oglum dogdugunda doktorum evi 22 in altina dusurme dedi.20 cok az degil mi?ben ilk dogduunda 24 25 civari tutmaya calismistim.Evinizin sicakligina da bagli biraz ama biz ne giyiyorsak oyle giydirme taraftariyim. Ne eksik ne fazla. Bizim ev otomatik 20 dereceye ayarli. Biraz soguga alistirmak da iyi oluyor. kalin giydirmektense kat kat giydirmeyi tercih ediyorum disari cikarken de. Kizimda hastanede hemsireler sadece zibin giydirmislerdi. Uzerine de kundak yaptilar sadece. Pantalon vs yoktu. emzirirkende hep kundagi acip emzirdim eve cikinca da oyle devam ettik. Zaten emerken epey guc sarfediyorlar haliyle isiniyorlar, sizin vucut isinizda var. Bu arada evin nemi de onemli tabi.
Canım, yenidoğan, bebek üniteleri gibi yerler hastanelerde 18-19 °C dir. Evler yapılabiliyorsa her yeri eşit sıcaklıkta olmalı ve max.22 °C olmalı. Bizim evde de 20,5 veya max. 21 °C 'ye ayarlı her yer. Banyo yaptıktan sonra çıktığı yeri 22 °C yapıyorum sadece. Uyurken de çok sıcak olması iyi değil bebeğin yattığı yerin. Sıcak olursa havası kurur ortamın. O nedenle buhar yapılmalı ve nemlendirilmeli ki burnu ağzı kurumasın.oglum dogdugunda doktorum evi 22 in altina dusurme dedi.20 cok az degil mi?ben ilk dogduunda 24 25 civari tutmaya calismistim.
Yaa evet teşekkür ederim, iyi oldu cevabınız benim içinSiz zaten epey almissiniz. Dogduktan sonra ihtiyaciniza gore karar vermek daha mantikli. Ben de dun gaza geldim boyle stroller muhabbeti olunca kizim icin scooter gibi bir parcasi var oturakli. Onu siparis vereyim dedim. Ama sonra durdurdum kendimi. Simdi alsam hosuna gider mutlaka ama belki 4-5 ay sonra istemeyebilir. o yuzden erken almak da bazen avantaj olmuyor. Saglilkla gelsin bebisler de sonrasinda bir planlama yapariz :)
Adı ne isg falan mıSeminer dönemnde rapor alıp memlekete gtcektk hizmetiçi eğitim vermşler bana yayıl sonundaki eğitimdi bu onda da semineri memlekette aldğm için gidememştm. Bunda da rapor alsam gtmesem sıkıntı olur mu acaba ya iki seferdr erteliyo olcam
24-25 biraz yuksek geldi bana. 20 bizim icin normal kisa kolluyla dolasiyoruz ben atlet bile giymiyorum icime. Bende ve kizimda kansizlik da var ama usumuyoruz hic. Bugun -10 dereceydi hava kardan adam yaptik. 1 saat disardaydik. Bizim bidik agzini yuzunu ortmuyor atkiyla. Bir de bana kafami ac diyordu. Sicaga hic gelemiyor. Dun de ayni sekilde. Amerikalilar daha dusuk bile tutuyorlar.oglum dogdugunda doktorum evi 22 in altina dusurme dedi.20 cok az degil mi?ben ilk dogduunda 24 25 civari tutmaya calismistim.
Bizim burda da cok yagdi. Bizim bidik kahvaltiyi yapar yapmaz kar oynayalim diye basliyor. Daha kargalar kahvaltisini bitirmedi diyorum ama anlamiyor tabiYaa evet teşekkür ederim, iyi oldu cevabınız benim içinBen de kendimi durdurayım Doğduktan sonra duruma göre bakarım. Bir de burada kar başladı dün 20 cm yağdı ilk etapta Buz yapmadan yürüyeyim üzerinde dedim baya keyifli bu ilk hali benim gibi bir kar görmemiş İzmirli için dediler ki donup buz tutacak işte onda kayarsın. Pek çıkmayı düşünmüyorum Bugün iki kadının kayıp düştüğünü de gördüm.
