- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Günaydın kızlar.Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Bende devam edebildiğim kadar etmek istiyorum ancak doktorum 10 nisandan sonra her an bekliyoruz dediği için acaba çok mu geç olur diye düşündüm.Günaydın canım .37 de ayrılmayı düşünüyorum ben. Doğum sonrası daha çok ihtiyaç oluyor izine. Tabi öğretmenler için durum değişir zaten tatile geliyor sonrası.
32 de dinleyeceğim kızlarda çalıştım elimden gelse daha erken ayrılırımGünaydın kızlar.Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Bende devam edebildiğim kadar etmek istiyorum ancak doktorum 10 nisandan sonra her an bekliyoruz dediği için acaba çok mu geç olur diye düşündüm.
GünaydınGünaydın kızlar.Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Özel bir sebepten ötürü mü sadece dinlenme amaçlı mı canım?32 de dinleyeceğim kızlarda çalıştım elimden gelse daha erken ayrılırım
Aynen canım 37 haftam 31 martta doluyor. O zaman nisan başı ayrılmak daha mantıklı duruyor.10 Nisanda zaten izine ayrılmış olursun 39. hafta oluyor.31 Mart falan olmalı senin 37 hafta
Bende öyle düşünüyorum. Sanırım Nisan'ın 1'inden itibaren ayrılırım gibime geliyor. Peki işe ne kadar zamanda döneceksin?GünaydınBen sağlığım el verdiği sürece ne kadar geç çıkarsam o kadar iyi diyorum en azından sonrasında daha uzun süre evde olmak sanki daha mantıklı geliyor
Sağlıkla gelsin oğlun.Ben de erkek annesi olucammmçoğunlukla erkek olucakmış Nisan annişlerinin❤
37.haftada çıksam mesela geriye yasal olarak 13 haftam daha kalıyor. yani 3 ay 1 haftalık oluyor. ilk kez anne olan biri olarak ideal bu diye düşünüyorum ama tecrubeli annelerimize de danışmak lazım tabi :)Bende öyle düşünüyorum. Sanırım Nisan'ın 1'inden itibaren ayrılırım gibime geliyor. Peki işe ne kadar zamanda döneceksin?
Ücretsiz izin hakkınıda kullanacak mısın? Ben kullanıcam hatta çok muhtemel sonrasında da istifa edicem.37.haftada çıksam mesela geriye yasal olarak 13 haftam daha kalıyor. yani 3 ay 1 haftalık oluyor. ilk kez anne olan biri olarak ideal bu diye düşünüyorum ama tecrubeli annelerimize de danışmak lazım tabi :)
Sizin de evladınız sağlıklı sıhhatli annesini yormadan gelsinSağlıkla gelsin oğlun.
Ayy amin,inşallahSizin de evladınız sağlıklı sıhhatli annesini yormadan gelsin
oğluşuma bakma konusunda sıkıntım yok gibi görünüyor şimdilik :) anneanne ve babaanneden son dakika süprizi yaşamazsak :) 3-4 yıl sonra 2. çocuğu da düşünüp öyle ayrılmak var planlarımda.Ücretsiz izin hakkınıda kullanacak mısın? Ben kullanıcam hatta çok muhtemel sonrasında da istifa edicem.
Valla benim kayınvalidemde bakma konusunda çok istekli ama ben de kendim bakmak istiyorum.oğluşuma bakma konusunda sıkıntım yok gibi görünüyor şimdilik :) anneanne ve babaanneden son dakika süprizi yaşamazsak :) 3-4 yıl sonra 2. çocuğu da düşünüp öyle ayrılmak var planlarımda.
Gerçi hayat bu,çok arkadaşım annesine güvenerek ben çalışırım dedi sonra ya bakıcı buldu ya da işi bıraktı
Çalıştığım işim gereği de benim ücretsiz izin durumum biraz imkansız gibi ama bakalım yaşayıp göreceğiz :)
Dinlemek istiyorum canım 2 çocukken 3 olucak kızlarımı okula gönderip doğuma kadar dinlenmek istiyorumÖzel bir sebepten ötürü mü sadece dinlenme amaçlı mı canım?
Tabi çok normal nu isteğin, benim de 3. geliyor olsaydı muhtemelen bende senin gibi en erken tarihte ayrılmak isterdim.D
Dinlemek istiyorum canım 2 çocukken 3 olucak kızlarımı okula gönderip doğuma kadar dinlenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?