2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar. Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Ben inşallah yeniden çalışmaya dönebilirsem 32. Haftada çalışabilir raporu alıp 36 ya kadar çalışmayı planlıyorum Doğum öncesi 5 haftayı sonrasına aktarıp bebekle biraz daha vakit geçirebilmek için

Vallahi şimdi gördüm ve koşa koşa gittim aldım,bayıldım resmen. ben Mayıs anne adayıyım bu arada :) ama burayı da takip ediyorum :)
Ben de bayıldım çok istedim almak ama 2 hafta önce ultrasonda pipimsi bir çıkıntı gördük. Büyük ihtimal erkek dedi doktor. Onun için haftaya netleşene kadar almıyorum birşey. Güle güle kullansın bebişiniz inşallah sağlıkla giysin

Herkes çalışabildiği kadar çalışıp,sonra bebekle zaman geçirmeyi düşünüyor anladığım kadarıyla. İnşallah her şey istediğimiz gibi ilerler.

Çok teşekkür ederim, allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah

Herkes çalışabildiği kadar çalışıp,sonra bebekle zaman geçirmeyi düşünüyor anladığım kadarıyla. İnşallah her şey istediğimiz gibi ilerler.
Doğumdan sonra verilen haklarımı alıp işten ayrılacağım ben. Kendim büyütmek istiyorum çünkü. Kimselere bırakmak istemiyorum belli bir yaşa gelene kadar. Okuldan önceki eğitim çok önemli çünkü çocuk gelişimi için. Kendi annemin veya eşimin annesinin yeterli olacağını düşünmüyorum. Bizim buralarda bakıcı tarzı insan bulmak da zor ki zaten güvenemem. Bakalım yaşayıp göreceğiz.

Sen 32. haftada ayrılacaksın o zaman hiç çalışabilir raporu almadan
Yani eğer gerçekten çalışabilecek durumdaysam devam edebilirim. Çalışmak çoğu zaman iyi geliyor insana. Bakalım şartlara göre karar veririm artık. O günler gelsin de hayırlısıyla

Yani eğer gerçekten çalışabilecek durumdaysam devam edebilirim. Çalışmak çoğu zaman iyi geliyor insana. Bakalım şartlara göre karar veririm artık. O günler gelsin de hayırlısıyla
Heh bende bu düşüncedeyim benim devam etmek istememin sebebi evde kalırsam hareketsiz kalırım diye. Birde galiba sosyal olarak çocuk doğduğunda ilk zamanlar yalnızlaşmaktan korkuyorum biraz. O yüzden olabildiğinde işte arkadaşlarımla vakit geçirmek, kafamı dağıtmak istiyorum. Çocuk olmadan evde tek başıma napıcam sıkılırım düşünceside var. Ama tabi bebişimiz ve sağlık durumu el verirse eğer bu planda devam yoksa paşa paşa alıcaz izni.

Bende böyleyim. Gerçi çok yememeye çalışıyorum ama. Cips hiç yemedim ama geçen markette görünce canım çekti aldım evde duruyor daha. 2 kere çiğköfte yedim ama en son yediğimde mideme oturdu daha da yemem herhalde. Çikolatayı abartmadığın sürece sıkıntı yok. Bende kaç kere burger yedim. Seviyorum ne yapayım. Bu aralar kırmızı etle hiç aram yok o yüzden tavuklu menüleri tercih ediyorum.

Ben eve balık girmesini yasakladım haftalar önce. Yumurta ve balık kokusundan aşırı derecede nefret ediyorum

Çok geçmis olsun canim Allah ın izniyle hersey yolundadır hayırli haberlerle dönersin insallah ❤

Günaydın kızlar. Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Günaydın ben öğretmen olduğum için 32. Haftada ayrılacağım aktardığımız zaman yaz tatiline geliyor zaten iznimiz. Diğer hamilelik lerde 37ye kadar çalışmıştım ekim-kasım ayı olunca doğumlar. Bunda inşallah biraz ev hanımlığı yaşamak istiyorum. Dinlenip doğum ve sonrası için hazırlık, temizlik, düzen, alışveriş işleriyle uğraşacağım nasipse

Ben maalesef arada sırada de olsa yiyorum bunları. Cips çok değil iki kere falan yemişimdir. Ama çiğköfte en az on kere yedim hamile kaldım kalalı. Birde çikolata onu da biraz abartıyorum gibi. İlk zamanlar çok dikkat ediyordum biraz ipin ucu kaçıyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…