Yolu yarıladık geriye kalan haftalarımızı da sağlıcakla atlatıp sağlıkla kucaklarımıza alalım da gerisi hallolurdediğiniz gibi
Gunaydin canim yumusatici daha agir kokar sirke limon defne yapragi kaynatsan o daha iyi diye biliyorum baliga kullandigim kaplarida yikadiktan sonra birde sirke ile yikiyorum ama bu arada sirke kokusundanda nefret edenler var onun yerine limonda kullanabilirsin olsun öyle böyle yemişsin afiyet olsunEvimde ilk defa balık yapıldı normalde balığı severim ama kokusundan aşırı tiksiniyorumböyle koku kalacağını bilsem yapmazdm
Kvde de yiyorduk normalde, aradı sana gelecektim müsaitmsn dedi yemek vs yoktu balık alim mi dedi bende al dedim yemek yok diyekeşke başka bişe yapaymışm balıktan tiksinecem koku ne zaman gider nasıl gider suyla yumuşatıcı karıştırıp kaynattık oda ayrı Bi koku oldu zaten yapmasaydık keşke
Evet sirkede okudum onuda kaynatıcam inşaAllahGunaydin canim yumusatici daha agir kokar sirke limon defne yapragi kaynatsan o daha iyi diye biliyorum baliga kullandigim kaplarida yikadiktan sonra birde sirke ile yikiyorum ama bu arada sirke kokusundanda nefret edenler var onun yerine limonda kullanabilirsin olsun öyle böyle yemişsin afiyet olsun
Yumusatıciyi duymustum denedim o cok kötü yapiyor hele birde gul veya lavantaysa dahada ağarlastıriyor kokuyu kokuyu almiyor bastırıyor altan alttan gitmesini istedigin koku ciktikça çekilmez hale geliyorEvet sirkede okudum onuda kaynatıcam inşaAllah
Yumuşatıcı çok ağır oldu keşke yapmasaydım
Aynen öyle çekilmez bi halde şuanYumusatıciyi duymustum denedim o cok kötü yapiyor hele birde gul veya lavantaysa dahada ağarlastıriyor kokuyu kokuyu almiyor bastırıyor altan alttan gitmesini istedigin koku ciktikça çekilmez hale geliyor
AminnnnRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.insaallah tez zamanda kanaman geçer
Rapor alın bişey olmaz iş güvenliği semineri mi, eşim iki kere katılamadı rapor almıştık ikisinde de memleketinde olması gerekiyordu. Sonra yine çıkıyor siz hamilesiniz mazaretüniz var zatenSeminer dönemnde rapor alıp memlekete gtcektk hizmetiçi eğitim vermşler bana yayıl sonundaki eğitimdi bu onda da semineri memlekette aldğm için gidememştm. Bunda da rapor alsam gtmesem sıkıntı olur mu acaba ya iki seferdr erteliyo olcam
Maşallah büyümüş de kardan adam yapmış kuzucukEki Görüntüle 2553921
Bizim burda da cok yagdi. Bizim bidik kahvaltiyi yapar yapmaz kar oynayalim diye basliyor. Daha kargalar kahvaltisini bitirmedi diyorum ama anlamiyor tabiama eve elince anne ben cok mutlu oldum dedi. Benden mutlusu yok tabi o an ben de kaydim dun ama dusmedim neyseki. Kardan adam yaptik. Otur kalk comel cok hareket etmek iyi gelmiyor bana onu anladim. dun aksam yine kasilmalarim oldu malesef. ama bugun yine ciktik yollari temizlerken kardan adamimizida temizlemisler. Sil bastan tekrar yaptik. Ama daha dikkatli ve yavas hareket ettim bugun.
Bizim buralar hala ayaz Akdeniz’in güzellikleri herkes yarım kolluyla dolaşıyor dikkat edin üşütmeyin karda düşmeyin Allah korusunEki Görüntüle 2553921
Bizim burda da cok yagdi. Bizim bidik kahvaltiyi yapar yapmaz kar oynayalim diye basliyor. Daha kargalar kahvaltisini bitirmedi diyorum ama anlamiyor tabiama eve elince anne ben cok mutlu oldum dedi. Benden mutlusu yok tabi o an ben de kaydim dun ama dusmedim neyseki. Kardan adam yaptik. Otur kalk comel cok hareket etmek iyi gelmiyor bana onu anladim. dun aksam yine kasilmalarim oldu malesef. ama bugun yine ciktik yollari temizlerken kardan adamimizida temizlemisler. Sil bastan tekrar yaptik. Ama daha dikkatli ve yavas hareket ettim bugun.
Yaaa kızlar şuna bakın yaa içim gitti ama benim bebiş büyük ihtimalle erkek olacağı için alamıyorum. Trendyolda gördüm. Almak isteyen olur belki
Eki Görüntüle 2553745 Eki Görüntüle 2553746
Okul öncesi öğretmeniyimTesekkur ederimBranşın nedir özel değilse
Okul aile işbirliği geliştrme programıAdı ne isg falan mı
Aynen canm ben de öyle yapcm. Okul aile işbirliği gelştrme programı. İş güvenliğini almştım.Rapor alın bişey olmaz iş güvenliği semineri mi, eşim iki kere katılamadı rapor almıştık ikisinde de memleketinde olması gerekiyordu. Sonra yine çıkıyor siz hamilesiniz mazaretüniz var zaten
Hangi sehirdi sizinBizim buralar hala ayaz Akdeniz’in güzellikleri herkes yarım kolluyla dolaşıyor dikkat edin üşütmeyin karda düşmeyin Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?