. dun aksam yine kasilmalarim oldu malesef. ama bugun yine ciktikyollari temizlerken kardan adamimizida temizlemisler. Sil bastan tekrar yaptik. Ama daha dikkatli ve yavas hareket ettim bugun.

Son düzenleme:
Evimde ilk defa balık yapıldı normalde balığı severim ama kokusundan aşırı tiksiniyorum böyle koku kalacağını bilsem yapmazdm
Kvde de yiyorduk normalde, aradı sana gelecektim müsaitmsn dedi yemek vs yoktu balık alim mi dedi bende al dedim yemek yok diye keşke başka bişe yapaymışm balıktan tiksinecem koku ne zaman gider nasıl gider suyla yumuşatıcı karıştırıp kaynattık oda ayrı Bi koku oldu zaten yapmasaydık keşke

Gunaydin canim yumusatici daha agir kokar sirke limon defne yapragi kaynatsan o daha iyi diye biliyorum baliga kullandigim kaplarida yikadiktan sonra birde sirke ile yikiyorum ama bu arada sirke kokusundanda nefret edenler var onun yerine limonda kullanabilirsin olsun öyle böyle yemişsin afiyet olsun

Evet sirkede okudum onuda kaynatıcam inşaAllah
Yumuşatıcı çok ağır oldu keşke yapmasaydım

Evet sirkede okudum onuda kaynatıcam inşaAllah
Yumuşatıcı çok ağır oldu keşke yapmasaydım
Yumusatıciyi duymustum denedim o cok kötü yapiyor hele birde gul veya lavantaysa dahada ağarlastıriyor kokuyu kokuyu almiyor bastırıyor altan alttan gitmesini istedigin koku ciktikça çekilmez hale geliyor

Yumusatıciyi duymustum denedim o cok kötü yapiyor hele birde gul veya lavantaysa dahada ağarlastıriyor kokuyu kokuyu almiyor bastırıyor altan alttan gitmesini istedigin koku ciktikça çekilmez hale geliyor
Aynen öyle çekilmez bi halde şuan evi terk etmek istiyorum
Tekrar uyucam uyanır uyanmaz sirke kaynatmak olck işim
Bide tarçın karanfil de iyi diyolar bakalım onuda yaparm

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.insaallah tez zamanda kanaman geçer
Aminnnn Canımmm kanamam durdu hamdolsun ama sürekli kaygısı var tekrar olacak mı diye bugün doktora gideceğiz hem kan sulandırıcı iğneyi soracağım vurmuyorum kanamadan beri hastanede yatarken sormamışız o şaşkınlıkla hem de miniğimi göreyim. Bir arkadaşım başka bir doktora Randevu alacak ayrıca riskli gebelikler üzerine iyiymiş ona da gideceğim hepimizin hakkında hayırlısı olsun önümüzdeki 5 ayı sağlıkla tamamlayıp sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah

Rapor alın bişey olmaz iş güvenliği semineri mi, eşim iki kere katılamadı rapor almıştık ikisinde de memleketinde olması gerekiyordu. Sonra yine çıkıyor siz hamilesiniz mazaretüniz var zaten

Maşallah büyümüş de kardan adam yapmış kuzucuk
Benimki de geçen yıl görmesine rağmen bu sene karı algılayıp şaşırdı. "Waaow" dedi Şimdilik mesafeli Seneye böyle haşır neşir olur ümidindeyim

Bizim buralar hala ayaz Akdeniz’in güzellikleri herkes yarım kolluyla dolaşıyor dikkat edin üşütmeyin karda düşmeyin Allah korusun

Rapor alın bişey olmaz iş güvenliği semineri mi, eşim iki kere katılamadı rapor almıştık ikisinde de memleketinde olması gerekiyordu. Sonra yine çıkıyor siz hamilesiniz mazaretüniz var zaten
Aynen canm ben de öyle yapcm. Okul aile işbirliği gelştrme programı. İş güvenliğini almştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…