2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar. Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?

Günaydın canım .37 de ayrılmayı düşünüyorum ben. Doğum sonrası daha çok ihtiyaç oluyor izine. Tabi öğretmenler için durum değişir zaten tatile geliyor sonrası.

Günaydın canım .37 de ayrılmayı düşünüyorum ben. Doğum sonrası daha çok ihtiyaç oluyor izine. Tabi öğretmenler için durum değişir zaten tatile geliyor sonrası.
Bende devam edebildiğim kadar etmek istiyorum ancak doktorum 10 nisandan sonra her an bekliyoruz dediği için acaba çok mu geç olur diye düşündüm.

Günaydın kızlar. Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Günaydın Ben sağlığım el verdiği sürece ne kadar geç çıkarsam o kadar iyi diyorum en azından sonrasında daha uzun süre evde olmak sanki daha mantıklı geliyor

Günaydın Ben sağlığım el verdiği sürece ne kadar geç çıkarsam o kadar iyi diyorum en azından sonrasında daha uzun süre evde olmak sanki daha mantıklı geliyor
Bende öyle düşünüyorum. Sanırım Nisan'ın 1'inden itibaren ayrılırım gibime geliyor. Peki işe ne kadar zamanda döneceksin?

Bende öyle düşünüyorum. Sanırım Nisan'ın 1'inden itibaren ayrılırım gibime geliyor. Peki işe ne kadar zamanda döneceksin?
37.haftada çıksam mesela geriye yasal olarak 13 haftam daha kalıyor. yani 3 ay 1 haftalık oluyor. ilk kez anne olan biri olarak ideal bu diye düşünüyorum ama tecrubeli annelerimize de danışmak lazım tabi :)

37.haftada çıksam mesela geriye yasal olarak 13 haftam daha kalıyor. yani 3 ay 1 haftalık oluyor. ilk kez anne olan biri olarak ideal bu diye düşünüyorum ama tecrubeli annelerimize de danışmak lazım tabi :)
Ücretsiz izin hakkınıda kullanacak mısın? Ben kullanıcam hatta çok muhtemel sonrasında da istifa edicem.

Ücretsiz izin hakkınıda kullanacak mısın? Ben kullanıcam hatta çok muhtemel sonrasında da istifa edicem.
oğluşuma bakma konusunda sıkıntım yok gibi görünüyor şimdilik :) anneanne ve babaanneden son dakika süprizi yaşamazsak :) 3-4 yıl sonra 2. çocuğu da düşünüp öyle ayrılmak var planlarımda.
Gerçi hayat bu,çok arkadaşım annesine güvenerek ben çalışırım dedi sonra ya bakıcı buldu ya da işi bıraktı
Çalıştığım işim gereği de benim ücretsiz izin durumum biraz imkansız gibi ama bakalım yaşayıp göreceğiz :)

Valla benim kayınvalidemde bakma konusunda çok istekli ama ben de kendim bakmak istiyorum. Eğer maddi açıdan ekstra bir sıkıntımız olmazsa 3 yaşına kadar ben bakıcam diye anlaştım eşimle. 2.çocuk düşünmüyoruz düşünsek bile yakın zamanda olmaz muhtemelen en az arası 6-7 sene olur. O yüzden ben 3 yaşından sonra tekrar işe başlarım diye planladım.

D
Dinlemek istiyorum canım 2 çocukken 3 olucak kızlarımı okula gönderip doğuma kadar dinlenmek istiyorum
Tabi çok normal nu isteğin, benim de 3. geliyor olsaydı muhtemelen bende senin gibi en erken tarihte ayrılmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…