Mersin komşuyuz sizleHangi sehirdi sizin
Evet AdanaMersin komşuyuz sizle
Ben inşallah yeniden çalışmaya dönebilirsem 32. Haftada çalışabilir raporu alıp 36 ya kadar çalışmayı planlıyorum Doğum öncesi 5 haftayı sonrasına aktarıp bebekle biraz daha vakit geçirebilmek içinGünaydın kızlar.Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Ben de bayıldım çok istedim almak ama 2 hafta önce ultrasonda pipimsi bir çıkıntı gördük. Büyük ihtimal erkek dedi doktor. Onun için haftaya netleşene kadar almıyorum birşey. Güle güle kullansın bebişiniz inşallah sağlıkla giysinVallahi şimdi gördüm ve koşa koşa gittim aldım,bayıldım resmen. ben Mayıs anne adayıyım bu arada :) ama burayı da takip ediyorum :)
Herkes çalışabildiği kadar çalışıp,sonra bebekle zaman geçirmeyi düşünüyor anladığım kadarıyla. İnşallah her şey istediğimiz gibi ilerler.Ben inşallah yeniden çalışmaya dönebilirsem 32. Haftada çalışabilir raporu alıp 36 ya kadar çalışmayı planlıyorum Doğum öncesi 5 haftayı sonrasına aktarıp bebekle biraz daha vakit geçirebilmek için
GünaydınGünaydın kızlar.Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Ben de bayıldım çok istedim almak ama 2 hafta önce ultrasonda pipimsi bir çıkıntı gördük. Büyük ihtimal erkek dedi doktor. Onun için haftaya netleşene kadar almıyorum birşey. Güle güle kullansın bebişiniz inşallah sağlıkla giysin
Sen 32. haftada ayrılacaksın o zaman hiç çalışabilir raporu almadanGünaydın8 Hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası var diye biliyorum. Ben 8 hafta kala izne ayrılırım büyük ihtimal.
Doğumdan sonra verilen haklarımı alıp işten ayrılacağım ben. Kendim büyütmek istiyorum çünkü. Kimselere bırakmak istemiyorum belli bir yaşa gelene kadar. Okuldan önceki eğitim çok önemli çünkü çocuk gelişimi için. Kendi annemin veya eşimin annesinin yeterli olacağını düşünmüyorum. Bizim buralarda bakıcı tarzı insan bulmak da zor ki zaten güvenemem. Bakalım yaşayıp göreceğiz.Herkes çalışabildiği kadar çalışıp,sonra bebekle zaman geçirmeyi düşünüyor anladığım kadarıyla. İnşallah her şey istediğimiz gibi ilerler.
Yani eğer gerçekten çalışabilecek durumdaysam devam edebilirim. Çalışmak çoğu zaman iyi geliyor insana. Bakalım şartlara göre karar veririm artık. O günler gelsin de hayırlısıylaSen 32. haftada ayrılacaksın o zaman hiç çalışabilir raporu almadan
Doğumdan sonra verilen haklarımı alıp işten ayrılacağım ben. Kendim büyütmek istiyorum çünkü. Kimselere bırakmak istemiyorum belli bir yaşa gelene kadar. Okuldan önceki eğitim çok önemli çünkü çocuk gelişimi için. Kendi annemin veya eşimin annesinin yeterli olacağını düşünmüyorum. Bizim buralarda bakıcı tarzı insan bulmak da zor ki zaten güvenemem. Bakalım yaşayıp göreceğiz.
Heh bende bu düşüncedeyim benim devam etmek istememin sebebi evde kalırsam hareketsiz kalırım diye. Birde galiba sosyal olarak çocuk doğduğunda ilk zamanlar yalnızlaşmaktan korkuyorum biraz.Yani eğer gerçekten çalışabilecek durumdaysam devam edebilirim. Çalışmak çoğu zaman iyi geliyor insana. Bakalım şartlara göre karar veririm artık. O günler gelsin de hayırlısıyla
Bende böyleyim. Gerçi çok yememeye çalışıyorum ama. Cips hiç yemedim ama geçen markette görünce canım çekti aldım evde duruyor daha. 2 kere çiğköfte yedim ama en son yediğimde mideme oturdu daha da yemem herhalde. Çikolatayı abartmadığın sürece sıkıntı yok. Bende kaç kere burger yedim.Ya kızlar bu arada benim canım hep zararlı şeyler çekiyor ne yapacağım ben bu pis boğazımla. Vicdan azabı oluyor valla. Cips, çiğköfte, bisküvi, çikolata diye devam ediyor liste. Benim gibi kaka det pis olan var mı ?
Ayy buralarda(İstanbul) çok soğuk değil ama içim ısındı resmen.Sıcacık Mersin ‘den iyi günler dilerim burda mevsim bambaşka
Ben eve balık girmesini yasakladım haftalar önce. Yumurta ve balık kokusundan aşırı derecede nefret ediyorumEvimde ilk defa balık yapıldı normalde balığı severim ama kokusundan aşırı tiksiniyorumböyle koku kalacağını bilsem yapmazdm
Kvde de yiyorduk normalde, aradı sana gelecektim müsaitmsn dedi yemek vs yoktu balık alim mi dedi bende al dedim yemek yok diyekeşke başka bişe yapaymışm balıktan tiksinecem koku ne zaman gider nasıl gider suyla yumuşatıcı karıştırıp kaynattık oda ayrı Bi koku oldu zaten yapmasaydık keşke
Çok geçmis olsun canim Allah ın izniyle hersey yolundadır hayırli haberlerle dönersin insallah ❤AminnnnCanımmm kanamam durdu hamdolsun ama sürekli kaygısı var tekrar olacak mı diye bugün doktora gideceğiz hem kan sulandırıcı iğneyi soracağım vurmuyorum kanamadan beri hastanede yatarken sormamışız o şaşkınlıkla hem de miniğimi göreyim. Bir arkadaşım başka bir doktora Randevu alacak ayrıca riskli gebelikler üzerine iyiymiş ona da gideceğim hepimizin hakkında hayırlısı olsun önümüzdeki 5 ayı sağlıkla tamamlayıp sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Günaydın ben öğretmen olduğum için 32. Haftada ayrılacağım aktardığımız zaman yaz tatiline geliyor zaten iznimiz. Diğer hamilelik lerde 37ye kadar çalışmıştım ekim-kasım ayı olunca doğumlar. Bunda inşallah biraz ev hanımlığı yaşamak istiyorum. Dinlenip doğum ve sonrası için hazırlık, temizlik, düzen, alışveriş işleriyle uğraşacağım nasipseGünaydın kızlar.Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Anam memlektlim varmis burdaSıcacık Mersin ‘den iyi günler dilerim burda mevsim bambaşka
Ya kızlar bu arada benim canım hep zararlı şeyler çekiyor ne yapacağım ben bu pis boğazımla. Vicdan azabı oluyor valla. Cips, çiğköfte, bisküvi, çikolata diye devam ediyor liste. Benim gibi kaka det pis olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?